icon

Reg- enor

lilifeee
20. feb 2017

Ahojte ženy🙂 čítam tu vaše príspevky, ale zatiaľ som nič nenašla na tému reg-enor... prosím Vás, tie ktoré ste užívali poradte mi, ako ste dopadli? pomohlo vám to? ja to chcem kvôli zdravotným problémom, ale aj kvôli nadváhe, ktorej sa neviem zbaviť a úprimne už som veľmi nešťastná...

ďakujem za každú radu a koment🙂

natika42
8. nov 2017

@kaja73
Máte pravdu lebo obsahuje dlhoreťazcové bielkoviny. To je preklep tlmočníka z madarciny do slovenčiny. Ja som len skopírovala text z knihy.

elektra1
8. nov 2017

@natika42 ahoj, poprosila by som nejaký jedálniček do správy, ďakujem, Cl

natika42
9. nov 2017

@elektra1 Poslala som

korina1
13. nov 2017

Ahoj môžem aj ja poprosiť jedálniček? Ďakujem

mustynka
3. dec 2017

@natika42 ahojky môžem aj ja poprosiť o jedálniček, lebo kámoška mi objednala Reg-enor a chcela by som vedieť čo s čím jedávať, ďakujem pekne

natika42
5. dec 2017

Veľmi rada pomôžem každému počas kúry kto sa pridá do mojej skupiny. Naučím každého objednávať najlacnejšie z oficiálnej stránky, pošlem materiály pravidlá a recepty. Prosím vás nikdy nekupujte od nikoho takého kto vás nepoučí o používaní lebo vám to nebude fungovať. U mňa ste v najlepších rukách, ja chodím pravidelne do Madarska na lekárske prednášky, preto viem aj to ktoré choroby vám zmiznú počas kúry. Takže sa mi kludne ozvite v tom prípade keď ešte nemáte kúpený Regenor.

anzula30
4. jan 2018

@natika42 ahoj, mozem na Teba kontakt? dakujem 🙂

lilifeee
autor
11. jan 2018

@natika42, prosím ťa, tiež môžem poprosiť ten jedálniček? ďakujem

22marcelka22
26. jan 2018

Dobry den mozem poprosit jedalnicek.

kamienok2000
28. jan 2018

@natika42
mozem poprosit aj ja jedalnicek do emailu? dakujem velmi pekne

natika42
29. jan 2018

Marcelka keď ešte nemáte kúpený Regenor tak Vás vítam v mojej skupine, naučím Vás ako môžete objednávať najlacnejšie z oficiálnej stránky, pomôžem Vám počas kúry, pošlem Vám pravidlá, jedálníček, budem vám k dispozícii keby ste mali nejaké otázky a nejasnosti.

22marcelka22
29. jan 2018

@natika42 dobry den ano uz som kupila a chcela by som vediet ako mam jedalnicek upravivyt ci je niaka nahraada za cukor dakujem

natika42
29. jan 2018

Poprosím každého píšte mi len v tom prípade keď ešte nemáte kúpený regenor. Len vtedy Vás môžem dať do mojej skupiny. Keď ste už objednali tak už máte vlastného sponzora kto má povinnosť vám pomáhať. Veľmi rada by som pomohla aj tak ale časovo mi to bohužial nevychádza. Dakujem za pochopenie.

meli31
2. feb 2018

Ja regenor neodporucam, nepomohol a to som prisne dodrziavala vsetko, varila podla regenor kucharky atd. Z vahy slo dole zanedbatelne minimum,to len preto ze som vysadila cukor,co je pochopitelne. Nemozem povedat ze by to malo akýkoľvek blahodarny účinok na moje telo, dokonca aj chut na sladke sa dostavila. Takze baby naozaj si rozmyslite za aky hlupy nezmysel vyhodite paniaze. Bola to prva ,,dieta,, aku som v zivote skusila a len sa sama sebe divim kam som dala zdravý rozum a ze som pekne naletela 🙂

aniko85
2. feb 2018

@natika42 a co je v tedy ked clovek uz pred začatim užívania Regenoru má problémy so žlčníkom? Ja osobne cítim obcas bolest alebo pichanie v týchto miestach a predpokladam ze asi mam žlčnikove kamene....takýto ludia mozu alebo nesmu uzivat tento pripravok? alebo tý co su po operacii zlčnikových kamenov? a pripadne je zlčnik odstranený? im už Regenor nepomáha?

