icon

Recenzie na seminár Denisy Sihlovcovej: Varovanie pred nebezpečenstvom

livia234234
28. apr 2026

Ahojte,

Moja mamina bola teraz cez víkend na seminári na chudnutie u pani Denisi Sihlovcovej a rada by som sa k nej vyjadrila, pretože je to jedna nebezpečná žena, ktorá zarába ťažké prachy na hlúposti a nevedomosti ludí s nadváhou a obezitou, ktorí nemajú vedomosti o zdravej strave a sama ich nahovárala aby informácie ktoré sa tam dozvedia nevraveli vonku okoliu - aby pani Denisa mohla naďalej zarábať a ničit zdravie a metabolizmy aj vašim známym.. ;)
Na dvojdňovom seminári o jej zázračnom chudnutí sa dozviete nasledovné: že máte konzumovať maximálne 1100 kilokalorií denne a neprijímať absolútne žiadne tuky, oboje po dobu troch mesiacov ( pokial sa niekto vyzná v zdravom životnom štýle tak vie, že toto zničí a spomalí každý jeden metabolizmus, hormóny, človek príde o svalstvo, atď atď! Je to velmi nebezpečné a nezodpovedné a táto osoba je jeden zakomplexovaný človek ktorý zarába na hlúposti druhých! Chvalabohu že som tam nebola Deniska, lebo ak to teraz náhodou čítaš, hanbi sa aj s Polákovou a mali by ste ist sediet alebo byt trestne stíhané za širenie nebezpečných a zdraviu škodlivých dezinformácii. Potom ste jej dali každej do knižočky ktoré ste tam s radostou predávali aj nejaký extremny spalovač tukov, tak aby toho nebolo málo, kedže vaše telo nebude mať po mesiacoch hladovania ani silu starať sa správne a poriadne o fungovanie vašich orgánou, tak to máte zaklincovať spalovačom tukou aby vas už uplne že drblo o zem! 🙂 je mi luto tych 250 nevedomych ludi ktori ju tie dva dni počúvali a uverili týmto bludom. Dúfam, že tento príspevok uvidí dostatoo ludí a nenechá sa odrbať. Ludia, nebudte blbí, toto nieje chudnutie! Ak chcete zdravo chudnút musíte prijimat viac ako je vás bazálny metabolizmus inak vam bude telo vynechávať, to je ten základný minimum ktoré vaše aj každe jedno telo potrebuje na správne fungovanie. A tuky sú po bielkovinách to najpodstatnejšie, čo do svojho tela dávame. Tie ktoré nevedia nič o makrách, hodte to do google alebo chatgpt a vzéávajte sa, prosim neverte takymto anorektickym nespokojnym kravam ktore na vas chcu iba zarobit a znicit vam zdravie.

Recenzie na seminár Denisy Sihlovcovej: Varovanie pred nebezpečenstvom
Strana
z3
anonym_1fdc89
30. apr 2026
@anonym_1b93f5

@anonym_1fdc89 Neviem, ale už v 15 rokoch mala doničené redšie vlasy, na vrchu mala natupírovanú takú guču. Možno tú prehnanú parochňu nosí aby pôsobila ako nejaká barbie.Netuším.Bola výstredná, ale na to,ako sa na ňu vždy chalani lepili, nikdy nebola namyslená. Je pravda,že už vtedy vzbudzovala rôznorodé reakcie-od obdivu po výsmech, ale nereagovala na to.

@anonym_1b93f5 mne známa zo Žiliny hovorila, že ju stretáva v práci a je veľmi milá. Nerozumiem ako toto niekto so sebou dorobí 🫣 Ešte o to horšia doba, že ľudia podporujú a obdivujú takéto rádoby odborníčky. Lebo keď sa na ňu pozriem, to je až hazard so zdravím a niekto by jej mal pozrieť na prsty .

anonym_1b93f5
30. apr 2026
@anonym_1fdc89

@anonym_1b93f5 mne známa zo Žiliny hovorila, že ju stretáva v práci a je veľmi milá. Nerozumiem ako toto niekto so sebou dorobí 🫣 Ešte o to horšia doba, že ľudia podporujú a obdivujú takéto rádoby odborníčky. Lebo keď sa na ňu pozriem, to je až hazard so zdravím a niekto by jej mal pozrieť na prsty .

