icon

Priznávate sa k chudnúcim injekciám Ozempic, Mounjaro, Wegovy?

Dnes o 13:21

Ked vas niekto pochvali za schudnutie a opyta sa ako sa to podarilo, tak sa priznate? K ozempic, mounjaro, wegovy atd?

Strana
z2
anonym_4d299a
Dnes o 15:06
@zuzidr

@anonym_4d299a tak aký máš recept na -10kg/za mesiac?

@zuzidr u mna je obmedzit sladke, a lahke vecere. Robim denne vela krokov, pohybu mam dost

anonym_4d299a
Dnes o 15:08
@anonym_70a957

@anonym_4d299a a prečo to teda nedáš dole,keď to niejej problém?

@anonym_70a957 Lebo mam ine zdravotne problemy, kvoli comu kg idu tazsie, a preco ty mas potrebu rypat? Sa tu riadne honite.

anonym_4d299a
Dnes o 15:09
@ria_sprout

@zuzidr ja mám 20kg nadváhy a môžu za to hormóny. Pred 40tkou som ani ja nemala problém schudnúť, lenže odkedy som v perimenopauze proste to nejde. Plus tréner mi vraví, že za to môže môj zlý spánok. Ale s tým moc neurobím, hoci spánok naháňam ako najlepšie viem, nejde to idealne. Mňa najviac hnevá, že každý na nete vie najlepšie ako druhý všetko robí zle 🤷

@ria_sprout niektore budun velmi plakat, ked zistia, ako sa telo meni po 40tke. Take tu idu mudrovat a utocit.

chlebikova
Dnes o 15:14
@anonym_4d299a

@chlebikova Cim? ze si to ma autorka pozriet a vyguglit? Asi je vam velmi teplo, dievcata.

@anonym_4d299a Spytala sa ta nieco, na zaklade tvojej odpovede. Nepytala sa nic od veci, necaka od teba mudrost sveta... Jednoducho pokracovala v konverzacii - tak, ako sa to normalne robi.

anonym_b17a05
Dnes o 15:17
@anonym_4d299a

@ria_sprout niektore budun velmi plakat, ked zistia, ako sa telo meni po 40tke. Take tu idu mudrovat a utocit.

@anonym_4d299a Asi tak. Pozries na 50+ az 55+ zeny a staby ich jedna mat mala. Rovnako okruhle ako matriosky. Ale kazda si mysli, aka bude vtedy stihla a krasna.

anonym_4d299a
Dnes o 15:25
@chlebikova

@anonym_4d299a Spytala sa ta nieco, na zaklade tvojej odpovede. Nepytala sa nic od veci, necaka od teba mudrost sveta... Jednoducho pokracovala v konverzacii - tak, ako sa to normalne robi.

@chlebikova taks melo do toho, odpovedajte ....

anonym_70a957
Dnes o 15:45
@anonym_4d299a

@anonym_70a957 Lebo mam ine zdravotne problemy, kvoli comu kg idu tazsie, a preco ty mas potrebu rypat? Sa tu riadne honite.

@anonym_4d299a však som sa normálne opýtala.si písala,že máš. 30kg viac a že keby chceš tak dáš za mesiac 10 dole .tak ma to zaujalo🤷.

anonym_6929ca
Dnes o 16:01
@anonym_4d299a

Hlavne nerozumiem, preco maju potrebu to ludia tajit....Ved kazdeho vec.

@anonym_4d299a no prečo , veď ani s psychiatrom sa nikto nechváli.

anonym_6929ca
Dnes o 16:03
@anonym_b17a05

@anonym_4d299a Asi tak. Pozries na 50+ az 55+ zeny a staby ich jedna mat mala. Rovnako okruhle ako matriosky. Ale kazda si mysli, aka bude vtedy stihla a krasna.

@anonym_b17a05 to 50+ myslíš vek, alebo kg.

anonym_6929ca
Dnes o 16:07

Pozri na takú Malachovskú. Minule som ju ani v telke nespoznala - až podľa hlasu. Je poriadne pochudnutá, a zároveň zostarnutá. Spolu s liekom asi berie aj nejakú tabl. dôležitosti .....
tiež roztrubuje že schudla plávaním..... v ozempicu 😀😝😀😝

anonym_ce3394
Dnes o 16:26

@anonym_autor
Tu sa radsej nepytaj tu je vela mentalne retardovanych
Ozempic je podobna hrozna tema ako klimatizacia alebo ockovanie.

maya_hi
Dnes o 18:59

@anonym_autor keby som brala, nemala by som problém priznať sa. Ja sa len všade chválim, že chodím pravidelne do fitka 😁 Ide to pomalšie, ale zase je to menej rizikové 😎 Ale každého vec. Len dúfam, že prípadné komplikácie nebudú hradené z verejného zdravotníctva, na ktoré sa skladáme všetci 😉

anonym_f51d02
Dnes o 19:48
@anonym_4d299a

@anonym_autor oni sa nemusia priznavat, vieme, ake su klasicke znaky tychto prostriedkov, minimalne u nas to tak baby maju kazda rad za radom....takze tak.

@anonym_4d299a aké sú znaky?

anonym_f51d02
Dnes o 19:50
@morpheuss

@anonym_autor po prvé áno, priznávam sa... po druhé, nechutneš vďaka ozempicu, chudneš vďaka tomu, že výrazne menej žereš... a výrazne menej žereš preto, že ozempic znižuje pocit hladu...

