Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@drakenn
@luci78p ja si tiež myslím, že posledné jedlo o paitej keď idem spať o dvanástej je blbosť. Dôležité je rozložiť si jedlo do celého dňa a výdaj energie.
Ked som pred tými šietimi rokmi cielene chudla, jedla som aj o deviatej, ked som vedela, že spať idem až za 4 hodky. Len som si dávala pozor, aby to boli skôr bielkoviny ako cukry. A samozrejme keď som necvičila, tak v ten deň som poupratovala byt alebo poumývala schody... - volala som to "moderate acitivity" (mierna aktivita). To som sa dočítala v tých mudrych časákoch - vtedy som bola v Anglicku.
Píšu dle své vlastní zkušenosti. Tělo v noci není nastavené na trávení jídla, které mu tam nahážete..Když jdete spát třeba o čtvrté, jak se zde píše, tak např. můžete pít zeleninové šťávy nebo jíst zeleninu. Něco nekalorického, kdy se nemusí spouštět enzymy a pod. Tělo potřebuje odpočívat. Dovedete si představit, jak vlastně trávení působí. Cesta žaludku, tenkého střeva, a pak teprve tlustého? Kolik hodin se zde jídlo tráví a zpracovává?
Pokud to ovšem máte jinak, funguje Vám noční jídlo apod, tak je to tedy v pořádku. Hubnete a jste spokojené.
Ještě jednou, já jsem zhubla - to´t má zkušenost.. také jsem zmínila disciplínu.. to je velmi těžké.. sama jsem si tím prošla..
A co je lepší, sedět na kilech a hledat výmluvy, proč to nejde..? Přeji každé ženě, která si najde svou vlastní cestu ke štíhlosti a nevymouvá se proč to nejde, hodně síly!
http://www.nike.com/us/en_us/c/womens-training/...
Tu si to porite. Je treba stiahnut si to do telefonu s androidom alebo symbian aj na tablet to ide.
dnes mam na ranajky ovsenu kasu s kiwi, len som nevedela, ci sa to ma jest teple, alebo studene 😀 este som to nikdy predtym nejedla...na desiatu bude jogurt...a este som si uvedomila pohyb, ktory mam, rano idem do prace 15minut rychlou chodzou ledva dycham,lebo ja neviem chodit pomaly 🙂
cvičíte aj v práci? či len doma? Ja mám do kanclu 2 cviky ktoré tu robievam na 10 minutiek nech celý den nesím :D
no pravda že keď sa nehýbeš tak diéta je ti na 2 veci, keďže existuje aj pojem ,,skrytá obezita" ktorá hrozí hlavne populácií s konfekčnou veľkosťou XS a S, vidieť to hlavne na tricepsoch, čo z toho že som chudá keď mám miesto svalov tuk?
ja som v kancli s koleginou ale ked ide na obed tak to využívam :D počkaj hodím ti obrázky, jeden je na brucho parádny potrebuješ len 1 litrovú flašu s vodou a druhý je na nohy, výpady to vie každý :D
nohy 3x15-20 a brucho 3x30 niekedy aj viac ked som tu sama
No tak mi mame spolocnu kancelariu a je nas tu 18, takze sama tu nie som nikdy, takze toto nepripada do uvahy u mna 😖
na záchode 🙂 fuf 18 v kancli? ty brdo to mna by zabilo otvorené pracovisko, i keď ako keby sme si mohli nejako extrémne vyberať
Citas mi myslienky, bola som cvivit na WC, ale bez flias zatial 🙂 ...no mi hovor,, obcas je to na porazenie 😕
@iconka je na tebe, či ješ tú kašu teplú, alebo studenú... ja jedávam takú akurát 😀
@slunce3 presne!!!
načo mi je 50kg a mľandravé stehná, trasúce sa tricepsy a brucho?? radšej mať 60 a pevné svaly 😉 🙂 🙂 🙂
moje dnešné raňajky, podávané a fotené na MALOM DEZERTNOM taniery
sú to tvarohové palacinky, 1porcia: 1/2 tvarohu, 1vajce, 2PL rozmix ovsených vločiek
:D a teraz budem zlá ale idem si zapáliť 😅
a ešte teda ked sme pri tom jedle ja som si včera dla na 2 večeru o 22: dačo veľkú bielu bagetu s franc. horčicou, feferonovou pastou a prošutom.. milujem štiplavé jedlo, mnam.
na tom WC tiez stale niekto vyrusuje, to je des toto 😀
holky, tak já dnes 40 sedo-lehů a 5minut na twistr discu, odpo si jdu sednout s kamarádkou a můj cíl je jen 2dcl bílého, jinak vodu 😎 😀 neviděly jsme se fakt dlouho 🤐
tak a tu máte další návod ako precviočiť brucho len za 90 sekúnd... trreba to ale robiť naozaj poctivo a bacha na to je to zabijááák
http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe...

@drakenn ak idem spať o polnoci,tak večera o piatej je blbosť a chudnutie bez cvičenia ? už vidím tie ovisnuté ruky a brucho......fuuuuuj - inak ostatné s tým cukrom a ovocím je pravda