Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim
Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.
Ahojte, ostali mi tieto sáčky, ktoré ponúkam za cenu 1,80 €/ks /PC 2,40/
marocká polievka - 2 ks
kuskus - 4 ks
chili s fazuľou - 3 ks
objednala som na stránke bielkovinovadieta.sk
ahoj kocky
drzi aktualne niekto tuto dietu?ako vam to ide?ja dnes druhy den.nie je to jednoduche,ale da sa...snad na jedlo prestanem mysliet a zacnem zit.potesim sa vasim prispevkom
ahojte. Ja dietu protissimo držím piaty týždeň a som spokojná 😀 Hladná nie som, depky nemám, jedlo z prášku mi na počudovanie chutí. 😝 Cieľ som si stanovila -10kg,aktuálne som v 2.fáze.
A výsledky sú fajn. Merania po 4týždňoch ukázali úbytok na váhe 6,1kg, z toho je 4,9kg tuku.
Dôležité pre mňa je, že oblečiem nohavice ktoré som si chcela obliecť na vianoce a natiahla som ich akurát tak po kolená...
Snažím sa fakt veľa piť, jem zeleninu čo sa dá, je fajn, že už môžem mäsko. Ako prílohu si robím zelerové hranolky, zelené fazuľky sú fajn, šampióny alebo hlivu, karfiol s bielkom... Dá sa inšpirovať u Mačingovej ako upraviť zeleninku.
Keď mám fakt veľkú chuť na sladkosť, odkusnem si z tyčinky orieškovo-čokoládovej alebo si dám muffinku.
Keďže som momentálne doma na PNke, tak som si požičala steper a snažím sa každý deň troška cvičiť. Keby som mohla ísť do fitka na vibru a bežecký pás, tak by to bolo ešte lepšie.
elenakrasna a ty sa ako držíš? Chudneš pod dohľadom?
pekný večer 😉
inak ja mam zase na predaj napoje ketodiet - rozne prichute, predam za rozumnu cenu, schudla som na nich fantasticky, ale nejak rychlejsie, ako som ocakavala.. cize ich mam zbytocne vela a hlavne si uz spestrujem stravu aj inym jedlom 🙂 kludne napiste, ak ma niekto zaujem 🙂
ahoj aj tebe..dakujem,ze si sa podelila o par skusenosti...dobre mi to padne..ja som na protissime 4 den.predvcerom som mala nocnu a teda nevedela som,ako to zvladnem..lebo v nocnej ma chytali teda neskutocne zravky...takze som jedla mojich 5 jedal cez den...a v noci,kedze som celu noc pracovala,som jedla normalne kazde 3 az 4 hodiny.na druhy den som co to pospala a vcera mi to vyslo na 3x.
to bola dobra skusenost.
Hlad pocitujem naozaj kazde 3 hodiny...a moj ciel je miesto 5 jedal dat na 4 denne.ale pockam tyzden.
Mam 160 cm,zacala som na 94 kg.
Nie som pod dohladom.U nas je sice velka reklama ale dovolat sa tam neda nikomu.Tak som si jednoducho objednala sacky a som na to sama.kedze som drzala diety cely zivot....nemam ani s touto daku dilemu,kde by som potrebovala doktora k tomu.
s ketodiet som si raz nieco objednala..ale ja v nich rozdiel vidim.nechutili mi tak,ako protissimo.Preto radsej volim protiss.
Patrim medzi ludi,co neustale nieco jedli...uzdibavali...takze pre mna je to pozit. skusenost,par hodin byt bez jedla.patrim k emocianolnym jedacom...ked mi jedlo pomaha spracovavat stres.skusala som rozne ine metody na spracovanie stresu.jedlo vzdy zvitazilo.
az sama sa cudujem,ako posobi tento umely prasok na moje telo.ze ma zasyti..co som mala teda dobru dilemu,ci ma takato malicka porcia zasyti...a ked pocitujem po 2 hodinach hlad..naozaj staci si dat salat,uhorku..posolim a je to dobre....zjem viac zeleniny za jeden tyzden...teraz,ako som zjedla za cely rok...
Zravky na sladke ma zatial nechytaju....staci,ked striedam sladke slane jedla.
