Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim
Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.
@ivanatim Milá Ivana,ja žiejm v tomto svete a pracujem v obchode a viem,že dnes keď niekto chce predať aj s prepáčením hov... a urobí si super marketing tak ho predá.Ale!Rada by som vedela,či ty más osobnú skúsenosť s touto diétou keď o tom tak zaineteresovane rozprávaš.Ja som vyskúšla veľa diet ,a aj som sa zdravostravovala,zelenina, vhudé mäšo,kukus,cícer.....No ale výsledok nič moc a musím povedať že finančne to nebolo tiež,že za babku,ale bolo to oveĺa drahšie ako "bežné nakupovanie".Takže nekoľko som začala mať zdravotné problemy a zhodou okolností som čitala článok s uznávaným odborníkom na zdravú stravú,ktorý pri veľkej redukcii cca viac ako 20 kg odporúčal ketogénnu diétu pod odborným dohľadom.Tak som sa na to vrhla.Na diéte som cce 1 mesiac,schudla som viac ako 13 kg a cítim ss dobre.Chodím na merania a konzultácie k odborníčke,ktoré ma nenúti do ničoho a nechce mi vśetko predať na silu.Je to finančne náročnejšie,ale asi tak ako keď si budeš kupovať jedlo na zdravú stravu.A ja si už nekúpil okrem zeleniny na jedlo skoro nič.A ako píše @yidaky po skončení je to len a len na tebe ako dopadneš!A čo je nebezpečnejšie keď ti na základe obezity odch´dza zdravie a si na liekoch,ale po niekoľkých mesiacoch si ok a lieky nepotrebuješ?
@yidaky Ano, aj to je sila internetu ked si tu predajca zalozi konto, je tu registrovany nejaky ten piatok a je takto v kontakte so svojimi zakaznikmi, pritom oni ani netusia ze ide vlastne o predajcu a nie skutocnu zenu, ktora schudla, aj ked je tu zaregistrivana nejaky ten piatok a je tu aktivna. Aj to je sila internetu, aj to sa tu bezne robí, je to jedna z najucinnejsich marketingovych taktík predajcov takychto vyrobkov...
Plati to, co som napisala, po rychlom schudnutí si telo hned pri najblizsej moznej prilezitosti ulozi do tukov na horsie casy viac ako potrebuje a je tu jojo efekt pribratia, demotivacia atd... A dobre vieme, ze obezny clovek si len tazko najde motivaciu, aby dlhodobo neporusoval zdrave stravovanie a neprejedal sa zbytocne. Su aj vynimky, ale tych je malo. Ja odporucam ako najlepsiu cestu chudnutia postupnu zmenu zivotneho stylu, zdravu vyvazenu stravu bez pečiva a sladosti, viac pohybu, šport a trpezlivost, ale nie nejake pokusy o schudnutie 5kil tyzdenne a podobne, to je nezmysel a to hovoria aj odbornici na chudnutie, nielen ja. Ziadny predajca vyzivovych doplnkov to nezmeni.
@elusab Nastastie nemam osobnu skusenost so ziadnou dietou, kedze to nepotrebujem. Zijem zdravo, pravidelne sportujem a skor sa orientujem na fitness a spevnovanie svalstva ako na chudnutie, kedze obezna nie som, hlavne vdaka zdravemu zivotnemu stylu. Rodicov mam oboch obeznych, takze mozno by niekto povedal, ze mam na to geneticky predpoklad tiez, ale vidis, zdravy zivotny styl oklame aj gény.
