icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

luci78p
autor
2. jan 2013

@drakenn ak idem spať o polnoci,tak večera o piatej je blbosť a chudnutie bez cvičenia ? už vidím tie ovisnuté ruky a brucho......fuuuuuj - inak ostatné s tým cukrom a ovocím je pravda

luci78p
autor
2. jan 2013

@dnika2 no daj potom vedieť 😵

borkavan
2. jan 2013

@dnika2 jaj, tak ked to delena strava, to je iné. dôležité je si vybrať čo človek zvládne a vlastne sa tho držať aj celý život.

borkavan
2. jan 2013

@slunce3 no nerozumela som tomu vôbec, ale nevadí. proste beháš 20 min a tam striedaš beh, chôdzu, cúvanie, beh dozadu?

borkavan
2. jan 2013

@drakenn
@luci78p ja si tiež myslím, že posledné jedlo o paitej keď idem spať o dvanástej je blbosť. Dôležité je rozložiť si jedlo do celého dňa a výdaj energie.
Ked som pred tými šietimi rokmi cielene chudla, jedla som aj o deviatej, ked som vedela, že spať idem až za 4 hodky. Len som si dávala pozor, aby to boli skôr bielkoviny ako cukry. A samozrejme keď som necvičila, tak v ten deň som poupratovala byt alebo poumývala schody... - volala som to "moderate acitivity" (mierna aktivita). To som sa dočítala v tých mudrych časákoch - vtedy som bola v Anglicku.

drakenn
2. jan 2013

Píšu dle své vlastní zkušenosti. Tělo v noci není nastavené na trávení jídla, které mu tam nahážete..Když jdete spát třeba o čtvrté, jak se zde píše, tak např. můžete pít zeleninové šťávy nebo jíst zeleninu. Něco nekalorického, kdy se nemusí spouštět enzymy a pod. Tělo potřebuje odpočívat. Dovedete si představit, jak vlastně trávení působí. Cesta žaludku, tenkého střeva, a pak teprve tlustého? Kolik hodin se zde jídlo tráví a zpracovává?
Pokud to ovšem máte jinak, funguje Vám noční jídlo apod, tak je to tedy v pořádku. Hubnete a jste spokojené.
Ještě jednou, já jsem zhubla - to´t má zkušenost.. také jsem zmínila disciplínu.. to je velmi těžké.. sama jsem si tím prošla..
A co je lepší, sedět na kilech a hledat výmluvy, proč to nejde..? Přeji každé ženě, která si najde svou vlastní cestu ke štíhlosti a nevymouvá se proč to nejde, hodně síly!

slunce3
3. jan 2013

http://www.nike.com/us/en_us/c/womens-training/...
Tu si to porite. Je treba stiahnut si to do telefonu s androidom alebo symbian aj na tablet to ide.

iconka
3. jan 2013

@mimikyky ale nie 😀 to bolo v dobrom 😉

iconka
3. jan 2013

dnes mam na ranajky ovsenu kasu s kiwi, len som nevedela, ci sa to ma jest teple, alebo studene 😀 este som to nikdy predtym nejedla...na desiatu bude jogurt...a este som si uvedomila pohyb, ktory mam, rano idem do prace 15minut rychlou chodzou ledva dycham,lebo ja neviem chodit pomaly 🙂

slunce3
3. jan 2013

cvičíte aj v práci? či len doma? Ja mám do kanclu 2 cviky ktoré tu robievam na 10 minutiek nech celý den nesím :D

slunce3
3. jan 2013

no pravda že keď sa nehýbeš tak diéta je ti na 2 veci, keďže existuje aj pojem ,,skrytá obezita" ktorá hrozí hlavne populácií s konfekčnou veľkosťou XS a S, vidieť to hlavne na tricepsoch, čo z toho že som chudá keď mám miesto svalov tuk?

iconka
3. jan 2013

@slunce3 Ake cviky robis v praci? Nas je tu dost, tak si neviem predstavit zacat tu cvivit pred nimi 😒

slunce3
3. jan 2013

ja som v kancli s koleginou ale ked ide na obed tak to využívam :D počkaj hodím ti obrázky, jeden je na brucho parádny potrebuješ len 1 litrovú flašu s vodou a druhý je na nohy, výpady to vie každý :D

slunce3
3. jan 2013

tie výpady robím ale bez fliaš/činiek, lebo mám tendenciu sa motať potom :D

slunce3
3. jan 2013

nohy 3x15-20 a brucho 3x30 niekedy aj viac ked som tu sama

iconka
3. jan 2013

No tak mi mame spolocnu kancelariu a je nas tu 18, takze sama tu nie som nikdy, takze toto nepripada do uvahy u mna 😖

slunce3
3. jan 2013

na záchode 🙂 fuf 18 v kancli? ty brdo to mna by zabilo otvorené pracovisko, i keď ako keby sme si mohli nejako extrémne vyberať

iconka
3. jan 2013

Citas mi myslienky, bola som cvivit na WC, ale bez flias zatial 🙂 ...no mi hovor,, obcas je to na porazenie 😕

mimikyky
3. jan 2013

@iconka je na tebe, či ješ tú kašu teplú, alebo studenú... ja jedávam takú akurát 😀

@slunce3 presne!!!
načo mi je 50kg a mľandravé stehná, trasúce sa tricepsy a brucho?? radšej mať 60 a pevné svaly 😉 🙂 🙂 🙂

moje dnešné raňajky, podávané a fotené na MALOM DEZERTNOM taniery
sú to tvarohové palacinky, 1porcia: 1/2 tvarohu, 1vajce, 2PL rozmix ovsených vločiek

slunce3
3. jan 2013

:D a teraz budem zlá ale idem si zapáliť 😅

slunce3
3. jan 2013

a ešte teda ked sme pri tom jedle ja som si včera dla na 2 večeru o 22: dačo veľkú bielu bagetu s franc. horčicou, feferonovou pastou a prošutom.. milujem štiplavé jedlo, mnam.

susik77
3. jan 2013

@borkavan - suhlasim, aj nutricna terapeutka mi to doporucovala, dokonca aj ked len tukam do pocitaca do polnoci, dat si jedlo 3 hodiny pred spanim. Ked mam vecer extremny hlad, ze mi je fakt az spatne, tak si dam kuraciu al. morcaciu sunku.

iconka
3. jan 2013

na tom WC tiez stale niekto vyrusuje, to je des toto 😀

sylvar
3. jan 2013

holky, tak já dnes 40 sedo-lehů a 5minut na twistr discu, odpo si jdu sednout s kamarádkou a můj cíl je jen 2dcl bílého, jinak vodu 😎 😀 neviděly jsme se fakt dlouho 🤐

slunce3
3. jan 2013

@iconka no a čo vravíš, dobré nie

iconka
3. jan 2013

@slunce3 hej, v pohode 🙂

slunce3
3. jan 2013

tak a tu máte další návod ako precviočiť brucho len za 90 sekúnd... trreba to ale robiť naozaj poctivo a bacha na to je to zabijááák
http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe...

sylvar
3. jan 2013

@slunce3 hustýýýý

luci78p
autor
3. jan 2013

@slunce3 xixi,včera večer som to kukala,cvičíš to????dobré články sú na tom blogu

slunce3
3. jan 2013

@luci78p hej ten blog je super, som ho našla náhodou asi týždeň dozadu, niez zatieľ nie, dnes mám nohy a zadek :D