Ale mozno aj to pride.Ani nerozmyslam,ci to bude trvat dlho ci kratko.Myslim len na dnes,aby som to zvladla..a rano dakujem vsetkym svatym,ze jeden den mam za sebou.
neviem,kolko mam byt v prvej faze..povedala som si prvych 15 kg budem v prvej...potom pridam jedno normalne jedlo denne,co si viem predstavit asi masko zelenina...
ale tak daleko nemyslim.vazit sa budem 1x do tyzdna.v utorok ma caka vazenie
citala som tu,aka je tato dieta draha...ked si pomyslim kolko sladkosti som si denne kupovala...potom este aj pekne saty,ktore by mali moju obezitu zakryt...vyjde ma toto lacnejsie.a ten slobodny pocit,ze nie som prejedena....pred tym som bola prejedena stale....
a verte,skusala som asi vsetko mozne na svete....zatial som riesenie nenasla..ako jest vsetko a malicko..vela sportovat...vsetci pozname poucky...a vieme,ako by to malo byt....kedze ta normalna cesta pre mna neexistuje...normalne pre inych ludi....volim tuto
a to,ze ked sa s dietou prestane a znova priberie...poznam.stava sa to s kazdou dietou.ale aj tu som si povedala....radsej ist rok stihlou cestou schudnut...a byt na chvilocku stihla...ako neurobit nic.snad teraz sa mi podari najst daky kompromis medzi umelymi praskamy a normalnou stravou...ale to budem riesit,ked dam dole 30 kg....
kocky..do leta budem cica....
Ak mate niektora nejake vyrobky, ktorych sa chcete zbavit, hocijaka znacka/firma - odkupim, napiste mi. Nelubim omelety a neprosim si napoje - tych mam dokonca aj navyse na predaj, ak by ste chceli 🙂 Ale kludne mi ponuknite do spravy vsetko ostatne, kase, polievky, chlebiky, atd 🙂
@elenakrasna ja som bola v 1.fáze necelé 4týždne, potom som si pridala rybičku a kuracie prská. Jasne veľa zeleniny. A nečakaj na pocit hladu, to nie je dobré, kľudne chrúm zeleninku kedykoľvek. Ja si nachystám reďkovky červené, biele (guľaté, dlhú), a to žujem podchvíľou. Perfektný šalát majú v Lidli - na plastovej tácke sú v balení tri kusy srdiečka hlávkového šalátu. Mňam! odporúčam!
Nezabúdaj na minimálne polievkovú lyžicu olivového oleja na šalát, kvôli vitamínom. No a troška viac soliť ako obvyčajne v prvej fáze treba.
A piť veľa tekutín - ráno si dám veľký pohár vlažnej vody s citrónom, potom ešte jeden pohár vody, no a v priebehu dňa čistá voda a čaje hlavne bylinkové - mäta, lipa, zázvorový, zelený čaj, Ak si potrebuješ troška osladiť tak ja som si kúpila steviu také tabletečky.
A hlavne by som ti odporučila vyhľadať si u vás v meste (neviem odkiaľ si) nejaký obchodí so zdravou výživou, alebo nejaké fitko kde majú tú špeciálnu váhu kde ťa odvážia, pomerajú ti aký máš vnútorný tuk, koľko máš svalovej hmoty a tak. A to by bolo fajn sledovať. Ja chodím na "kontrolu" každé dva týždne k jednej pani čo má obchodík so zdravou výživou a venuje sa aj Protissimu.
A ešte dôležitá vec - nezabúdaj na minerály a vitamíny, hlavne vitamín D. Kúpila som si v tabletkách a každý deň si treba dať.
Tak sa drž! A píš aj každý deň, nech viem ako sa ti darí, je dobré mať niekoho a mať v ňom oporu 😉
ahoj ahoj...dakujem za uzasnu odpoved,lebo to citim vsetko rovnako ako ty a aj podobne robim.o co sa snazim je,mat 4 jedla denne...ak som Doma,dari sa to celkom ok.ked pracujem..na 12 hod. sluzby
skoro vstavama neskoro idem spat...tak si to 5 jedlo dam.
medzi tym zeleninu.presne ako pises.ladovy salat hryziem hlavne v aute..ked som dlhsie cestovala,vzdy som si samozrejme kratila cestu jedlom.teraz si cely ladovy salat umyjem,nakrajam na väcsie kusy..a po 2,5 hodinovej ceste v aute ho veru aj zjem.a som blazena,ze mi to staci.ze ma to zasyti....dakujem vesmiru,bohu,jedlu....
