icon

Prodietix - poďme sa navzájom podporiť

makitka1
10. mar 2019

Ahojte začala som diétou Z3 1.faza dnes 4 deň zatiaľ 2kg dole pôvodná váha 74 teraz 72 ..hľadám ľudí ktorý to skúsili tiež alebo chcú proste aby bolo veselšie 😁 tie prvé 3 dni boli nie hrozné ale iné ..zapojte sa alebo ukážte svoju premenu poprípade ako ste pokračovali
Budem rada 🙂

wieruska1
10. mar 2019

Aho j ha som uz 3 mesiac.... doke mam 10kg a este takych 7-8 by som rada

makitka1
autor
10. mar 2019

@wieruska1 a pokracujes s tým? Celé tri mesiace si jedla len toto ? Alebo ako teda či si prešla fázy vsetke , čo ti chuti najviac ?

wieruska1
10. mar 2019

Nie uplne struktne ale urcitejem mensie porcie, nejem prilohy ani mucne jedla a snazim sa stravovat zdravsie. Ja som s rym zacala najma preto abymi to ulahcilo start k leosiemu stravovaniu. Najviac mi chuti jablkova ovsenq kasa, teply coko napoj a thajska polievka. Omelety som vratila a zo sampionovej polievky som tiez nebi happy ale uz mam len 3 tak ich dobojujem

makitka1
autor
10. mar 2019

@wieruska1 ja práveže omelety môžem ale polievky má zabíjajú idem vrátiť šampiňónove hydinovu aj zeleninovu a pucene zemiaky sa nedajú jesť tiež ...cestoviny si mala ?

jasmina81
19. mar 2019

Ahojte dievčatá, ja som zvedavá aký je prodietix chuťovo? Je To chutné? Nebudem sa musieť premáhat ho zjesť? Pozerala som že stravovanie je tam vyzerá byt lákavé a pestré ...len sa bojím aby som nekúpila a potom to nedokázala do seba dostať....

makitka1
autor
19. mar 2019

@jasmina81 tak ahoj ja som toho vyskúšala dosť aj keď som len 2vtyzden v 1.faze odporúčam - krémy sú celkom ok , teply čokoládový nápoj mňam pre mna , tyčinky sú záchrana ...polievky - hrachova Thajska brokolicova sú super ostatne mi nechutili ako dali sa zjesť ale nič moc ..neodporúčam hydinovu fuj 😵 omelety mám rada len bylinkovu a slaninovu ,, cestoviny tiež záchrana ja si och robím s kapustou sladkou len poprazenou na olivovom oleji. A ovsené kase sú tiež dobre 🙂

jasmina81
25. mar 2019

@makitka1 ďakujem krásne Makitka1 za odpoveď, objednala som si ochutnávku, dnes som ešte zjedla rožky s treskou Ale budem sa musieť do toho pustiť čím skôr 😉

makitka1
autor
25. mar 2019

@jasmina81 skús ja som zatiaľ spokojná za necelé 3 týždne mám 7kil dole čo sa mi ani v krásnom sne nesnívalo že raz to dám 😁

lailaveve
27. apr 2019

tak mne dnes dorazil balicek...kupila som coko puding,coko teply napoj,smoothie a polievku...zatial som dnes skusila ten puding..sice bol redsi ale chutovo mnam😋..ani som nepredpokladala ze nieco dietne moze byt dobre🤭

lailaveve
27. apr 2019

pridavam info o zeleninovej a sampionovej polievke...za mna mnaaaam...a ta sampionova fakt nema chybu...su tam aj normalne hriby😘...ked porovnam s polievkou od ketodiet tak je to milion a 1 v prospech prodietix...zatial co som od prodietix ochutnala,tak mnamka je to..ani nemate pocit ze pijete alebo jete nieco dietne...to aj napoj od ketodiet alebo ketofit citim umelinou..prosto viete ze pijete nieco co vam ma pomoct schudnut alebo od dobrej vhuti to ma na kilometre daleko...este mam smoothie malina-banan....ked vyskusam,dam info😊....za 4 dni 2 kila dole👌...dufam ze tie dalsie 2 dam rychlo prec a potom uz len udrziavat🤭

jasmina81
2. máj 2019

Dievčatá ahojte držala som prodietix 2 týždne a chutilo mi , s výsledkami max spoko stravujem sa už ako predtým a žiadny jojo efekt za mňa super

