Priberanie v tvári pri chudnutí
Ahojte , pred mesiacom som sa dala na chudnutie , dala som dole zatiaľ 2,5 kg , mám 58 kg a 172 CM ale v posledných dňoch som si všimla že som v tvári nejaká "zaoblenejšia" čím to môže byť neviete? Alebo čo by pomohlo na to ? Asi týždeň sa budím a mám dosť nafúknuté líca
Nejdeš mať svoje dni? Vtedy zvykne organizmus viac viazať vodu.
inac cez leto je bezne ze ked su horka TELO VIAZE VODU VIAC pretoze sa tak chrani pred dehydrataciou..
Nuz,ked sa da chuda zena na chudnutie,tak sa to vzdy podpise na tvari...Tvoja vaha by mala byt minimalne 60kg aby si vedela chodit a zit😃..vsetko pod 60kg po case uvidis.A hej,mozes byt zavodnena,asi ze ta tvoja dieta je urcena pre ine vahy
este ma napadlo zena sa meni aj pocas cyklu. hormonálne zmeny..atd
Nuz,ked sa da chuda zena na chudnutie,tak sa to vzdy podpise na tvari...Tvoja vaha by mala byt minimalne 60kg aby si vedela chodit a zit😃..vsetko pod 60kg po case uvidis.A hej,mozes byt zavodnena,asi ze ta tvoja dieta je urcena pre ine vahy
@pipimonterova tiež mi nie je jasný cieľ chudnutia pri takýchto mierach. Spevnenie postavy beriem. Ale chudnutie? Načo? Asi si zavodnená.
58kg je normalna vaha pri tvojej vyske.
mozno skor zacalt viac zaradit bielkoviny a spevnit. to je cele. a menej sol
@pipimonterova tiež mi nie je jasný cieľ chudnutia pri takýchto mierach. Spevnenie postavy beriem. Ale chudnutie? Načo? Asi si zavodnená.
@koniarova hlavne sa sleduje.Kuka na seba ci ma plne lica😃...tu to zavana skor neakou poruchou,ktora je sice asi na zaciatku ale kto vie,co bude dalej.Neak takto sa zacina anorexia...Autorka ked chudne zo svojej totalnej stihlosti,no,to nie su neake skvele vyhliadky co sa tyka jej psychiky.Ja mam 164 cm a 60 kg a som riadne stihla.Ona o 8cm viac a o dve kila menej a este sa na seba prizera v zrkadle?Nuz,jej vec...
S takou vahou a vyskou si nemyslim, ze treba chudnut.
S takou vahou a vyskou si nemyslim, ze treba chudnut.
@simsalabim presne, mozno chce autorka len spevnit.
Ja nerozumiem z coho chce este autorka schudnut
Tu je evidentne nejaka porucha
Véd si chudá , načo chudneš?
Su dve moznosti, preco chudnes z takej vahy
1) chces ist na bikiny fitness sutaz
2) mas "skinny fat" postavu (pravdepodobnejsie)
Pri moznosti 2 netreba dat kila dole ale cvicit silovo a kg udrzat.
Pri moznosti 1 treba zvarit prijem soli
Teda tvoja pôvodná váha bola okolo 60 kg.. načo chudnes? Veď to bola ideálna váha na tvoju výšku.. si zbytočne rozhodis organizmus. Mám rovnakú výšku a váhu 54 kg, snažím sa pribrať aspoň na 60.
Su dve moznosti, preco chudnes z takej vahy
1) chces ist na bikiny fitness sutaz
2) mas "skinny fat" postavu (pravdepodobnejsie)
Pri moznosti 2 netreba dat kila dole ale cvicit silovo a kg udrzat.
Pri moznosti 1 treba zvarit prijem soli
@libusak presne toto som pisala aj ja

zavodnena?