Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim
Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.
No teraz je to neznesiteľne, tie jedla mi aj chutia ale taka mala porcia nestačí ani pre moju mačku :nie to pre mna : D a striedam sladké so slanym.... @scandya
@alisha9341 ja som bola na sackoch minuly rok. teraz viem co mam jest lacno a aby som mala stale ketozu. Za 12dni mam dole 5kg.
co jem? Vajicka, slaninu, vyvar so zeleninkou, maso, ryby, syr- tvrdy eidam, hermelin.....
Je to lepsie ako sackova dieta. toto je uplne rovnake, som najedena, niesom slaba a dokazem sa sustredit narozdiel od diety so sackami. Kupujem si vsak protissimo tycinky karamelove stale, pre pripad necakaneho hladu.
Ak das do google ketoza vyhodi ti to vela clankov
napriklad
http://www.knesl.com/articles/view/experiment-s...
papas domacu stravu, nic drahe,
Caute, tak sa pochváľte ako Vam
to ide.... Ja mám dnes 9 deň cca 3 kg mám dole, ale daktore jedla Dr.Slim mi vôbec nechutia nie som schopná ich zjesť.... So sladkými jedlami nemám problém ale tie polievky a to chili con carne je hnus..... Preto jem ,,omeletu" z vaječného bielka, mozzarellu neviem ci sa to smie .... A hoc je 9 deň ale ja v kuse cítim neskutočný hlad ako je to možné? A som v ketoze
@alisha9341 no ja drzim uz 23 dni a 8 kg dole. Tiez mi vsetko nechuti ale zapriem sa 😊. Bananovy puding som dokonca zapijala vodou 😃 bleee
@dinko31 mne je zle z proteínových palaciniek a polievok.... A ješ okrem tých dávkových jedál aj dačo iné?
@alisha9341 ja nemam este palacinky. To az od druhej fazy. Jem polievky pudingy koktaily a ak myslis normalnu stravu tak nie. Ale parkrat som porusila. Mne chyba strasne ovocie. Raz som supla do seba banan a niekedy mandarinku. A raz aj maly tanier kolozvarskej kapusty 😃. Boze mnam 😋
@dinko31 super ze takto vydržís.... Ja mám cestoviny aj palacinky a som v 1.faze tak neviem ..... Ale nechápem prečo som hladná stále , je mi zle z toho
@alisha9341 tak si uvar brokolicu a karfiol . Ja si aj kapustu dusim so sampionmi. A zle mi bolo z omelety s prichutou syra. Aj smrdelo to strasne.
Dievcata a chudnutie aj pod záštitou nejakého odborníka? Alebo ste si len nakúpili sacky a nete to podľa inštrukcii na nete?
baby, a to vazne kupujete prasky? to je akoze lepsie ako ziva strava?
caute baby, ak by niekto mal záujem mám na predaj kuraciu polievku /5 sáčkov/, hovädziu polievku /3 sáčky/, puding creme brulee /2 sáčky/ a kuracie nugetky /7sáčkov - celé balenie/výrobky sú značky Dr.Slim. Cena za jeden sáčok 2,20 eur. Pošlem aj na dobierku. 🙂
@alisha9341 ahojky. Si to vzdala ?
Nie nie, som teraz 4 tom týždni, len mi tieto jedlá nechutia vobec, neviem zjesť tie proteínové polievky... nejde to, za dva týzdne som schudla 4 kg z toho 1kg 300 dkg tuku,v piatok idem na váhu, ale mám pocit že teraz moja váha stagnuje stojí, :(
fujha, ze si to nenavarite samy 😀 : 😖
@alisha9341 Vsetky bielkovinove diety su od takmer rovnakych vyrobcov. Nedajte sa oklamat. Najmenej na nas zaraba dieta,ktora nam nie len pomoze schudnut, ale poradkyna nas nauci stravovat, aby sme nepribrali a znovu nemuseli dietu platit. Ja poznam vela ludi z mojho okolia, ktori pekne schudli a hmotnost si drzia uz 3 roky. Ja sama som taku dietu pod dozorom absolvovala a pochopila kde som robila chyby. Schudla som 22,-kg a som uz dva roky stihla. No nebolo to protisimo.
@jennifeer23 Nekupuj na nete prasky.Zbytocne vyhodis peniaze. A aj ked schudnes, dostavi sa jojo efekt. Ak to nechces,chudni len pod dozorom cloveka co ma na to vzdelanie, rozumie metabolizmu cloveka. Ja som platila menej ako keby som sacky kupovala na nete a poradenstvo som mala zadarmo .
Neviem, či sa to sem hodí, ale ja mám skúsenosť, síce nie Protissimo, ale vyskúšala som KetoDiet, čo funguje myslím na rovnakom princípe, tiež je to proteínová diéta sáčková. Tiež zo začiatku som sa musela zaprieť, nezvyknutá na takéto niečo, aj mi chýbalo sladké a cestoviny zo začiatku. Ale brala som to ako také naštartovanie sa, niekoľko kíl zmizlo a motivovalo ma to pokračovať ďalej už s tým, že sa stravujem sama, nie sáčky. Ale udržiavam menšie porcie a pravidelnosť, to je základ, a to som sa naučila naozaj vďaka týmto sáčkom. A inak, ja som o tomto aj upovedomila lekárku, pre každý prípad. Ale išlo to v pohode, nijaké komplikácie.
@luciaone ahoj
jem ranajky- slanina s vajcom na panvici
obed- chodime v praci do jedalne- polievka - hociaku, len kde nieje zahustena mukou, hlavne jedlo- hociake maso na prirodno bez prilohy- len salaty / zelenina/
olovrant: proteinova tycinka alebo tvrdy syr, alebo udene
vecera- som leniva varit, tak si dam vacsinou slaninu s tvrdym sytom, alebo korbaciky :D
jem proste vsetko kde nieje muka a cukry, pijem cistu vodu, milujem kapustnicu 🙂, ale ziadne zemiaky, ryza, cestoviny.....
Asi za 2-4 dni sa dostanes do ketozy- ak chces byt ista, kup si papieriky na zistenie ketonov v moci.
Nehladujem, necitim sa malatna, praveze si silna, nakolko tvoj organizmus funguje na tukovom metabolizme a spalujes svoje tuky. Prisla som na to ako si aj ketozu urychlit- lupila som si olej MCT, rano dam do kavy, mozok mi funguje ako po 5 kavach, ale srdce nebusi. Ketoza silna ...
Baby a čo hovorite na toto ..je to od mojej dietlologicky RNDr. Barbara Sviežená, PhD, Keto dieta vedie k odcerpaniu velkeho mnozstva Zn,. Ca, a vitaminov skupiny B, unave, porucham plodnosti, hromadeniu katabolitov, ktore nasledne zatazuju pecen a ladviny, hromadeniu dusikatych latok, mocoviny a purinov, celkovemu prekysleniu organizmu, dlhodobej unave a porucham sustredenia. Skus sa porozpravat s tymi, co schudli na ketodiete, o tychto zalezitostiach...ja to odporucit nemozem...

@alisha9341 Az ked sa dostanes do ketozy tak nebudes citit hlad! pockaj 2-3dni