Zdrava vyvazena strava, s pomocou ktorej mas schudnut, v ziadnom pripade neznamena jest ovocie a zeleninu. Znamena to vyradit sladkosti, vyradit co najviac aj pečivo, nahradit ho napriklad ryžovými keksami, vločkami, corn flakesami a podobne, jest kuracie, morcacie a trochu aj hovadzie maso, obmedzit bravcove maso obmedzit zemiaky a viac jest radsej ryžu, ak sa da, tak radsej hnedu ryzu ako bielu, alebo quionou ak si ju vies zohnat a podobne. Ono to urcite neznamena jest len ovocie a zeleninu, to nie je zdrave a je to skor pokus o rychle schudnutie, ktore bohuzial nikdy nie je dlhodobo udrzatelne, a to aj preto, ze telo sa oklamat neda, telo si počká na prisun ktory potrebuje a na ktory bolo zvyknute. Samozrejme treba aj ovocie a zeleninu, ale nie ako uplnu nahradu za vsetku ostatnu vyvazenu stravu. Netreba robit svojmu organizmu šoky, aj pri pomalom chudnuti ich má dosť... Treba mat na pamäti aj to, ze aj ovocie ma v sebe cukry, sice fruktozu, ale aj to je cukor, z ktoreho sa da pri vacsich mnozstvach priberat. Staci sa pozriet ako vyzera rysovacia dieta u kulturistov, ovocie tam maju obmedzene na maximum a dopraju si ho len pred alebo po treningu, v zavislosti od druhu ovocia. A organizmus takeho kulturistu alebo fitnessky ma iné navyky a iny zvyk prijimat urcite mnozstva kalorii ako organizmus obeznejsieho cloveka. Takze aj preto musim povedat k tvojmu prikladu, ked si schudla az 13 kg za mesiac, ze to nie je prave stastny vysledok. Blahozelam ti k tomu samozrejme a dufam, ze ti to vydrzi, ale chudnut by sa malo maximalne 2 kila na tyzdne, co znamena maximalne 8 kil za mesiac, aby sa to dalo udrzat aj dlhodobo. A to hovoria aj odbornici, aj ked vidim, ze asi nie vsetci. No v kazdom pripade ti drzim palce, aby si si to udrzala, ale bud radsej opatrnejsia, neponahlaj sa nikam, viem, ze to je asi dost prijemny pocit, ak si tolko naozaj schudla za taky kratky cas, ale spravne to nie je, telo bolo este pred mesiacov navyknute na ine zasoby a iny prisun energie, telo treba ucit na novy zivotny styl pomaly, nech je zmena dlhodobo udrzatelna. Prajem uspesne chudnutie aj v dlhodobom horizonte.
@ivanatim aj ja som zila zdravim zivotnym stylom a zrazu hups a choroba.... 43 kilo hore . bielkovinovu dietu mi odporucili v nemocnici predstav si ... schudla som touto dietou pred casom 18 kilo a kupodivu pokracujem tam kde som bola pred chorobou, a predpokladam ze ked sa zaoberas fitnesom a kulturistikou tak vies co je bielkovinova dieta kedze ju bezne pouzivaju...akurat je rozdiel v tom ze tieto su v podstate pre tych ktory nemaju cas na vazenie a kontrolovanie zlozenia potravin
@1bambula Asi sme sa trochu nepochopili. Nehovorim, ze bielkovinova dieta je zla alebo co...Reagujem na nazov temy: výrobky Protissimo atd, peniaze a marketing... bielkovinova dieta je vseobecny pojem, neznamena to hned "vyrobky Protissimo". Su rozne diety, kazda ma svoje chyby, najidealnejsie je zit zdravo, jest vyvazenu zdravu stravu, neprejedat sa, mat pravidelny pohyb a vsetko je vyriesene. Potom nie su potrebne ani bielkovinove diety, ani nic ine. Kde nie je pohyb, nepomoze ziadna dieta.
Diéta a predosla choroba nie je prave idealna kombinacia. Treba davat pozor, aby ti potom nechybali nejake živiny, ktore telo potrebuje, aby bola imunita dostatocne silna. Skor by som ti odporucila vyvazenu zdravu stravu 5-krat denne, nikdy nie dosýta + pohyb a vsetko je zrazu vyriesene. Telo potrebuje aj tuky, aj cukry, aj bielkoviny, treba ale vyberat vhodne T,C a B, teda zdravu a vyvazenu stravu a nenicit si zdravie dietami, ktore odporuci kadekto, kto napise nejaku knihu. 😉
@ivanatim no asi nie, davas rady kde ich netreba , myslim si ze dievcata v tejto skupine maju to vsetko nastudovane viac ako ty.vsetky proteinove diety ci uz protissimo alebo ketodiet alebo CD su prave preto ucinne lebo maju to spravne zlozenie T,C,B. a zivin. v mojom pripade mi nemusis doporucovat nic kedze som byvaly sportovec momentalne rekreacny. . podla mna si uplne mimo temy, marketing si ries niekde inde.