natika42
3. feb 2018

@aniko85 Ked máte malé žlčníkové kamene, alebo piesok v tom prípade môžete robiť kúru. Ked máte veľké kamene tak najprv treba tie kamene odstrániť, lebo by mohli upchať žlčníkový kanál. Keď máte odstránený žlčník tak môžete užívať kanál sa prispôsobí.

natika42
20. feb 2018

@meli31 Preto treba začať kúru pod dohľadom. Ja mám také skúsenosti že u 5 percent ludí to nefunguje alebo chudnutie je zanedbateľné. Kamárátka ktorá schudla 70 kg s regenorom prvé 2 mesiace nechudla ani kg. Regenor riešil jej zdravotné problémy. Mala zapálené žily. Je to detoxikačná kúra. Vedľajší účinok je chudnutie. Regenor môže vyriešiť cukrovku, vysoký krvný tlak, cholesterol dokonca máme prípady že aj chronovú chorobu, dislexiu, disgrafiu, ja mám veľmi dobré vysledky aj plesnami na nohách. Nadmerná produkcia žlče vyhubí kvasinky v tele. V madarsku sa narodili bábätká párom ktorým sa to dlhé roky nepodarilo tým že harmonizoval hormonálny systém. Vynálezca dostal géniovú cenu. Treba si vybrať človeka ktorý Vám pomáha pri kúre. Neobjednávajte si to od hocikoho. Odporúčam oficiálnu stránku. Žiadne webshopy. Ja naučím vždy každého objednávať z oficiálnej stránky. Za 3 dni máte doma regenor. V prípade že to u niekoho nefunguje tak skúmame príčiny že prečo nie. Chvalabohu u 95% to funguje ešte aj u tých ktorí majú problémy so štítnou žľazou. Tu sú naše výsledky: facebook.com/chudnemebezhladovania

bettina28
22. feb 2018

Poprosím jedálniček do správy ..ďakujem

monicatko20
5. mar 2018

Ahojte kočky, viete mi prosím pomôcť alebo teda poradiť či Regenor môžem užívať /už dlhšie ho chcem vyskúšať na základe kladného odporúčania známych a kladných ozvien 🙂 / aj v prípade, ak mi vyoperovali žlčník?Nemám žiadne zdravotné problémy, okrem klasických pooperačných ,,blbostí,, /nadúvanie, a negatívna reakcia na isté potraviny / , zaujímalo by ma skôr, či aj v prípade že Regenor pracuje vlastne zo žlčou a práve s procesom spojeným zo žlčníkom je možné že ja v mojom prípade ho môžem používať 🙂 Bola by som rada za každú radu správičkou na mailík nikaskodakova@gmail.com Vopred Ďakujem :*

aniko85
8. mar 2018

@natika42 ešte by ma zaujímalo či možu regenor použivat ženy aj počas tehotenstva?

natika42
9. mar 2018

@aniko85 To radšej nie

ockokw
10. mar 2018

@natika42 dobrý deň,chcela by som si objednať regenor.Ďakujem

natika42
10. mar 2018

@ockokw zavolajte mi pomôžem Vám 0905677912

monka123456
26. mar 2018

Ahojte.mam na predaj regenor 2 flaše.1 flaša celkom nová nerozbalená a z druhej flaše chýba tak od hrdla tak 2cm takze skoro plná aj tá.neotvorena flasa 15eur a otvorena 10eur.poslem aj postou.
piste mail. monikaspu@gmail.com

mimibiga
2. apr 2018

ahojte!Chcela by som sa spýtať, či náhodou neviete že či môžem užívať regenor keď kojím.

goginka21
16. apr 2018

@elektra1 moztre aj mne poslat jedalnicek dakujem

zoeka
16. apr 2018

ahojte, Regenor sa môže používať aj pri kojení

zoeka
16. apr 2018

@mimibiga Ahoj, áno

natika42
16. apr 2018

@monicatko20 Ano môže sa používať. Žlčníkový kanál sa prispôsobí