icon

Riešenia priberania u staršieho človeka

veveronikaaa
25. máj 2024

Ahojte !
Chcela , by som sa spýtať viete mi poradiť nejaké liečenie na priberanie ? Mam mamu neskutočne schudla , prizna si to ale ona nechce jest . Ja žijem už sama mam rodinu 2 malé deti 2 a 1 rok ,čiže tiež sa mi nedá vždy prísť za ňou 3x denne a dat jej jest a čakať ,kým to zje . Dnes napríklad som ku nej prišla , spýtala sa čo dnes zjedla,, banán a pred chvíľkou som mala šunku " bola jej odpoveď a keď som sa spýtala koľko tej šunky zjedla tak ma skoro vyzulo 3kolieska ....ja už vážne neviem ,čo snou robiť ...nevladze, ma aj za sebou gastro tam je vsetko ok aj ine vysetrenia ma este pred sebou. ..užíva aj na chuť do jedla nejaký sirup . Prosím, ak má niekto skúsenosť a vedel ,by poradiť za každú odpoveď budem vďačná.

anjelicek26
25. máj 2024

Nuž smer psychológ, s týmto nepohnes sama. Strata apetítu u starších ľudí býva výsledkom rezignacie a depresie a celkovej nechuti do zivota. Žije sama,alebo ma manzela? Ma pre koho variť? Nedá sa jej objednávať menu,co jej každý deň dovezú? My sme tak riešili babku,kým šla do domova asi tri roky.. aspoň sme mali istotu,že mala teply obed, nedalo sa tam chodiť kazdy deň.

stellarstar
25. máj 2024

Moja mama bola zač roka chorá a schudla dost aj 20 kg. Dr jej predpísala tie drinky a pekne polku pribrala
Ale choďte s nou k dr

oli18
25. máj 2024

Moja teta mala demenciu a zabudala jest.

veveronikaaa
autor
26. máj 2024

@stellarstar bývajú na recept? Predpise to aj obvodný doktor ?

veveronikaaa
autor
26. máj 2024

@stellarstar predpise to aj obvodný doktor ? Lebo ja jej ich kupujem .

stellarstar
26. máj 2024

@veveronikaaa jej to predpísala obvodná

dodkobalog
29. máj 2024

Nutridrinky, pýtajte si od jej obvodnej Dr.

dodkobalog
29. máj 2024

Nutridrinky predpiše obvodák samozrejme bude chcieť vidieť pacienta odvážiť si ho sú tak také kritériá. Na mesiac 2 kartóny mam pocit 44ks. Je to na predpis platí sa do cca 3e za tie 2 kartóny.