@1bambula Aky marketin prosim ta? Je marketing snazit sa pomoct obeznym ludom tak, ze sa im snazim poradit aka dieta je najucinnejsia a ze im neodporucam nejake doplnky vyzivy ci dietne pripravky, ktore su len obycajnym marketingom? a ze im odporucam radsej zdravy zivotny styl, sport, pohyb a zdravu a vyvazenu stravu? Robim nejaku reklamu zdravej vyvazenej strave? to sa vobec da? 😀 OK, neriesim, clovek chce pomoct, ostante tluste aj cely zivot pre mna za mna, vas problem. 🙂 nemam slov... normalne tu obetujem svoj cas pisanim dlhych rád a poniektore sa k tomu takto postavia? To je trochu nemiestne podla mna... Moja fitness trenerka hovori, ze tucnemu clovekovi uz vacsinou niet pomoci, pretoze ak by nebol lenivy a mal by vôľu hybat sa, tak by nikdy nedopustil aby tak pribral ako pribral... Tak myslim ze ma pravdu, tu fakt niet pomoci poniektorym. Viem, ze sa to tucneho cloveka dotkne, ale treba ludom radsej otvarat oci a povedat im pravdu a neoblbovat ich dietami a reklamnymi zazracnymi produktmi. Len skusajte tie vselijake diety a pchajte do seba reklamne doplnky, lebo je na nich napisane, ze su to dietne pripravky, ale potom sa nestazujte, ze vam chybaju dolezite živiny, ktore telo potrebuje, ze nechudnete alebo ze sa vam vaha po rychlom schudnuti vratila po case na este vyssiu uroven na akej ste boli pred dietou a navyse sa oslabila imunita, zhorsilo travenie a pod... Ja tieto problemy nastastie nemam, vdaka zivotnemu stylu. Radsej jem kuracie mäso so salatom alebo ryžou, na ranajky prazenicu z vajec so zeleninou, kazdy den si dostatocne zacvicim, ci zabeham, takto je to zdrave, ziadne fígle a oblbováky, ziadne spalovace s nalepkou nejakej firmy, to je pre lenivcov, nie pre mna. 🙂 Netreba teraz vecer sediet pri spravach, potom pri Panelaku a Burlivom vine, treba radsej vstat z gauca a ist do posilky alebo si ist vonku zabehat a nebude nikdy problem s obezitou...a nebude treba kupovat ani oblbováky, na ktorych zarabaju firmy, ktore vyuzivaju ludsku lenivost na zbohatnutie...Je to moj nazor, je mi jedno co si o tom myslis a komu tu robis marketing. 🙂 Ja tu "robim marketing" zdravemu zivotnemu stylu, pohybu, sportu, vyvazenej zdravej strave :D ked uz si to takto (marketingom) nazvala...a ty?...
@ivanatim ja zijem zdravo , sportujem a nejsom obezna moje bmi je 21,88 na vysku 176 ano bola som obezna ale po dvojrocnom brani prednisonu ktory mi sice zachranil zivot ale pribrala som pri nom 43 kilo takze mne nevysvetluj co je zdravy zivotny styl. a ano podarilo sa mi schudnut vdaka bielkovinovej diete aj ked inej znacky a pod dohladom lekara. precitaj si po sebe akym stylom pises...nie kazdy si za svoje kila moze lenivostou. kolko mas rokov? , mas deti?, aku mas pracovnu dobu?si zdrava?si v psychyckej pohode? tvoje rady nie su u mna na mieste
@1bambula plne s Tebou suhlasim! Teta si pomylila skupinu 😉. Asi si nevsimla, ze si tu kocky vymienaju skusenosti s touto dietou z nejakeho dovodu a urcite to nie je z dovodu neinformovanosti o zdravom zivotnom style. Vsetky to teoreticky ovladame, len pri beznych povinnostiach okolo domacnosti, deti a prace sa k tomu nevieme dopracovat. Takze sme sa rozhodli takto.... Nikto ju o jej nazory a vyjadrenia neziadal ani neprosil, takze vyjadrenie typu: " nemam slov... normalne tu obetujem svoj cas pisanim dlhych rád a poniektore sa k tomu takto postavia? To je trochu nemiestne podla mna... " tu nie su na mieste. Takze pani "Mudra", prosime Vas, uz nam neobetujte svoj vzacny cas pisanim dlhych rad... My sme sa rozhodli po svojom a postavime sa voci Vasim radam aj nadalej mimoriadne nemiestne!! 😕 Ostatnym kockam drzim palce a vela uspechov pri chudnuti nech uz je to akakolvek forma a dieta! Samozrejme s rozumom, zdravie je najdolezitejsie......ale to vieme vsetky 😉 .