-k polievkam som si uvarila zeleninu.k sampionovej som si uvarila sampiony s cuketou.rozmixovala....vlejem to do hotovej bielkovinnej polievky...a chuti mi to.
-jedine na co si nedavam pozor je mlieko v kave.vypijem asi 2-3 kavy denne.davam nizkotuc. mlieko.ked som v praci,mame tu plnotuc.tym padom si davam menej oleja.do salatu si len pokvapkam olivovy,aby som citila jeho chut
-no a redkovky..teraz som v lidl. kupila biele ale mlade...hm..pochutka,ladovy salat a ano,baby salat..o kt. pises.ale s toho si robim salat s postruhanou uhorkou...zda sa mi suchy inak.ladovy je taky chrumkavy,stavnaty...samozrejme vsetko pekne solim
-co mam vzdy uvarene je karfiol,cukiny,petrzlen,zeler....akoby taku polievku...davam si ju medzi jedlami...
musim vymysliet dalsie polievky...
-ano,dnes som uvazovala dake multivitaminy kupit...ale preco vit. D?bude Vela slniecka..treba to vyuzit...
-ked som v praci,soom trochu nervozna...ale mame aj velky stres...
-sladidlo pouzivam steviu,ale aj xylitol...normalne si kavu nesladim,ale casto si to tento krat osladim,nech mam pocit niecoho sladkehó.a ano..caje caje caje -bylinkove...tie mi chutia..a 4 litre za den bez problemov dam.
-chyta ma euforia,ze to zase zvladnem a ze budem zase stihla...
-kolko by si chcela schudnut?to meranie vazenie..no poobzeram sa,kde takyto pristroj v mojom meste maju...cvicis?
-ja som prvy tyzden necvicila..ale druhy uz zacnem...stiham 2x do tyzdna power joga...zaberak,kde mam vzdy svalovku.viac casovo u mna nevyjde popri stresovej praci a dvoch malych detoch
-min.tyz. som si objednala sacky a nedosli mi...dufam ze mi to v po. dojde...aby som mohla pokracovat.nemyslela som,ze to tento krat pojde
-najviac mi chuti stracatella...samozrejme jemna skepsa je,ze toto mam cele mesiace jest?sacky zo zeleninou?ale je ina cesta?u mna tato funguje....
@elenakrasna no vidíš a mňa ani nenapadlo pridávať si zeleninu do polievky...
To s tým nedoručením sáčkov je dosť blbé... 😒 Hádam ti prídu načas. Z ktorej stránky si objednávaš? Pozrela by som si ceny, možno by som si niečo objednala , nejaké tačinky, muffinky ak by to vyšlo lacnejšie ako v centre u nás.
Z ktorého si mesta? Pozri si tu centrá na Slovensku, možno by nebolo na škodu keby si prešla pár kilometrov aby ťa "skontrolovali" v centre a tam si aj môžeš nakúpiť saklíky.
Pri takej pracovnej dobe ako máš ťa veru obdivujem ako to zvládaš! Ja som po prvom týždni čo som začala držať dietu ostala doma na PNke, na ktorej stále som ☹ Takže mám na seba čas, ale aj tak to mám celé poposúvané, lebo chodím neskoro spať a potom ráno dospávam... 😲
Mne zase najviac chutí čokoládový puding aj kokteil. Prvé 2týždne som vyskúšala rôzne chute a potom som to zredukovala na čokoládu, tú ja môžem. Teraz už mám aj ovsené kaše, to je bohovská mňamka! 😝
Polievka najlepšia kuracia, curry, hrášková. No a z tuhých jedál kuracie nugety, placky s príchuťou lososa, omeleta s provensálskym korením,. Dalo sa to jesť, ale som fakt rada, že už papám ryby a mäsko 😀
Ja mlieko vôbec nepijem, nikdy som ho nemusela. No a kavu čo už...vypijem aj bez cukru aj bez mlieka. Som rada, že ju môžeme, že nie je zakázaná 😵
A že prečo Dčko? Všetky látky a vitamíny sú dôležité, ale teraz aj preto že je zima a nie je slniečko a nepapáme všetky potraviny(mlieko, tučné ryby, žltky,kakao...) ktoré predtým, tak je fajn si ho doplniť. Tu som niečo vycucla z článku -
Vitamín D má vo svojej moci takmer celé vaše telo. Jeho nedostatok spôsobuje únavu a depresiu či syndróm nepokojných nôh. Oceníte ho aj ako prevenciu pred osteoporózou. Pomôže vám zvýšiť imunitu. Podporuje vstrebávanie vápnika v tele a udržuje jeho rovnováhu v pomere k fosforu, to všetko pre zdravie a pevnosť vašich kostí a zubov. Obmedzuje zároveň zhubné množenie buniek v prípadoch rakoviny prostaty, kože, hrubého čreva a prsníka. Znižuje aj riziko vysokého krvného tlaku. Jeho nedostatok tiež znamená pokles tvorby inzulínu a riziko poruchy glukózovej tolerancie a cukrovky prvého typu.
