icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

luci78p
autor
21. dec 2012

@majuskacechova a hlavne odvážime,pomeriame,aby sme mali s čím porovnať 😵

kaktusik
21. dec 2012

@luci78p dobre, tak budem aj merat 🙂) ja sa na to tusim uz aj tesit zacinam.... mozno takto za rok budem za krehotinku 60 kilovuu 🙂

majuskacechova
21. dec 2012

@luci78p ako mam zacat?co robit? ze sa pripravim na to 🙂 🙂

majuskacechova
21. dec 2012

@luci78p jeej sa mi paci ze nebudem v tom sama lebo to by ma velmi rychlo preslo 😀
cvicit mozem aj doma vsak? posilka nehrozi 😉

luci78p
autor
21. dec 2012

@majuskacechova xixi,ja neviem,asi neaký nákupik - kuracie prsia,zeleninka a tak,podla toho čo budeš jesť,odporúčam ti plánovať si to aspoň deň dopredu,šak dovtedy pokukaj dačo na nete je toho kopec o zdravej strave chudnutí a tak a tak celkovo sa namotivuj...ono to začína v hlave 😵 😵 😵

luci78p
autor
21. dec 2012

@kaktusik ked ta to chytí,už je dobre,najťažšie je sa odhodlať....
@majuskacechova nooo,mne sa doma moc nechce cvičiť,ma to tak nebaví,ale isto lepšie ako nič,a pri chudnutí je doležité hlavne kardio - beh,bicykel,orbitrek a tak ale aj posilovanie-svaly ti potom budú brať viac energie laicky povedané,budeš viac spalovať aj v čase oddychu,fit lopta je doma dobrá a neaké činky....nemás kam chodiť cvičiť???

kaktusik
21. dec 2012

@luci78p ja dufam ze chyti a nepusti 🙂

luci78p
autor
21. dec 2012

@kaktusik nooo,budeme sa podporovať 😀 😀 😀
dobrú noc baby,musím do hajan,bo ja som pracujúca osoba zajtra aj pozajtra 😖

kaktusik
21. dec 2012

@luci78p aj ja uz som akurat kricala muzikovi ze uz idem spat,tak teda dobruuu 🙂

majuskacechova
21. dec 2012

@luci78p radsej budem doma. sa prinutim. aj ked sama je to o nicom. ale manzel chodi neskoro z prace tak neda sa ist do posilky aj ked je tuto za rohom 😉 😉
dik za info, dufam ze tentokrat vydrzim a dockam sa vysledkov. lebo doteraz som v takom zacarovanom kruhu. najem sa, potom mam vycitky tak nejem, cvicim, potom ma to prejde.... joj 😠 😠

katkvy
22. dec 2012

@grimaska4 ale já přeci nikomu nenutím, že když má jíst přílohy, že to musí být knedlíky. A vím, že je rozdíl mezi sacharidama a sacharidama.

vichrica
22. dec 2012

Páni, to ste tu včera riadne popísali 😉
@lubica69 @katkvy @sylvar Môj názor na prílohy je, že to závisí asi od každého človeka a toho, ako vyzerá celý jedálniček. Ja som jedla prílohy vždy ku obedu a dosť veľa a aj tak som krásne schudla. Neviem jesť obed bez prílohy. Zelenina síce zasýti, ale nie na dlho. Radšej som ubrala z jedla večer. Tak to vyhovovalo mne. 😎
@luci78p Tak to sme dve s tým sladkým 😒 Včera som večer ochutnávala napečené koláčiky, ale dnes si dúfam nedám. Ja začnem chudnúť až od 3., lebo 2.1. mám narodky a budem robiť kalorické tiramisu 😎 Aj ja sa potom pridám s meraním 😉 . Vidím, že sme na tom váhovo podobne 😉 Áno to je super pocit, keď človek vidí, že má svaly 😀
@kaktusik Vitaj 😉 Ja keď som začala chudnúť a cvičiť, tak sa mi prvé 3 týždne váha vôbec nepohla a potom to išlo pekne a neskôr sa to spomalilo, ale priemer som mala tak 2-3 kg mesačne.
@majuskacechova Ahoj 🙂

kaktusik
22. dec 2012

@vichrica tak 2-3 kilka mesacne to by sa mi pacilo 🙂 takze od noveho roka idem pekne na to a dufam, ze coskoro vam tu prilozim fotecku obludky pred chudnutim a modelecky po 🙂

mimikyky
23. dec 2012

ahojte kočky 🙂
vidím, že ste toho veľa popísali 😉 hneď ako sa bude dať, poprečítavam, a napíšem... mám doma dosť vážne problémy, neviem, ako ďalej 😢 ☹
vítam nové kočky 🙂

vichrica
23. dec 2012

Dnes doobeda sme sa boli s deťmi korčuľovať. Moja staršia dcéra (4 roky) na naučila sama korčuľovať, tak sa teším. No a s mladšou som korčuľovala na rukách. Uf 😝
Prajem vám zajtra krásny a pokojný Vianočný dník 😵 😵
@kaktusik Teším sa na foto. Aj ja potom dám. A som rada, že nás bude viac. Spolu nám to určite pôjde lepšie 😉
@mimikyky Drž sa moja 😉

sylvar
23. dec 2012

@mimikyky to je mi líto, snad se to zlepší...

