Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@mimikyky lososa málo - mrazený mi nechutí a čerstvý filet stojí riadnu pálku - to si kúpime radšej čerstveho pstruha z rybníka,potom kupujem steaky z tuniaka,pangasa a občas tresku - fakt málo.a potom tuniaka v konzerve....ako čerstvého lososa si radšej kúpim morčacie prsia,alebo sviečkovú či panenku 😀 😀 😀 😀 😀 on sa má opekať na koži a prevrátiť ak tak až na konci,alebo skús neakú omáčku k nemu 😵
Kuracie prsia som dala na tenké plátky Na to jogurt(používam activiu nakoľko neobsahuje modifikovaný škrob)ešte som to popichala vidličkou nech sa jogurt pekne vstrebe 😀 Cez noc v chladničke
Dnes som to len obalila v strúhanke(robím si doma z celozrnného pečiva) a šup na papier na pečenie a do teplovzdušnej rúry Mäsko bolo neskutočnéééé 😝 😝 😝

@mimikyky kupujem od jedného chovateľa pstruhy,doma si zamrazím,filety sú šťavnaté,dajú sa dobre očistiť od kostí ( ak je dobre prepečené mäsko ) a korením iba soľou a rascou,so zemiakovou kašou ,zeleninovým šalátom skvelé jedlo ( je pravda,že doraziť sa treba prílohami ) niekedy urobím na masle iba s bagetkou,ktorú máčam vo výpeku