Dnes som veľmi trpela, lebo decká si rozkázali zákusok ktorý milujem, tak som im ho upiekla a šťastlivo som odolávala...Jediné čo som zhrešila - oblizla som bielky s cukrom vymiešané nad parou 😅 Zákusok je hotový v chladničke, už z neho 3/4chýba a ja stále odolávam...Inokedy by som už mala minimálne čtyri kusky v sebe 😎
Pýtala si sa aký mám cieľ. Keď som bola v centre prvýkrát, tak som si stanovila 10kilečiek. Ale nakoľko sa cítim veľmi dobre a kilá idú pekne dolu, tak určite vydržím a do budúcna sa budem pridržiavať určitých zásad - vyradiť chleba, pečivo, vysmážané a veľa zeleniny aj naďalej a hlavne biele mäsko.... No a budem rada, keď dám dolu aspoň 15kíl. Keď to bude viac, nenahnevám sa. Mám 48 rokov / výšku 174cm a začínala som dietovať s váhou 85,8kg. V utorok večer ti napíšem aké mám aktuálne číslo 😀
za tyzden mi slo dole 2kg.viem,ze je to najviac voda...a ze sa telo proste vyprazdnuje,kym zacne chudnut..aj tak sa tesim.veci mi dosli,mam tam vselico.
povedala som si,ked mam dlhu sluzbu,budem mat jedal 5 a v case volna,kde sice je vela behaciek a prace a deti...skusim 4.
ak by mi to malo vadti,budem nadalej jest 5.
ja som maso nikdy nemusela.ani nic mastne.s coho som priberala,boli proste sacharidy.minuly rok som drzala dukanovu...ale pre mna to bolo proste spusta masa...preto mi tato forma vyhovuje...
aj ked dnes som bola zo synom v pande..ma to velmi rad..tak raz do mesiaca tam ideme.no nebolo mi vsetko jedno..uplne ma to rozhadzalo..dala som si vietnamsku polievku...kde boli aj ryzove slize.tie som nezjedla,len bambusove vyhonky a par platkov kuracieho masa...vedela som,ze riskujem...zvladla som to..a povedala som si..faza nefaza..ak dakam pojdem..nebudem tam sediet jak...ale objednam si zeleninu s masom
od zajtra budem aj dake vitaminy..a teda aj vit.D
som s okolia galanty..kde velmi reklamuju tuto formu chudnutia..ale dovolat sa neda proste nikam.v ba mi je to od ruky...
myslim,ze dnes prisla na mna prvy krat kriza...a dufam ze uspesne zazehnana....
piect kolac detom,to nehrozi...mame doma dake sladkosti,kt ja nemusim...nastastie.detom som povedala,ze ak chcu sladkosti...maju ich aj tak u kazdej babky...a mozu si ist kupit do obchodu.ale doma ich proste mat nemozeme...
tak idem do dalsieho tyzdna.aj ja rozmyslam..teda prvy mesiac byt v prvej faze...a potom prejdem do druhej...1x za den dake masko zvladnem..vela som sa naucila s dukanovej diety...tento tyzden zase cvicit nebudem mat kedy....mam dve dlhe sluzby a potom zo synom po lekaroch...
dakujem za zdielanie...drz sa
@elenakrasna
@anjel1966
Ahojte, tak ja som si prave objednala z Goute. Pravdupovediac o takomto jedle v prasku som sa zacala zaujimat az dnes :D Idem do toho s Vami.
