icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

erika0802
9. jan 2013

@miskap2111 tak teda v takom peknom veku to aj moja mamina ma tolko ale velkost 38 to urcite nie..teda chvalim v tvojom veku super velkost...

lubica69
9. jan 2013

no nič idem kus pocvičiť deti spia 😀 😀 😀

alexandraluja
9. jan 2013

ja som zacala pred tyzdnom . Vyradene sladke a mastne jedla (vyprazane a tak). Zacala som brat nieco na odkyslenie organizmu, pridala som par vytaminou a pijem cajik. jem viac cerstvej zeleniny a ovocia a samozrejme jem v malych mnostvach a castejsie po 17:00 vobec. Ani som neverila ako vie clovek vypit 3 litre tekutin za den.

miskap2111
9. jan 2013

@lubica69 si milá!!! Vďaka!!! 🙂
@erika0802 😀 😀 teraz som si pozrela tvoj vek- veď fakt by som mohla byť tvojou maminou! 🙂 Moja staršia dcéra sa narodila v 1991!! 😀 😀 Babyyyyy!!! Som starenkaaaaaa!!! 😀

miskap2111
9. jan 2013

@alexandraluja pekne na to ideš! Gratulácia!!!

lubica69
9. jan 2013

@miskap2111 ale prd starenka Si taká múdra na koľko sa cítiš 😀

lubica69
9. jan 2013

a nejesť po 17 je ok či ee???

erika0802
9. jan 2013

@miskap2111 no moja mamina ma tolko ako rokov ako ty...a je uz dvojnasobna babicka... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a nie si starena ....co si si myslela ze mam viac rokov

miskap2111
9. jan 2013

@lubica69 😀 😀 😀 no ja sa cítim mlado, pravdu povediac!! 😀 😀 A keď chodíme s mojimi babami na dovolenky, tak nám nikto netipuje, že sme mama s dcérami. Buď si myslia, že kamošky, ale väčšinou že sestry. 😀 Čo je nesmierne lichotivé, samozrejme! 😀

alexandraluja
9. jan 2013

Neviem ci je to ok ale vobec mi to nechyba . Mam zostaveny taky planik ktory zatial kym nemam kuru odkyslenia nedodrzujem ale dufam ze sa mi bude darit. Zacala som spolupracovat s jednou nemeckou firmou ktorej vyrobky pomohli velmi mojmu mladsiemu synatorovy a verim ze pri dodrziavanimojho planika "diety" sa mi podari schudnut aspon 15-20 kg

miskap2111
9. jan 2013

@erika0802 nemyslela. Vyzeráš mladučko. Ale ja ten vek akosi nevnímam - hlavne tu na koníkovi- tu ste/sme všetky mladé 😀 a možno som už aj zvyknutá od mojich báb. 😀

miskap2111
9. jan 2013

@lubica69 ak vydržíš nemlsať.. A ešte závisí, koľko toho cez deň zješ, aby si si úplne nespomalila metabolizmus.

karolina23
9. jan 2013

ahojte ak môzem nieco napisat o mojom schudnuti, po pôrode som mala 76 kg a nemohla som sa na seba pozerat, tak mi jedna kamoška poradila aby som si nastavila sacharidovu dietu, dobre tak idem do toho pozeram na nete a vsetky sacharidy vyhodit prec vravim si no do kelu vsak budem stale hladna po 2 dnoch nejedenia priloh chleba som si nastavila svoju dietu a schudla som 18kg za 5 mesiacov, ako nato???? zarucene funguje baby prosim vas ze nejest po 17 najvecsia hovadina na svete, ked nejete telo si berie z vasich tukov potrebne ziviny nato aby fungovalo a vy este viac priberate, treba jest minimalne 5 krat denne a to ranajky, desiata , obed, olovrant, vecera ked vam to vyjde aj na 8 hodinu vecer nebojte sa papat, hlavne mat mensie mnozstvo ako na obed a dokonca som jedavala na veceru co som mala na obed ale v mensich mnozstvach, a co som jedavala???? no ranajky mensi krajcek chleba môzte sunku, salamu cokolvek a hlavne vela vela zeleniny, aj prazenicu som si robila ale v mensich mnozstvach, desiata jablcko ovocie proste pretoze som vynechala sladne tak som si takto nahradzala cukor, na obed som mala namiesto priloh bud cerstvu zeleninu s dresingom alebo dusenu mrazenu na masle a biele meso, kuracie , kralicie kto lubi alebo rybu vyhodila som aj vyprazane jedlo, na olovrant cokolvek co vas napadne, tiez som mavala co na ranajky chlebik s niecim alebo biely jogurt alebo koktejly to dobre zasiti, a vecera bolo z obedu a tak krasne som chudla z brucha z prs, zo zadku ze som tomu nemohla uverit, hlavne mat pohyb a vela vela vody tolko z mojej diety prajem vam prijemne chudnutie a este dodam teraz jej uz vsetko v malych mnozstvach a castejsie a joooooojooooo efekt vôbec nieje 🙂)))))

