icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

megika1
21. nov 2012

@mimikyky kupujem od jedného chovateľa pstruhy,doma si zamrazím,filety sú šťavnaté,dajú sa dobre očistiť od kostí ( ak je dobre prepečené mäsko ) a korením iba soľou a rascou,so zemiakovou kašou ,zeleninovým šalátom skvelé jedlo ( je pravda,že doraziť sa treba prílohami ) niekedy urobím na masle iba s bagetkou,ktorú máčam vo výpeku

luci78p
autor
21. nov 2012

@mimikyky lososa málo - mrazený mi nechutí a čerstvý filet stojí riadnu pálku - to si kúpime radšej čerstveho pstruha z rybníka,potom kupujem steaky z tuniaka,pangasa a občas tresku - fakt málo.a potom tuniaka v konzerve....ako čerstvého lososa si radšej kúpim morčacie prsia,alebo sviečkovú či panenku 😀 😀 😀 😀 😀 on sa má opekať na koži a prevrátiť ak tak až na konci,alebo skús neakú omáčku k nemu 😵

luci78p
autor
21. nov 2012

@lubica69 po 10?????ja som videla po 18e - aj v tescu,aj v metre......

luci78p
autor
21. nov 2012

@dnika2 tuniak je dosť suchý - netreba ho prepiecť úplne a neaký dip k tomu - ale inak mňamka - ako také vysušené karé 😀 😀 😀 😀 ale ked ho úplne nedotiahneš,tak mňamky

matozazzo
21. nov 2012

@mimikyky Ja ryby nekupujem, vozia nam obedy, takze su pripravovane... vacsinou pisu file... ale z coho, neviem 🙂)) A na Vianoce, niekedy kapor, inokedy filety z tresky 🙂))

mimikyky
21. nov 2012

ďakujem 🙂
@veverka83 veď práve, v mrazených je samá voda 😠
@megika1 ticho závidím 😀
@luci78p mne nejde o prípravu, ale o druh-značku? lebo všetko je samá voda, a na panvici sa vyparí a zostane vysušenec 😝 a lososa nemôžem stále jesť, je tučnučký 😀

lubica69
21. nov 2012

@dnika2
@mimikyky kočky a ako robíte ten z Lidla mrazený???

lubica69
21. nov 2012

@luci78p áno 10,90 v akcii Bez akcie 16,90 tuším

lubica69
21. nov 2012

@luci78p a pstruhy čerstvé po 4,90 kupujem tiež v Tescu

mimikyky
21. nov 2012

@lubica69 buď v parnom hrnci, alebo do silikonového pekáčika do rúry, a len ho posolím... mne (aj mojim krpcom) strašne chutí takto, na prírodno 😉

lubica69
21. nov 2012

@mimikyky ja som raz skúšala v parnom a toľko vody z neho bolo,že sa mi parák preplnil vodou 😢

mimikyky
21. nov 2012

@lubica69 a dávala si ho tam mrazený? či? ...... ja rozmrazený

grimaska4
21. nov 2012

@mimikyky
ja ryby mrazene nikdy uplne nerozmrazujem,tak dopolovice,vyberam z mrazaku asi 30 minut pred pripravou

lubica69
21. nov 2012

@mimikyky mrazený 😅 mala som ho najprv rozmraziť?

mimikyky
21. nov 2012

@lubica69 veď on pustil vodu, roztápal sa, a až potom varil 😀 vyslkúšať rozmrazeného, a uvidíš, že je taký mňam

dnika2
21. nov 2012

@lubica69 ja v rure mam korenie na ryby bez glutamanu a soli ak tak solim len orskou trochu a citronom este pokvapkam a len 10min

lubica69
21. nov 2012

@dnika2 aké korenie???

dnika2
21. nov 2012

normalne ryby bez glutamanu a sol
@lubica69

lubica69
21. nov 2012

@dnika2 lebo ja som našla na ryby len s glutamanom
A lososa nesolím

luci78p
autor
21. nov 2012

dnes žemľovka - bola super a v celej bola len 1 pl trstin.cukru a 1 pl medu...ešte ostal kúsok aj na raňajky 😀

lubica69
21. nov 2012

@luci78p vyzerá krásne
Ja žemlovku nemám rada

luci78p
autor
21. nov 2012

@lubica69 ja som na ňu dostala chuť,keď tak teraz presne počítam skoro po 7 rokoch 😀 😀 😀 😀 ale malej sa tak zapáčila,že asi budem musieť robiť častejšie 😵

lubica69
21. nov 2012

@luci78p aj moji chlapi majú radi tak robievam aspoň im 😀

dnika2
21. nov 2012

@lubica69 no tak treba inde pozret ist

lubica69
21. nov 2012

@dnika2 ja som chcela len nejakú overenú značku poradiť čo používaš Ale ok popozerám si 😀

dnika2
21. nov 2012

co zajtra varite?mne dosli napady☹

@lubica69
@luci78p
@mimikyky

lubica69
21. nov 2012

@dnika2 ja pôjdem kuk toho lososa do Tesca či ešte majú Ste dnes narobili chute
Ale dnes som robila tie kuracie prsia čo som cez noc marinovala v jogurte a mńamkaaaaaa

dnika2
21. nov 2012

@lubica69 ako si ich marinovala a ko si ich potom pripravila hod recept

luci78p
autor
21. nov 2012

@dnika2 rozmýšľam že asi pangasiusa - som našla taký receptík že navrch biely jogurtík a fazuľkové struky a dať zapiecť....

lubica69
21. nov 2012

Kuracie prsia som dala na tenké plátky Na to jogurt(používam activiu nakoľko neobsahuje modifikovaný škrob)ešte som to popichala vidličkou nech sa jogurt pekne vstrebe 😀 Cez noc v chladničke
Dnes som to len obalila v strúhanke(robím si doma z celozrnného pečiva) a šup na papier na pečenie a do teplovzdušnej rúry Mäsko bolo neskutočnéééé 😝 😝 😝