icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

miskap2111
27. nov 2012

@mimikyky ja som vždy chcela byť hruška.. Štíhly pás a trochu vačší zadok - to je strašne ženské a páči sa to chlapom 😀

mimikyky
27. nov 2012

@miskap2111 ja zase jablko, a mať štíhle nohy 😀

miskap2111
27. nov 2012

@mimikyky tak asi fakt platí, že každý chce to, čo nemá 😀

mimikyky
27. nov 2012

@miskap2111 presne 😉 😀

luci78p
autor
27. nov 2012

@miskap2111 ako mne ide aj brucho pekne dolu,to si hned všetci všimnú,ked zacnem cvičiť, ved drepujem,mrtvy tah,ale pekne cítiť zadok aj pri behu-to je pravda 😀
@mimikyky zo stehien sa tiež ťažko chudne,že?

luci78p
autor
27. nov 2012

@miskap2111
@mimikyky ja by som tiež chcela ploché bruško a fajný guľatý zadok 😀 😀 😀 😀 😀 ale to asi nebudem mať,.... 😝 inak chudnú vám aj prsia,mne dosť 😕 😕 😕 myslím že ak dám ešte tak 5-8kg,pojdem o košík nižšie,obvod som už zmenšila o číslo 🙂

miskap2111
27. nov 2012

@luci78p prsia chudnu - to je normalne. Bohuzial, neda sa schudnut cielene - vsade inde okrem prs.. 😒

mimikyky
27. nov 2012

@miskap2111
@luci78p
k tým prsiam- jasné,že chudnú ko prvé.... a tie moje, uf...odkojené 4decká, keď som kojila, mala som až košík E, a teraz B.. vyzerajú hrozne 😝 😝
stehná sú u mňa vééélikánsky problém 😠

miskap2111
27. nov 2012

@mimikyky s tými prsiami je to fakt údel.. Aj ja som mala F počas kojenia (2deti) a teraz B ☹ . Bohužiaľ sa s tým asi musíme zmieriť ( alebo ísť na plastickú operáciu... ). Čo sa týka tých stehien, tak z nich sa fakt chudne najťažšie. Ešte by som povedala, že oveľa ťažšie ako z brucha.

luci78p
autor
27. nov 2012

@mimikyky
@miskap2111 ja mám D,pred kojením som mala C,ale mám len 1 dieťa a kojila som aj s cestami asi 3 mesiace 😀 ,takže mám z čoho chudnúť,tak dúfam,že B to nebudú 😀 .nvm či by som išla na plastiku,asi eee,zbytočne taká bolesť.....kúpim push-up 😀 😀 😀 moja kamka čo chodíme cvičiť má problém s tými stehnami a zadkom - nejde a nejde,brucho sa určite ľahšie chudne.....

mimikyky
27. nov 2012

@miskap2111 stehná som nikdy veru nemala chudé 😢 a brucho, aj keď som makala ako šrób 😀 tak od pupka dole mi vysela koža, fuj, ako klokaní vak... vtedy som si povedala, že radšej pneumatiku ako toto, potom som zo zdr dôvodov pribrala 17kg a odvtedy mám už aj brušisko pevne nalepené... ale ja mu ukážem 🙂 teda,dúfam 😅

mimikyky
27. nov 2012

@luci78p
@miskap2111 tak na operáciu by som išla hneď !! okamžite!!! hlavne na to moje blé brucho, musím si kožu natiahnuť dohora asi tk 5-6cm aby som dostala pupok na svoje miesto, a potom ten vak vyskočí... mať tak zbytočné 2litre 😀

luci78p
autor
27. nov 2012

takže desiata - grep bez šupky 100g a 45g tvarohu a málinko medíku - menej ako 1/2 čl - nemusel byť,a obedík - špagetky so zeleninkou(pór,hliva,šampíky,paprika,rajčina,cesnak) a rajčin.pyré - nabudúce by som posypala určite parmezánom,ale boli ok

miskap2111
27. nov 2012

@mimikyky neboj, nieco este zide a aj koza sa trochu stiahne.

luci78p
autor
27. nov 2012

@mimikyky tak z bruchom asi hej,to máš navždy,ale silikony máš na pár rokov - možno iba na modeláciu pŕs ak bude treba 😵 ale určite si viem lepšie predstaviť,kde by som inde dala peniažky.a ešte s očami by som šla,mám 0.5 dioptrie,nič strašné,ale vadí pri šoferovaní,hlavne v noci....ale sa bojíííííím....a tiež 800e 😝 😝 😝 😝

mimikyky
27. nov 2012

@luci78p nepíšeš o mne?? aj ja a moje oči... škuľky nosiť neviem, a tiež mi to vadí za volantom 😠
silikony by netrebalo, len ponaťahovať 😀
@miskap2111 mne už nie... krémujem o dušu... ale tak stará korytnačka som, čo už 😀

