Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@dnika2 kvôli tomu som ho objednala,ževraj z tukov je najzdravšia v teplej kuchyni bravčová masť -ktorá sa ale pri diéte nedá používať a potom práve kokosový olej, za studena používam olivový olej.inak ja žerem od štvrtku - katastrofa - ešte sme včera boli na pizzu,fúúúúúj,a to som ešte bojovala s diablikom v sebe,že ideme chlastať,ale moje lepšie ja zvíťazilo,tak som rada,dnes pekne raňajočky - graham.rožok s rukolou a šunkou(ako prošuto ale bez tých bielych tukov),oliv.olejom,soj.omáčkou a horčicou,šálka špaldovej kávy s mliekom a trstin.cukrom a na obed bude grilovaná panenka s pečenými zemiakmi a rukolovým šalátom.dnes začína zasa tvrdý režim.poobede idem aj do posilky,včera som nebola 😝 😝 😝 😝
Holky, já jsem zastánkyně "mléčné diety", během 10ti dní 8kg dole 🙂 A centimetry ubývaly už od 2.dne 🙂 Ale pro někoho je moc drastická ... každopádně nejlepší způsob jak zhubnout je jíst pravidelně každé 3 hodiny, menší porce ... Zní to možná jako blbost, ale funguje to. A člověk se nemusí nijak omezovat 😉
Doobeda sme sa vyblbli na kopci. Krásne nasnežilo 😉 Na obed zapekaná brokolica s cestovinami a za tým samozrejme kinder čokoládka 😎 Večer si chcem pocvičiť doma na fit lopte.
@luci78p Nie, žiaľ nie. Mám už síce menšiu chuť na sladké, čo ma teší, ale každý deň si dám a nielen jednu 😅
@nicedaisy Aká je to mliečna diéta? Súhlasím, že jesť každé 3 h je fajn. Netreba hladovať.
@nicedaisy Ďakujem. To je podobné ako jedna diéta, ktorú som raz držala. Tiež sa mi celkom páčila. Dala som dole 7 kg za 2 týždne a nepribrala ich späť. No mám pocit, že to nebolo zdravé, a preto teraz volím pomalšie chudnutie, pri ktorom môžem jesť v podstate všetko, len to treba správne rozdeliť.
uplne vylucit zo stravy pecivo a sladke..
moj dnešný obed,pečené zemiaky,grilovaná panenka a rukolový šalát s vlašskými orechmi
@dnika2 koláčiky napečené????ja ešte nie,nechávam si všetko na poslednú chvílu ako vžy 😝 😝
@mimikyky konečne som bola cvičiť,ale tie nohy som nestihla,mala som zameškané prsia,biceps a triceps a chcela som dať viac kardia po tom príjme kalórii čo som za posledné dni do seba napchala.
inak ten šalát moc nechutil,bol tam olej,sol,sojova om.,horčica....asi stavím len na oliv.olej a neaké semienka,ten origoš recept mi moc nebere...nemáte recept na neakú chutnú zálievku na šalátik?????
@mimikyky http://www.biosen.sk/chia-semienka-bio-150g-p-1... som sa nudila,tak som kukala 😉
@mimikyky dnes som poslala peniažky 😵
ráno som si dala bábovku z jogurtom a ešte pomaranč, váha 77,1 - takže ako na začiatku mesiaca,tak to už nedám,kebyže neboli tie vianoce a silvester tak možno aj hej.....bléééééééééé,som sa pekne vyžrala....no musím ešte zamakať tento týždeň.neviem čo si urobiť do roboty na obed.....inak po včerajšku mám traumatický zážitok, neviem či budem schopná zjesť rybu ešte niekedy...mm bol kúpiť pstruhy v rybníku a doniesol ich domov,ako boli zabité že vraj,ale ked im odrezával hlavy sa hýbali,no deeeeeees 😝 😝 😝 😝 😝 ja som myslela,že to tam všetko urobia,ale oni ich len vylovili,omráčili a šup do igelitky.....no deeeeeeees .... a to som si vždy pochutnávala na pstruhovi s masielkom..... 😝 😝 😝 😝 😝
Po včerajšom cvičení na fit lopte ma všetko bolí, ale som rada, že som sa donútila, lebo sa mi veľmi nechcelo. Zapálilo sa mi oko, tak dúfam, že to do Vianočnej besiedky v MŠ prejde, aby som tam nebola ako angorský zajačik 😅
@luci78p Ja som si raz dala iba citrón a bolo to celkom dobré.
