icon

Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim

mashka
10. nov 2012

Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.

kohutka1975
31. mar 2014

@allyklima ahoj.ja som tu neni dlho a caka ma len prve stretnuti s poradkynou v medidiet tak som zvedava. Ale chcem sa spytat na tvoj nazor ci sa do toho vobec pustat alebo je lepsia ta camridge dieta.aby som nevyhodila tolko prachov zbytocne. A este jedna otazka ci si mala malu alebo velku nadvahu.dakujem

allyklima
31. mar 2014

@kohutka1975 Ahoj, mne sa viac páčila a vyhovovala mi cambridge.. Zároveň to bolo aj o prístupe poradkyne (cambridge), poradcu (protissimo).. poradca bol otrasný, poradkyňa skvelá, poradila mi nielen ako fungovať na cambridge, ale aj ako fungovať potom. To že som ju ja na 100% neposlúchla je moja chyba..
Rozdiel je nielen v cene (protissimo o dosť drahšie - máš 4-5 sáčkov na deň + vitamíny), ale aj v zložení stravy (protissimo je náročnejšie - varíš si omelety, chlieb, robíš si k tomu šaláty atd.; cambridge sú buď nápoje, alebo polievky, neskôr tyčinky a kaše). Mne proste cambridge vyhovoval viac, bolo jednoduchšie to dodržať, ľahšie som chudla... Ale je to zase vec názoru.
Nadváhu som mala cca 20-25kg (t.j. 93, teraz mám 73 - BMI 23, čo je podľa tabuliek v norme, neuškodilo by ešte zhodiť cca 5kg, ale nebudem to už siliť).
môj názor je, že diéta tohto druhu je vhodná pre tých, ktorý majú vysokú nadváhu a pri pomalom chudnutí (aj keď možno o dosť zdravšom) sa im nedarilo, lebo nevideli výsledky hneď. Mne to pomohlo naštartovať sa psychicky, kilogramy ubudali rýchlo a pocit bol super.. dôležité je to potom nepodceniť, lebo to oveľa rýchlejšie pôjde naspäť. Pri pomalej diéte je super to, že organizmus si zvyká postupne a je to dlhodobejšie, ale zase zdĺhavé.. Urči si priority a rozhodni sa... ale určite ak máš napr. 5kg-10kg nadváhu tak je to zbytočné, to sa dá úpravou stravy v celku jednoducho.. napr. delená a iné podobné stravy...
Držím palce 🙂

kohutka1975
1. apr 2014

@allyklima Dakujem za obsiahlu odpoved. Bohuzial nepatrim k tym stastnejsim co maju 5-10 kil nadvahy.Chcela by som zhodit asi tolko co ty a pevne verim z sa mi to teraz podari. Ja som si najprv precitala vsetky recenzie na proteinovu dietu a popri tom som nasla casto spominane meno poradkyne ku ktorej sa chystam. Kazdy o nej velmi pekne hovoril tak som strasne zvedava.Vo stvrtok k nej idem. Uz sa aj tesim lebo sa naozaj uz nemozem na seba kukat. Fakt dakujem za tvoj cas.

denda1301
3. apr 2014

@bambulicek
@sepelka
@kohutka1975 ahojte tak po vcerajsom merani dole len 2,10 kg 😠 hodila ma do druhej fazy lebo vnutrobrusny tuk mam na hrane 100,09...a mala som 109...uz mam vlastne 2jedla denne rano a vecer...tak uvidime ako sa vy drzite?

kohutka1975
3. apr 2014

@denda1301 Ja som dnes bola na prvom pohovore.zajtra rano zacinam.dala mi stravu na dva tyzdne a uvidime co bude.dufam ze to zmaknem a nebudem hladna lebo odhodlania mam az az.urcite podam hlaswnie ako sa mi dari a ci islo nieco dole.

