icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

dnika2
13. dec 2012

@luci78p no co ako ja som pozrala toho za tieto dni asi 2 baliky orechov v coko ale dnes som pekne papala aj som bola cvicit 11km 7 na bycikli 4 beh 😝 zajtra co varis?

mimikyky
13. dec 2012

@lubica69 tentokrát nie 😝 ani nás nepoužili, bolo málo miesta na chodbe 😀 Mňaho s Hilmerkou sa išli súdiť o nejaké dieťa či čo, do nového seriálu Búrlivé víno... ale nesťažujem sa, sedieť dve hodky len tak, čumieť do blba a dostať zaplatené 😀

petka28
13. dec 2012

Ahojte mohla bych se k vám přidat? Jmenuji se Petra a po 2 dětech jsem se vypypkala na 82 kg při 162 cm:(

mimikyky
13. dec 2012

@petka28 jasné, môžeš 😉 vitaj medzi nami 😉

grimaska4
13. dec 2012

@sylvar
a najme kardio cviky,ci beh,krasne formuju cele telo-aj brusko 😉

dnika2
13. dec 2012

@grimaska4 ahoj ty behavas ako moc a casto ja uz vyse emsiaca tak 4km

luci78p
autor
13. dec 2012

@miskap2111 ďakujem pekne 😀
@mimikyky ďakujem,došiel mi,peniažky pošlem v pondelok,zajtra ešte pracujem,strašne ďakujem,ako si super - strašne si ma potešila 😀 😀 😀 😀 to sa len tak nevidí 😀 😀 😀 😀
@lubica69 ďakujem - 😀
tak oslave som sa nevyhla kočky,bola čokoláda,chipsy,vínko,puschkin.... 😝 😝 😝 😝 😝

luci78p
autor
13. dec 2012

@vichrica ďakujem 😀

luci78p
autor
13. dec 2012

@dnika2 zajtra ešte nevarím,mám prsia dusené s fazuľkou a po dnesku neviem či ich do seba dostanem....jéééééj,dnes to bolo krutééééééé 😀 😀 😀 😀 😀

dnika2
14. dec 2012

@luci78p a ako si to priprsvovala?

tanduliatko
14. dec 2012

lubica69 ale niekde som čítala som niekde že počas kojenia sa dá cvičiť, myslím 🙂 akosika nemám pevnú vôľu na to chudnutie 🙂)

lubica69
14. dec 2012

Ahojte
@mimikyky a taaaaak to je jasné Niet sa na čo sťažovať keď zaplatili
@petka28 ahoj Peti Vitaj medzi nami
@tanduliatko no ja radšej neriskujem Pri synovi som zaťala cvičiť keď som kojila a dostala som zápal na prsníku až hrôza

lubica69
14. dec 2012

@mimikyky moja a aj tvojej Lucke všetko naj k včerajším meninkám Ozvala sa už?

lubica69
14. dec 2012

@tanduliatko a tak jasné môže sa skúsiť pomaličky

lubica69
14. dec 2012

Ja ráno activia O 3 ho´dky celozrnný chlebík šunčička a veľaaaaaaaaaa zeleninky
A na obed idem robiť lososíka Synovi zo zemiačikmi mne so zeleninkou 😝 😀

vichrica
14. dec 2012

Doobeda sme boli s kámoškou a dcérkou v cukrárni a nešla im voda, takže som si namiesto kávy dala koláčik 😖
@petka28 Ahoooj 😉
@mimikyky Tak to si sa dnes naozaj nevyspala :( Dcérka sa dúfam dobre zabavila a dodatočne prajem krásne meninky 🙂
@lubica69 Pri staršej som sa bála aj ja cvičiť počas kojenia, ale pri mladšej som začala cvičiť, keď mala 6 mesiacov a tiež som ešte kojila. Nemalo to žiaden vplyv. 😉
@tanduliatko No to je asi najťažšie nazbierať pevnú vôľu a naozaj sa rozhodnúť, že človek ide do toho! Mne to trvalo 4 roky ☹

tanduliatko
14. dec 2012

@mimikyky Doma to je o ničom 🙂)

tanduliatko
14. dec 2012

@vichrica 🙂) DDúfam že mne to nebude tak dlho trvať 🙂 Ale aspoň ste dostala pevnú vôľu. 🙂

tanduliatko
14. dec 2012

@lubica69 Aha ták to radšej nie teda, 🙂

mimikyky
14. dec 2012

@grimaska4 kardio je podľa mňa úplný základ na odbúranie tuku 😉
@tanduliatko možno o ničom, ale lepšie ako nič 😉 😀
@lubica69 mladá spokojná nad očakávania 😀 šatňu mali s Katkou Knechtovou, a bol tam aj ten Žbirka, Habera, Peštová... a už som aj zabudla čo mi všetko nakecala včera do fónu 😀 dnes ju po dvoch týždňoch uvidím, tak sa pochváli viac 😀
@vichrica @lubica69 ďakujem, odkážem jej 🙂