@anonym_1fdc89 nie len na prsty,ale asi aj na psych.stav. Neverím, že zrovna ona je taká špina,že by vedome chcela ublížiť kvôli peniazom a šla by cez mŕtvoly. Skôr si myslím, že si až moc uverila a neuvedomuje si,že to čo robí, aj to ako sa doriadila je už extrémne za čiarou.

katkazatka
30. apr 2026

Ludia sprosteju. Fakt su taki blbci, co vysolia za toto peniaze? A pritom rada zadarmo -NEZRAT! Ked by som sa pozrela takuto obstaroznu kreaturu, to by musela ona mne zaplatit, aby som isla k nej na prednasku. Uz podla vizaze vidiet, ze nie je normalna. Urcite by som si k nej nesla pre radu.

anonym_9b2c9f
30. apr 2026

Ja som si dnes vypocula Polakovu u u Adely a teda podla mna je riadne prepnuta. Sama si protireci, trepe dve na tri, ma velmi jednoduchy a arogantny prejav. Ze ju vlastne tato Denisa motivovala k napisaniu knihy, ked bola v tom jej supertajnom uzasnom prpgrame. Je uz ako sektarka s tymi istymi frazami stale. Esteze som mala skratenu verziu na Spotify 😀

anonym_0c4d8f
30. apr 2026
@anonym_1fdc89

@anonym_1b93f5 mňa by zaujímalo, čo má s vlasmi. Ona má parochňu? Nemá svoje vlasy?

@anonym_1fdc89 to ma také tie "copiky" nadpojené.

anonym_aa3ee0
30. apr 2026

Parochňu nenosí, má to všetko nejak divne ponadpájané

anonym_c786a9
30. apr 2026

Je pravda, ze je naozaj velmi mila, to musim uznat aj ja. Ale tak uprimne. Nie tak, ked viete, ze je na nas clovek mily a v hlave si mysli o vas svoje…. Ono clovek, ked sa s nou rozprava az ma vycitky za svoje negativne pocity, ktore vzbudzuje jej vzhlad.

Inak pozerala som si jej profil na IG k tej “skole chudnutia” a stale tam toci nieco o svojej filozofii…. Ma tam aj porovnavacky ludi s vysledkami. Len ja tomu nerozumiem, ako s tymi ludmi realne pracuje, ked dokazu schudnut… nejde mi to do hlavy a fakt by ma zaujimalo, ako to cele ne/funguje 😂

estellas
30. apr 2026
@sara07

nikdy by som si nekupila seminar o chudnuti ženy ktorá ma viditelne až takéto plastiky ,neverim že na nejakej liposukcii nebola
ved to až do oči bije, ja s s plastikami nemám problém , osobne na laser liposukciu by som sama šla ,to nie je odsudzovaní ...

@sara07 Áno, nepoznám ju vôbec ale tiež mi už na prvý pohľad pripadá absolútne nedôveryhodne.

bazmat
Autor odpoveď zmazal
bazmat
6. máj 2026
@anonym_1b93f5

@edinka126 Christová je ešte z éry,keď bola v kurze prirodzená krása.Tá nezmizne ani vekom.

@anonym_1b93f5 Christová má veľmi peknú tvár stále.

bazmat
6. máj 2026
@anonym_1b93f5

@anonym_1fdc89 nie len na prsty,ale asi aj na psych.stav. Neverím, že zrovna ona je taká špina,že by vedome chcela ublížiť kvôli peniazom a šla by cez mŕtvoly. Skôr si myslím, že si až moc uverila a neuvedomuje si,že to čo robí, aj to ako sa doriadila je už extrémne za čiarou.

@anonym_1b93f5 ale je vec každého, ako sa správa k sebe a svojmu telu a kto si to zaplatil? Je to jeho vôľa jeho peniaze, tak ako niekto holduje cigaretám, alkoholu, omamnym látkam, only fans atď, tak si niekto zaplatil seminár za jeho peniaze a či bol pre neho prospešný alebo vyhodené peniaze, nech si sám vyhodnotí. Ja by som toľko nezaplatila. Ale zase pani nikoho neuráža, neubližuje slovom, gestom a zarába si sofistikovane odvádza dane, nie ako niektoré influencerky alebo only fans "dámy". Nesúďme, lebo budeme súdení.

anonym_24fc33
6. máj 2026
@anonym_1b93f5

@anonym_1fdc89 Neviem, ale už v 15 rokoch mala doničené redšie vlasy, na vrchu mala natupírovanú takú guču. Možno tú prehnanú parochňu nosí aby pôsobila ako nejaká barbie.Netuším.Bola výstredná, ale na to,ako sa na ňu vždy chalani lepili, nikdy nebola namyslená. Je pravda,že už vtedy vzbudzovala rôznorodé reakcie-od obdivu po výsmech, ale nereagovala na to.

