icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

miskap2111
19. jan 2013

@nela435 roládu som na vrchu potrela nízkotučným jogurtom. Ale v pôvodnom recepte je kyslá smotana. Na syre je praženica s mladou cibuľkou. 🙂

nela435
19. jan 2013

@miskap2111 děkuji....a mám na zítra oběd 🙂 🙂 🙂

mimikyky
19. jan 2013

@iconka tak si mi vyfúkla robotu na dnes večer... mala som to už premyslené, aj s podkategóriami ako recepty, cviky... a teraz nemusím nič robiť

idem tam teda kuk

ficekova
19. jan 2013

Ahoj holky. Hubly jste nekdy s vyzivovym poradcem? Ve stredu si jdu pro hotove plany. Je to teda zalozeno pouze na cistych potravinach, zadne koktejly. Mate nekdo zkusenosti?

iconka
19. jan 2013

@mimikyky ale nie, kludne to sprav a moju zrusime. Uplne v pohode a myslim si, ze baby sa tiez nenahnevaju. A prepac, len som mala pocit, ze sa k tomu nikto nema... 😒

mimikyky
19. jan 2013

@iconka ale nie, v pohode 😉 ja som len chcela až večer, keď háveď pozalieza 😀

mimikyky
19. jan 2013

@ficekova ja som bola v jednom projekte, kde radilavýživová poradkyňa... a mám doma vypracovaný jeden jedálniček od "experta" 😀 ale je drastický, a nieje úplne ok...síce zaberal, ale to je len tak na 3mesiace, dlhšie sa nesmie držať...teda hlúposť, lebo príde ujo jo-jo 😝

iconka
19. jan 2013

@mimikyky ale fakt, kludne to sprav, ved o nic nejde 😉

mimikyky
19. jan 2013

@iconka ja som rozmýšľala tak, že zvlášť recepty, a zvlášť cvičenie, buď fotky, linky na videá, a zvlášť prípadne fotky... ale neva 😉
som bez roboty, idem kukať s babami lets dance 4 😝

lubica69
19. jan 2013

@mimikyky ale tak podkategórie môžeš moja aj v súkromke Tie nemusí len zakladateľ Dobrý nápad

ficekova
19. jan 2013

@mimikyky ja jsem prave po strasne drasticke diete. Syn ma silny atopicky ekzem a aby sa prislo na to, co to zpusovuje, byla jsem na 3 potravinach 2 mesice. Od porodu jsem za 3 mesice zhubla 35 kg a ted po zarazeni par potravin prisel jojo efekt. Tak jsem radci vyhledala poradkyni. Ma taky deti s alergii a zna to. Spis jse ptam jak vam tyhle plany vyhovovaly... Syn ma 6 mesicu a porad kojim a chci jeste dlouho kojit. Ale taky chci zhubnout. Pomalicku, ale za to poradne. Pribrala jsem asi 5 kg. Ted mam 70 a chci 61. Uz nemam pocit, ze jsem tech 30 kg zhubla, ale ze jsem 5 pribrala. Mam otekly oblicej a narostlo mi bricho. FUJ

iconka
19. jan 2013

@lubica69 @mimikyky tie podkategorie necham na teba, to neviem zatial ako sa robi 🙂

mimikyky
19. jan 2013

@lubica69 mne sa zdá, že môže len zakladateľ založiť podkategorie... ale veď už som ticho 😀

borkavan
19. jan 2013

@miskap2111 krásne šaty aj farba, taká jasná červená

mimikyky
19. jan 2013

@ficekova a robí Ti ten plán presne Tebe na mieru??

melinda26
19. jan 2013

@ficekova ako si chudla tak vela za 2 mesiac.

ficekova
19. jan 2013

@mimikyky ano, mam to presne na mieru. Mozem zatial iba nejakych 8 potravin, takze to nejde mat nejaky univerzalny jedalnicek. Nesmiem pouzivat ziadne koreniny ani dochucovadla, iba ciste potraviny.

ficekova
19. jan 2013

@melinda26 voal sa to Rezzy Cardiho dieta. Je urcena pre dojciace zeny a batolata. Je zostavena specialne na ocistenie organizmu pri potravinovych alergiach. Pozostava hlavne z jahnacieho masa, ryze. Ale syn nemoze cez moje mlieko ani ryzu, takze to boli nakoniec zemiaky. Je sa iba to. nic ine. Telicko by sa malo do 14 dni vycisit a potom sa zaradzuju nove potraviny do jedalnicka. Syn reagoval na kopu okolnych veci, tak sa to pretiahlo az na tie 2 mesiace. A myslim, ze moje mlieko nebolo uplne najlepsie, ked som chudla tak strasne rychlo. Vsetok bordel siel urcite do neho. Celu dobu som bola pod dozorom.

melinda26
19. jan 2013

@ficekova ano no tak ti niezavidim mas to tazke,a nebolo by lepsie keby si pestala kojit,aj ja kojim ale ja nemam problemi ,ale chudnut nievem po porode mi ostalo vaha nievem to dat dole .

mimikyky
19. jan 2013

@ficekova
tak keď ona vie o Tvojich problémoch, malo by to byť ok... keď to budeš mať, kľudne sa ozvy a podebatíme o tom 😉

ficekova
20. jan 2013

@melinda26 prestat kojit??? nehrozi. Na ekzem je najlepsie dlhodobe kojenie. Starsej dcere sa naplno rozbehol ekzem az sa sama v 1,5 roku odstavila. Teraz uz nechudnem, praveze priberam. Ale na tej diete sa mi krasne vycistila koza.

ficekova
20. jan 2013

@mimikyky ok, budem to mat v stredu

mimikyky
20. jan 2013

@ficekova ja sa už asi rok a pol trápim s atopickým ekzémom 😢

melinda26
20. jan 2013

@ficekova aha to som nevedela, tak to je dobre 🙂

kesika
20. jan 2013

Ahojte, môžem sa medzi vás pridať? Dnes nakupujem a od zajtra "havlíčkujem" 😀 Ak je tu nejaká spriaznená duša, čo sa pridá, budem rada 🙂

kesika
20. jan 2013

Práve čítam, že sa sťahujete do súkromia 😒

mimm2
20. jan 2013

baby to je škoda,že zakladate sukromku,rada som vas čitala a myslím ,že jetu viac takych báb,ja tea neprispievam,ale poctivo čítam a rada sem chodím a necham sa vami inšpirovať a motivovať

zulfizar
20. jan 2013

Nooo vidím, že ste sa všetky vybrali do súkromky😀DDD a ja mám tesne pred mesiačikmi a momentálne neexistuje jedlo, ktorým by som ohrdla... s vyvrtnutým členkom a pms mám problém, či sa tie kilá, čo išli dole nevrátia...

milacik65
20. jan 2013

@mimikyky
@miskap2111
@iconka
@luci78p dakujem za privitanie, momentalne som chora uz druhy den, takze jem len kuraci vyvar a trochu peciva, ale snazim sa papat viac krat aj ked mi teraz nechuti a hlavne vela pijem caju a teraz mi aj malo chuti sladke, dufam, ze mi to vydrzi aj ked budem zdrava 🙂

iconka
20. jan 2013

@kesika
@mimm2
@zulfizar
aj vy sa mozete pridat do sukromky k nam, staci len o to poziadat. Spravili sme si tam aj tabulku, kde mame popisane nase udaje a ideme makat na tom, aby sme ich upravili na 90-60-90 😀