Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Ešte tu je ten link, aby ste ho nehľadali http://www.chudnutie-ako.sk/potraviny/energetic...
@miskap2111 super,škoda že musím isť,cez víkend to kuknem 😵 😵 😵 😵
@miskap2111 tú stránku poznám, aj kalkulačku, ted aj všelijaké iné, ja mám vypísaný zoznam jedla s hodnotami, a keď počítam, tak v tom zošite pekne ručne stručne 😀
a držíš sa aj nejakej hodnoty kalorii, a pomeru živín?
@luci78p neboj, ubudne 😉
A holky, znáte toto? Tam si můžete propočítat celý den a zdrojová data jsou ověřená odborníky 😉
http://www.nutriservis.cz/cs/jidelnicek/o-nutri...
@mimikyky stránku poznám tiež veľmi dobre, ale tú kalkulačku som akosi prehliadla. Ja sa riadim klasikou - príjem cca okolo 7000kj (cez týždeň). Sacharidov do 150.
@helenka2000 😀 To působí opravdu důvěryhodně 😀 Stránka byla vytvořená včera, tvoje registrace taky a odkazy opět v několika diskuzích o hubnutí 😝 Šupej si zaplatit profil profesionála a už nám to sem znovu nedávej 😝
Ahojte herečky
Ktože sa to tu zapája registrovaný november 2012???
Nerozmýšlali ste o súkromke???
já hlídám na kaloricketabulky.cz, 4000 KJ denně, nastavíte si, kolik chcete mít cílovou váhu a ono vám to doporučí přísu KJ...těch 4000 jsem si nastavila sama, je to celkem málo...ale přepískla jsem max. o 200KJ
aha už som sa dopátrala kto resp čo je LIDA 😀 😀 😀
Chválím adminy 😵 Smázli vnucovače tabletek do čvrt hodiny po mém nahlášení 🙂

@mimikyky dobré ránko 😵 no,ja by som tiež pospala,len u nás sa neštrajkuje 😀 😀 😀 😀 aj tak musím nachystať papanie a za hoďku do práce 😝 😝 😝 😝 😝 nech je už sobota,budem spať aspoň do desiatej 😀 😀 😀 😀 inak som sa ťa chcela spýtať,keď sa teda meriaš raz za mesiac,koľko to tak robí v cm,keď všetko ide ako má?????