Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim
Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.
Ahoj od apríla budú na trhu produkty americkej firmy nuskin,už boli aj v októbri,v mojim známim veľmi menia život k lepšiemu,pre viac informácií ma kontaktuj e-mailom:lubaxy@centrum.sk
Ahojte baby, rada by som vedela, aké doplnky ste používali pri bielkovinovej diéte. Ďakujem 🙂
@
Ahojte, rada by som vedela, kto je na tejto diéte, alebo začína. Všetky príspevky sú z minulého roku. Ďakujem. 🙂
Ahoj.chcem sa opytat aku dietu to drzis.ja som drzala cambridge dietu a bola dobra a schudla som
Ahoj.chcem sa opytat aku dietu to drzis.ja som drzala cambridge dietu a bola dobra a schudla som
@martinam79
@bambulicek
Ahoj, ja som zacala s touto dietou zenea od 12.2., cize dnes ju drzim poctivo 4ty den, je to zatial v pohode, ziadne chute na sladke, alebo uz asi presli, druhy den bol pre mna taky, ze som mala chut na sladke a stale rozmyslala, co si zobnut, ale premohla som sa nastastie...🙂 dnes od stvrteho dna mam povolene maso a zeleninu, plus niekedy 96 %kuraciu alebo morcaciu sunku Dulano ci ako sa to vola, maju ju v Lidli vakuovo balenu 200 g, mozem z nej za den zjest 50 g. Ale ani mi zatial nechyba... idem na prve vazenie po 2 tyzdnoch 25teho, chodim ku Luskovej do Bellegante na Moldavskej...idem z vahy 74,6 a chcem mat aspon 60 kg, ked sa bude dat, aj menej🙂🙂
Ahojte, som na Protissime od 14.2. Dnes váženie po 2 týždňoch - 4,5kg. Mám 5 jedál denne. Zatiaľ sa to celkom dá. Išlo trochu dole aj zo svalu tak môžem pridať šunku a biele mäso 🙂
Ja som na Protissime od 9.2., takže za mesiac som išla 8,2kg dole. T.z. 8kg tuku hlavne z brucha a svaly išli hore. V cm je to 7,5cm brucho, 5cm prsia a 6cm boky. Ruky a nohy len okolo 1,5cm. Ale cvičiť som neprestala ani v 1.fáze, keďže cvičím speedfit a teraz som začala na eliptickom trenažéri. Strava mi vyhovuje a zeleninu som veľké množstvá jedla aj predtým. Aspoň som donútená piť 3l vody, čo predtým som vypila strašidelne málo. Túto diétu som 2 roky považovala za blud, lebo som za čerstvé a zdravé jedlá, ale mám spomalený metabolizmus a všetko sa mi ukladalo. Toto by malo pomôcť a pekne vidno na meraniach prístrojom In body 20, ako sa to zlepšuje. Prečítala som si všetky dostupné diskusie a všetky dievčatá sú na tom tiež dobre, samozrejme tie, ktoré to dodržujú a nezhrešia.
Ahoj ja by som chcela vediet cenovo kolko to asi tak vyjde?.a ako casto sa chodi do centra .Ďakujem
@inulain Na merania sa chodí každé 2 týždne, ale môžeš aj raz za mesiac, ak je to ďaleko. 7 jedál stojí 19€ a ak si v 1 fáze t.z. 4 jedlá denne, vychádza to 168€.
prajem dobrý den. som tu nova tak by som chcela poprosit o radu. ak sa dat na proteinovu dietu tak na ktoru.Protissimo,zenea,medidiet. Po precitani nazorov ktore som tu nasla by som to naozaj chcela skusit
, Vopred dakujem.
@bambulicek ahoj...to fakt si dala 8,5 kg dole za mesiac?Nič si neporušila a nebyvala si hladna?Ja som na diete dnes 5-ty den a zjedla by som ajj klince; ((( uz som pridala medzi "jedlami"aj salat so šunkou tou 96%morčacou...idem z 68 kg na 58🙂 ale obavam sa toho hladu mojho...vyskusala som uz vselico aby som schudla po porode mam 23mesacnu dcerku a 41rokov....Zacala som priberat po hysterektomii a uz som bola zufala zo seba ako mi aj s napitia sa vody stupala vaha; (...dakujem ti za radu ako si to dokazala..Dena
@kohutka1975 ahoj ja som tu tiez nova a som 5-ty den na protissime Dr.Slim 🙂 na dva tyzdne som za jedlo dala 152€ tak hadam sa mi aspon par kg podari schudnut leno je to o držku 😖
@denda1301 ahoj denda.som rada ze aspon niekto reagoval.prosim ta napis mi v ktorom meste a do ktoreho centra chodis.kedy ides na prve vazenie a meranie,.vipred dakujem za tvoju odpoved
@kohutka1975 som z Prievidze a centrum neviem ako sa vola bola som u dakej pani Ireny ;)mne sa tu tiez nik neozval asi sem uz nik nechodi:(
@denda1301 A prezradis mi prosim kolko stalo vstupne vysetrenie a co obnasalo. Neviem sa stale rozhodnut ci protissimo alebo medidiet. Dakujem
@kohutka1975 10€prve vstupne meranie a konzultacia trva to asi 30 minut...tam ta odvazia a pomeraju na stroji...to trva asi 1minutu a potom uz len prednaska🙂
@denda1301 dakujem velmi pekne. Asi sa dam na protissimo lebo maju vacsi vyber jedal. Drzim vrlmi velmi prsty v chudnuti a som zvedava na prve vysledky.
@denda1301 zo začiatku som mala 5 jedál Protissimo a nič len povolenú zeleninu. Postupne som prešla na 3-4 Protissima denne + kuracie mäso, ryby, šunku a samozrejme povolenú zeleninu. Dnes som našla v Kauflande bielkovinový údený syr a skúšala som aj bielkovinový večerný chlieb. 26.3. idem na meranie a asi zostanem ešte 2 týždne a pauza. Možno pred dovolenkou ešte zopakujem.
@denda1301 Po 6 týždňoch mám dole 10,2kg. Prvé 4 týždne som vôbec nebola hladná, mala som 4 jedlá a musela som sa snažiť, aby som ich zjedla, pretože som bola prejedená asi z tých bielkovín. Teraz po 6 týždňoch začínam byť pažravá a musím sa strašne snažiť, aby som nezjedla to čo nemám, keďže stále varím 3 chlapom (zatiaľ 2 malým) klasiku. Dokonca sa mi darilo aj na dovolenke pri švédskych stoloch. Teraz mám 1 jedlo normálne a 3 sáčkové. Ja idem z 90kg, teraz mám okolo 78kg. A upravujem si metabolizmus, aby som sa vtesnala do správnej hranice, bola som veľmi pod, takže veľmi spomalený. Držím palce.

@babikah
Ahoj, pudingy ani bolonske spagety uz nemam.No mam chlebik,cesnakove suchariky,zemiakove placky,kuracie nugetky a z polievok mam 1ks hubovu,2ks brokolicovu,6ks cibulkovej a 3 ks porovej polievky.Ak by si mala o nieco zaujem staci napisat :D pekny vecer prajem Janka