Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
babyy tak mam za sebou 2 hodiny tancovania,skakania..uuf..taka som spotena...ale jakto,ze vzdy hned po plavani,tancovani mam par dekov naviac 😕 😅 ????
a co je najlepsie papat po aktivnom pohybe?
Dnes rano som si na trhu kupila cerstvu kvasenu kapustu, mnam, zboznujem ju len taku surovu. Myslim, ze by nemal byt problem s jej konzumaciou, ci? 😒
My sme mali včera oslavu tak som po 2t pekne zhrešila,lebo mi svokra napiekla moje obľúbené koláče,,ach jaj a večer výčitky v posteli.
Myslíte že aerobic pomáha chudnúť,alebo je len tak na kondičku??
@kosta123 Aj ja som bola vcera na oslave, a dala som si z torty, taaaaakeeeeee som mala vycitky svedomia... ☹ Ale nevadi, jeden prehresok, hadam nie je koniec sveta. A ozaj, vcera som sa vazila, sice az pred obedom, ale stratilo sa aj druhe kilo, tesiiiiiiiiiiiiim. Takze to fakt funguje, trocha si davat pozor, co clovek zje a a ide to. A teraz som prave na odchode do fitka, ide sa makat.... 😀
Fitko dnes za mnou... a mam z toho asi takuto naladu: 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kesika - kokos som nasraná,,,doma mi neváži váha tak som sa bola po 2t odvážiť u kamošky a ani gram dole ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ nechápem a pritom sa stravujem úúúplne inak ako kedysi,,,,strašne ma nafukuje tieto problémy mám asi 6r.iba počas tehotenstva a asi rok po pôrode som to nemala a nedávno to zase začalo,,,,u Dr. mi nikdy nič nezistili,,,,,skúšala som sa sledovať,,ale je to jedno či si dám rožok,jogurt,nektarinku...raz ma nafúkne a inokedy aj týždeň nič.Vyzerám ako tehotná ☹
@kosta123 a ten espumisan si neskusala?
no ja som si dnes dala do tela...tancovanie,skakanie....aj posilnovacie cviky na stehna...hodinu a pol...
ja uvazujem ze si kupim stepper...myslite,ze je dobry?
tak som si v Kauflande kupila ten eggcheese..a dobre to je....ale drahe celkom.....som to ani skoro nenasla...
magicka hodnota 90 kg prekonana... dnes rano 89,8 po navsteve wc / hehehehe/ 89,4 jupiiiiiiiiiiiiiiii
@babulka123 joooooooj, ja som mala v osmom mesiaci 93 kil a potom som urcite este pribrala, ale radsej som sa ani nevazila, ale urcite som mala stovku. Kazdemu som vsak tvrdila,ze som rodila pri 93 kilach. a najhorsie bolo, ze mesiac po porode som tych 93 kil mala zase. kruty boj. a teraz sa morim s 90 - dnovou dietou ☹
@lubikan ahoj, ja som si tiez kupila stepper a viac-menej na nom cvicim kazdy den 20 minut- co som si vsimla, kondicku mam lepsiu a aj mi idu dolu (kilo)gramy 😀 pomalicky, ale idu... rychlejsie ani nechcem aby isli, kedze kojim a nechcem si otravit maleho 😝
ja som bola parkrat na tzv. kruhovom treningu pre zeny a poviem vam, je to super! posilovacie stroje sa striedaju so stepperom a po troch kolach som bola dost vystavena, ale zaroven spokojna a stastna 🙂 skusim chodit pravidelne a uvidime, co to prinesie za efekt 😉
@babulka123 gratulujeeeeem, tak vidim, ze aj tebe sa dari, tesim sa s tebou 😵 😵 😵

@lubikan ahoj, podla mna je dobre ist najprv do posilky, tam sa znicit a potom si dat este relax v bazene... krasne tam zrelaxujes a este aj spalis nejake tie kalorie navyse...