Holky, stálice i nové, užijte si zítřejší štědrý den, ať se Ježura vytáhne 😉 a trochu hříchu asi uděláme všechny 😅

miskap2111
24. dec 2012

Dievčatá, prajem Vám krásne Vianoce, plné lásky a pokoja a úspešný rok 2013!! Nech nám to dobre chudne! 🙂 Ja som si bola práve zabehať, som v Belgicku- je tu asi 13-14stupňov, dokonca práve teraz svieti slniečko, ale večer má zase liať. Zabehla som 12 km za 1 hodinu 11 minút, čiže super tempo na mňa. Tak sa vytešujem, endorfíny vyplavené a Vianoce budú/sú super!!! Užívajte si aj vy!! 🙂

valeria1985
24. dec 2012

Ahojte, už som tu tiež písala....podarilo sa mi schudnúť z pôvodných 68 teraz na 53 🙂 pre mňa bolo cieľom 55, aspoň môžem cez vianoce poriadne papať 🙂 Ale viacerým sa to nepáči, aj keď som sama na seba hrdá...priateľ mi na to, nech trošku priberiem nech má za čo chytiť... povedal mi ešte jedno smiešne prirovnanie...že ani havkovia nechcú iba suché kosti... tak dávajte pozor na svoje kilečká a držím Vám palčeky 🙂

vichrica
24. dec 2012

Večer som neodolala a ochutnala som ovocnú tortu 😠 No dúfam, že som to dnes doobeda na sánkovačke už spálila, aby som sa dnes mohla večer zas napapkať 😅
Krásne Vianoce 😵 😵
@valeria1985 Pekne si schudla. 😉 A akú máš výšku?

valeria1985
24. dec 2012

@vichrica 173 cm 🙂

mimikyky
24. dec 2012

Kočky, krásne Vianoce Vám všetkým prajem 🙂 😉

luci78p
autor
24. dec 2012

@mimikyky aj tebe 😀

dnika2
24. dec 2012

@luci78p ako si na tom s chudnutim ja somto cele pokaslala 😠 od zajtra zasa začinam režim

borkavan
24. dec 2012

chudla tu niektorá podľa Karabinoša z NITRY??? Kto má s ním skúsenosti????

luci78p
autor
25. dec 2012

@dnika2 ahoj,ako aj ja,prišla mi kamka sme sa nevideli pol roka,bolo vínečko,chipsy,včera u našich zas koláčiky,sekt,fúúúúha,citim sa akoby som pribrala 20 kg,dnes tiež začínam,teraz som vstala,som si uvarila krupičku špaldovú celozrnnú s ovocím a medom.....neviem čo do večera,cvičiť sa mi nechce ísť,tam asi nikto nebude,by som tam bola sama 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dnika2
25. dec 2012

@luci78p my amme zarvrete idem zajtra cvicit naposledy som bola v nedelu no ja som mala zasa zle nepekne ranajky 😠 mandarinku a suhajdu 😠

luci78p
autor
25. dec 2012

@dnika2 no ja neviem kedy pojdem,zajtra už idem do práce zasa na 3 dni,možno cez víkend 😝 😝 😝 ale u nás je stále otvorené

vichrica
25. dec 2012

Včera sme mali krásny večer. Dievčatá sa tešili z darčekov. Dokonca som sa ani neprejedla. Bolo to tak v norme 😉
@valeria1985 Juj, tak to máš naozaj málo kíl na takú výšku. Nečudujem sa priateľovi 😉
@dnika2 Ja moje dnešné raňajky radšej ani nepíšem 😅

mimikyky
25. dec 2012

@borkavan ja mám od neho aj stravovací aj tréningový program...

mimikyky
25. dec 2012

@vichrica u nás to bolo tak "pol na pol" malý sa s mladšou sa veľmi tešili 🙂 staršia puboška bola zdutá 😠 a dospelák, tak pre neho už nejsme zaujímavý... on len frajerka a jej rodina...chodí so sestrou svojho kamaráta, tak to má 2v1, a dokonca tam aj večer odišiel... mňa mali všetci včera doslova na háku ☹ 😢 ale už som zvyknutá 😝 😝 😝

ja som sa dnes ráno pomerala, pofotila, a teraz som si uvedomila, že som sa zabudla odvážiť, tak idem na to...
inak moje dnešné raňajkodesiata, bolo cz rožok, syr 17%tuku, a cherry + 2cucu v postely