milá @ivanatim , nikto tu na teba neútočí,a viem,že chceš poradiť a ako napísala @yidaky , každý máme svoje.
Len ma troška mrzí,že si myslíš ,že sme trubky keď sme sa na takúto diétu dali.U mňa to bola napr až posledná možnosť.A ver ,že vem ćo je zdravá strava nemyslela som iba ovocie a zeleninu.Ja napr osobne som biely rožok a biely chlieb jedla naposledy tak pre rokom a sladkosti tie vôbec nemusím.Mäso jem iba chudé a prílohy som si dávala menšie,viacej zeleniny ,pravidelná strava , šport a nič.Nehovorim,že priberám zo vzduchu,viem ,že z časti som si k obezite dopomohla aj sama,ale keď más dvojičky 5 rokov poriadne nespíš,pracuješ x hodín denne a sedíš za PC alebo za volantom,hold to je ťažko .A plus mne nepomohla moja 3 ročná veľmi intezívna hormonálna liečba,ktorá mi totálne zničila postavu,metabolizmus atď,ale vďaka nej mám 2 krásne deti.Keď skončím tak viem,že sa budem stravovať inak a moje telo bude myslieť inak ale teraz potrebuje reset.A prečo som schudla tak veľa?Hlavne zo mňa odišla voda,ktorej som mala niekoľko % nad limit k mojej váhe a z tých 13 kg je 10 kg tuku,nie svalov.
Ďakujem za povzbudenie
Poraďte mi prosím stránku, kde sa dá cez internet objednať jedlo na bielkovinovú diétu. Čítala som zatiaľ o značkách Protissimo a Dr. Slim ale neviem sa k nim dostať cez internet.
Vďaka !
@adulka1975 ja mam od nich len protein a v podstate mi nahradza sladkosti takze neviem posudit, ale da sa k nim dostat cez net a maju aj akcie 😉
Dobry vecer,mal by niekto zaujem zn.Protissimo ?. Ja som na tejto diete a som velmi spokojna,no nakupila som si toho velmi vela a uz to nepouzijem.Cize ked mate zaujem o slane jedla tak Vam ich mozem posunut dalej.Ja kupujem jednu krabicku za 19,50 a su tam 7 jedal.Cize 1ks vijde na 2,786 e ja Vam to mozem posunut jedno za 2,60 e ked mi vezmete vsetko postovne platim ja.Nie je problem pofotit.
V ponuke mam nie cele balenie,na to vas upozornujem.
Zoznam co mam: porova polievka 4ks, cibulova polievka 6ks, brokolicova polievka 2ks, kuracia polievka 1ks, hubova polievka 2ks, kuracie nugetky 9ks,proteinovy chlieb 6ks,zemiakova placka 6ks, cesnakove suchare 4ks. Pekny vecer
Ja mám tiez ešte pár jedál na predaj tak ak by niekto chcel urcite sa dohodneme 🙂
Ahojte zienky nemala by niektora z Vas zaujem o vyrobky na chudnutie znacky Protissimo? Musela som ju prerusit zo zdravotnych dovodov a tak mi stoja vyrobky doma prosim pomozte mi predavam aj po kuse.Celebalenie som kupila za 19,50 ja Vam jeden kus posuniem za 2,50 e. Prosim pomozte mi,mozeme sa aj dohodnut 🙂 pekny zvysok vecera
@gskjana Ahoj, neviem či si si už objednala protissimo, ale ja používam toto centrum. môžeš kliknúť na www.zdravoschudnut.sk. Dr. Klein je v pohode, mladý človek, ktorý sám diétami prešiel a poradí ti určite 🙂
Tak zienky, ja osobne frcim 10 den na ZENEI ...a som spokojna. Nehladujem, konecne pravidelne dam nieco do seba....a v piatok idem na prve meranie po 2 tyždnoch...tesim sa, lebo naozaj vidim, ze telo funguje :D
ahojte žienky,prosím vás,ktorá mi môžete poskytnúť kontakt na p.Trnkovú?
