icon

Prípravky na podporu chudnutia

tunnelka
2. mar 2019

Ahojte baby, viem ze sa budete mnohe smiat, ale mate niektore skusenosti s pripravkami na podporu chudnutia? Samozrejme ze viem ze sama od seba neschudnem, skor myslim nieco co by pomohlo popri cviceni este viac spalit 😊

Strana
z2
oliviaolivova0
20. aug 2019

@ellaella1 ako robíš detox?

ellaella1
20. aug 2019

@oliviaolivova0 užívam prípravky od firmy forever 9dnový program, veľa vody, cvičím (ako sa dá popri povinnostiach)

oliviaolivova0
21. aug 2019

@ellaella1 aha, ja že nič nejes 🙂

ellaella1
26. aug 2019

@oliviaolivova0 Nie, to je hladovka, nič nejesť, málo energie,.. pri detoxe naberáš energiu. 😀

iwka_77
28. aug 2019

@oliviaolivova0 to nie je o tom obmedzovať ho, ale je to aj o tom aby ste sa o tom pozhovárali, že tebe nerobí OK, keď to máte doma a keď si chce dať sladké nech si kúpi len jedno a ende 🙂

oliviaolivova0
28. aug 2019

@iwka_77 no to by musel chodiť každý deň do obchodu 😂 a niekedy aj niekoľkokrát... Ja sa musím proste vzchopit... Pred sladkostami neuteciem,musím pocvicit vôľu. Cez post som vydržala, len sa musim riadne zaprieť... Ale ďakujem za rady 😉

iwka_77
17. sep 2019

@oliviaolivova0 tak uvidíš sama, čo ti bude lepšie. Ale ja napríklad viem aj sama podľa seba, že keď niečo nemáme doma, tak nemám na to chuť, že mi to ani na um nepríde. A možno drahý by si tiež na to zvykol 🙂

Strana
z2