icon

Je Denis Sihlovcová skutočne odborníčka na zdravú výživu?

Včera o 18:58

Nezvyknem ludi súdiť podla vzhľadu ale toto je prosim vas co za cudo? Taka totalne nezdravá vychrtlina niekoho uci o zdravej výžive? Vsak vyzerá úplne otrasne. Absolvoval niekto jej program? Naozaj je to o tom ze tvrdí ze normálny prijem je 1200kcal?

Strana
z2
anonym_f3f310
Včera o 18:59

Ja sa tiež na nej dobre rehocem. Nafukovacia Anča

anonym_5ad992
Včera o 19:04

Mne to príde celkom smutné. Nemá to asi v hlávke úplne v poriadku.

autor
Včera o 19:04
@anonym_f3f310

Ja sa tiež na nej dobre rehocem. Nafukovacia Anča

@anonym_f3f310 akoze wau. Čítala som ze fotky ma totalne vyretusovane, ze v skutocnosti je to este horšie. Ale to sa fakt niekomu ten zjav paci? 😳

autor
Včera o 19:05
@anonym_5ad992

Mne to príde celkom smutné. Nemá to asi v hlávke úplne v poriadku.

@anonym_5ad992 ja netusim, mna skôr zaraza ze prednasa o zdravej strave. Myslim ze pre mlade baby je to dosť nezdravý priklad

anonym_7b1737
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 19:09
@anonym_7b1737
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_7b1737 stretnúť v noci tak zahodim peňaženku a utekám 🙈 chuda, strašne dačo

anonym_7b1737
Včera o 19:10
@anonym_autor

@anonym_7b1737 stretnúť v noci tak zahodim peňaženku a utekám 🙈 chuda, strašne dačo

@anonym_autor skoro denne ju stretávam. Vyzerá strašne. Ale vraj je velmi milá a príjemná, takze aspoň takto sa to vyvažuje.

pe_mi
Včera o 19:11

@anonym_autor ja pri týchto zjavoch neverím, že si sami o sebe myslia , že su atraktívni. Veď to nie je možné

autor
@anonym_7b1737

@anonym_autor skoro denne ju stretávam. Vyzerá strašne. Ale vraj je velmi milá a príjemná, takze aspoň takto sa to vyvažuje.

@anonym_7b1737 no neviem ci by som jej doverovala ohľadom životného štýlu. Vyzerá totalne nezdravo

autor
@pe_mi

@anonym_autor ja pri týchto zjavoch neverím, že si sami o sebe myslia , že su atraktívni. Veď to nie je možné

@pe_mi ona očividne ano. Pozri si jej profil, myslím ze sebavedomie jej nechýba

anonym_c53214
Včera o 19:12

Raz som ju osobne stretla v Žiline. Ten obrázok pred je žiaľ pravdivý. Skoro som sa zdrbala zo schodov.

pe_mi
Včera o 19:12
@anonym_autor

@pe_mi ona očividne ano. Pozri si jej profil, myslím ze sebavedomie jej nechýba

@anonym_autor nemám IG , ani siete , tieto ukážky mi stačia

autor
Včera o 19:18
@anonym_c53214

Raz som ju osobne stretla v Žiline. Ten obrázok pred je žiaľ pravdivý. Skoro som sa zdrbala zo schodov.

@anonym_c53214 smutne. Pre mna ona rozhodne nie je prototyp zdravého životného štýlu a fakt by ma zaujímalo co ona vlastne propaguje

ivicatolic
Včera o 19:37

@anonym_autor fúúú to je čo za monštrum? Prvý a posledný krát som to videla...👎👀👎

autor
Včera o 20:10
@ivicatolic

@anonym_autor fúúú to je čo za monštrum? Prvý a posledný krát som to videla...👎👀👎

@ivicatolic kamoska Adriany Polakovej, vďaka nej vraj schudla

parvinka0001
Včera o 21:04
@anonym_7b1737
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_7b1737 to koľko rokov má táto pani

marianarem
Včera o 21:07

@anonym_autor No na mna posobi ako navsteva zo zahrobia. Vzdy mi pride trochu smutno, ked vidim taky spotvoreny zjav.

anonym_13c762
Včera o 21:35

Ja som sa zľakla 🫣 … a je to chlap?

anonym_87e84e
Včera o 21:41
@pe_mi

@pe_mi uverila by si v psychiatrickej ambulancii. Porucha sebavnímania 🙈 nie je síce klinická samostatná diagnóza, ale často príznak rôznych psychických porúch a stavov. Denisa nemôže byť v poriadku a to nemyslím teraz na základe výzoru v tvári, alebo kvalita vlasov. Skôr správanie sa k vlastnému telu. Fakt na hrane. Takáto osoba by ma nikdy nepresvedčila o zdravom životnom štýle a chudnutí. Sa pozriem, vidím a viem. Celé zle. A ľudia ešte aj za semináre platia. Osprostení úplne 🤦‍♀️

anonym_7464c2
Včera o 21:53

Mne je smutno z tých vašich rečí. Otrasné ako dokážu ľudia ohovárať a súdiť druhého... Každý nech si pozametá svoj bordel. Najmúdrejšie a najdokonalejšie ženy na modrom koni. Ukážte sa vy, krásavice ako vyzeráte.