kohutka1975
4. apr 2014

@denda1301 takze hlasim sa.dnes som nabehla na tuuuu skveluuuu stravu z medidiet a neviem neviem ci toto ja zvladnem. Rano som si dala pizzovu tycinku a este som ju nedojedla doteraz. Fakt mi taaa strava nechuti. Nevuwm ci to bude len na zaciatku alebo nie

bambulicek
7. apr 2014

@kohutka1975 Ahoj, tyčinky som nejedla, ale raňajky v protissime súvýborné, ja striedam ovsennú kašu s javorovým sirupom a čokoládové musli s karamelom. Skús vystriedať viacej značiek, lebo ak ti od začiatku niečo nechutí, nemá to význam. Mne veľmi chutia niektoré veci a tie, čo mi chutia jem už 2 mesiace a nezunovali sa mi. Z medidiet som si objednala proteínový chlebík a sušienky, čo sa pečú, lebo viem, že sú dobré.

kohutka1975
7. apr 2014

@bambulicek ahoj.ja som v medidiet a neviem ako sa da objedniar nieco z protissima..cez vikend som jedla nugetky a omeletu a to je v pohode. Ani by mi toho nebolo treba tolko na dn lebo nie som hladna. Ak mi vies poradit ako sa dostanrm k protissimu budem ti vdacna

jarunka75
9. apr 2014

Dobrý deň.Keby mal niekto záujem o proteinovú diétu ketoaktiv,mám na predaj 2 -3 týždnenný balíček bielkovinových jedál.Info mailom.Príjemný deň.

kohutka1975
9. apr 2014

@denda1301 takze sa hlasim.zaciatok bol zly.mala som pocit ze z toho nic nezjem ale teraz som si nasla uz oblubene jedla tak to ide. Len mam pocit ze bude zo mna za chvilu chodiaca brokolica z tolkej zeleniny co zjem. V piatok bude tyzden co som zacala a na buduci tyzden v stredu idem na prve meranie tak som straaaasne zvedava.

denda1301
9. apr 2014

@kohutka1975 nooo je to tazke...ja mam dalsie cca 1kg dole za tyzden pri dvoch jedlach s protisima obed kura a salat staaaale dookola 😝 leze mi to na nervy,ale este ten tyzden vydrzim.Musim si zostavit jedalnicek ktory je zalozeny na oddelenej strave a dufat ze este pojdem dole.Len je horsie ze nemam cas na cvicenie pri mojej dcere.Tak sa drz a daj vediet ako dopadlo meranie.Ja idem za tyzden...

jarunka75
10. apr 2014

Ahojte dievčatá.Ja sa tiež ku Vám pridávam.Začala som tento pondelok s proteinovou diétou ketoaktiv a dnes ráno som sa postavila na váhu a mám 2 kg dolu,veľmi sa teším.Ale musim napísať,že tie prvé tri dni boli dosť ťažké.Mám tri deti a u nás sa vyvárajú rôzne špeciality,manžel výborne varí a ja vypekám.A včera som mala na mále ale vydržala som to a som rada..Pekný deň všetkým 🙂

petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená
kohutka1975
26. apr 2014

@denda1301
@jarunka75 Po dlhsej pauze sa zasa hlasim.moje prve meranie po doch tyzdnoch je 5,5 kila dolu. Takze parada a velka spokojnost. Po dvoch tyzdnoch ma dala do druhej fazy takze si mozem dat jedno normalne jedlo.mnaaaam.dufam ze sa to teraz nezastavi a pojde to dalej pekne doli. Drzim Vam vsetkym palce

denda1301
26. apr 2014

@kohutka1975 no super ze 5,5kg wau...ja som sa sekla na 65,5kg a teraz som dokonca +0,5kg znova a to som len obcas zhresila 😠 tak zacinam zas ale s pripravkami od oriflame welnes...tie su lacnejšie...drzim ti paste nech sa dostanes na vytuzenu vahu...mne to ide veeelmi tazko

kohutka1975
27. apr 2014

@denda1301 Myslim ze aj sa teraz uz spomali,teda aspon mi povedala ze sa to moze na chvilu zastavit.Dufam ze nestratim ten elan co zatial mam

alleesandra
13. máj 2014

@manula
ahoj. odkial objednávaš?

monika7518
19. máj 2014

@jarunka75 ahoj chcem sa opytat ci uz si predala vyrobky ketodiet.

jarunka75
19. máj 2014

@monika7518 Ahoj.Áno,predala.Pekný večer.

