icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

lubikan
29. dec 2011

@zuzanecka17 ja si ju urobim po svojom...cibulu len jednu,cesnak,a bez papriky,tu nelubim v polievke..a bez soli,ja si taku polievku viem bezne robit,mne chuti

bebaa
29. dec 2011

@lubikan a neni si stale na zachode? myslim z toho caju

zuzanecka17
29. dec 2011

baby tai dala som hodinu beziaci a 0,75 litra k tomu, tak dnes som vypila viac ako 2 litre. super! 😀 zajtra musim na beziaci tiez...

inak, vyhodila som vsetky kolace a zakusky!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 tak uz ma to nebude drazdit 😵

zahadka
29. dec 2011

@zuzanecka17 aj ja by som najradsej vsetky vyhodila, ale na silvestra pride k nam partia, tak im nieco musim dat, ja som dnes nemala ani jeden kolac... :- 8 na vahu sa najblizsie postavim asi az 9-teho, lebo hned po novom roku ideme k nasim a chcem sa vazit na svojej vahe. Som zvedava, ake cisielko mi ukaze 😨

scandya
30. dec 2011

baby napiste mi poradim aj bez namahy a diet 🙂

zuzanecka17
30. dec 2011

@scandya ved nam napis vsetkym 🙂 🙂 🙂

scandya
30. dec 2011

@zuzanecka17 nemozem pisat sem lebo to admin berie ako reklamu 🙂 stopol mi album kde som bola nafotena ako za 3tyzdne som schudla 7cm v pase, na stehnach na podbradku a na vahe 5kilo. posli mi do posty tvoj email poslem ti ich
Bez cvicenia, jest mozes kolko chces! Funguje na kazdom

peony
30. dec 2011

@scandya bez spravneho stravovania a bez pohybu sa neda zdravo schudnut! Pozerala som stranku,ktoru mas v profile a je to obycajna pyramidova dealerska spolocnost,ktora zaraba na ludoch, ktorym zalezi na zdravi...vobec sa nedivim,ze ti to admini stopli 😖

scandya
30. dec 2011

@peony velmi sa mylis, moja mamka ma osterporozu a artrozu 3stupna, vysvetlim co to je , na rukach sa jej zalamovali prsty nemohla vyrovnat mala velke a strasne bolesti, lekari ju uz 8rokov dopuju liekami, mala aj operaciu kvoli rednutiu kosti, picha si inzulin 2x za den co ma bezny cukor 17, Co to pije ten nemenovany napoj, tak hybe po 8rokoch prstami nebolia ju az tak strasne kazdym dnom jej to ustupuje, samozrejme ze bolest neodide hned po 3dnoch. cukor sa jej zlepsil na 7!!!!! Mne za tyzden zmyzli vsetky alergie, moja dcerka od vtedy nebola chora! dalsia vec co tam je na chudnutie so JA ochotna tebe kupit jednu sadu aby si si ju vyskusala a ked schudnes posles mi peniaze a sem do 3tyzdnov napises pravdivo ci si schudla!!! Tu technologiu vymyslel Paul Clayton, ktory je priamy potomok mendelejeva, co vynasiel periodicku sustavu prvkov. Vsetko si mozes vygooglit aby si nepisala ze nemam pravdu! ja som sa zaregistrovala az to pomohlo moje MAME ktory kazdy vecer mala velke bolesti v klboch a v kostiach. Teraz sa usmieva krasne spi, keby si mala v rodine niekoho kto je chory tak ti to vysoko odporucam. A ak si taka odbornicka na pyramidove spolocnosti, tak si este raz prestuduj aky system maju, alebo nech ti to niekto vysvetli. Milujem ludi ktory napisu na niekoho firmu ucet ze nieje dobra prito nic o tom nevie. Najdi si v Googli ten napoj je z KUSTOVNICE CINSKEJ a potom mi napis ci to nieje najzdravsie ovocie sveta.

