Pribrala som, kolegyne si robia kvôli tomu zo mňa srandu
Je normálne, aby si dospelé 20-30 ročné ženy robili srandu z mojej váhy? Podľa mňa nie.
Mala som zlomenú nohu, málo pohybu, tak som bohužiaľ pribrala 7kg, čo na mne aj dosť vidno. Teraz, keď som sa už vrátila do práce, tak od každého počúvam len to, ako veľmi som pribrala a dokonca si začali zo mňa robiť aj srandu.. Opakujem, 20-30 ročné ženy, ktoré by už mali mať rozum..
Zažili ste niečo podobné aj vy, keď ste pribrali? Myslím to, že si z vás ľudia začali doslova robiť srandu a riešiť vašu váhu. Možno som na vine ja, že si ich reči až príliš beriem k srdcu, ale je to fakt nepríjemné..
@asocial Komentovať nízku váhu je rovnaká sedlačina ako komentovať vysokú váhu. Ľudia na úrovni to nerobia, len tí z "nižšej cenovej".
@jabadabadu chápem veľmi dobre so štipkou empatie a pokory, ktorá bohužiaľ zjavne tebe chyba. Niekedy netreba lipnut len na kg ale aj na duchovnom raste v tvojom prípade.
Nie, nie je to v poriadku. Ak ti to povie mama, lebo ma o teba starost, alebo dobra kamatka z rovnakeho dovodu, je to ok. Ale kolegyne do toho hovno.
Je vam to neprihemne, povedali ste im to? Ak su tie kolegyne fakt vase dobre kolegyne prestanu, ak nie-take koleghne v mojom srdci nemaju miesto
@jabadabadu nevies, neries ..čo sa asi da robit so zlomenou nohou??🤦🏻♀️
@jabadabadu neudrela si sa do hlavy?? So zlomenou nohou nič iné ako ležať hore ritou nemôžeš… Ak podľa teba ma kvôli tomu umrieť hladom len preto, aby sa pár 🐮🐮 na nej neodbavilo primitívnym humorom, tam potom je tvoje IQ v rovnakom suteréne ako to ich😉
Kolegyne máš netaktne a trošku aj hlúpucke. Z takých si robíš vrásky? Kašli na ne
Tak im niekedy povedz: “no aj vy ste nejake vypelichane ako tak pozeram. Nezredli ti volako vlasy? Nestalo sa nieco doma? Akasi si povadnuta v tvari, vyzeras starsie, vyzito.” Ztichnu raz-dva. 😉
Ked ti povie, ze "nechapes srandu", tak jej normalne/pokojne povedz, ze toto nie je pre teba sranda, ze si to neprajes a ze sa nesmejes, cize je to z jej strany sikanovanie.
Sranda je, ked sa smejeme vsetci spolu. Vysmievat sa z ineho nie je sranda a ucime to deti v MS/ 1 stupen ZS.
Ako niekto napísal, že možno to urobili preto, že si bola na dlhej PNke a ony za teba "ťahali " a ty si prišla, tak sa do teba pustili, lebo veď podla nich si len vylihovala, pozerala Netflix, jedla a lenosila. To už ale nevidia, že si mala bolesti, aké to bolo nepríjemné mať zlomenú nohu, že si možno nevedela spať, lebo si si nevedela nájsť polohu atd.
V každom prípade, nič ich neoprávnuje k tým rečiam. Najhoršie je s takými primitivkami pracovať každý deň.
Prajem vela sily 🍀

A tvoje kolegyne nemaju nejaku chybicku krasy? Skus im to vratit...napr: "kila navyse sa daju zhodit ale ten tvoj krivy nos by som nechcela mat na tvary ..."
Ked pocitia kritiku tohto typu na vlastnej kozi, mozno im dopne, ze je cas prestat .