Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@borkavan No hej to sa len tak postavím dám si 5 tibeťanov, a cvičím a potom si zase dám 5 tibeťanou i keď je pravda že ich robím iba 3 :D a práve som si objednala závesný systém domou na hrazdu na cvičenie dá sa to zavesiť aj na dvete, strom a pod... juuuj teším sa.
No obdivujem Vás, mňa by vo vašej práci nikto neudržal ani deň.
Prave som si zacicila na WC 🙂 vcera som si az 3x pocas prac. doby a teraz mam nad kolenami dobru svalovicu 😀
@iconka zo začiatku sa Ti bude zdať, že stále iba ješ, a že nerobíš nič iné iba ješ 😀
ale to prejde, naštartuješ si metabolizmus na plné obrátky, a už sa to stane pre Teba samozrejmosťou, nebudeš už na to toľko myslieť 😉
@lubica69 moja, si zlatá 🙂 už je to lepšie... nejakým zázrakom som sa "obrnila" ten môj 19r dospelák bol na chate s frajerkynou rodinou, tak tu nezamoroval vzduch 😀 a ako sa vrátil, komunikujem s ním v rámci nutnosti.. a staršia puboška, tak na ňu som tiež už teraz "zlá mama" nepomáhaš? máš zaracha... a normálka sa mi to darí--teda zatiaľ len 4dni 😀 😀 mladšia je ok, "zomiera" dostala menzes, chudato malé...
a to varovanie? ešte som neni dohodnutá... neviem stále,,,
@iconka
@mimikyky
@borkavan podla mna sú tie kaše zbytočne predražené,ked si vypočítaš na kolko ta vyjdu doma uvarené vločky - dobrý rozdiel.ale tiež som si kupovala do práce,ale teraz fičím na plackách ráno 😀 inak pred cvičením sa neodporúča naťahovať studený sval,ak tak až po 5 min.zahriatí - neaké kardio,
som nasratá,mne je už konečne lepšie,zas mám dieťa choré a zajtra do práce zas na 2 dni......včera som mala neaké smutné nálady,blééééééé .... ale stravu držím!!!!!!!už len začať cvičiť 😀 😀 😀 😀 😀
http://www.sportujeme.sk/fitness/ako-vybudovat-... - taký malý článoček,ale pravdivý 😀
dajte mi nejaky navod, ako si tu kasu robite doma 🙂 dik
Na úvod tri základné a veľmi užitočné rady tu: http://www.idealnadieta.eu/3-najlepsie-typy-na-...
Veľa šťastia 🙂
rodinka chce halušky na obed a čo jaaaaa????
@iconka napíšem neskôr, teraz nestíham 😝
chystám sa do Ba do sportu, kuknúť nejakú podprdu športovú
@luci78p si to mixla?? tak nechápem... tieto sú menej sladké a viac bielkovinové 😉 mne sa zatiaľ páčia najviac, čo sa hodnôt týka 🙂 😉 ale mám kopec receptov, budem skúšať postune
ja kupujem mlieko 1,5% a malému plnotučné...
Je na obed ovocny salat z: 1x jablko, 1x pomaranc, 1x grep, 1x kiwi a hrst vlasskych orechov vela?
@lubica69 dakujem no vsimla som si ze aj ty mas aprilovcatko🙂
@slunce3 prosím ťa tykaj mi.
to behanie mi nevadí, lebo zas chodíme do tých druhých budov cez park a záhradu, takže ked je krásne nasnežené alebo je jar alebo už leto, je to tam krásne. A ked idem nasratá z triedy cez ten park a je krásne, tak ma to hned prejde.
Je to starý kaštiel s parkom... taký komplex... proste je tam nádherne. ale tak je pravda, že keď prší... mi zmokne aj triedna kniha. 😀
jediné čo mi vadí sú dozory vonku. lebo robím policajta žiakom aby nefajčili. to ma vôbec nebaví.

Baby, ale som rada, ze som sa na to dala. Najskor som sa bala, ze mi budu cybat sladkosti, ale popravde, zatial som na sladke ani nepomyslela a to mam na stole od vianoc sladke 🙂 dnes som to zabalila a zobrala do prace, doma by to aj tak jedol uz len pes. Normalne mam pocit, ze sa prezieram, ked stale nejake vlocky, jogurty a zakysanky do seba pcham 😒