A ako posledne ta informujem a tu to pisem ani jednu babu som tu nenutila aby si objednala obchodny balicek, ak mala niektora zaujem si objednala sama na www stranke. Len som chcela pomoct babam co nemozu schudnut ako som aj ja od porodu sa trapila. a teraz? kludne mi poslite vase mailove adresy kazdej poslem foto ako som vyzerala mesiac dozadu!!!
S pozdravom Marta z Malaciek

peony
31. dec 2011

@scandya netvrdim,ze ten napoj je zly,da sa kupit aj bezne v bio obchodoch a ntreba robit okolo toho take tajnosti...prave naopak viem,ze goja je super!nenapisala som,ze firma nie je dobra,je pyramidova!A ako pisem,da sa aj goji a aj napoj kupit lacnejsie v bio predajni.a potvrdi ti to nejeden odbornik,ze zdravo chudnut,znamena stava+pohyb.

scandya
31. dec 2011

@peony Goji je nieco a to na chudnutie ina vec ktoru nepoznas a naozaj nepoznas kebo je to nova technologia. Naozaj keby si to skusila tak ma vyboskavas xixi, fakt to funguje na kazdom! A od radosti ze take nieco je ze si nastriekas na ruku a schudnes len tak , tak kricim a radujem sa spolu s tymi co to tiez skusili :D
Zato ze to je nove neodsudzuj, vyskusaj a potom budes kricat ako ja 🙂 🙂
Si z BA nerobi mi problem ist sa ti ukazat a pridem k tebe za mesiac, alebo myslim vazne ze ti ich kupim a ked schudnes mi to zaplatis, ver ty mne , budem aj ja verit tebe ze mi to zaplatis ked schudnes. co ty nato???

scandya
31. dec 2011

@peony este som chcela, taketo goji na slovensku nikto nepredava, je to aj so zrnieckami, a duzinou a cele akoby ti to natlacili na flase. Mozes napisat na nete slovenskym predajcom a poloz im otazku ci maju taku kvalitu ako som tu popisala. Ani jeden ti to nenapise. a najviac zalezi kde je to pestovane a za akych podmienok, myslim vazne spytaj sa na to , sak by som sa tu s tebou nehadala, ked to viem. Mame znameho ortopeda a on povedal , ze v takomto hustom stave ako cerstve ovocie to nepil ani v USA! a on teda naozaj cestuje stale, lebo je znamy, ale nechcem ho menovat ale skoro kazda ho vidi v TV.

zuzanecka17
1. jan 2012

dievcata, stastny novy rok vam vsetkym zelam, nech sme zdrave, krasne, uspesne, milovane a konecne stihle 😎 😎 😎 nech sa vam splni vsetko, po com tuzite!

zuzanecka17
1. jan 2012

aaa dnes som sa s malickou dusickou postavila na vahu a po tyzdni mam skoro minus kilo 😉 68,9 som mala 😝 ze aka je pekna ta 68 na zaciatku?! 😀 😀 😀 ja som myslela, ze aspon plus kilo budem mat, ved som cely tyzden nic nerobila, len jedla. sranda 🙂 tak od zaciatku decembra je to uz 5 kil, co som dala dole. snad to tak pojde aj v januari 😵

lubikan
1. jan 2012

Ahojte kocky...vseetko dobre do noveho roku,hlavne chut chudnut a nevzdat sa 🙂

ja som s vahou na tom velmi dobre..tolko,co pred vianocami,to kilo sa akosi stratilo a to som jedla tie kolace,aj tesne pred spanim...no proste stary sposob pred chudnutim som mala..aj malo vody....a bez vycitiek...proste na vianoce som si povedala,ze sa nebudem stresovat 😀 a este okolo polnoci som zjedla cokoladovu tycinku a dnes zacinam odznova...tukozrutska polievcicka,zeleninka,ovocie,veeela vody...ta mi samozrejme este nejde tak lahko dole krkom..ale lepsim sa...som zvedava o tyzden 😖

zuzanecka17
1. jan 2012

@lubikan tak dobre si na tom 🙂 som zvedava, ako to bude s tukozerkou 🙂 ze ci to zaberie. drzim palce! ja som sa dnes este dotlacila kolacikmi u babky na obede, ale koniec sladkemu, pekne krasne ideme na predvianocny rezim 😵

lubikan
1. jan 2012

@zuzanecka17 ani nehovor,ja sa neviem dockat konca tyzdna..mam inak strasnu chut na razny chleba,ale cely tyzden nesmiem pecivo,nic.....okrem zeleniny,ovocia,na treti den 2l mlieka,potom maso... ☹ 😅 😅 ....MM ma nahovara na mozarellu,ale nedam si zatial

zuzanecka17
1. jan 2012

@lubikan tak hadam ti to zase nakopne metabolizmus a spalovanie! 🙂

romcag
1. jan 2012

Ahojte baby.. tak ja sa k vám pridávam.. konečne som našla odvahu, či novoročné predsavzanie, či ako to nazvať.. pri stúpení na váhu som sa zhrozila, keď sa pozriem o tri roky späť tak mám o neuveriteľných 30kg viac 😢 mi z toho až do plaču je, kde to všetko až zašlo.. takže začínam.. vyhliadla som si 90dňovú diétu.. máte skúsenosť? Oplatí sa do toho ísť, či viete niečo efektívnejšie? Šup sem s nápadmi, som zúúúfalááá 🙄