ja som dnes zase trčala u ORL, v pondelok zase, a aj kožná... streta som môjho zubára, a hovorí mi : "vy ste tu normálka každý deň.. otvorím dvere, a vždy vás uvidím 😀 " hold, 4deti sú 4deti 😀 tento týždeň aj u neho bola s chalanmi na preventívke 😝 😝 a potom som bola v Ba shopingovať 😀 a ešte vybejhnem na vianočné trhy tu u nás, ale nemám v pláne zhrešiť nejakými dobrotami 🙂

luci78p
autor
15. dec 2012

@dnika2 cibulku na masle,pridala som prsia na kocky a ku koncu zelenú fazuľku

mimikyky
15. dec 2012

ahojte kočky
ja mám dnes príííšernú migrénu 😠 a to sa chystám do Ba 😝 .. práve som zfutrovala vločky s mliekom a dve mandarinky, dúfam, že to vo mne zostane...

mimikyky
15. dec 2012

@luci78p neďakuj, rado sa stalo 😉 a len tak mimochodom, ja viem, že som super 😀 😀 😀

luci78p
autor
15. dec 2012

@mimikyky a sa vytešujem z neho, už plánujem že zajtra cvičím nohy,dnes pojdem cvičiť len tak light 😀 😀 😀 - ešte som neni úplne fit po štvrtku,jéééééj,zas som si naštrbila plán.tak v pondelok ti pošlem teda na tú adresu čo je na obálke 😵 😵 😵 😵 včera som sa zasa požrala sladkostí, po opičke vždy musím tisnúť,ale dnes už celkom v poho,ideme ešte na nákupy,zeleninku musím doplniť 😀

lubica69
15. dec 2012

Ahojte
@luci78p @mimikyky a čože tu vy dve kšeftíte??? 😀 😀 😀
@mimikyky juj tak taká migréna nepoteší 😖 Daj paralen a bude
@luci78p si oslávila vo štvrtok??? 😝

luci78p
autor
15. dec 2012

@lubica69 heeeeh,oslávila,ale už sa dávam dokopy,kšeftíme - taký super časopis pre žienky fitness a u nás ho nemajú,tak
@mimikyky bola taká super,že mi ho u nich kúpila a poslala,ale už si ho idem predplatiť,v pondelok tam telefonujem 😵

mimikyky
15. dec 2012

akože fasa!!!!!!!!!!!! koment na 20riadkov a vymazalo mi ho, nepridalo ☹ 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

@luci78p aj si skúšala podľa neho cvičiť??
tento krát sú tam recepty na palacinky,placky... keď vyskúšam, poreferujem @lubica69 ...dala som si už aj ibalgin 600, snáď už horšie to dnes nebude...
@luci78p a obe sme ho mali "v akcii" aj u nás v stánku, aj v meste sa baba sekla a účtovala sumu za predplatné 😀 a ja sa zo zásady už neozývam... spravila som tak veľa krát a ani bú ani mú...alebo mi pomaly aj vynadali ( a to som robila s oveľa väčšími peniazmi)
mne sa dosť zhoršila koža, takže som nemohla tento týždeň cvičiť, v pondelok idem ku kožnej, tak dúfam... strašne ma to štve... vždy keď sa rozbehnem tak ochoriem, a potom sa mi aj koža zhorší,,,, musím sa naučiť jesť viac ovocia a zeleniny a hlavne pravidelne!!!

luci78p
autor
15. dec 2012

@mimikyky cvičiť ešte nie,som bola v robote a dnes neviem,lebo strážim sestre malého a ešte potom na nákupy,neako mi hrdlo puchne,ale zajtra určite,ten tréning na nohy.....je tam aj receptík na tú cottage placku čo si mi ty dávala,neviem či presne,ale podobný,budem aj ja skúšať,potom daj vedieť,ktoré sú fajné...a videla som tam aj tie chia semienka 😀 😀 😀 😀 😀 v recepte....z toho bioobchodu mi už došiel mail,že mi ten kokos. olej už poslali,tak hádam pondelok,utorok dôjde,som zvedavá,aky bude teda 😀 😀 😀 😀 zmena počasia nič moc,tuším dačo namňa lezie,mohlo radšej mrznúť 😝

vichrica
15. dec 2012

Včera večer som bola na jumping. Tá nová baba dáva fakt riadnu makačku. Normálne ma po dlhom čase pichalo aj v boku 😅 Dnes sme si robili na obed zemiakové gule s údeným mäskom, kyslou kapustou a škvarkami. Mňááám. Som sa riadne objedla 😝
@mimikyky Držím palce, aby si bola skoro fit a mohla cvičiť.
@luci78p Dúfam, že nebudeš chorá pred sviatkami.

sylvar
15. dec 2012

U nás dnes svíčková, přijel tchán 😝 já jedla zeleninový salát s plátkem vepřovýho v domácím pestu 😵 bylo to mňam, svíčková nevím jaká byla, byla z králíka, blééé