Takze mam 88kg a 172cm. Objednala som si toho strasne vela, lebo nic nepoznam xixi.
Ak by ste mi poradili alebo aspon dali nejaky link ako presne mam co jest z tych sackov? 🙂
Dakujem Vam za odpoved a tesim sa na nase chudnutie
super,tesim sa ze dalsia chudnuca s nami.znacku goute nepoznam.mne s protissimo teda jedla chutovo naozaj sadli.a vyskusala som par inych znaciek.toto ti urobi taky beton do zaludka na par hodin.ale neodmyslitelna je naozaj zelenina....to je asi najdolezitejsia barlicka k tomu,aby si bola syta...samotny prasok,aspon u mna nestaci....dalsia barlicka veela pit...dnes rano som si uvedomila,ze dalsi vzrusujuci tyzden zacina....teda vcera zacal
@elenakrasna
@scandya
vsak to nemyslite s tymi praskovymi jedlami vazne.....zeny preboha co si vobec nevazite svoje zdravie? viete o tom ze su ludia ktory vam vedia pomoct bez tychto vsetkych svinstiev??? a urcite je to o 100% zdravsie....schudnete budete sa citit super a nebudete si musiet vycitat ze ste blizili svojmu telu
@scandya vitaj medzi nami! Držím palčeky, dôležitý je začiatok ako sa naštartuješ a ako si to upraceš v hlave. Treba si stanoviť hlavne cieľ koľko by si chcela schudnúť a dodržiavať dôležité veci - pravidelne jesť, min.4jedlá z prášku denne + zelenina, zelenina, zelenina, - lyžica kvalitného olivového oleja denne, v 1. fáze soliť viac ako obvykle, - veľa piť, hlavne čistú vodu, bylinkové čaje, čaj zelený... -
Na tejto stránke je pekne popísané o tejto bielkovinovej diéte http://www.protissimo.com/
No a tu máš rady ako prejsť 1.fázou, čo môžeš, čo nie - http://www.protissimo.com/page/prva-faza-diety-...
A tu aj jedálniček na 1.fázu podľa ktorého by si mohla postupovať http://www.protissimo.com/page/jedalnicek-1-faz...
Ale ja som to mala takto - ráno o 7hod - puding / dopoludnia zelenina / obed - polievka / popodludní zelenina / 16hod kokteil / 19hod slané instantné jedlo+zelenina
Píšu síce, že by sa nemalo v 1.faze cvičiť, ale kto je zvyknutý tak nemusí prestať. Dôležité je aby nám neodchádzala svalová hmota ale iba tuky. Preto je dobre ísť do nejakého centra pre zdravú výživu alebo si násjť nejaké fitko kde majú túto špeciálnu váhu a sledovať si to každé dva týždne.
Nezabudni na vitamíny, minerály, hlavne Dčko, ja mám takú zmes a denne si ráno šupnem jednu tabletu.
Ak zanedbáš doplňovanie minerálov (draslík, sodík, horčík, železo) + omega kyseliny, môžu vzniknúť telesné problémy ako bolesti a závraty, kŕče v lýtkach, svalové bolesti, nedostatočné vyprázdňovanie žlčníka, zápcha, vypadávanie vlasov, zvýšená lámavosť nechtov. Ja sa cítim super a prvý krát v živote mám dlhé nechty a hlavne ich mám pevné. Až sa mi veriť nechce, ja som vždy mala nechty dolámané, štiepili sa mi. mala som ich ako papier.
Zatiaľ toľko čo ma napadlo... Ja idem dnes na merani, tak vám večer napíšem ako som na tom po 6.týždni. Držte palčeky! 🙂
@anjel1966
@elenakrasna
V daka baby ze ste sa ozvali, povzbudilo ma to.
idem hned studovat stranky, lebo zajtra mi pride tovar. Aj vitaminky si kupim.
Ci budete uspesne alebo nie, napiste
baby mozem mlieko do kavy????
