icon

Rabenhorst - 5 dňová detoxikačná kúra. Skúsili ste?

lenuska311
17. máj 2012

?chcela by som to skusit tak preto sa pytam

Strana
z2
lenkuliak
17. apr 2018

@emilka12 ja som kupovala v lidli tie ražné kocky, alebo aj v pekárni skús pýtať ražný, prípadne nejaké celkozrnné...teraz by som si aj doma už upiekla 😀

emilka12
17. apr 2018

@lenkuliak a schudli ste aj vam to pomohlo ? 🙂

lenkuliak
17. apr 2018

@emilka12 nejak výrazne som neschudla, nerobila som to preto, vážim 50kg, ale asi kilo možno išlo dole...ale cítila som sa potom dobre..

emilka12
17. apr 2018

@lenkuliak ja sa chystam na to od zajtra tak som zvedava

emilka12
18. apr 2018

@lenkuliak aj ste riedili tie stavy s vodou ? dakujem 🙂

lenkuliak
Autor odpoveď zmazal
lenkuliak
18. apr 2018

@emilka12 neriedila

dastien
13. máj 2018

Ahojte. Ja zacinam zajtra. Dufam ze to tych 5 dni vydrzim. Drzte mi palce 😁

vercik8
16. máj 2018

Já tuto detoxikační kuru mám 3 den, při koupi nám bylo řečeno, že nemáme vyjíždět na delší pracovní schůzky, že nás prožene, ale trpím spíš opačným problémem, jinak tolik chleba nesním, nemám hlad, dá se to v pohodě vydržet, ale čekala jsem od toho, že se opravdu pročistím. Tak snad ještě něco příjde 🙂

markus21
16. máj 2018

A po akej dlhej dobe sa to môže zopakovat?

simusiqqq
12. jan 2020

Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť ako sa pijú tie šťavy? Každý deň jedna príchuť, alebo na striedačku raňajky - zelenú trávu, desiata - zeleninová, atď??

markus21
12. jan 2020

@simusiqqq každý den jeden druh

bjanett
3. apr 2021

@markus21 moze sa to tak?Lebo ja som tiez zostala zmätená, na obale je vypísané kazdy den jeden druh-prichut (napr pondelok pšeničná, utorok-zeleninová atd.) a vo vnútornom letáku som nasla prílohový list s receptami a v jeden den su rozpísané vsetky druhy tycht Štiavnica po 100ml ale aj s jedlom tak neviem ci sa jedna o pokračovanie po tom detoxe kd eje zavedené len stavy a rázny chlieb alebo ako dakujem za info

bjanett
3. apr 2021

@markus21 a pri kazdej etikete fľaše je vzadu pisane maximalne 100ml denne tak preto 😊

nikki7
20. apr 2022

@lenuska311 ahoj, možno neaktuálne, ale kuru Rabenhorst som nedávno vyskúšala a musím povesat, že je skvela. Potrebovala som ozdraviť a vyčistiť telo po covide a to sa my hádam podarilo 🙏 Nebola som až tak hladná, ako som myslela že budem, aj napriek tomu, že som jedla len 3-4 chlebiky denne. Schudla som síce len 2,3 kg, ale na začiatok sa aj to ráta.

simik1009
2. aug 2022

@nikki7 zdravim ja som dnes druhy den no mam problem so zapchou ci to este pride alebo? 😂

nikki7
4. aug 2022

@simik1009 mna ani raz vyslovene neprehnalo, alebo niečo. Ale nemala som problém so zapchou. Aj keď musím povedať, že pod slovom Detox som si predstavovala aj častejšie návštevu wc 🤷‍♀️

simik1009
5. aug 2022

@nikki7 no tiez som myslela ze aj takto sa bude telo precistovat ale tak asi nie no 😂

domi07
Autor odpoveď zmazal
meggi28
Autor odpoveď zmazal
meggi28
9. mar 2024

@nikki7 pozdravujem, zacinam od pondelka a neviete mi povedat ci mozem pocas detoxu vitaminy ktore bezne uzivam? Dakujem

stella231
13. jún 2024

Ahojky zajtra mám posledný deň. Cítim sa fajn. Chlieb ražný kupujem v tescu alebo v jednote, taký balený cca 6ks v balíku akurát balík na deň. Popri tom som mala 3l vody denne. Išli dolu 3kg ale nebol to cieľ, chcela som sa prečistiť. Skôr chcem apelovať že ja som to nečítala riadne a potom je tam aj na ďalších 5 dní ešte jedálniček. Sko postupne zaradiť potraviny. Držím palce. Určite do toho pôjdem zas.

mahtobka
20. sep 2024

@stella231 ahoj. Ja to pijem teraz. Druhy den. Ale teda podla mna bude jojo efekt ako svet. Prvy den som si nedala ani kavu a migrenu som mala. Az na vracanie.
Takže pre budúcich užívateľov tohto Detox u – pokiaľ pijete kávu, tak si ju kľudne dajte.
Podla mna toto je skor utrpenie 😂 ale dokoncim kuru ,lebo ma bude hryzt svedomie😂

stella231
20. sep 2024

@mahtobka bol to jojo efekt.... Lenže ja som to dala pred dovolenkou a za dva dni sme šli na dovolenku. Každopádne teraz po lete ( ruka hore, špekačky, grilovanie, festivaly, jarmoky, hody a hojno) sa človek vracia do takého režimu ako sa snaží fungovať počas roka tak to bolo fajn... Každopádne pokračujem v pravidelnom stravovani, viac zeleniny, trochu pohyb takže na taký reset ta 5 dňová kúra bola fajn.

majkarobko13
28. sep 2024

@lenkuliak tak s 50 kg uz by som asi schudnut nechcela🤣🤣 ale zo 100 dufam ze pojde daco dole

majkarobko13
28. sep 2024

@stella231 a kde najdem daky jedalnicek ktomu

mahtobka
29. sep 2024

@majkarobko13 vnutri v baleni je

Strana
z2