Dievčatá, čítam vás pravidelne, ale veľmi neprispievam- teraz pred Vianocami je to trochu zúfalé u mňa s dodržiavaním stravy (samé pečenie a asi som bola v minulom živote medveď - na zimu sa stále rozjem akokeby som sa chystala na zimný spánok 😀 ). Ale našťastie sa mi darí behať každý deň, aj keď len na bežiacom páse. Dávam stále "intervaly" - striedanie pomalého a rýchleho tempa a väčšinou končím riadne spotená - po 40-45 minútach takejto aktivity.. Nedávno som narazila na super stránku - je síce pre bežcov, ale je tam výborný článok ohľadom fyzickej aktivity a chudnutia- odporúčam prečítať! 🙂 http://www.bezeckaskola.cz/clanek-2091-myty-a-f...
Ahojte dievčatá
Ani ja Vás nejak nestíham Najskôr chorá ja Potom syn a teraz aj dcérka 😢 😢 😢
@vichrica dnes som dala rukolu do omeletky a šalátik k obedu bol z kapusty a paprík a uhoriek a rajčinky a na večeru ľadový šalát - to mi už chutilo lepšie.inak mám tiež svalovicu,hlavne tricepsy pekne cítim,som rada
@miskap2111 ja tiež na páse striedam tempo,je to super,minule vedľa mna bežala kočka 20 minút na 8 a totálne bolo na nej vidno,že má toho plné zuby a potom sa ledva tackala z toho pásu 😕 úplna nechuť v tvári 🙂
@lubica69 ja sa tiež bojím že ochorieme,blbé počasie,panenku som mala aj dnes,ale v alobale ku šalátiku a celozrnným toustom.manžel priniesol divinu,krásne mesko,už sa teším...a ked si pomyslím,že je aj totálne naj naj zdravšie 😵 😵 😵 mňamkyyyyyy
júúúúúúj, ešte zajtra pracovný deň a potom 3 dni voľna....inak robím na silvestra,tak sa možno vyhnem obžerstvu 😀 😀 😀 😀
Dnes budeme ozdobovať stromček. Juuuuj, ale sa teším. Asi viac ako deti 😅
@miskap2111 Takých medvedíkov je asi viac 😀 Ja mám zo seba tiež taký pocit 😝 Klobúk dole, keď beháš každý deň 🙂
@lubica69 Detičkám prajem skoré uzdravenie.
@luci78p Ja som si rukolu kúpila raz a veľmi mi nechutila. Ale je pravda, že som ju nijak neochutila. Dobrý pocit, keď človek vie, že má svaly, nie? 😎
holky, já si teď oblíbila polníček 😵 je super, se sušenýma rajčatama naloženýma v oleji(od tatínka), nakrájeným jablíčkem...k tomu masíko, to je mňamka
Som na seba nahnevaná 😠 Včera som sa len napchávala sladkosťami a pečivom!!!! 😠 😠 😠 Tak to by už naozaj stačilo. Takto priberiem späť, čo som ťažko zhadzovala. 😢 Dúfam, že sa už konečne spamätám a dnes budem konečne normálne a zdravo jesť 😠
@vichrica noooo,to poznám,ale to normálne rozumček vypne a len pučíš a pučíš 😀 😀 😀 😀 😀 ale treba si porozmýšľať,koľko úsilia ťa stálo schudnúť a aj peniažkov a a ja si vždy spomeniem,aké som mala nechutné brucho 😕 treba možno zmeniť stravu - nejesť potraviny s vysokým GI - ale to ty asi vieš 🙂 držím palčeky,aby si prekonala toho diablika v sebe 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte kočky 😉
tak ja som úúúplne ale úúúplne neposlušná 😝 😝 v posilke som nebola už dlllho, a doma ...doma je kopec inej roboty
ešte stále behám po lekároch, už o pár dní sa mi dúfam koža zlepší, a hádam sa budem môcť zase rozhýbať...
ja som doma zavelila, že u nás sa tento rok vypekať veľa nebude... netreba nikomu 😝 tanečnici vôbec nie, mladšia má kútiky, krpec energie dosť aj bez koláčikov, a maminke, tej to treba najmenej 😀 😀 😀

@vichrica to dúfam aj ja 😝 ty ako????už si sa prestala bažiť po sladkostiach?????? 😀 😀 😀 😀 😀