Prípravky na podporu chudnutia
Ahojte baby, viem ze sa budete mnohe smiat, ale mate niektore skusenosti s pripravkami na podporu chudnutia? Samozrejme ze viem ze sama od seba neschudnem, skor myslim nieco co by pomohlo popri cviceni este viac spalit 😊
@oliviaolivova0 užívam prípravky od firmy forever 9dnový program, veľa vody, cvičím (ako sa dá popri povinnostiach)
@ellaella1 aha, ja že nič nejes 🙂
@oliviaolivova0 Nie, to je hladovka, nič nejesť, málo energie,.. pri detoxe naberáš energiu. 😀
@oliviaolivova0 to nie je o tom obmedzovať ho, ale je to aj o tom aby ste sa o tom pozhovárali, že tebe nerobí OK, keď to máte doma a keď si chce dať sladké nech si kúpi len jedno a ende 🙂
@iwka_77 no to by musel chodiť každý deň do obchodu 😂 a niekedy aj niekoľkokrát... Ja sa musím proste vzchopit... Pred sladkostami neuteciem,musím pocvicit vôľu. Cez post som vydržala, len sa musim riadne zaprieť... Ale ďakujem za rady 😉
@oliviaolivova0 tak uvidíš sama, čo ti bude lepšie. Ale ja napríklad viem aj sama podľa seba, že keď niečo nemáme doma, tak nemám na to chuť, že mi to ani na um nepríde. A možno drahý by si tiež na to zvykol 🙂

@ellaella1 ako robíš detox?