Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim
Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.
Ahojte, predam vyrobky Goute , lebo mne nechutia. Su lacnejsie a predam ich urcite za menej nez polovicu. Ja som asi 40 vyrobkov kupila vyse 100ky tak kludne dam za 40eur. Su tam polievky dezerky hlavne jedla capucino, tycinky, a tak... V pripade zaujmu napisem presne
Mam zaujem., pisala som ip
Ahojte kočeny. Pokiaľ chcete chutnú proteinovú diétu, doporučujem eshop Speediet na www.bielkovinovadieta.eu kde nájdete široký výber proteínových sáčkov vo výrazne nižžích cenách ako kdekoľvek v centre a v kvalite na ktorú ste zvyknuté, nech to potom nemusíte predávať 😀
@petrapodracka uz predane :(
kupim vyrobky protissimo ako su nugety, placky, pudingy, kokteily, palacinky atd.......kto predava? dakujem
dobrý den, mám na predaj bielkovinové jedla, vhodné pre bielkovinovú dietu..
ryža - 12 kusov
cestoviny - 12 kusov
guličky s čokoládovou príchuťoou- 15 kusov
guličky s príchuťou soli a octu - 10 kusov
guličky s príchuťou barbecue - 8 kusov
guličky su ako sneck a možu sa medzi jedlami....
predam 1kus - 2e + poštovné, uprednostním toho, kto zoberie všetko naraz
Ahojte, predám výrobky značky Goute, keďže kojim, inzerát v bazáre 🙂
Caute baby. Chudne teraz niekto s protisimo ? Ja som zacala 1.1.
@dinko31 Ketoza je stav kedy telo cerpa z vlastnych zasob tuku, mozes jest tuky a bielkoviny. Sacharidy len do 50g denne. Su aj testovacie papieriky, ktore ked namocis do mocu mozes yistit ci si v ketoze. Kuk google je toho vela
A prave tato dieta ta dovedie do ketozy. Ja pouzivam aj sacky ale uz viem co mozem jest aby som ostala v ketoze. Napriklad na veceru samotnu slaninku je delikatesa :D
Caute 🙂 ja tiež mám v pláne začať s proteínovou diétou.... Možte mi napísať cenovo ako vychádza táto náročná dieťa?
@alisha9341 ja som v prvej faze od 1.1. na dva tyzdne strava + draslík stojí 168 eur. Dnes som sa vazila a 3kg mam dolu 😉. Jem 4 x denne stravu v sackoch. Rano puding pobede pobede omeletu plnenu zeleninou olovrant koktail a vecera polievka. Okrem toho zeleninu ktora sa moze 😉
Takze na mesiac 336 EUR ... No pekná pálka :D ale ak stojí zato tak prečo nie.... A konzultácia čo stojí?
@alisha9341 ja som platila 10 eur. Vážila ma a bola som tam asi hodinku 😉. Celkovo diéta je drahá ale aj keď sa chceš zdravo stravovať to niečo stojí ☺
Presne tak! A možem sa spýtať tie jedla sa objednávajú z internetu alebo hneď na konzultácii mi ich budú núkať resp. Predávať? 🙂 ja začínam s váhou 82 kg :( tak snáď mi ta diéta pomôže .....
@alisha9341 mne ich predala pani tam. Krabica stojí u nej 19 a na nete 18.80. Tak sa velmi neoplatí. Ja som začala s váhou 98.5 😮
@dinko31 vidíš a po 5 dňoch už mas 3 kg mínus.... A plánujes iba mesačnú kúru alebo ked bude mat efekt táto dieta tak aj na dlhšie? Ja potrebujem dať aspoň 20 kg dole :(
@alisha9341 ja určite dlhšie. Potrebujem dať dole 25 kg 😋
@alisha9341 meriam 180 cm
ja planujem minimalne 15 kg dole dat- aspon. nic ine na mna nezabera, len tato dieta, ale da sa to aj lacnejsie s vlastnou stravou, no protissimo je drahe ale pohodlne a ak sa dodrzuje, tak ucinne
Veru je to tak. Táto dieta je super! Ja môžem iba odporúčať. Teraz cez sviatky som sa síce nezdržala a nabrala som nejaké 3-4kilečka ale nejako mi to neprekáža, bo môj cieľ schudnúť bol 10kíl a dala som nakoniec 20kg
Od pondelka som začala doma opäť troška cvičiť na steppry, rotane a par zhybov na lavičke. Dokonca som si bola zaplávat 🙂 A upratala som chladničku a znova som nabehla na "zdravú" stravu.
Držím vám babule palčeky! Len pevnú vôľu a vydržať!
Tak čaute.... Dnes som začala 1 deň ...som na protissime, mám 5 jedál denne ale som strašne hladná, mám
Pocit ze nevydržím ten hlad.... Je to normálne? Vsade tu čítam ze každí bol z tých jedál sýty.... :(
@alisha9341 no ja uz držím 15 deň a mam 4 jedlá na deň. Hladna nie som len pažrava 😃. Už mám dole 4.5 kg a veru som 2xporusila. Len trochu rozka som zjedla a raz maly tanier dukatovych buchiet. Skus si striedat raz sladke a raz slane jedlo.

Dievčence ostali mi ešte Protissimo jedlá. Záruku majú do 10/2015, preto ich dám kus za 1,50eur.
- Nugety s kuracou príchuťou - 1kus
- Polievka s príchuťou ryby s krutónmi - 4kusy
Tak ak máte záujem, napíšte mi.