icon

Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim

mashka
10. nov 2012

Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.

jaja08
15. nov 2013

@babikah
Ahoj, pudingy ani bolonske spagety uz nemam.No mam chlebik,cesnakove suchariky,zemiakove placky,kuracie nugetky a z polievok mam 1ks hubovu,2ks brokolicovu,6ks cibulkovej a 3 ks porovej polievky.Ak by si mala o nieco zaujem staci napisat :D pekny vecer prajem Janka

babikah
15. nov 2013

@jaja08 ďakujem pekne,ale chcela som hlavne sladké...pekný večer Marta

jaja08
16. nov 2013

@babikah
Tak to ste sa ozvali dost neskoro :D pekny den prajem

lumi33
17. nov 2013

Ahoj od apríla budú na trhu produkty americkej firmy nuskin,už boli aj v októbri,v mojim známim veľmi menia život k lepšiemu,pre viac informácií ma kontaktuj e-mailom:lubaxy@centrum.sk

petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená
mackopooh2502
2. feb 2014

Ahojte baby, rada by som vedela, aké doplnky ste používali pri bielkovinovej diéte. Ďakujem 🙂

bambulicek
5. feb 2014

@

bambulicek
5. feb 2014

Ahojte, rada by som vedela, kto je na tejto diéte, alebo začína. Všetky príspevky sú z minulého roku. Ďakujem. 🙂

borrka
11. feb 2014

Ahoj.chcem sa opytat aku dietu to drzis.ja som drzala cambridge dietu a bola dobra a schudla som

borrka
11. feb 2014

Ahoj.chcem sa opytat aku dietu to drzis.ja som drzala cambridge dietu a bola dobra a schudla som
@martinam79

evitka3
15. feb 2014

@bambulicek
Ahoj, ja som zacala s touto dietou zenea od 12.2., cize dnes ju drzim poctivo 4ty den, je to zatial v pohode, ziadne chute na sladke, alebo uz asi presli, druhy den bol pre mna taky, ze som mala chut na sladke a stale rozmyslala, co si zobnut, ale premohla som sa nastastie...🙂 dnes od stvrteho dna mam povolene maso a zeleninu, plus niekedy 96 %kuraciu alebo morcaciu sunku Dulano ci ako sa to vola, maju ju v Lidli vakuovo balenu 200 g, mozem z nej za den zjest 50 g. Ale ani mi zatial nechyba... idem na prve vazenie po 2 tyzdnoch 25teho, chodim ku Luskovej do Bellegante na Moldavskej...idem z vahy 74,6 a chcem mat aspon 60 kg, ked sa bude dat, aj menej🙂🙂

zena1
15. feb 2014

@osiskao co je to dobra cena? Vies poslat vyrobky? Dakujem

mon1001
Odpoveď bola odstránená
sepelka
27. feb 2014

Ahojte, som na Protissime od 14.2. Dnes váženie po 2 týždňoch - 4,5kg. Mám 5 jedál denne. Zatiaľ sa to celkom dá. Išlo trochu dole aj zo svalu tak môžem pridať šunku a biele mäso 🙂

jana1202
3. mar 2014

@evitka3
@evitka3 ahoj, ako pokracujes s dietou, kolko sa ti podarilo schudnut?dakujem

bambulicek
10. mar 2014

Ja som na Protissime od 9.2., takže za mesiac som išla 8,2kg dole. T.z. 8kg tuku hlavne z brucha a svaly išli hore. V cm je to 7,5cm brucho, 5cm prsia a 6cm boky. Ruky a nohy len okolo 1,5cm. Ale cvičiť som neprestala ani v 1.fáze, keďže cvičím speedfit a teraz som začala na eliptickom trenažéri. Strava mi vyhovuje a zeleninu som veľké množstvá jedla aj predtým. Aspoň som donútená piť 3l vody, čo predtým som vypila strašidelne málo. Túto diétu som 2 roky považovala za blud, lebo som za čerstvé a zdravé jedlá, ale mám spomalený metabolizmus a všetko sa mi ukladalo. Toto by malo pomôcť a pekne vidno na meraniach prístrojom In body 20, ako sa to zlepšuje. Prečítala som si všetky dostupné diskusie a všetky dievčatá sú na tom tiež dobre, samozrejme tie, ktoré to dodržujú a nezhrešia.

