icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

dnika2
5. dec 2012

@luci78p 😀 ja by som chcela v januari uz mat 7 na vahe to sa mi podari verim si 😝 no a do jula by tam mala byt aj ta 6 bude teplo behavta zacnem vonku kila pojdu hned dole 😀

mima595
5. dec 2012

@dnika2 3 mesiace

luci78p
autor
5. dec 2012

@sylvar vyšlo mi z toho asi 10 koliesok o priemere toho hrnčeka,takže pre mňa je to na 3 porcie,pre chlapa neviem - asi na jednu porciu???? 😀 😀 😀 😀 ,ide tam špaldová múka celozrnna hladká,-teda jemná 😵 ani ja som nemusela sladké raňajky,ale do tých placiech s tými vločkami a tak som sa zamilovala,a ked si dám jogurt a banán ako oblohu,tak to nie je až také sladké 😕 ja som tiež mala špagety s cesnakom,rajčinou a parmezánom 😵

dnika2
5. dec 2012

@mima595 supeer tak to v januari hadam budem mat aj ja 76-5 aspon 😀 ak sa budem stravovat ako sa mam pohybu sa nebojim to uz chodim od augusta len jedlo dodrziavam skoro mesiac uz ta fajne 😀

mima595
5. dec 2012

@dnika2 urcite, len vydrz...ja som dala 8 kg dole len pohybom a cvicenim...do oktobra..jedla som extra neobmedzovala, len som viac pila a tak prirodzene nejedla vsetko, co nezje mna...

zaciatkom novembra som dala dole este 1 a pol kila..to som presla tymto kurzom..tie kila isli dole hned na zacitaku...

ale potom som ochorela, PN nechodila som skoro von, ale vahu som si udrzala...jem 5x denne a nazim si skladat stravu, ale urcite to neberiem tak poctivo ako ty.....
este to pecenie bude zabijak, + mam Vladka doma cely mesiac, tak cvicenie iba po veceroch

dnika2
5. dec 2012

@mima595 no ja sa snazim poctivo aj ked obcas zhresim ale mrzi ma to no naprkl.vcera som mala brusnice v cokolade ale pobede vecer uz nie 😀 dnes mama zemiaky na prare maso v jogurte bielom obalene v celozr.muke a oprazene na repkovom oleji 😝

luci78p
autor
5. dec 2012

dnešné raňajky - placka z ovsených vločiek plnená tvarohom a džemikoma špagetky na obed

sylvar
5. dec 2012

@luci78p placka z ovesných vloček je palačinka s ovesnýma vločkama?

luci78p
autor
5. dec 2012

@sylvar no,tak neak 😀 😀 😀 😀 50g ovs.vločiek,60 ml mlieka,1 bielok z vajíčka,2čl medu - ja som dala len jednu - zmixuješ v mixéri a šup na panvičku,a dáš si k tomu čo len chceš 😀 😀 😀

miskakyska
5. dec 2012

...žienky čo to tu za diétu držíte? 🙂

luci78p
autor
5. dec 2012

@miskakyska žiadnu 😀 😀 😀 😀 papkáme zdravo,aj zhrešíme občas a cvičíme.... 😀 😀 😀 😀 😀

miskakyska
5. dec 2012

@luci78p no ved toooooooooo...cvičenie je moj kríž ☹ všetky kosti mi hrrrrrrrrrrkajú 😠 😀

luci78p
autor
5. dec 2012

celozrnné tyčinky na zajtra k rajčinovej polievočke - polovica je už fuč 😀 😀 😀 😀 a ešte som si musela dopriať neskorú večeru - mám hrozné chute,budem mať svoje dni 😀 😀 😀 😀 😀 to je na zblááááznenie...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

miskap2111
5. dec 2012

@luci78p mňam. Ty tak super vyváraš a vypekáš každý deň!

luci78p
autor
5. dec 2012

@miskap2111 no,len ked mám voľno 😀 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
5. dec 2012

@miskakyska skús pomaličky začať,možno ťa niečo osloví 😵

miskakyska
5. dec 2012

@luci78p v marci som držala 90dňovú..10kg dolu...len nemám pevnú vôľu,žerem ako kyselina 😠 😠 som 5kg zas nabrala 😠

luci78p
autor
5. dec 2012

@miskakyska noooo, to je diéta,a ked skončíš,ide to späť,ked chceš schudnúť navždy,samozrejme sa musíš neako obmedziť,a potom si už dáš,na čo máš chuť,ale musíš si proste osvojiť nový životný štýl a žiť zdravšie.je to logické...prečo priberáš???-lebo papáš ako papáš,máš neaké zvyky.potom ich zmeníš,schudneš a potom,logicky ked sa vrátiš k tomu povodnému,tak začneš priberať,ide o to,že si proste na to nové zvykneš,ja mám napríklad veľa nových jedál ktoré mi fakt chutia,a neberiem to ako diétu,ale ako normálku,začala som žiť inak....píšem to zložito,ale zároveň kukám aj telku 😀 😀 😀 😀

miskakyska
5. dec 2012

@luci78p ja som pažravá,to je celá veda 🙂

luci78p
autor
5. dec 2012

@miskakyska by si sa čudovala,keby ti niekto odborne upravil stravu,aj tá pažravosť by ťa prešla 😀 😀 😀 chce to hlavne pravidelne jesť a vyvážene.ja si zakladám na raňajkách a aj obed musí byť poriadny 😀 😀 😀

dnika2
5. dec 2012

@luci78p co zajtra varis?ja som dnes sla na lososa vypredany 🙄 🙄 tak zasa len kuracinu som vzala uz ma nic nenapada 🙄

luci78p
autor
5. dec 2012

@dnika2 zajtra tú rajčinovú k tým tyčinkám a asi kuracie prsko na pare,alebo čo....neviem,nemám inšpiráciu 😝 😝 😀 😀 😀 ako,bola si dnes športovať? 😀

dnika2
5. dec 2012

@luci78p ano dnes som bola squash polhodka a3kilometre na beziacom potom som mala polievku vyvar a trosku spagetiek s pestom a olivami boli sme v restike dnes tak azajtra fakt uz nvm co idem dnes som mala maso v jogurte a celozrrnej struhanke na obed s parenymi zemiakmi dochadzaju mi uz inspiracie stale to iste jest ma nebavi och a ty si bola? 😝

luci78p
autor
5. dec 2012

@dnika2 nie,až v pondelok idem 😵 😵 😵 sa mi zdá,že nevieme,čo by sme do tých prdelí natisli 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dnika2
5. dec 2012

@luci78p no vazne neviem zsa kuracina bleee asi si pojdem zajtra kupit veci na polievocku kuraciu 😀

luci78p
autor
5. dec 2012

@dnika2 kúp si hovädzinku,či ti nechutí? 🙂 to je tiež suprové mäsko a polievočka s mrkvou hovädzia - mňamky 😀 😀 😀

dnika2
5. dec 2012

@luci78p tak polievku nie fuuu tak neviem co teda co varis ty take?

dnika2
5. dec 2012

@luci78p hovadzina je strasne draha a najlespie svieckovu len ine asni nie

luci78p
autor
5. dec 2012

@dnika2 ja zjem aj plece hovädzie,šak to mastné dám preč....