Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@borkavan skúšala som, pri dodržiavaní na cca 70% som dosiahla čo sľuboval, ale je to stále o tom istom, totálny stereotyp... a v jedálničkoch odporúča to, čo na seminároch zakazuje 😀 a keď som mu dla konkrétne otázky, mal problém mi odpovedať rozumne... totálne ma od toho odradil, úplne mi to zhnusil... idem podľa seba, a ide to 😉
a podla seba ked ideš... aj niečo čítaš niekde alebo ako? Lebo ja ked som chudla vtedy, som bola v Anglicku a tam som si kupovala časáky dva a šla podla nich a šlo to krásne. Lenže tu neviem akosi nič také múdre nájsť, čo by sa mi hodilo. Preto hladám, pátram, lebo sama podla seba bez rady to neviem proste.
@borkavan tak tu si na správnom mieste 🙂
čo sa týka mňa konkrétne, tak ja som mala teraz cca mesiac chudnúcu pauzu, ale dúfam, že psychika mi už dovolí,
a od zajtra začínam opäť na max.75% 😉 úpravou a dodržiavaním stravy, a samozrejme aj cvičením 😉
keď idem podľa toho, viem dať dole 3-4kg a to čiste z tuku... o strave som tu písala na str. 4, strava je 70-80% úspechu, a zvyšok je pohyb, bez neho to nejde...
ja milujem časopis FITNESS, je český (už ho mám aj predplatený od januára 🙂 ) a kupujem pravidelne aj Muscle&Fitnes, a časopis Diéta... a občas nakuknem na nejaké fóra, blogy...
tu sú fajn kočky, radíme si, spolu nám to ide ľahšie 🙂
a Tebe sa ako podarilo schudnúť? čo si pre to robila vtedy?
Dievčatá, zdravím vás!! Tak čo ja tu do seba v tom Belgicku tlačím, tak je to asi strava za troch. 😀 Strašné obžerstvo. Dokonca si to všimol aj priateľov otec- včera povedal, že ako je to možné, že som taká štíhla, keď toľko jem. 😀 Mňa zachraňuje len ten môj každodenný beh- aj včera som dala 12km a dnes 10km - vonku samozrejme. Je tu dosť teplo- včera okolo 14 stupňov, dnes tak cca 10, takže sa vonku dobre behá. Od zajtra však hlásia vytrvalý dážď, tak budem behať menej. Dúfam, že sa v tej strave už zdisciplinujem konečne! 🙂
Ahojte žienky
Ako???
So mnou hrúza 😅 šalát rezne No fuj hanba mi 😅
Ale jasné od nového roku sa polepším
@miskap2111 jeeej tak tie +sové teplá závidíííím
@mimikyky a ty čo tak smutne cicuš?
ahojte dievcence, tak ako sa mate? ja poctivo vyzieram chladnicku 😀 ale uz sa tesim na to, ako sa vrhnem na chudnutie od januara 🙂 tak dufam,ze dovtedy nebudem o dalsich pat kil tazsia 🙂
@lubica69 ále, nikto tu na mňa pekne neprehovorí, vrčia po mne, papuľujú, odúvajú sa, gúľajú očami...keď niečo moc potrebujú, vlastne chcú, tak vtedy dolezú, ale inak.... a chýba mi také, to,,,obyčajné pohladenie, pocit, že nejsi úplne úplne zbytočná...som dlho doma, mm nechce, aby som šla robiť,,, a teraz mám možnosť varovať malé 2r dievčatko, 10h denne,5xdo týždňa, a ja stále nad tým rozmýšľam, čo urobiť... možno by som trošku ožila, ale 10hod je 10hod, či nieje lepšie iná robota, či sa to oplatí a tak...
môj dnešný obed-zemiakový šalát,pečený losos... olovrant latté koláčiky, večera bude drink
@mimikyky no ved im to raz dojde - aj ked ty si teraz pre to smutna... ja stale hovorim mojmu manzelovi, ze ak my budeme mat dieta a bude mat taku pubertu ako ja, tak to bude konecna 😀 co ja som navyvadzala... zo zlateho dievcatka som sa zmenila na ufrflanu, zdutu papucu 🙂) a co sa tyka varenia- nie je to sice dietne - ale ja by som si dala svieckovuuu mnam 🙂
@mimikyky jaj 15,5 je katastroficky vek 😀 ja sa obcas chytam za hlavu, ked idem v mhd do prace - co vsetko tie baby rozoberaju... no hotovo.. a samozrejme na cely autobus, aby vsetci vedeli ze jej tricko nesedi k pleti, dvaja chalani jej vyznali lasku naraz, s kym sa chce alebo nechce vyspat a pod... niekedy sa az cervenam... ja som v ich veku nevedela na co ju mam 😝 ale neboj ono to prejde... len to asi nejaky rok este potrva, lebo nie je mudrejsej hlavy na svete ako je hlava dospievajuceho pubertaka 🙂
@mimikyky no tak to mas narocnejsie, ked mas tolko deticiek - ale aspon mate veselo... my sme boli doma traja surodenci a bolo to super.. tolko krat spominame na to, ako sme vecer vykecavali a nasi nas sto krat prisli upozornit, aby sme uz konecne spali 😀 aj teraz ked sme uz kazdy inde a zideme sa u nasich, tak nevieme kedy prestat kecat, smiat sa a tak 🙂
@lubica69 ja takmer 20rokov, s malými prestávkami 😢
no, dosť sa bojím toho, vlastne by to bolo ako moje 5te, od 6tej do cca17tej čo je tých 10-11hodín denne,(300€) všade s ňou chodiť všetko s ňou robiť.... deti mám rada, veď ich mám kopu 😉 ale tá zodpovednosť...
@kaktusik veselo veru máme 😀 my sme boli tiež traja, ja najstaršia ml bratia... len ma využívali, varovala som, drela ako kôň... my sme si nerozumeli,a ani sa nestretávame... aj preto som chcela viac detí, a štve ma, keď je dusno 😠 😢

@luci78p normálka Ti závidím... ja nemám s kým tak vypnúť...
u nás je dnes posilka zavretá, ale mám v pláne bežiaci navečer 😉 a mne by vyhovovalo byť tam sama 😀
@dnika2