@morpheuss no a inde hovoria, že keď menej ješ, telo sa stresuje a ukladá, ako bonus priberá. Tak si vyber

anonym_f51d02
Dnes o 19:51
@anonym_1778fb

S tymito liekmi na chudnutie je to ako s estetickymi procedurami.. "nieee, ja nemam lifting, ja mam len silnejsie zatiahnutu gumicku vo vlasoch" 😃 kto sa prizna..

@anonym_1778fb pán doktor urobte mi silikóny 5 ale tak aby to nebolo vidno 😀😀😀

anonym_f51d02
Dnes o 19:53
@zuzidr

@anonym_f34dbe
@anonym_4d299a vidite a toto ma môžno rozčuluje viac ako to , že mám nadváhu. Doteraz som sa nehýbala, pila dva poháre vody denne, každe poobedie po káve si dala sladke. od januára som si kúpila už 5x permanatku a chodím 2x do týždňa na kruháč ( nevynechala som ani jeden) od februára pijem denne ( okrem víkendov) 2-3l vody, prestala som piť sladké vody, pridala som oveľa viac bielkovín do stravy. NIE nedržím diétu, ani nie som vo fitku 6x týždenne, ale k´d to porovnám z pred pol roka, spravila som veľkú zmenu a výsledky žiadne. ( nejem ani mastné ani vyprážané veci)...ale aj napriek timu ma ozempic neláka

@zuzidr ja ti to verím. Ja KT na 1*, každý deň 10 km behu, rok vkuse a neschudla som ani kilo. Nikto mi neverí. To, že mi neveria kašlem na to. Ale mňa to neskutocne frustruje a ubíja.

anonym_f51d02
Dnes o 19:57
@ria_sprout

@zuzidr ja mám 20kg nadváhy a môžu za to hormóny. Pred 40tkou som ani ja nemala problém schudnúť, lenže odkedy som v perimenopauze proste to nejde. Plus tréner mi vraví, že za to môže môj zlý spánok. Ale s tým moc neurobím, hoci spánok naháňam ako najlepšie viem, nejde to idealne. Mňa najviac hnevá, že každý na nete vie najlepšie ako druhý všetko robí zle 🤷

@ria_sprout ja taky tak. Neskutočná frustrácia 😒 Už aj môj muž sa minule na mňa s takou ľútosťou pozrel, lebo vidí, čo som všetko preto urobila

anonym_4d299a
Dnes o 20:07
@anonym_f51d02

@zuzidr ja ti to verím. Ja KT na 1*, každý deň 10 km behu, rok vkuse a neschudla som ani kilo. Nikto mi neverí. To, že mi neveria kašlem na to. Ale mňa to neskutocne frustruje a ubíja.

@anonym_f51d02 ale merias sa v cm? Ja som pri 70kg mala 38 velkost, chapes. Stitna a kortizol mas OK?

anonym_f51d02
Dnes o 20:08
@anonym_4d299a

@anonym_f51d02 ale merias sa v cm? Ja som pri 70kg mala 38 velkost, chapes. Stitna a kortizol mas OK?

@anonym_4d299a perimenopauza a Šž úraduje. Ja keď vidím, že iné baby chudnú aj napriek šž tak ma.to frustruje

anonym_4d299a
Dnes o 20:09
@anonym_f51d02

@anonym_4d299a perimenopauza a Šž úraduje. Ja keď vidím, že iné baby chudnú aj napriek šž tak ma.to frustruje

@anonym_f51d02 tak ono v principe treba hlavne regulovat ten cukor v krvi, ten sa spaluje ako prvy, az potom prichadza na rad spalovanie tukov. Ak si stale udrzujeme vysoke hladiny cukru, nemame sancu schudnut, insuline spikes sa to vola...ked skace cukor, aj pod vplyvom stresu a ineho...
@anonym_f51d02 mam to podobne, neboj sa a tiez tazko vysvetlim, vacsina sa nesnazi pochopit...inac aj pecen obrastena tukom tiez tazsie spaluje tie tuky samotne, ono je to tak zacarovany kruh, ze az.

anonym_b3a548
Dnes o 20:28

Ano. Neberiem to ako priznanie, ale ako normalnu odpoved na otazku. Nemam potrebu sa obhajovat a ani to zatajovat. Viem, ze obezita nie je ani zdaleka len o silnej voli alebo kalorickom prijme, ako si mnohi zjednodusene myslia, pretoze nemaju skusenost. Nevedia, ze inak sa chudne cloveku, ktory musi zhodit par kil, inak chudne clovek, ktoreho ovplyvnuje zmenena biochemia, inzulinova rezistencia, ktory ma znizenu potrebu kalorii vdaka dlhorocnym dietam, ktory ma vybudovanu zavislost na cukre a mnoho dalsieho. Kto sa o to zaujima, vie, ze to nie je len o pevnej voli. Obezny clovek bojuje nie len proti hladu, ale hlavne proti biochemickym procesom v tele, ktore clovek, ktory obezny nebol, nikdy nezazil a nema ani predstavu, ake to je narocne. Beriem wegovy a je to pre mna ulava, lebo sa konecne mozem rozhodovat spravne. Konecne sa mozem rozhodnut, ze si nejaku sladkost nedam a moje telo so mnou nebojuje. Tie injekcie su liek. A nech si o tom mysli kto chce co chce. Neschovavam to, lebo si nemyslim, ze je dovod hanbit sa za to, ze som vyhladala lekarsku pomoc.

Strana
z2