@anonym_1b93f5 “ako sa na ňu vždy chalani lepili” To preto, lebo bola pre nich ľahko dostupná. Ich záujem bol len pre jednu vec. Čo som sa ja napočuvala od tých chalanov a aj “kamarátok” na jej adresu. Pamätám si tiež, ako si na ňu na stredoškolských imatrikuláciach vymysleli, že sa musí odmaľovať (či to urobila, neviem). Ale je pravda, že je veľmi milá a priateľská. Samé zlatík sem, zlatík tam…

anonym_1b93f5
6. máj 2026
@anonym_24fc33

@anonym_1b93f5 “ako sa na ňu vždy chalani lepili” To preto, lebo bola pre nich ľahko dostupná. Ich záujem bol len pre jednu vec. Čo som sa ja napočuvala od tých chalanov a aj “kamarátok” na jej adresu. Pamätám si tiež, ako si na ňu na stredoškolských imatrikuláciach vymysleli, že sa musí odmaľovať (či to urobila, neviem). Ale je pravda, že je veľmi milá a priateľská. Samé zlatík sem, zlatík tam…

@anonym_24fc33 To má po mame.Aj ona taká bola.Veĺmi zlatá, dobrá a vždy milá.Možno aj je,ale nebudem to ďalej rozmazávať.Je to smutné ako dopadla.

anonym_e1dc68
6. máj 2026
@anonym_c786a9

Ja nechcem byt zla, ale co cakate od zeny, co da na IG fotky s 20 filtrami? Dnes na mna toto vyskocilo a neverila som! Prva foto je jej upravena a druha je zaber z videa bez filtra….. som zo ZA a viem ako realne vyzera, stretavam ju.

Jej program na chudnutie nepoznam, ale toto o jej autenticite vypoveda dost…

@anonym_c786a9 tak toto je trapas ta uprava fotiek, ked sa to da porovnat s tou foto z videa. a to som chcela najprv napisat ze Ivana ako krasne schudla. naco je toto dobre takto skreslovat realitu. ale Ivana je stale pekna a to uz ma cez 50. prirodzena kraska, bude aj ked bude mat 80. to je dokaz ze ta miss bola naozaj vybrana dobre i ked cesi ju vypiskali. nemohli zniest ze vyhrala slovenka. ta druha jana hronkova na nu nemala.

anonym_c93d84
6. máj 2026
@anonym_036b3c

No ty vole, az mi kava zabehla. Baba o rok starsia odomna a vyzera na 50+. Preco jej nikto z jej blizkych nepovie, ze toto uz fakt nie je pekne? Ved to je strasne. Urcite bola pred upravami krajsia, resp. verim, ze upravy mnohym pomozu, ale treba vediet odhadnut tu spravnu mieru. Kto pricetny si vobec moze zaplatit nieco na skraslenie od takehoto cloveka...

@anonym_036b3c musí sa strašne nemať rada, chuďa...no ale nemôžem uveriť že sa nájdu ľudia čo jej zaplatia za nejaké poradenstvo alebo co. Veď sa len pozriem a hneď vidím že tomuto sa chcem zďaleka vyhnúť.😳

tiezjedna
6. máj 2026

To vážne niekto verí takémuto už na pohľad jebnutému stvoreniu?? Ľudia sú fakt divní...

johaninka
8. máj 2026

Milé ženy kritičky, važne dokáže byť až takéto zlé? Píšete tu o jednej z nás, žene, ktorá sa ráno pozrie do zrkadla a z niečim je spokojná, s niečim nie. Každa z vás čo tu píše má tiež svoje problémy možno kilá navyše, vrásky, zlý manžel, blbá práca, puberťaci, ktorí robia problémy. Viete si predstaviť, že by ste tu dali vašu fotku a pod ňou by sme vás mohli kritizovať, jemine tá je škaredá ako noc, ako sa môže pozerať do zrkadla, a tie boky prejde vôbec cez dvere, prsia by si už mohla dať urobiť, to sa nehanbí? Pani Denisa je tiež niekoho dcéra? Ak by niekto o vašej dcére alebo synovi tu takto verejne napísal, má riedke vlasy, akné fuj, vyzerá otrasne a ešte horšie veci čo ste tu zkritizovali. Ako by sa vám to páčilo? Čitali by ste to s nadšením? Ste na seba hrdé? Skúste pod svoj anonymný nick napísať svoje vlastné meno a priezvisko ak ste stotožnené s tým, že dokážete napísať tak hnusné veci o človeku, o žene, ktorá je jedna z nás 😊