@luci78p krásne foto, mňam dobrotky, a zdravé 😉

luci78p
autor
27. nov 2012

ďakujem 😀 😀 😀 hehe,tiež ma bolí hlava s nich,tam sú v puzdierku na mikrovlnke 😀 😀 😀 chystáme sa na jar s mm kúpiť motorky na neaké výletiky,ale neviem si predstaviť ako budem trepať okuliare do prilby,nevidím do diaľky,takže ak pôjdeme niekam ďalej,pekne asi za ním budem sedieť radšej,ako sama jazdiť....u nás to poznám už naspamäť,nepotrbujem značky vidieť 🙂

lubica69
27. nov 2012

Čafte žienkyyy
Ako sa mávate???
Nejak to tu zanedbávam 😅 Ale nejak ako som PN a manžel ma opatruje ani na netík nechodím 😀

miskap2111
27. nov 2012

@mimikyky inak ked hovoris o starej korytnacke - tak to som tu definitivne ja -44 rokov 🙂 Ja mam nastastie dobru kozu - celkom sa to vstrebalo - aj po tehotenstvach, aj po chudnutiach (prve tehotenstvo som pribrala 26 kg a to sa mi potom podarilo schudnut, ale aj znova pribrat, aj ked som nebola tehotna 🙂 Ale teda sa mi to potom podarilo znova schudnut a aj ta koza sa stiahla (plus minus 🙂 ).

mimikyky
27. nov 2012

@lubica69 ako? mne už je trošku lepšie, dnes som už dala konečne kardio...
tak si to opatrovanie pekne užívaj, daj sa do poriadku 😉

@miskap2111 ja mám 37.... a pri každom som pribrala tak okolo 17kg... ja mám blbú kožu, som atopik 😢

miskap2111
27. nov 2012

@mimikyky si mladica v porovnaní so mnou! Ja už som drala školské lavice, keď si sa narodila.. 😀 Ale to je v pohode!! Ja som inak celkom spokojná so svojím vekom a hlavne tou rovnováhou, ktorú som práve tým starnutím nadobudla. Aj chudne sa mi psychologicky ľahšie, hoci to ide dole pomalšie. Ja sa už neponáhľam. 🙂

lubica69
27. nov 2012

@mimikyky tak super,že sa cítiš lepšie Ja som nakoniec tie ATB ani nebrala kedže bolo nutné prerušiť kojenie
Ale je mi lepšie A ty sa šetri Necvič ešte veľmi 😀

lubica69
27. nov 2012

@mimikyky
@miskap2111 nie je dôležité koľko máme ale na koľko sa cítime,nie?!
Len keby to aj s kg tak bolo hi hi 😀 😀 😀

pavla2424
27. nov 2012

@llluckaaa Promiiiin úplně se mi ty jména poplétly Hanychová samozřejmě NE! Fujtajbl, bože, jak se mi to mohlo spíst 😀 Tímto se omlouvám a samo myslela jsem Kynychovou 😀 Jinak jsi šikulka, že jsi cvičila tak časně ráno. Ale je fakt, že Hanka Kynychová je motivace jako blázen 🙂

miskap2111
27. nov 2012

@lubica69 😀 Presne!!!

helenka2000
Odpoveď bola odstránená
luci78p
autor
27. nov 2012

zasaaaaaaaaaa lida 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ešteže užívatel-ka sa registrovala v novembri 2012!!!!!!!ja zemrem......... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

miskap2111
27. nov 2012

@luci78p už je tu zase... Aj na iných fórach. Tá si nedá pokoj tá lida..

luci78p
autor
27. nov 2012

@miskap2111 hrabať na ňu,už si nevšímam 😀 😀 😀 😀 ale to musí byť na hlavu ženská 😀 😀 😀

mimikyky
28. nov 2012

@lubica69 keď sa dalo zvládnuť bez, tak radšej to kojenie ako ATB 😉
@miskap2111
@luci78p
ahojte kočky 🙂 dnes som spala do 8:45 😅 ani neviem, ako sa mi to podarilo 😀 aj krpec už bol vylezený, a že maminka, ja som ťa nechcel zobudiť, tak hrám psp 😀 už nech ten štrajk skončí, lebo keď netreba ráno vstávať, je to u nás nejaké pribrzdené 😀
a že každý je mladý na koľko sa cíti? ja radšej nekomentujem... momentálne nie moc mlado 😔