inulain
14. mar 2014

Ahoj ja by som chcela vediet cenovo kolko to asi tak vyjde?.a ako casto sa chodi do centra .Ďakujem

bambulicek
19. mar 2014

@inulain Na merania sa chodí každé 2 týždne, ale môžeš aj raz za mesiac, ak je to ďaleko. 7 jedál stojí 19€ a ak si v 1 fáze t.z. 4 jedlá denne, vychádza to 168€.

kohutka1975
23. mar 2014

prajem dobrý den. som tu nova tak by som chcela poprosit o radu. ak sa dat na proteinovu dietu tak na ktoru.Protissimo,zenea,medidiet. Po precitani nazorov ktore som tu nasla by som to naozaj chcela skusit
, Vopred dakujem.

denda1301
24. mar 2014

@bambulicek ahoj...to fakt si dala 8,5 kg dole za mesiac?Nič si neporušila a nebyvala si hladna?Ja som na diete dnes 5-ty den a zjedla by som ajj klince; ((( uz som pridala medzi "jedlami"aj salat so šunkou tou 96%morčacou...idem z 68 kg na 58🙂 ale obavam sa toho hladu mojho...vyskusala som uz vselico aby som schudla po porode mam 23mesacnu dcerku a 41rokov....Zacala som priberat po hysterektomii a uz som bola zufala zo seba ako mi aj s napitia sa vody stupala vaha; (...dakujem ti za radu ako si to dokazala..Dena

denda1301
24. mar 2014

@kohutka1975 ahoj ja som tu tiez nova a som 5-ty den na protissime Dr.Slim 🙂 na dva tyzdne som za jedlo dala 152€ tak hadam sa mi aspon par kg podari schudnut leno je to o držku 😖

kohutka1975
24. mar 2014

@denda1301 ahoj denda.som rada ze aspon niekto reagoval.prosim ta napis mi v ktorom meste a do ktoreho centra chodis.kedy ides na prve vazenie a meranie,.vipred dakujem za tvoju odpoved

denda1301
24. mar 2014

@kohutka1975 som z Prievidze a centrum neviem ako sa vola bola som u dakej pani Ireny ;)mne sa tu tiez nik neozval asi sem uz nik nechodi:(

sepelka
24. mar 2014

@denda1301 ale chodí 🙂 tu som. Som na Protissime od 14.2.

denda1301
24. mar 2014

@sepelka ahoj no fuuha tak dlho?A ako to zvladas co jedavas ak budes mat cas hod sem daky jedalnicek nech ma motivujes lebo mam pocit ze asi jedina nemam pocit nasytenia ako tu vsetky opisujete....dakujem

kohutka1975
24. mar 2014

@denda1301 A prezradis mi prosim kolko stalo vstupne vysetrenie a co obnasalo. Neviem sa stale rozhodnut ci protissimo alebo medidiet. Dakujem

denda1301
24. mar 2014

@kohutka1975 10€prve vstupne meranie a konzultacia trva to asi 30 minut...tam ta odvazia a pomeraju na stroji...to trva asi 1minutu a potom uz len prednaska🙂

kohutka1975
24. mar 2014

@denda1301 dakujem velmi pekne. Asi sa dam na protissimo lebo maju vacsi vyber jedal. Drzim vrlmi velmi prsty v chudnuti a som zvedava na prve vysledky.

sepelka
24. mar 2014

@denda1301 zo začiatku som mala 5 jedál Protissimo a nič len povolenú zeleninu. Postupne som prešla na 3-4 Protissima denne + kuracie mäso, ryby, šunku a samozrejme povolenú zeleninu. Dnes som našla v Kauflande bielkovinový údený syr a skúšala som aj bielkovinový večerný chlieb. 26.3. idem na meranie a asi zostanem ešte 2 týždne a pauza. Možno pred dovolenkou ešte zopakujem.

bambulicek
26. mar 2014

@denda1301 Po 6 týždňoch mám dole 10,2kg. Prvé 4 týždne som vôbec nebola hladná, mala som 4 jedlá a musela som sa snažiť, aby som ich zjedla, pretože som bola prejedená asi z tých bielkovín. Teraz po 6 týždňoch začínam byť pažravá a musím sa strašne snažiť, aby som nezjedla to čo nemám, keďže stále varím 3 chlapom (zatiaľ 2 malým) klasiku. Dokonca sa mi darilo aj na dovolenke pri švédskych stoloch. Teraz mám 1 jedlo normálne a 3 sáčkové. Ja idem z 90kg, teraz mám okolo 78kg. A upravujem si metabolizmus, aby som sa vtesnala do správnej hranice, bola som veľmi pod, takže veľmi spomalený. Držím palce.