icon

Pribrala som, kolegyne si robia kvôli tomu zo mňa srandu

3. jún 2023

Je normálne, aby si dospelé 20-30 ročné ženy robili srandu z mojej váhy? Podľa mňa nie.
Mala som zlomenú nohu, málo pohybu, tak som bohužiaľ pribrala 7kg, čo na mne aj dosť vidno. Teraz, keď som sa už vrátila do práce, tak od každého počúvam len to, ako veľmi som pribrala a dokonca si začali zo mňa robiť aj srandu.. Opakujem, 20-30 ročné ženy, ktoré by už mali mať rozum..
Zažili ste niečo podobné aj vy, keď ste pribrali? Myslím to, že si z vás ľudia začali doslova robiť srandu a riešiť vašu váhu. Možno som na vine ja, že si ich reči až príliš beriem k srdcu, ale je to fakt nepríjemné..

janduska
4. jún 2023

Keby sa každý staral o seba a riešil seba a svoje veci, nebolo by tak l, ako je. Či už sú to sociálne siete, alebo reálny život.
Je to tvoja vec, aj keby si pribrala 100 kil a ich ubohost sa k tomu vyjadrovať a robiť si srandu. Určite tiež nie sú všetky modelky s ideálnymi mierami..
Je mi ľúto, že svet je plný zla a ženy k ženám vedia byť také drzé, bezohľadné, mysliace si, že majú právo urážať, kritizovať, "radiť ".

zena666
4. jún 2023

Zazila ale od nariadeneho treba zatraktivnit zamestnancov to zacalo... polroka teroru prerastlo k vypovedi za vsetko som mohla aj s cias co som bola na zakladnej skole 😀😃 ludia... a 20 rocbe zeny maju daleko od vyspelych bytosti 🤦🏼‍♀️ česť vynimkam co neriesia vyzor

nyusika
4. jún 2023

Sorry, možno si len zbytočne precitlivela.
Alebo pracuješ vo firme, kde (okrem teba) pracujú samé retardované ženy.

Pravdepodobne ťa ale nárast váhy štve natoľko, že akúkoľvek reakciu voči tvojej osobe považuješ za útok, pritom to tak vôbec nemusí byť.
Keď ti nevadilo pribrať za krátku dobu sedem kíl, môžeš kašľať na akékoľvek poznamky.
A nie, nepriberá sa kvôli zlomenej nohe - priberá sa preto, lebo si napriek zníženej pohyblivosti nezmenila stravovanie. Resp. jedna oveľa viac, ako bolo potrebné. Sedem kíl zo vzduchu nenaberieš.

fantaghiro21
4. jún 2023

Clovek za zivot raz schudne,raz priberie.To je normalne..cim srarsie zeny ,tym horsie sa mi zda niekedy.teraz je to jedno,ci ma zena 20 alebo 50.
Ja som mala v byvalej praci kolegyne 50 +/- a sprostejsie ako tago.....
Otec mal vzdy nadvahu,dostal rakovinu,schudol 30kg keby ze je cely zivot chudy,mozno aj zomrie....zatiql sa drzi.
To nenavadzam,ze ma byt clovek tucny.Sportovat a viest zdravy zivotny styl je originalne.ale nie vzdy je to mozne a lahke prisposobyt k situacii,praci...
Pracujem v nemocnici a kazdy pacient je fakt iny ,aj ked je na lozku dlhsie priputany....

stanislavicenka
4. jún 2023

@jabadabadu ty mas, ako vidim, vsade same "trefne" komentare 🤦

charlottelavender
4. jún 2023

Zmeniť stravu

limoncino
4. jún 2023

@natalienka12 no a inak okrem toho, ja sarkazmus nepoužívam na zhadzovanie iných ľudí.

vanilka83
4. jún 2023

Normálne to nie je,je to normálna šikana a v takom kolektíve by som nebola ani 1 den

lenka1441
4. jún 2023

Nevšímaj si ich ,iné je keď ti to povedia raz a nie za každým ….ja by som im povedala: ,, NASRAC s tebou je to tiež bieda moja 😀

jaond19
4. jún 2023

Na vetu "nechapes srandu" ja odpovedam, chapem len inteligentny humor.

akje
4. jún 2023

@jabadabadu
😆😆 ty si mi dnes spravila den s tym tvojim uvodnym komentarom. A vlastne aj dalsimi 😄😄 ty si asi este mladunka, vsak?

negymama
4. jún 2023

mila autorka na tu vysku mas normalnu vahu, urcite nie si tucna ci s nadvahou. Ja by som chcela SCHUDNUT na tvoju terajsiu vahu a to mam len 153 cm. Teraz mam 58,5 kg a 3-4 kg by sa zisli dole.
V mladosti som mala bezne 47-48 - to som nosila S oblecenie. Najmenej som mala 43 kg v jednom stresovom obdobi. Po porode 4 deti som "pribrala" na 51-52, ale prechod mi uplne spomalil metabolizmus.

ako tu mnohe povedali, ty si vahu vies upravit na optimalnu, kolegyne z neucty a netaktnosti asi tak rychlo nevyrastu. Ledazeby ich realita prevalcovala. Predpokladam ze tie 20-30 rocne su este mlade bezdetne. Vtedy nie je umenie vyzerat ako prutik.