neznama159
20. máj 2019

Ahojte žienky, má niektora na predaj niečo čo jej ostalo z tejto diéty? Kúpila by som 🙂

makitka1
autor
27. jún 2019

@neznama159 aj ja sa pridávam 🙂

vierka_veronika
21. okt 2019

Dobrý deň, mám na predaj sáčky bielkovinovej diéty VITADU, pôvodná cena jedného sáčku 1,99€, predám jeden sáčok za 1,60€, v prípade odberu viac sáčkov dohoda na cene možná,príchute na výber:
- 1x pórová polievka
- 1x sampionovy krem
- 1x zeleninová polievka
- 2x kuracia curry polievka
- 3x thajská polievka
- 3x orientálna polievka
- 4x kuracia polievka s krutónmi
- 6x ázijská polievka s nudlami
- 22x paradajková polievka
- 4x zemiaková kaša
- 3x kuracie nuggetky
- 3x zemiaková placka
- 2x bylinková omeleta
- 2x šampiňónová omeleta
- 1x jahodová dezert
- 1x stracatela dezert
- 1x tiramisu dezert
- 2x marhuľový dezert
- 2x hruškovo-čokoládový dezert
- 10x kapučíno nápoj
- 10x pizza tyčinky
- 5x syrové tyčinky

hejcikovaivka
7. nov 2019

@jasmina81 Tiez mam dobru skusenost, schudla som okolo 11 kg 🙂

xima
9. feb 2020

Na predaj, ak by mal niekto zaujem

hundroska
19. feb 2020

@xima ešte sú na predaj? Cena? Dakujem

xima
19. feb 2020

@hundroska uz predane..

hundroska
6. mar 2020

Chcem sa opýtať.....som v 1.faze 5 deň. Ja mám program S na 30 dní. Každým dňom som hladnejšia a hladnejšia. Ešte aj nervózna 🥴 dnes mám aj strašnú chuť na sladké. Mala ste to niektorá takto?

shinysia
10. mar 2020

@hundroska ahoj, tiež som teraz začala. Dnes je 5. deň ale tak chute našťastie nemám, no hlad áno. Tak som včera z núdze večer si uvarila tie 2 bielka, čo sú povolené v 1. fáze, k tomu šalát. A pred spaním som si dala aj pssylium, takže to bolo trochu lepšie. Inak by som asi nezaspala. 😕 U mňa hlad spôsobuje káva, rýchlo mi z nej vytrávi, no bez nej si to v práci neviem neviem predstaviť.
Iné príznaky nemám naštastie, len prvý deň bola katastrofa, som prišla z roboty a som si musela ľahnúť 😴

ewe881
11. mar 2020

Ahojte máte niekto na predaj okrem nápojov a krémov? Ďakujem

bambula3
6. máj 2020

Ahojte baby, hlavne tie, co ste dietu robili minuly rok. Udrzali ste si vahu? Takto s casovym odstupom, odporucate?

xima
6. máj 2020

@bambula3 ahoj,ja áno , odporúčam ..schudla som zo 67 na 62..A tu váhu mam už rok, jem normálne

spilo1
25. máj 2020

Ahojte,nakolko sa.mi už podarilo schudnúť na moju pôvodnú váhu (77-66kb,173 cm),ponúkam čo mi ostalo,20 kusov,záruka do 7_10/2022, 4xhrach.polievka,3xbrokol.polievka,3xšpargľ.polievka,1xthajská polievka,6xkaša,3xpalacinky čokoládové,za všetko s poštou 25eur...

lucyyynka
25. máj 2020

@spilo1 je to ešte aktuálne? Ta kaša je aká? Jablko škorica? Nie je to dobre vidieť.

dia333
23. mar 2021

Ahojte 😊 Mám ma predaj jedla od prodietix dokopy 34 kusov za 40 €. Schudla som 15 kíl a toto sa mi zvýšilo.
6- porcií rezance
3- chrumkavé toasty
1- napoj capuccino
1- napoj biela cokolada
1- ľadová káva
1- creme brule
1- krem vanilka
1- krem čokoláda
3- nápoj lesné ovocie
4- syrová omeleta
2- paradajková polievka
4- hrachová polievka
3- zeleninová polievka
1- zemiakové placky
1- šampiňónova polievka

cattleya22
13. sep 2021

Ahojte, mám na predaj rôzne produkty z Prodietix, hlavne polievky a müsli. Na cene sa určite dohodneme. V prípade záujmu ma kontaktujte správou 🙂