Rabenhorst - 5 dňová detoxikačná kúra. Skúsili ste?
?chcela by som to skusit tak preto sa pytam
Ahojte. Ja zacinam zajtra. Dufam ze to tych 5 dni vydrzim. Drzte mi palce 😁
Já tuto detoxikační kuru mám 3 den, při koupi nám bylo řečeno, že nemáme vyjíždět na delší pracovní schůzky, že nás prožene, ale trpím spíš opačným problémem, jinak tolik chleba nesním, nemám hlad, dá se to v pohodě vydržet, ale čekala jsem od toho, že se opravdu pročistím. Tak snad ještě něco příjde 🙂
A po akej dlhej dobe sa to môže zopakovat?
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť ako sa pijú tie šťavy? Každý deň jedna príchuť, alebo na striedačku raňajky - zelenú trávu, desiata - zeleninová, atď??
@markus21 moze sa to tak?Lebo ja som tiez zostala zmätená, na obale je vypísané kazdy den jeden druh-prichut (napr pondelok pšeničná, utorok-zeleninová atd.) a vo vnútornom letáku som nasla prílohový list s receptami a v jeden den su rozpísané vsetky druhy tycht Štiavnica po 100ml ale aj s jedlom tak neviem ci sa jedna o pokračovanie po tom detoxe kd eje zavedené len stavy a rázny chlieb alebo ako dakujem za info
@lenuska311 ahoj, možno neaktuálne, ale kuru Rabenhorst som nedávno vyskúšala a musím povesat, že je skvela. Potrebovala som ozdraviť a vyčistiť telo po covide a to sa my hádam podarilo 🙏 Nebola som až tak hladná, ako som myslela že budem, aj napriek tomu, že som jedla len 3-4 chlebiky denne. Schudla som síce len 2,3 kg, ale na začiatok sa aj to ráta.
Ahojky zajtra mám posledný deň. Cítim sa fajn. Chlieb ražný kupujem v tescu alebo v jednote, taký balený cca 6ks v balíku akurát balík na deň. Popri tom som mala 3l vody denne. Išli dolu 3kg ale nebol to cieľ, chcela som sa prečistiť. Skôr chcem apelovať že ja som to nečítala riadne a potom je tam aj na ďalších 5 dní ešte jedálniček. Sko postupne zaradiť potraviny. Držím palce. Určite do toho pôjdem zas.
@stella231 ahoj. Ja to pijem teraz. Druhy den. Ale teda podla mna bude jojo efekt ako svet. Prvy den som si nedala ani kavu a migrenu som mala. Az na vracanie.
Takže pre budúcich užívateľov tohto Detox u – pokiaľ pijete kávu, tak si ju kľudne dajte.
Podla mna toto je skor utrpenie 😂 ale dokoncim kuru ,lebo ma bude hryzt svedomie😂
@mahtobka bol to jojo efekt.... Lenže ja som to dala pred dovolenkou a za dva dni sme šli na dovolenku. Každopádne teraz po lete ( ruka hore, špekačky, grilovanie, festivaly, jarmoky, hody a hojno) sa človek vracia do takého režimu ako sa snaží fungovať počas roka tak to bolo fajn... Každopádne pokračujem v pravidelnom stravovani, viac zeleniny, trochu pohyb takže na taký reset ta 5 dňová kúra bola fajn.
@lenkuliak tak s 50 kg uz by som asi schudnut nechcela🤣🤣 ale zo 100 dufam ze pojde daco dole
@stella231 a kde najdem daky jedalnicek ktomu
@majkarobko13 vnutri v baleni je

@emilka12 ja som kupovala v lidli tie ražné kocky, alebo aj v pekárni skús pýtať ražný, prípadne nejaké celkozrnné...teraz by som si aj doma už upiekla 😀