Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte kocky...ja som sa dostala k netu az teraz...s malou sme behali po lekaroch, tak mam dost 😀 ja hlasim +400g ...kazim tabulku ja viem...ale nerobim z toho tragediu, lebo viem presne preco mam +ko...3 dni som pomahala s pripravami na svadbu a pri tom zhone som zabudla aj na pitny rezim nie to este na stravu....a nehovorim ako som sa v sobotu najedla 😀 a este aj mrcha prisla...presne v sobotu pocas sobasu....to aby som si ho riadne zapametala.... 🙂 mojim hlavnym cielom bolo sa napratat do spolocenskych siat co sa mi aj podarilo 😀 a podotykam, ze nepraskli 😅 teraz idem znovu zamakat a je mi jedno, ze som sa mi nepodarilo dat na tych 65kg ako som dufala...ale teraz uz viem, ze to ide, tak som si predsavzala, ze do septembra bude 60kg... 😠
A zabudla som gratulujem k ubytkom... 😀
ahojte dievčatá, ešte tu nikto nebol? no to je teda, ale nevadí, ja si rada prečítam, čo popíšete, aj ked už neprispievam tak často ako voľakedy, dnes sa snažím od rána nalievať vodičkou, čo je pre mňa ako som zistila po pol roku chudnutia asi väčší problém ako odoprieť si sladké, no ale snažím sa , dúfam, že sa mi to podarí 🙂 všetkým vám želám pekný deň
Ahojte. Práve som bola na preventívnej prehliadke u všeobecného lekára a hrúza! Cholesterol mám 7,4, na môj vek katastrofa. 😲 Poraďte mi nejaké typy na jedálniček... ☹
@janca13 držím palce nech ti ten elán vydrží 😉 aj ja som sa rozhodla opäť začať, lebo točím sa stále dookola, cieľ som si len posunula kedže zasa nebol splnený 😠 a včera som navštívila FITKO čo považujem za OBR uspech u mňa lebo rozmýšľam či som tam aj niekedy vôbec bola 😝 a kupila som si hned aj mesačný vstup takže musím isť minimálne 15x aby sa mi to vôbec oplatilo a mm ma nezabil 😀 😀
@jojina11 aj u mňa je stále problem okrem iného aj pitný režim čo som si myslela že ten už mám zvladnutý tak nemám 😠
a gratulujem všetkým k ubytkom 😉
Ahojte 🙂 no tak už sme dve kt.sa do toho riadne zahryzli a že SUPEER!!!
@mirmaj no tak k tomu fitku gratulujem, myslím si,že je to super voľba.U nás zrušili ale aj tak by som tam asi nechodila,lebo bolo maličké a chodili tam väčšinou namakaní fešáci a to uznaj to by som veľa nenacvičila a stáále by som slintala 😝 😝 😀 😀 😀 😀 (dobrá výhovorka pravda) no ale dala som si riadne skontrolovať bicykel a budem makať. 😎
@jojina11 no pitný režim je u mňa asi jediné čo mne nerobí problém.Ja nemám problém vypiť aj 5 litrov vody za deň.Dokonca mi sused meral aj cukor,či nemám cukrovku ked toľko pijem .Tak si pekne ráno načapuj plnú fľašku a maj ju stále pri sebe(viem že to STALE není možné) ale ked ju budeš vidieť pekne sa napi. 🙂 😉
No a čo ostatné ako ste začali týždeň??
@janca13 vyhovorka dobra 😀 😀 , ale u mňa neplatí lebo tu v PB máme okrem iných asi 10 aj 2 čisto ženské fitká a navštívila som jedno z nich, takže ja nemám ani nad čím slintať 😝 😠 😀 a musím len makať a potiť tie šunky. Hlavne čo sa mi páči, že ta kočka čo ma to fitko mi presne povie kde mám isť čo tam robiť a koľko toho urobiť, som zvedava či po mesiaci to bude mať nejaký efekt 😅
@janca13 dobra otazka, mne sa dnes podarilo zabudnut hadicu od pracky dat do vane a tak som si vytopila kupelnu. MM zlaticko vsetko upratal, lebo som uspavala, ale odniesla si to moja vaha...trochu si poplavala 😅 😅 😅
MM ju vysusil susicom, tak uvidime, ake cisla bude rano hadzat. 😝 😝 😝 😝
@mirmaj no tak to máš super ked ti aj poradí 🙂 a neboj určite budeš vidieť výsledok a ešte len potom ťa to začne riadne baviť. No ja som si akurát nahodila celodennú stravu do stobklub.cz tak dúfam,že sa moje telo spamätá a zase pustí nejaké to kilo dolu.Ja som bola včera zo seba taká sklamaná lebo som schudla za mesiac len 1,5 kg ☹ ☹ a ten mesiac tak rýchlo ubehol. No ale už na to nebudem myslieť a opakovať sa tu idem zase na 100% 😀 😎
@janca13 ja som dnes zatial posluchala 😉 skoro 😖 ale dala som si dlhu prechadzku a poobede si to zopakujem, lebo ma uz nebavi stale tancovat okolo toho isteho cisla na vahe, tak snad sa to tento tyzden pohne dole, nech je tento kvartal pre mna aspon taky uspesny ako bol ten prvy kvartal tohto roku. Buduci tyzden ideme k nasim, tak som si naordinovala prechadzky okolo jazier s malym, takze snad sa vaha pohne tiez dole, kedysi za mladi som tak chodievala denne a bola som ja stihla deva 😀 😀 😀
@katkav no super 😉 neboj a do večera to vybeháš.Aj ja občas nahodím rýchlu chôdzu, ale to moje malé šťastíčko už nechce sedieť v kočiari ako kedysi,takže moja chôdza sa zmení na slimačie tempo. No len nech ti počasíčko praje,lebo u nás je zase zima ako v ruskom filme aj ked slniečko vykukuje 😠
Ahojte babule tak ja som včerajší deň vydržala a dnes sa mi darí tiež, Všetko si píšem aj na papier keď prejde mesiac odfotim :D :D no ale stále mám chuť na sladké ;)
@katkav no veľa im nechýbalo a padli by za obeť 😀 😀 😀 ale rizikové zony som už vyžrala,takže musela by som si dať rebrík aby som mohla zobať 😀 😀 uf ako dobre a stým škaredým počasím nestraš stačí mi ked ráno uvidím Iľka v dobrom ráne a mám strach že náhodou uhádne ako bude 😀 😀 😀 😀
@janca13 mne spal dneska maly 2 a pol hodinky tusim a potom sme boli vonku, no dve dlhe prechadzky mi dnes dali dobre zabrat, myslim, ze to zehlenie ma do zajtra pocka. Presne, umyt zuby a spinkat 😉
Ja si este skocim do sprchy, umyjem zuby a idem zase pozerat mtv, nech sa zase motivujem, ze aka budem raz aj ja krasna 😉 pekny vecer, uz ani pisat nevladzem 😉
@janca13 no jasne na večeru som mala cuketu s vajíčkom no paráda 😀 😀 a višne eštee čakajú no asi 10kg a to budem až zajtrra robiť džem dnes len povarím snáď šste som u svokry 😀 😀 😀 malá dnes veľa spala tak nech sa unaví alebo oni sa unavia ??? dúfam že za hodinku budem odkôstkovať 😅

baby aj ked som sa zaprisahala ze uz v zivote nebudem nikoho nahanat, predsa mi to neda a spytam sa... ved je koniec kvartalu
@adky @dominikuska @marthuska - zabudli ste na mna?
@ivca17 @fabula - koncite s tabulkou, vymazem vas?