anonym_bbe559
12. máj 2026

@johaninka Áno, komentovať niečí vzhľad, obzvlášť žena žene, je za mňa cez čiaru. Lenže poďme si najprv zhodnotiť fakty a nie hrať sa, že každá kritika je automaticky „hejt“.
Človek, ktorý má vzdelanie v oblasti výživy a napriek tomu propaguje dlhodobé jedenie pod bazálny metabolizmus, podľa mňa vedome ohrozuje zdravie ľudí. A to už nie je o estetike ani sympatiách, ale o zodpovednosti. Takéto chudnutie, aké často vidno v jej skupinách, nepôsobí zdravo a úprimne, miestami to skôr vedie k nezdravému vzťahu k jedlu až k PPP.
Potom príde druhý extrém: „varte si doma, vyhýbajte sa spracovaným potravinám“, ale zároveň sa nonstop propagujú proteínové pudingy, tyčinky, keto sladkosti a polotovary s nálepkou fit. Tak čo teda platí? Lebo toto už nie je edukácia, ale marketing zabalený do pseudoodbornosti. Ľudia si dnes fakt zaslúžia viac než strašenie rožkom a ospevovanie proteinovej tyčinky. Moderná výživa predsa nie je o démonizovaní potravín na „dobré“ a „zlé“. To možno fungovalo v deväťdesiatkach v časopisoch typu „schudni 10 kíl do leta“.
Skutočný odborník učí ľudí dlhodobo udržateľné návyky, normálny vzťah k jedlu a flexibilitu. Nie strach z banánu po 18:00 a pocit viny za obyčajné cestoviny. Ľudské telo nie je kalkulačka na kuracie prsia a proteínové cookies. Našťastie.

anonym_6c6961
12. máj 2026
@anonym_c786a9

Ja nechcem byt zla, ale co cakate od zeny, co da na IG fotky s 20 filtrami? Dnes na mna toto vyskocilo a neverila som! Prva foto je jej upravena a druha je zaber z videa bez filtra….. som zo ZA a viem ako realne vyzera, stretavam ju.

Jej program na chudnutie nepoznam, ale toto o jej autenticite vypoveda dost…

@anonym_c786a9 každý sa niečím musí živiť, niekto volí poctivú prácu a niekto nie.. bohužiaľ kým je dopyt, bude aj ponuka.
Ale mňa by skôr zaujímalo prečo má tá kotrmelína uprostred na hlave korunku 🤷

sidicek
16. máj 2026
@kiki68

Ja som sa jej normalne zlakla, som myslela, ze ma dosla strasit ta Barbie, co so. Jej v roku 92 vydrapala vlasy do takejto podoby 😂😂😂🙈🙈🙈 Ak sa toto stane po prijme 1000kcal denn bez tukov, tak si idem otvorit cokoladu

@kiki68 tak toto je top komentar , nemohla som sa prestat smiat.Ja ju poznam z videnia ,ked este vyzerala sice otrasne ,ale stale 100x lepsie ako teraz a skutocne tato kreatura mala svoje "obdivovatelky" , ktore teda vyzerali ovela lepsie ako ona sama.

kiki68
16. máj 2026
@sidicek

@kiki68 tak toto je top komentar , nemohla som sa prestat smiat.Ja ju poznam z videnia ,ked este vyzerala sice otrasne ,ale stale 100x lepsie ako teraz a skutocne tato kreatura mala svoje "obdivovatelky" , ktore teda vyzerali ovela lepsie ako ona sama.

kiki68
16. máj 2026

@kiki68 toto stretnut na ulici takyto zjav, tak asi velmi atleticky preskocim plot 😂😂😂 Tak som rada, ze pobavilo 😃😉

kiki68
16. máj 2026
@johaninka

Milé ženy kritičky, važne dokáže byť až takéto zlé? Píšete tu o jednej z nás, žene, ktorá sa ráno pozrie do zrkadla a z niečim je spokojná, s niečim nie. Každa z vás čo tu píše má tiež svoje problémy možno kilá navyše, vrásky, zlý manžel, blbá práca, puberťaci, ktorí robia problémy. Viete si predstaviť, že by ste tu dali vašu fotku a pod ňou by sme vás mohli kritizovať, jemine tá je škaredá ako noc, ako sa môže pozerať do zrkadla, a tie boky prejde vôbec cez dvere, prsia by si už mohla dať urobiť, to sa nehanbí? Pani Denisa je tiež niekoho dcéra? Ak by niekto o vašej dcére alebo synovi tu takto verejne napísal, má riedke vlasy, akné fuj, vyzerá otrasne a ešte horšie veci čo ste tu zkritizovali. Ako by sa vám to páčilo? Čitali by ste to s nadšením? Ste na seba hrdé? Skúste pod svoj anonymný nick napísať svoje vlastné meno a priezvisko ak ste stotožnené s tým, že dokážete napísať tak hnusné veci o človeku, o žene, ktorá je jedna z nás 😊

@johaninka sorry, ale ta zenska nema problem zarabat na tom, ze vytvara zo seba a dalsich podobne kreatury. Ako nech ma vkus aky chce, ale hlavne jej chyba svedomie.

Strana
z3