jarunka75
19. máj 2014

@monika7518 No mám ešte zopár jedál doma,ćo zostali mne.Ja som jedla tie jedlá 2 týždne,chcela som sa naštartovať.Keby si mala záujem,pozriem čo mám a zajtra by som ti dala vedieť.

monika7518
20. máj 2014

@jarunka75 ahoj mala by som záujem. Len sa ti ozvem až o tyzden lebo idem mimo sk. Tak ak by si mohla počkať. Ďakujem

jarunka75
20. máj 2014

@monika7518 Ahoj.Samozrejme,nie je problém.Potom sa ozvi.Pekný večer.

nickye
25. jún 2014

Baby, držala som túto diétu , ostalo mi niekoľko sladkých výrobkov DR. SLim, ak by ste mali záujem ušetriť, napíšte mi na cene sa určite dohodneme 🙂
Dúfam, že táto ponuka nie je proti pravidlám

patina123456
6. júl 2014

Ak by mal niekto záujem,predám 4 týždenný balík Ketoaktiv,chýba do 5 ks jedál.Kúpili sme ho pre sestru,ktorá si medzi tým zakúpila inú značku :( Pôvodná cena 189,-€,teraz za 170,príp.sa dohodneme.

filuska22
4. aug 2014

Prečítala som si celú diskusiu k téme a rada by som vedela či ste si svoju váhu udržali. Myslím tie ktoré začali chudnúť ešte v roku 2013. Ak máte chvíľočku môžete mi odpísať. Som na diéte už týždeň a stále premýšľam či to má význam lebo doposiaľ všetky diéty ktoré som dodržiavala pre môj rýchly životný štýl zlyhali a mala som vždy ešte o nejaké tie kilá viac. Vidím význam len vtom, že by som si konečne váhu o ktorú sa budem snažiť udržala. Ďakujem za reakcie.

blue99
18. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
zuzu_u
16. sep 2014

Ahojte, ja som s tym bola velmi spokojna a aj som pekne schudla. Drzala som to len dva tyzdne ale schudla som 8kg a nebola som ani hladna, len prve dva dni su tazke inak to potom ide lahsie. No po dvoch tyzdnoch soms tym skoncila a zvysili sa mi sacky, ktore som si nakupila 5 tyzdnov, takze este mam na 3 tyzdne, ak by niekto chcel predam mu ich za velmi dobru cenu. Mam aj sladke aj slane, polievky, omelety, chlieb, cappucino, jahodobe pudingy, vsetko co sa moze v tejto diete. Ak mate zaujem tak mi napiste na email makoska.makoska@gmail.com. tak vam vsetko podrobne rozpisem co mam a za kolko. urcite to bude o polovicu lacnejsie ako priamo od predajcu. 🙂 Pekni dnik

bubulacka
11. okt 2014

Dievčatá ostali mi nejake jedla, Medidiet + Protissimo, spolu 34 kusov za 66,- EUR (par kúskov uz prešiel dátum spotreby, ale niekomu to nevadi, ved co sa moze stať sochárom 😀 tie su na konci napísane ) cena je aj tak lepšia, ako keby ste kupovali z centra.
Zoznam toho co mam -
Medidiet:
Nápoj cappuchino 02/15 1ks
Zemiaková placka 02/15 2 ks
Omeleta slanina 03/15 4 ks
Čokoládová pena 02/15 3 ks
Protissimo + ine:
Palacinky pomaranč 07/15 3 ks
Koláčiky 10/14 3 ks
Vanilka kokteil 04/16 3 ks
Kuracie nagety 10/15 4 ks
Chlieb 02/16 2 ks
Kokosová pena 02/15 1 ks
Palacinky malinový dzem 11/15 1 ks
Cesnakové sucháre 02/14 3 ks
Slaná tyčinka syr šunka 10/13 4 ks
V prípade otázok mi prosim napíšte. Dakujem.

marcela_bosnyakova
Odpoveď bola odstránená
bubulacka
25. okt 2014

Predam všetky vyššie uvedené jedla za 50,-! € pri rýchlom jednaní... Bežne vychádza jedno jedlo na cca 3,- Eura!