icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

mimikyky
25. dec 2012

@luci78p normálka Ti závidím... ja nemám s kým tak vypnúť...
u nás je dnes posilka zavretá, ale mám v pláne bežiaci navečer 😉 a mne by vyhovovalo byť tam sama 😀
@dnika2

borkavan
25. dec 2012

@mimikyky a si spokojná? dá sa to? ten stravovací program je dobrý? pomáha to?

mimikyky
25. dec 2012

@borkavan sú to zbytočne vyhodené peniaze, už si si ho kúpila?

borkavan
25. dec 2012

@mimikyky nie, rozmýšlam. Ale stále váham.

mimikyky
25. dec 2012

@borkavan on tvrdí, že ho vypracuje každému priamo na mieru...ale to je blbosť, porovnávala som si ho s jednou kočkou tu na fóre, a ona je o 5cm nižšia a o niečo cez 20kg ťažšia, a odporúčal jej to isté 😠 úplne to isté 😠 😠

borkavan
25. dec 2012

@mimikyky to vážne? a ty si sa podla toho riadila? aelbo si sa teda na to vykašlala?

mimikyky
25. dec 2012

@borkavan skúšala som, pri dodržiavaní na cca 70% som dosiahla čo sľuboval, ale je to stále o tom istom, totálny stereotyp... a v jedálničkoch odporúča to, čo na seminároch zakazuje 😀 a keď som mu dla konkrétne otázky, mal problém mi odpovedať rozumne... totálne ma od toho odradil, úplne mi to zhnusil... idem podľa seba, a ide to 😉

borkavan
25. dec 2012

a podla seba ked ideš... aj niečo čítaš niekde alebo ako? Lebo ja ked som chudla vtedy, som bola v Anglicku a tam som si kupovala časáky dva a šla podla nich a šlo to krásne. Lenže tu neviem akosi nič také múdre nájsť, čo by sa mi hodilo. Preto hladám, pátram, lebo sama podla seba bez rady to neviem proste.

mimikyky
25. dec 2012

@borkavan tak tu si na správnom mieste 🙂
čo sa týka mňa konkrétne, tak ja som mala teraz cca mesiac chudnúcu pauzu, ale dúfam, že psychika mi už dovolí,
a od zajtra začínam opäť na max.75% 😉 úpravou a dodržiavaním stravy, a samozrejme aj cvičením 😉
keď idem podľa toho, viem dať dole 3-4kg a to čiste z tuku... o strave som tu písala na str. 4, strava je 70-80% úspechu, a zvyšok je pohyb, bez neho to nejde...
ja milujem časopis FITNESS, je český (už ho mám aj predplatený od januára 🙂 ) a kupujem pravidelne aj Muscle&Fitnes, a časopis Diéta... a občas nakuknem na nejaké fóra, blogy...
tu sú fajn kočky, radíme si, spolu nám to ide ľahšie 🙂
a Tebe sa ako podarilo schudnúť? čo si pre to robila vtedy?

miskap2111
25. dec 2012

Dievčatá, zdravím vás!! Tak čo ja tu do seba v tom Belgicku tlačím, tak je to asi strava za troch. 😀 Strašné obžerstvo. Dokonca si to všimol aj priateľov otec- včera povedal, že ako je to možné, že som taká štíhla, keď toľko jem. 😀 Mňa zachraňuje len ten môj každodenný beh- aj včera som dala 12km a dnes 10km - vonku samozrejme. Je tu dosť teplo- včera okolo 14 stupňov, dnes tak cca 10, takže sa vonku dobre behá. Od zajtra však hlásia vytrvalý dážď, tak budem behať menej. Dúfam, že sa v tej strave už zdisciplinujem konečne! 🙂

lubica69
25. dec 2012

Ahojte žienky
Ako???
So mnou hrúza 😅 šalát rezne No fuj hanba mi 😅
Ale jasné od nového roku sa polepším

lubica69
25. dec 2012

@miskap2111 jeeej tak tie +sové teplá závidíííím
@mimikyky a ty čo tak smutne cicuš?

lubica69
25. dec 2012

@vichrica my sme boli tiež korčulovať 😉

mimikyky
25. dec 2012

@lubica69 lebo mi je smutno ☹

lubica69
25. dec 2012

@mimikyky a prečo moja? 😢

kaktusik
25. dec 2012

ahojte dievcence, tak ako sa mate? ja poctivo vyzieram chladnicku 😀 ale uz sa tesim na to, ako sa vrhnem na chudnutie od januara 🙂 tak dufam,ze dovtedy nebudem o dalsich pat kil tazsia 🙂

mimikyky
25. dec 2012

@lubica69 ále, nikto tu na mňa pekne neprehovorí, vrčia po mne, papuľujú, odúvajú sa, gúľajú očami...keď niečo moc potrebujú, vlastne chcú, tak vtedy dolezú, ale inak.... a chýba mi také, to,,,obyčajné pohladenie, pocit, že nejsi úplne úplne zbytočná...som dlho doma, mm nechce, aby som šla robiť,,, a teraz mám možnosť varovať malé 2r dievčatko, 10h denne,5xdo týždňa, a ja stále nad tým rozmýšľam, čo urobiť... možno by som trošku ožila, ale 10hod je 10hod, či nieje lepšie iná robota, či sa to oplatí a tak...

