icon

Skúsili by ste?

Dnes o 09:48
Skúsili by ste?
anonym_27306f
Dnes o 09:50

Nie je jednoduchšie nachystať svačinu večer vopred? Ráno len vytiahnuť z chladničky?

rachel36a
Dnes o 09:50

Fuj...určite nie...

hederamonstera
Dnes o 09:51
@anonym_27306f

Nie je jednoduchšie nachystať svačinu večer vopred? Ráno len vytiahnuť z chladničky?

@anonym_27306f mozno to robi v nedelu na cely tyzden a potom uz len vytahuje

anonym_27306f
Dnes o 09:53
@hederamonstera

@anonym_27306f mozno to robi v nedelu na cely tyzden a potom uz len vytahuje

@hederamonstera Radšej by som každý večer nachystala 16 rožkov, ak počítam každému dva, než v nedeľu chystala 80 ks, ktoré dám do mrazáku. Ešte keď pripočítam fakt, že zeleninu im musí tak či tak chystať denne čerstvú. Za mňa hlúposť.

anonym_057ec3
Dnes o 09:53

Vôbec nieeeee

anonym_5552d4
Dnes o 09:57

To je tak, keď ma niekto 8 deti a nedokáže im potom dat ani tu základnú starostlivosť v podobe čerstvej stravy. Aký je rozdiel toto robiť ráno alebo večer?

anonym_39f5f5
Dnes o 10:02

určite nie, ak má 8 detí, určite aspoň polovica z nich je vo veku, kedy už sú v pohode schopné natrieť si pečivo, položiť tam šunku a syr a zabaliť. A to nehovorím o tom, že jesť celý týždeň to isté, no prešla by ma chuť. Kde je pestrosť? Keď má čas ráno krájať zeleninu a prikladať ovocie, tých 5 min na natretie si nenájde?

anonym_a236fa
Dnes o 10:04

Este aspon 3 deti si treba spravit. Vobec jej z toho nehrabe🙄

zuzubb007
Dnes o 10:05

No fuj to je vysoký level lenivosti, ja by som nerobila buchtu už ani večer nie ešte mraziť grciam, nechápem ani tomu ako niektoré mamičky nakrájanú ovocie večer a na ďalší deň to dajú dietatu a ovocie medzitým pracuje 🤮

anonym_61f78e
Dnes o 10:11

Neznášam pečivo z chladničky alebo mrazničky 🤮🤮🤮
Večer pozriem do chladničky, ok, je tu šunka, je tu syr, tu je maslo, fajn. Chlieb mám svoj z kvásku. Chystám tri desiaty a teda zaberie mi to maximálne 15 minút. Vždy je tam aj zelenina alebo ovocie ale obloženú žemľu s chladničky či mrazničky by som nejedla. Takže by som ju nedala ani svojim deťom.

anonym_6e6322
Dnes o 10:29

Neviem si predstavit dat detom desiatu z mrazaku, to by mi ani nenapadlo. Zapojit tie najstarsie je fajn napad.

anonym_e0049d
Dnes o 10:29

A do rána na linke sa môžu množiť baktérie.

parvinka0001
Dnes o 11:11

Nezjem pečivo z mrazničky a nie to ešte natretý a super rozmrazené šunka aj syr 🤢 fuj fuj niektorým ľuďom ozaj ....