anonym_43d752
Dnes o 03:03

Akurat som si ju pozrela, kedze este nikdy som to meno nepocula.
Neni na nej nic nevsedne. Presne ako cez kopirak zien dnesnej doby. 3/4 umeliny. Nemozete jej nic vycitat, ked tak je nastavena latka. Nikto nemoze za to, ako sa narodi, ci uzke pery, ci velky nos, male prsia, vyska… Ale spolocnost moze za to, ako sa clovek citi a na zaklade vonkajsieho tlaku “idealnosti” to tak dopadne, ze sa (prevazne) zeny spotvoria. Ceterova, ex Kolara, Mirgova, Plackova, atd. Je to hrozne a uplne najhorie je, ze ich fanusikovia a podporovatelia ich v tom povzbudzuju. 🙁
Co sa tyka otazky, ci je odbornicka, tak k tomu sa tazko vyjadruje, lebo kazdy mame ine vnimanie idealnej postavy. Niekto chce mat moderny vyspuleny zadok, niekto chce byt stihly ako prutik a niekomu nevadi, ked ma miernu nadvahu. Popravde mam postavu ako pani Denisa (bez silikonov) a teda ja som spokojna. Cize ak by som hladala niekoho na schudnutie, kludne by som si ju vybrala. Ved vzdy sa to da zmenit, ci nie? Ak by mi zakazala chipsy, urcite by som ju vymenila! 🤭 Ak by mi pomohla, tak by mi nezalezalo ako vyzera. Je to jej volba.

anonym_5ad992
Autor odpoveď zmazal
sense
Dnes o 03:24

Nepoznám ju a neabsolvovala. A nevidím ani dôvod o nej zakladať diskusiu. A keby ľudia používali vlastný rozum, tak by nemala komu predavat svoj program.

danigas
Dnes o 03:54

Ked sem napise aspoň jedna,ktorá vyskúšala s denisou chudnúť,môžme sa o tom baviť...lebo prepáčte toto su take dristy co tu píšete,že az...ani jedna netusi o co ide,ale reči ako koza bobkov

zmrzlinka2021
Dnes o 04:32

Ona nosí parochňu?

oskvarka
Dnes o 04:33
@danigas

Ked sem napise aspoň jedna,ktorá vyskúšala s denisou chudnúť,môžme sa o tom baviť...lebo prepáčte toto su take dristy co tu píšete,že az...ani jedna netusi o co ide,ale reči ako koza bobkov

@danigas raz tu bola jedna mamička nedávno písala že odporúča jesť denne veľmi malé mnozstvo kalórií a že na jej kurze bola jej mama bol veľmi drahy (ale to je subjektívne samozrejme) zakázali im rozprávať čo sa dozvedeli...ako chápem autorské práva ale bola rozhorčená lebo že jej mama je doverčiva a že si takýmto stravovaním môže naozaj ublížiť. Tak tu napísala príspevok aby si ľudia dali pozor. Pravdepodobne sa napinvie naozaj milo a rešpektujúca správať keď dokáže k sebe prilákať publikum. A komentovať jej vzhľad takým spôsobom ako sa to tu rozbehlo je čisty hejt ...ak je pravda že je pani taká milá tak by mohla úplne dobre dávať kurzor komunikácie a slušného správania sa. Ja poznám viac ľudí čo si takto zo svojho pohľadu rôzne upravuje telo a považuje to za pekné. Ako áno za mňa to nevyzerá úplne zdravo ale to ani tetovanie jedno na tele nie je ale je to jej vec.

anonym_281f66
Dnes o 05:04
@anonym_autor

@anonym_autor co v noci...minule sa ku mne postavila v tescu v rade a až ma trhlo ze co je to za kreatura. Nech každý vyzerá ako chce ale toto je fakt hrozne a nechápem keď jej niekto na príspevky na FB píše aká je krásna 😱

anonym_281f66
Dnes o 05:07
@parvinka0001

@anonym_7b1737 to koľko rokov má táto pani

@parvinka0001 cca 38 bývalá spolužiačka sesternice

anonym_5ad992
Dnes o 05:10
@anonym_281f66

@parvinka0001 cca 38 bývalá spolužiačka sesternice

@anonym_281f66 39 má.

anonym_e04416
Dnes o 05:18
@anonym_7b1737

@anonym_7b1737
@anonym_7b1737 áno presne … vyzerá strašne , ona ma tento zjav 20 rokov A je v ňom zaseknuta. Nechápem to. Aj ja som kadečo poskúšala tiež takto nejak Christina Aguilera , Shakira. Atd. Ale už som normálna žena. Ona je už 20 rokov takto. A vyhovuje jej to. Ale áno je veľmi Mila a príjemná a ma syna… a úspešná celkom
… peňazí ma fakt dosť… neviem či rodičia ju nakopli ….ako ma nastavený mindset. Chvela by som vedieť….. ale teraz neviem ci sa mi marí či mi niekto hovoril že robila k. …

Strana
z2