Tak babenky bola som sa pomerať-povážiť. 6 týždňov mám úspešne za sebou, pani v centre ma pochválila 😀
Začínala som na váhe 85,8kg a mám aktuálne 77kg. Z toho je 7,2kg tuku. Teším sa, že svalovina mi odišla ozaj len minimum. Nohavice ktoré som nosila pred mesiacom som musela odložiť lebo mi padajú a vyťahujem "staré-malé" A na opaskoch mi manžel musel porobiť nové dierky 😉
Postúpila som do 3.fázy, môžem si pridať dopoludnia ovocie po troške, celé vajíčko aj so žltkom, že už môžem aj mrkvu a cviklu, čo sa teším, lebo mi chýba, a po troške si môžem k mäsku pridať aj ryžu a zemiačik. No na parádu! Stále musím každý deň min. lyžicu olivového oleja.
No a ja som si kupila kokosový olej a na ňom si robím mäsko, hríbiky, zeleninku...
Tak vám držím palčeky nech sa vám darí aspoň tak ako mne!!!
@scandya ak u vás nie je centrum a nemáš poradcu tak si skús objednať na tejto stránke
http://www.zdravoschudnut.sk/protissimo/produkt...
ahojte..anjel vyborne....urcite uzasny pocit...
aj ja mam saty od cisla 40 po 46 doma.pred tym som tie kt. mi boli male,alebo naopak rozdala.teraz si ich s laskou nechavam.a ked ich odkladam ,podakujem im,ze mi sluzili.necitim nenavist,ze uz nikdy v zivote ta nechcem vidiet.ale s vdacnostou poviem mojim velkym rifliam,ze ste tu boli,ked som vas potrebovala a viem,ze mi zase pomozete citit sa ako tak dobre..ked ich budem potrebovat.
v praci som mala dve tazke sluzby...takze moj pocit zjest vsetko co vidim zo stresu bol velmi silny...tak som si pridala jedno normalne jedlo...cottage zo zeleninou a sunkou.a je to tak v poriadku
scandia,aj ja si objednavam cez internet presne na tej stranke a funguje to dobre.urcite je lepsie,ak sa chodi do centra,kde o tom mozes s niekym hovorit.uz len to same ma efekt.
co som aj robila,kedze nebolo velmi casu jest,predlzovala som cas medzi jedlami...niekedy aj 5 hodin...a potom som sa nevedela dako s nicim zasytit.vcera som jedla kazde 3 hodiny...5 prott. jedal a jedno normalne.
tak sa tesim na dalsi uspesny den...aj ked toho mam naozaj velmi vela...naplanujem,nakupim zeleniny..a nieco uvarim.najviac ma drzia teda tie huste zeleninove polievky,kde si nakrajam roznu zeleninu...uvarim..a hlavne pred sladkym jedlom si dam cely tanier zeleniny...ci uz uvarenej,alebo surovej.
ale pocitujem vdacnost,za kazdy jeden den,kde som sa neprejedala,ale dala telu moznost byt par hodin bez jedla.naozaj mam silne nechty...a aj vlasy maju inu kvalitu..asi je to tym,ze v tych praskoch su tusim aj vitaminy...teraz som si kupila vitaminy s rady B,no a ten D vitamin v kvapkach...este sa poobzeram po mineraloch...ale dost solim..takze...
kocky drzte sa..v pondelok sa vazim...
Ahojte,
bola som v centre, bolo zaujimave, ze ma stroj pomeral tak ako keby mal krajcirsky meter :D pritom som len drzala nejake rukadla
Mali tam vyber jedal a hned som si nakupila. Na veceru som skusila Fazulky na chilli koreni a nakrajala som si do toho hlavkovy salat a kapustu. Mnaaaaaam tak som si pochutila
Tak som zvedava kolko schudnem :D
tesim sa na vase skusenosti
Baby včera som mala palacinku s príchuťou pomaranča, k nej som si nakrájala polovičku ppomaranča. A dnes na raňajky musli a do neho som si dala pár guličiek čučoriedok, ríbezlí a dve jahôdky. No almázia! Tak sa težím, že už môžem ovocie! 😀
Držte sa aby ste aj vy mohli za chvíľu takéto šmakocinky 😀

@bubulacka Dobrý večer,chcem sa opýtať,či ste predali tu proteinovu stravu.Mala by som záujem.Kolko je tam vrecušiek vhodných na 1fázu?Dakujem