Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim
Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.
Ahojte, predam vyrobky Goute , lebo mne nechutia. Su lacnejsie a predam ich urcite za menej nez polovicu. Ja som asi 40 vyrobkov kupila vyse 100ky tak kludne dam za 40eur. Su tam polievky dezerky hlavne jedla capucino, tycinky, a tak... V pripade zaujmu napisem presne
Ahojte kočeny. Pokiaľ chcete chutnú proteinovú diétu, doporučujem eshop Speediet na www.bielkovinovadieta.eu kde nájdete široký výber proteínových sáčkov vo výrazne nižžích cenách ako kdekoľvek v centre a v kvalite na ktorú ste zvyknuté, nech to potom nemusíte predávať 😀
kupim vyrobky protissimo ako su nugety, placky, pudingy, kokteily, palacinky atd.......kto predava? dakujem
dobrý den, mám na predaj bielkovinové jedla, vhodné pre bielkovinovú dietu..
ryža - 12 kusov
cestoviny - 12 kusov
guličky s čokoládovou príchuťoou- 15 kusov
guličky s príchuťou soli a octu - 10 kusov
guličky s príchuťou barbecue - 8 kusov
guličky su ako sneck a možu sa medzi jedlami....
predam 1kus - 2e + poštovné, uprednostním toho, kto zoberie všetko naraz
@dinko31 Ketoza je stav kedy telo cerpa z vlastnych zasob tuku, mozes jest tuky a bielkoviny. Sacharidy len do 50g denne. Su aj testovacie papieriky, ktore ked namocis do mocu mozes yistit ci si v ketoze. Kuk google je toho vela
A prave tato dieta ta dovedie do ketozy. Ja pouzivam aj sacky ale uz viem co mozem jest aby som ostala v ketoze. Napriklad na veceru samotnu slaninku je delikatesa :D
Caute 🙂 ja tiež mám v pláne začať s proteínovou diétou.... Možte mi napísať cenovo ako vychádza táto náročná dieťa?
@alisha9341 ja som v prvej faze od 1.1. na dva tyzdne strava + draslík stojí 168 eur. Dnes som sa vazila a 3kg mam dolu 😉. Jem 4 x denne stravu v sackoch. Rano puding pobede pobede omeletu plnenu zeleninou olovrant koktail a vecera polievka. Okrem toho zeleninu ktora sa moze 😉
Takze na mesiac 336 EUR ... No pekná pálka :D ale ak stojí zato tak prečo nie.... A konzultácia čo stojí?
@alisha9341 ja som platila 10 eur. Vážila ma a bola som tam asi hodinku 😉. Celkovo diéta je drahá ale aj keď sa chceš zdravo stravovať to niečo stojí ☺
Presne tak! A možem sa spýtať tie jedla sa objednávajú z internetu alebo hneď na konzultácii mi ich budú núkať resp. Predávať? 🙂 ja začínam s váhou 82 kg :( tak snáď mi ta diéta pomôže .....
@alisha9341 mne ich predala pani tam. Krabica stojí u nej 19 a na nete 18.80. Tak sa velmi neoplatí. Ja som začala s váhou 98.5 😮
@dinko31 vidíš a po 5 dňoch už mas 3 kg mínus.... A plánujes iba mesačnú kúru alebo ked bude mat efekt táto dieta tak aj na dlhšie? Ja potrebujem dať aspoň 20 kg dole :(
ja planujem minimalne 15 kg dole dat- aspon. nic ine na mna nezabera, len tato dieta, ale da sa to aj lacnejsie s vlastnou stravou, no protissimo je drahe ale pohodlne a ak sa dodrzuje, tak ucinne
Veru je to tak. Táto dieta je super! Ja môžem iba odporúčať. Teraz cez sviatky som sa síce nezdržala a nabrala som nejaké 3-4kilečka ale nejako mi to neprekáža, bo môj cieľ schudnúť bol 10kíl a dala som nakoniec 20kg
Od pondelka som začala doma opäť troška cvičiť na steppry, rotane a par zhybov na lavičke. Dokonca som si bola zaplávat 🙂 A upratala som chladničku a znova som nabehla na "zdravú" stravu.
Držím vám babule palčeky! Len pevnú vôľu a vydržať!
Tak čaute.... Dnes som začala 1 deň ...som na protissime, mám 5 jedál denne ale som strašne hladná, mám
Pocit ze nevydržím ten hlad.... Je to normálne? Vsade tu čítam ze každí bol z tých jedál sýty.... :(
@alisha9341 no ja uz držím 15 deň a mam 4 jedlá na deň. Hladna nie som len pažrava 😃. Už mám dole 4.5 kg a veru som 2xporusila. Len trochu rozka som zjedla a raz maly tanier dukatovych buchiet. Skus si striedat raz sladke a raz slane jedlo.

Dievčence ostali mi ešte Protissimo jedlá. Záruku majú do 10/2015, preto ich dám kus za 1,50eur.
- Nugety s kuracou príchuťou - 1kus
- Polievka s príchuťou ryby s krutónmi - 4kusy
Tak ak máte záujem, napíšte mi.