môj dnešný obed-zemiakový šalát,pečený losos... olovrant latté koláčiky, večera bude drink

mimikyky
25. dec 2012

@kaktusik neboj, päť nestihneš nabrať 😉 ja som tú chladničku radšej moc nenapretávala 😝 aspoň nevyžieram, a decká prídu, otvoria, vzdychnú a odídu 😀 prídu znova a dajú si buď jogurt alebo ovocie 😀

kaktusik
25. dec 2012

@mimikyky co ta detvaky neposluchaju? ked si ja tak spomeniem aka som obcas bola zduta na nasich.. no hruza... dnes sa o to viac snazim im pomahat... inac fajnovy obedik si mala 🙂 ja som tiez tlacila salat mnam

mimikyky
25. dec 2012

@kaktusik no, neposlúchajú 😠

čo mám zajtra variť??? a vôbec sa mi nechce, na nič nemám chuť, to je blbé 😝

kaktusik
25. dec 2012

@mimikyky no ved im to raz dojde - aj ked ty si teraz pre to smutna... ja stale hovorim mojmu manzelovi, ze ak my budeme mat dieta a bude mat taku pubertu ako ja, tak to bude konecna 😀 co ja som navyvadzala... zo zlateho dievcatka som sa zmenila na ufrflanu, zdutu papucu 🙂) a co sa tyka varenia- nie je to sice dietne - ale ja by som si dala svieckovuuu mnam 🙂

mimikyky
25. dec 2012

@kaktusik oni aj ony boli super deti, ale teraz 😝 😝 hlavne dvaja starší, úplný otras, a prvenstvo má tá 15,5r slečinka 😝

sviečkovú? to veru nieje až taký zlý nápad 😀 hodím do éteru 😀

kaktusik
25. dec 2012

@mimikyky jaj 15,5 je katastroficky vek 😀 ja sa obcas chytam za hlavu, ked idem v mhd do prace - co vsetko tie baby rozoberaju... no hotovo.. a samozrejme na cely autobus, aby vsetci vedeli ze jej tricko nesedi k pleti, dvaja chalani jej vyznali lasku naraz, s kym sa chce alebo nechce vyspat a pod... niekedy sa az cervenam... ja som v ich veku nevedela na co ju mam 😝 ale neboj ono to prejde... len to asi nejaky rok este potrva, lebo nie je mudrejsej hlavy na svete ako je hlava dospievajuceho pubertaka 🙂

mimikyky
25. dec 2012

@kaktusik ďakujem 🙂 ...a potom začne mladšia 😀 😀

dnešný bežiaci pás sa nekonal 😠 hrala som s malým hru, musím trénovať, mladšia ide na prázdniny, aby mal kto radiť..

lubica69
25. dec 2012

@mimikyky juj moja to ma mrzí Nevedia si vážiť čo doma majú 😢 A to opatrovanie by ťa bavilo???Ak hej vzala by som to
Aj ja som už dlho doma Teraz bolo 6 rokov 😅

kaktusik
25. dec 2012

@mimikyky no tak to mas narocnejsie, ked mas tolko deticiek - ale aspon mate veselo... my sme boli doma traja surodenci a bolo to super.. tolko krat spominame na to, ako sme vecer vykecavali a nasi nas sto krat prisli upozornit, aby sme uz konecne spali 😀 aj teraz ked sme uz kazdy inde a zideme sa u nasich, tak nevieme kedy prestat kecat, smiat sa a tak 🙂

mimikyky
25. dec 2012

@lubica69 ja takmer 20rokov, s malými prestávkami 😢
no, dosť sa bojím toho, vlastne by to bolo ako moje 5te, od 6tej do cca17tej čo je tých 10-11hodín denne,(300€) všade s ňou chodiť všetko s ňou robiť.... deti mám rada, veď ich mám kopu 😉 ale tá zodpovednosť...

@kaktusik veselo veru máme 😀 my sme boli tiež traja, ja najstaršia ml bratia... len ma využívali, varovala som, drela ako kôň... my sme si nerozumeli,a ani sa nestretávame... aj preto som chcela viac detí, a štve ma, keď je dusno 😠 😢

lubica69
25. dec 2012

@mimikyky 300 mesačne?To sa mi zdá dosť málo na tých 10 hodín denne A teda tú zodpovednosť ako píšeš

lubica69
25. dec 2012

@mimikyky tak to riadne,že 20 rokov 😅

mimikyky
25. dec 2012

@lubica69 veď to práve... preto nad tým stále rozmýšľam... ja už mám decká úplne samostatné, preto mi je často tak blbo, že si pripadám zbytočná 😀 😀 no a takto by som niekomu vlastne "vychovávala " dieťa, a myslím si, že tá zodpovednosť je dosť veľká