ahojte,žienky...som tu nová....mám skúsenosť s touto bielkovinovou diétou/dr.SLIM/,za necelý mesiac som schudla desať kg čistého tuku/bola som pravidelne meraná prístrojom IN BODY 23O/,po mesiaci som dietu prerušila,následne som dva mesiace jedla normálne s kopcom prehreškou/hlavne sladkosti/,momentálne som bola znovu meraná a po tých dvoch mesiacoch mám naspať 0,20kg tuku naviac a 0,30kg svalov z čoho som nesmierne natešená,že nenastal strašný jojo efekt ako pri ostatných diétach......od zajtra idem pokoriť dalších desať kg tuku)))
ináč ak by ste mali záujem o jedlá DR.Slim viem dodať a vyjednať aj dobrú cenu....info :osiskao@azet.sk
držím všetkým prsty....
žienky, nenájde sa niektorá z vás, ktorá by mi poskytla kontakt na p. Trnkovú z Rožňavskej ? prosím...ju som si vybrala, pretože som sa dočítala, že je fakt dobrá a nikde na nete som nenašla to centrum, v ktorom pracuje...
Ahojte,chcem sa vas opytat,tie jedla su v prasku alebo ako? Pozerala som aj na nete ale nikoho som nenasla kto sa tomu venuje v okr.Lucenec.
@elusab Veľmi pekne ďakujem.Ja to v podstate potrebujem pre svoju tetu, ktorá býva v BA. Ja chodím v TT k pani Krepsovej , ktorá sa zaoberá Protissimom a je fantastická.Preto som hľadala adekvátnu náhradu v BA,aby teta nemusela cestovať do TT. Na Protissime som od 22.08. a dala som dole 22kg váhy a tuku okolo 23kg.

@ivanatim Neda mi nereagovat 😉. Ja som napr. na tejto diete bola. Pritom poznatkov o zdravom stravovani man neurekom, neustale citam, studujem. Mam dve male deti a snazim sa od malicka budovat a viest ich k zdravemu sposobu zivota. Moja vaha bola roky +- rovnaka a normalna. Sportovala som roky 3x do tyzdna. Min. rok som sa dostala do takej svojej krizovej zivotnej situacie /"depresie"/ a pribrala som 8 kil cca za pol rok. Hrozne? ano strasne...a nedokazala som sa nijako donutit na zmenu a pomale chudnutie. V mojom okoli som mala viacero prikladov, realnych ludi, co sa dali na niektoru z bielkovinovych diet. A pozitivnych. Vsetci pochudli a vacsina si +- drzi vahu dodnes. Uz je to na nich. Vies, ono to nie je tom, ze treba zdravo a pomaly chudnut...ale mnohi nemaju taku pevnu volu a nedokazu sa motivovat, ked to ide tak pomaly, niekto nevie ako na to proste....a potrebuje takto nastartovat. A taktiez, pri dvoch malych detoch som napr. mala velky problem dodrzovat pravidelny stravovaci rezim 😠. Ano moja chyba, ale proste som to nedokazala. Rovnako cvicenie slo do zabudnutia. Nie kazdemu to jeho dieta dovoluje...Takze nesudime, kazdy nech si "robi" ako uzna za vhodne. Ak niekto schudne rychlo touto metodou a nadalej pokracuje v zdravom stravovani, tak sa da povedat, ze vyhral....zmenil svoje navyky, svoj zivot a ci je to takym alebo onakym sposobom, je na nom 😉 . A za pozitivne pre mna povazujem: pravidelne stratovanie a rychle schudnutie a neskutocnu motivaciu. A to ze sa daju upravit fotky a samotny predajcovia si po nete vypisuj pozitivne pribehy. To je sila netu...to snad vieme vsetci. No ak sem niekto pise svoje skusenosti a je na MK registrovany napr. nejaky "ten piatok"....
Takze baby, ktore pokracujete, drzim palce....