mimikyky
9. jan 2013

@miskap2111 nejsi starenka 😉 😉 môj najstarší je 1993, takže nie veľký rozdiel 😀
@lubica69 nejesť po 17 je zlééé 😝 to je blbosť nejesť 😝 2-3hodiny pred spaním niečo malé zobnúť, bielkovinku 😉

sbosorka
9. jan 2013

@erika0802 naozaj pekná zmena..kočka je z teba, iná žena
@miskap2111 mne by stačila aj tá 38..36 som mala naposledy na strednej :(

sbosorka
9. jan 2013

po 17-tej nejesť je dobré asi len vtedy ak sa chodí spať už o ôsmej 😀 .. ja sa do postele nedostanem skôr ako o polnoci, to by som bola už taká hladná, žeby som ani nezaspala od hladu

sbosorka
9. jan 2013

@karolina23 paráda .. 18kg za 5 mesiacov to je veľká zmena ...
chce to hlavne veľa odriekania ... ja zatiaľ vôbec nepociťujem chuť na sladké, len sa bojím či to nepríde pár dní pred tým ako dostanem svoje dni...to by som vtedy zjedla všetko čo vidím ☹ 😒

karolina23
9. jan 2013

@sbosorka no ved vela odriekana, a hlavne sladke ale teraz si moje telo zvyklo tak ze sladke mi uz nic nehovori dam si len na doplnenie cukrov pretoze to treba to nesmieme vynechavat, a tiez ked som mala svoje dni, som si kupila co najviac percentnu horku cokoladu a zjedla som pasik, v pohode a schudla som 🙂))))

mamanamaterskej
9. jan 2013

@erika0802 ahoj ako sa volaju tie tabletky aj ja potrebujem schudnut

susik77
10. jan 2013

@erika0802 - ja to mam podobne. pred chudnutim v oktobri som zacinala nosit niektore veci 46, teraz som na 42 a do leta chcem n 38-40, na zaciatku to slo rychle, 4 kg mesacne, ale uz spomalujem. ale uplne mi staci ked budem na 40-tke v aprili/maji 🙂

miskap2111
10. jan 2013

@mamanamaterskej radšej si s nami uprav stravu a začni cvičiť. Aj keby ti tabletky pomohli schudnuť, môžeš si poškodiť zdravie. Ani nebudeš o tom vedieť. A naviac, niekomu tabletky ani vobec nepomôžu. Keby pomohli každému, všetci by sme vedeli o tom zázraku. Veď koľko je dnes ľudí s nadváhou... Myslíš si, že keby v tom nebol nijaký zádrhel, tak by ich všetci ľudia nebrali? Veď ten vynálezca by si zobral Nobelovu cenu za medicínu, lebo by sa vyničila pliaga, zvaná obezita...

iconka
10. jan 2013

juj, vy sa mate, som zvedava, ci aj ja daco schudnem 😒 ...po vcerajsku ma stale boli cele telo, kazducky sval 🙂

luci78p
autor
10. jan 2013

@miskap2111 presne tak,je to blbosť,keby existovali,sme všetci štíhli 😀
@erika0802 na tvojom mieste by som začala mať strach,čo som do seba dostala a podla mňa bolin hlavne na odvodnenie,to ide váha pekne dole,bohužiaľ na postave to tak nevidno,ako chceš povedať,že si schudla viditelne z celého tela?????
Neuveríííím 😵
inak ja to tu opúšťam,som sa snažila ale proste to nejde,mám nanič obdobie a vidím,že sa z toho nedostanem 😝 tak vám prajem kočky úspešné chudnutie a dúfam,že tak za mesiac sa budem už môcť pripojiť naspäť ☹

mimikyky
10. jan 2013

@luci78p to nemyslíš vážne 😢 ☹ budeš tu moc moc chýbať 😢 nevzdávaj 😉 neopúšťaj, iba zvolni tempo, a aspoň udržiavaj 😉

luci78p
autor
10. jan 2013

@mimikyky nedá sa,nemám problém s chudnutím,stravou,aj cvičiť by som šla,ale ked nemám život v pohode,tak sa to nedáááá 😝 musím si dať všetko dokopy 😖

miskap2111
10. jan 2013

@luci78p budeš veľmi chýbať!!! Ak potrebuješ hocijakú podporu, alebo radu, daj nám vedieť... Inak ja ťa chápem- keď som psychicky v nepohode, tak sa mi nedá cvičiť, ani držať stravu. Ak potrebuješ hocijakú podporu, tak nám píš!!

luci78p
autor
10. jan 2013

@miskap2111 ďakujem 🙂 snáď to neako zvládnem 😢

iconka
10. jan 2013

@luci78p Ale nie, nevzdavaj sa, vsetko bude dobre, drzim palce.

mimikyky
10. jan 2013

@luci78p keď nieje hlava v pohode, tak to nejde... vypusti to teraz na chvíľku, veci sa ukľudnia, a potom uvidíš 😉 🙂 ja na Teba budem stále myslieť a držať Ti palčeky 😉

miskap2111
10. jan 2013

@luci78p aj ja držím palce a daj vedieť, ak budeš potrebovať radu, alebo podporu!!