Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@luci78p Já jsem chodila cvičit od července do listopadu na Vacu Fit a vibrační plošinu, pila jsem odkyselující čaj a brala kolostrum od firmy virde a PH balance od LR. Dodržovala jsem desetidenní změny stravy, hodně zeleniny, ovoce, žitný chléb, rýži natur...vše šlo v pohodě dolů, zdubla jsem za ty 4 měsíce 9 kilo. Teď jsem na 79,5 kilech, necvičím, jím střídmě, beru dál kolostrum, Ph balance minerály a piju odkyselující čaj. On totiž ten čaj odkyseluje tělo, tím pádem tuková buňka neváže vodu (docíleno tím odkyselujícím čajem) a přirozeně se redukuje. Nedodržuju teď 10ti denní změny stravy, váhu si držím, jím i sladké.Takže si myslím, že na tom něco je. Bála jsem se, že to přes Vánoce zase naberu, ale jak píšu, tak se držím. Chci dát dolů ještě 5 kilo a pak mi to už bude stačit. Kdyby ses ječtě chtěla něco zeptat, tak klidně piš. 🙂 Mám 2 malé děti a po kojení mi šla váha nahoru. Jo a taky plánuju přestat brát hromonální antikoncepci a nechám si dát asi tělísko, plno negativ tak zmizí, s tím i zadržování vody v těle. Tak hodně zdaru.
@fatima30 medzi jedlami tak 2,5-3hodiny... a ešte k tomu jablku..večer radšej citrus, keď máš veľkú chuť na ovocie,alebo na sladké 😉
tyčinky a pukance sú fakt zbytočné, ako píše @miskap2111 ale zase lepšie ako chipsy 😀 ......ja som písala n str 4 úplný rozpis, skús pozrieť tam 😉
jesť sa má každé 2-3 hodiny. Sacharidy doobedu a bielkoviny poobede. Čiže doobedu si dať sladké, cestoviny, ovocie a poobede jesť mäso, syry, zeleninu. Hlavne nejesť ovocie večer...
kočky dakujem za rady
fakt 😀 😀 😀
len mne bysa viac pacil keby bol viac rozpisanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aj co jes na obed viac aby bolo z coho vyberat ale najviac sa mi paci desiata celozrnny kolac a kava mnamky
kočky poradte nejake dobre knihy o zdravom style stravovania.....zdrave recepty....
to som sa chcela opytat ci ten casopis dieta je dobry.
dakujem za jedálniček
@fatima30 je to dobrý časopis, tak ja som ho kupovala vyše dvoch rokov, ale už nebudem.. je tam rozpísaný týždenný jedálniček, a rady a články sa dosť opakujú-- ako v každom jednom časopise...mám ich odložené, a občas vytiahnem a peistujem... dosť receptov je tam z Havlíčkovej knihy
kocky zevraj je dobre kniha od Bukovskeho Teraz to zide ..vcera som ju zacal citat, stiahla som si ju z uloz.to 😉
ja odkyslujem organizmus PROBALANCE 360 tabliet za myslim si dobru cenu k tomu colostrum a vitaminy vsetko od jednej firmy . Tieto vyrobky mozem len a len odporucit urcite mi pomahaju pri mojom chudnuti. Samozrejme jem vela ovocia zeleniny v cerstvom stave.
@vichrica fuha v skratke sa to ani moc neda 🙂 naozaj odporucam precitat si to cele... su tam aj pribehy roznych ludi,recepty.. ale samotne chudnutie sa sklada z 3 faz... 1.faza trva 2 tyzdne, su to prisne 2 tyzdne, neje sa napr. ryza, zemiaky, cestoviny, vsetko co obsahuje cukor.. neskor v 2.faze sa postupne pridavaju skoro vsetky potraviny, princip je ze telo sa zbavi vsetkych zlych sacharidov, postupne si zvyka na lepsiu stravu.. 3.faza je tzv.udrziavacia, je tam vela receptov, su tam finty co vam pomozu varit aj oblubene jedla zdravsie.. ja som tam napr. tie recepty nejako nepouzivala, vytvorila som si vlastne, kombinovala som to co mi chuti vzdy s peknou kopkou zeleniny, a snazila som sa pravidelne, aj to je velmi dolezite..telo si zvykne na prisun energie v pravidelnych hodinach, nebude si ukladat tukove zasoby, uz ked clovek pochopi ten princip chudnutia, co by mal jest, ako to ma jest a hlavne kedy to ma jest, ide to lahsie... zmenit stravovacie navyky je velmi tazka vec, ale ked si tym clovek prejde, je to radost..
Podla mna ziadna dieta neni dobra. Tak teda ja ziadnu nedrzim. Beriem len tie doplnky stravy ( Probalance ,colostrum ) cerstva zelenina , ovocie , jem 5 krat denne v mensich davkach . Zriadili sme si doma malu telocvicnu v ktorej mame par strojou (2 + trampolina, hrazda ) a za 4 dni 1,5 kg je dole 🙂. Inac v tescu su teraz pomocky na cvicenie rozne v zlave 30 az 50 %
Tak hlasim, ze aj ja uz mam doma rotanu z tesca, ale teda ozaj ze za 5e 😀 dost mala je a cisto plast...uz mam odcvicene, fakt neviem ako sa zajtra postavim, nie este budem cvicit, ta Jillien ma znici 😀 . A tu je moja vecera: 50g ryza natural, 50g pecenych kuracich kridelok bez kvapky oleja a kusok uhorky. Mnam 🙂 (samoska, ze na malom tanieri)
@iconka pekne to vyzerá!!
@alexandraluja ja som to všetko brala, aj schudla a všetko je naspäť...mala som to z LR...jojo efekt jak sviňa...
no nič idem pocvičiť dietky spia 😀
Ahojte, ja som si dnes urobila radost, kupila som si saty do prace 42, kasne formuju postavu, pas aj dekolt 😀 a este koselu, tiez super na siluetu. 🙂 A zacinam plavat v kabate 44, kupim mozno v zlav neco mensie 🙂

Baby, momentálne teraz ide super relácia o chudnutí na JOJ-ke...