smolkatravel
4. jún 2023

Je to smutne a nie je normalne,ze kolegyne vedia byt tak krute. Povedz im rovno do oci, ze im do toho nic nie je, nech sa staraju o svoju pracu. Ide leto, skus vyjst von na prechadzku obmedzit karbohydraty a sladke.hlavne pecivo, chleba, zemiaky, ryzu.. Avsak ZIADNE radikalne diety. Staci zredukovat karbohydraty a cukry. Dam si jeden krajec chleba namiesto dvoch, 1 rohlik namiesto dvoch, pol porcie zemiakov, ryze atd, radsej si daj o polovicu porcie viac masa alebo tvarohu, chutnu zeleninovu prilohu. V ziadnom pripade ziadne hladovanie, to iba spusti kolotoc dietovania a prejedania.To neznamena, ze si nedas nic sladke ale vsetko s mierou. Po 19.00 hod uz iba nesladene tekutiny. Drzim palce a obklopte sa laskavymi ludmi s pozitivnym myslenim.

fauko
Odpoveď bola odstránená
liusa82
4. jún 2023

@autor Nečítala som všetko.Kolko máš vlastne teraz kg? ale aj ja mám výšku cca ako ty 1,58 a raz som nabrala zo 42 kilov na 50 a nikto si nič nevšimol😀 tak ja už nechápem teda. Asi máš moc všímavé okolie🙂 Lebo vyše roka som sa nevážila..sťahovali sme sa,potom opletačky okolo domu.No ani som nepomyslela na kontrolu váhy a váženie. Ale potom som to zas dala dole ani neviem ako.Prišlo nejaké prechladnutie že mi ani jesť nechutilo a kilá boli fuč 🙂

dominikac321
4. jún 2023

@jabadabadu ty si rovnaka hlupaňa ako jej kolegyne…

vvrka
4. jún 2023

@jabadabadu nestastni ludia ako ty by si mali upratat hlavne vo vlastnom zivote, potom sa nebudu musiet odbavovat na cudzich ludoch na internete.

katka700
4. jún 2023

Možno ti závidia lebo sú laty a ty máš cici aj rici. Veď im povedz, že áno pribrala som, muž /priateľ sa teší že ma je za čo chytiť. Nech puknu od jedu 😂

valeria_h
4. jún 2023

@jabadabadu Nemusíš tu ukazovať svoju sprostotu..

isis234
4. jún 2023

Spýtaj sa i ch, či majú doma len malé zrkadlo, keď sa nevidia....???? To, čo robia nie je "sranda" ale už presahujú svoje medze... Je to tak, ako píše @lauriik v 1. bode... je to o nich,,, Predstav si ich ako neškodného malého chrobáčika.. usmeivaj sa na nich,, to ich odradí... Držím palčeky nech čím skôr dostanú rozum.

lienka.7
4. jún 2023

@autorka odporucam ti plávanie. Urcite nie bez na zlomeninu. Pravidelne, 2-3x do týždňa a pekne schudneš.

kp7333
4. jún 2023

@lienka.7 pokial viem, autorka si nepytala rady, ako schudnut.

jaga61
4. jún 2023

@jabadabadu mám taký dojem, že aj Ty si veľmi "empatická". Ja som tiež po úraze pribrala,bola som rok doma bez pohybu a nikto sa mi nesmial kvôli váhe. Je to o človeku a blbcov sa nájde všade. Nech sa to Tebe nikdy nestane.

sisaka
4. jún 2023

Som prekvapená, že také mladé baby si robia srandu. Veď to ste všetko generácia “snehových vločiek” precitlivené úplne na všetko, s vašou generáciou treba len opatrne, po špičkách, aby ste sa nezložili a oni to nevedia? Keby, že staršie ženy tak tomu aj verim, ale takto… veľmi by som chcela vedieť, čo také tie kolegyne povedali …

victory1
4. jún 2023

Neviem,ci by mal u nas v praci niekto odvahu robit si zo mna srandu🙈

asocial
4. jún 2023

Ja neviem,že ťa to tak rozhodí. Pozri, z opačného brehu, mne všetci, bez servitky, kľudne povedia, že som ako palica, vychudnutá, mala by som pribrať atď. (170/50). Ale skús niekomu s nadváhou povedat, že je obézny, mal by schudnúť atď.. Nie, to je tabu! Povedz im, že ti to vadí. Ja osobne by som sa na tom zasmiala a urobila si so seba srandu. Nerieš také veci...

zuzana76
4. jún 2023

@janage mas rosaceu?

vecicky1805
4. jún 2023

@natalienka12 no uplne zo nie je pravda ja mam 162 cm a toez vzdy chuda a mala soˇ fazy ked som za mesiac nabrala 6 kg ako nic..a to som mala pohyb, ide aj o stavbu tela teraz mám ja 49 kg a mám ešte dosť sadla na bruchu čo by nemuselo ja mám napr svoju pohodovú bežnú váhu ešte o kúsok nižšiu, tu proste pekne vidno každé telo je iné..

kassandra25
4. jún 2023

Vies, ono to velmi zavisí od inteligencie a potom este od charakteru, ako komu zalezi na skrupine/obale/vonkajsom vzhlade, ze niekto sa pováži hodnotit iného podla vzhladu, ale nestará sa do seba, ale ked niekto hodnotí niekoho podla vzhladu, ktorý stúpol k horsiemu a to v závislosti od jeho nepríjemného zdravotného stavu, taký clovek je az doslova zákerný a myslí si o sebe, aký aj vtipný, keď zhadzuje. Na takéto primitivne reci osobne úškrnom a ignorom, ziadnou odpovedou a odchodom, výhybkou.

veronikasarkanyova
4. jún 2023

Vek nie je zrelosť rozumu 30 r už povedzme ale 20r o ničom hotové decko, česť výnimkám.mozno je to o tom ze si chýbala a oni sa pomstia lebo oni robili každopádne je to úbohé, skús si ich nevšímať keď chces schudni ale určite nie kvôli ním