icon

Skúsili by ste?

12. aug 2026
Skúsili by ste?
anonym_27306f
•
12. aug 2026

Nie je jednoduchšie nachystať svačinu večer vopred? Ráno len vytiahnuť z chladničky?

rachel36a
•
12. aug 2026

Fuj...určite nie...

hederamonstera
•
12. aug 2026
@anonym_27306f

Nie je jednoduchšie nachystať svačinu večer vopred? Ráno len vytiahnuť z chladničky?

@anonym_27306f mozno to robi v nedelu na cely tyzden a potom uz len vytahuje

anonym_27306f
•
12. aug 2026
@hederamonstera

@anonym_27306f mozno to robi v nedelu na cely tyzden a potom uz len vytahuje

@hederamonstera Radšej by som každý večer nachystala 16 rožkov, ak počítam každému dva, než v nedeľu chystala 80 ks, ktoré dám do mrazáku. Ešte keď pripočítam fakt, že zeleninu im musí tak či tak chystať denne čerstvú. Za mňa hlúposť.

anonym_057ec3
•
12. aug 2026

Vôbec nieeeee

anonym_5552d4
•
12. aug 2026

To je tak, keď ma niekto 8 deti a nedokáže im potom dat ani tu základnú starostlivosť v podobe čerstvej stravy. Aký je rozdiel toto robiť ráno alebo večer?

anonym_39f5f5
•
12. aug 2026

určite nie, ak má 8 detí, určite aspoň polovica z nich je vo veku, kedy už sú v pohode schopné natrieť si pečivo, položiť tam šunku a syr a zabaliť. A to nehovorím o tom, že jesť celý týždeň to isté, no prešla by ma chuť. Kde je pestrosť? Keď má čas ráno krájať zeleninu a prikladať ovocie, tých 5 min na natretie si nenájde?

anonym_a236fa
•
12. aug 2026

Este aspon 3 deti si treba spravit. Vobec jej z toho nehrabe🙄

zuzubb007
•
12. aug 2026

No fuj to je vysoký level lenivosti, ja by som nerobila buchtu už ani večer nie ešte mraziť grciam, nechápem ani tomu ako niektoré mamičky nakrájanú ovocie večer a na ďalší deň to dajú dietatu a ovocie medzitým pracuje 🤮

anonym_61f78e
•
12. aug 2026

Neznášam pečivo z chladničky alebo mrazničky 🤮🤮🤮
Večer pozriem do chladničky, ok, je tu šunka, je tu syr, tu je maslo, fajn. Chlieb mám svoj z kvásku. Chystám tri desiaty a teda zaberie mi to maximálne 15 minút. Vždy je tam aj zelenina alebo ovocie ale obloženú žemľu s chladničky či mrazničky by som nejedla. Takže by som ju nedala ani svojim deťom.

anonym_6e6322
•
12. aug 2026

Neviem si predstavit dat detom desiatu z mrazaku, to by mi ani nenapadlo. Zapojit tie najstarsie je fajn napad.

anonym_e0049d
•
12. aug 2026

A do rána na linke sa môžu množiť baktérie.

parvinka0001
•
12. aug 2026

Nezjem pečivo z mrazničky a nie to ešte natretý a super rozmrazené šunka aj syr 🤢 fuj fuj niektorým ľuďom ozaj ....

abbey1
•
12. aug 2026

Nie sme prasce, nejeme pomyje. Jedlo si chceme vychutnať. Čiže nie, nejeme ani mrazené pečivo.

anonym_adb4bb
•
12. aug 2026
@anonym_e0049d

A do rána na linke sa môžu množiť baktérie.

@anonym_e0049d aká linka?

anonym_e0049d
•
12. aug 2026
@anonym_adb4bb

@anonym_e0049d aká linka?

@anonym_adb4bb kuchynská linka, ani mäso sa tak nesmie rozmrazovať že vyložíš večer na kuchynskú linku

liusa82
•
12. aug 2026

mne napriklad rozmrazene pečivo chutí.Ale to iba vtedy,ak ho šupnem hneď do mrazáku ako prídeme z obchodu nie že dakedy na druhý deň si zmyslím to už nie je ono.. potom necham na linke žiadne že do mikrovlnky a pekne sa to rozmrazi a chuti ako čerstvo kúpene v ten deň.No ale pri šunke a syre to už vôbec..skúšala som zamraziť ale to bolo o ničom keď to vytiahneš také vodnate hnusné už tá šunka.Takže za mňa pečivo áno ale hneď čerstve zamraziť ešte voňave ale šunka syr atd nie.Ešte že ja nemám takéto starosti s chystaním nezávidím jej tých 8 kusov doma🤣 aj som ju v duchu polutovala ale tak jej volba

anonym_c0e898
•
12. aug 2026
@anonym_27306f

@hederamonstera Radšej by som každý večer nachystala 16 rožkov, ak počítam každému dva, než v nedeľu chystala 80 ks, ktoré dám do mrazáku. Ešte keď pripočítam fakt, že zeleninu im musí tak či tak chystať denne čerstvú. Za mňa hlúposť.

@anonym_27306f mam 4 deti len, ale...maju takmer 13, 11 rokov, potom 5,5 a 3,5. Ti starsi si uz asi 2 roky chystaju "svacinu" sami, a to aj toasty, takze ja riesim len ranajky pre skolkarov, aj to, ked stihaju starsi, tak ranajky nachystaju aj tymto mladsim. Pod dozorom ucim aj 5,5 rocneho si namazat rozok.
V sobotu rano vstavam s muzom a mame spravene vsetci wafle, my dvaja kavu na stole, deti kakao 😋😍...
Neviem, preco mamicka 8 deti otroci a kazdemu chysta svacinu...
Ale ano, som krkavcia matka asi, lebo chudata starsi surodenci, nie je to ich povinnost starat sa o mladsich, ako tu casto zaznieva v diskusiach o nas, viacdetnych rodinach. A potom sa to ozeni, a chlap si ani nabrat jest nevie...🙄. To len taka poznamka k tomu.