kosta123
1. jan 2012

@romcag - Vitaj 😉
Tak ja som dnes dala rázne zbohom sladkostiam,,,,koláče som doniesla včera na akciu na Silvestra ,takže doma už nieje nič 😀 😎
len sme mali dnes novoročný obed u svokry,,,takže ešte mäsko s 1/2 ryže a 1/2 hranoliek som si dala,,,,,ale celkovo polovičnú porciu,,,,,pri pití kávy ma trhalo,,,lebo predomnou bola veľkááááááá misisko-hnusisko 😠 😠 plná koláčov, ale zvládla som to. 🙂
Zajtra hneď fitko,,,,,, a ani som sa nepochválila od MM som na vianoce dostala L-Carnitin 55.000-ku tak dúfam že to pôjde...momentálne váha + 1 kg ako pred týždňom 😒 no ale veď sa ani nečudujem,,,čakala som aj viac.

jarkam2
1. jan 2012

@romcag osobne skúsenosť nemám, ale moje kamošky žijúce v Anglicku áno. Má podľa mňa jednu nevýhodu, že keď s ňou skončíš, kilečká sa vrátia ... Ale možno ako začiatok procesu chudnutia ok, len sa nesmieš vrátiť k pôvodnej strave ... Fú 30 kg, máš čo robiť. Ale podľa mňa to určite zvládneš! 😵
Asi by som začala rýchlou chôdzou - postupne po týždni zvyšovať dĺžku trvania aj frekvenciu (3-5 krát), a pri tom by som zostala nejaký čas + zdravá strava (napr. varenie na pare), vylúčiť sladkosti. Lebo 30 kg je poriadny záťah aj na kĺby, chrbticu, začala by som opatrne ... Držím palce, ja chudnem už 1,5 mesiaca a celkom sa darí ... 😉

zuzanecka17
1. jan 2012

@romcag vitaj 🙂 ja som podobneho nazoru ako @jarkam2 treba zacat rychlou chodzou, treba si sledovat tepovu frekvenciu - najdes aj na nete taku kalkulacku, kde ti vypocita bmi a po zadani obvodu pasu aj frekvenciu tepu, pri akej ti spaluje tuky. no a stravu obmedz, men napr velmi pomohlo to, ze som zacala jest malo a kazde 2 hodiny - vela vela jogurtov a zeleniny. k masu salat, ryzu, zemiaky, cestoviny vynechavam. drzim ti palce! 🙂

zuzanecka17
1. jan 2012

@jarkam2 a ake mas vysledky v cislach? vianoce ta nepokazili? 🙂

jarkam2
1. jan 2012

@zuzanecka17 ešte som sa nevážila, mala som sa 31.12., ale bojím sa ... Predtým 14 dní -1,4 kg

jarkam2
1. jan 2012

@zuzanecka17 to som zabudla, delená strava to istí ... 🙂 😉 a pitný režim!

cukroska
1. jan 2012

@lilithka26 tak to sme na tom rovnako!!!!!!!!tak chudni keď všade samé dobroty,furt vypekám,vyváram ,starké sú nablízku..júúúj nervyy mám s toho riadne!niekedy už ani neverím,že budem ako dakedy,pretože môj má už 2,7.mes. a neschudla som ani deko ☹a to mám prechádzky min.3.hod.každý deň,no ale ja som strašne na sladké,takže sa ani nečudujem,pretože cez deň odolám,ale večer keď zaspia deti,tak to sa nedáááá!!!!!! 😖 aj môj nič nevraví,ale stačí my keď sa vidím ja!!!!!!!!!!!! ☹ .......najhoršie keď moje okolie zo začiatku hííkallo.to bolo,aj je pre mňa krutééé!!!!!! :😝 tak držím palce.......lebo ja sa na to dokopať nedokážem! 😒 snáď raz to vyjde 😀

cukroska
1. jan 2012

@romcag ACH JAJ ASPOŇ NIE SOM SAMA......Ale figu je to platnééé.nechápem ako nájsť v sebe tú silu a pevnú vôľu!!!držím Ti palce 🙂

cukroska
1. jan 2012

@zuziq neboj aj ja presne ☹

scandya
1. jan 2012

@cukroska viem ti pomoct ak mas zaujem napis IP a posli aj tvoj mail