Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@saskarisko suhlasim s tebou ... velka skoda
ja som takto pred 2 rokmi zacala chudnut tiez s takouto temou ... podarilo sa mi schudnut 21kg, ale potom prislo 3. babo a som opat naspat .... bolo to super, perfektna motivacia a podpora na fore mi pomahali, ale ked sa z nej stala sukromka, tak to uz nebolo ono ☹
tak som sa potesila, ked som nasla tuto temu a aj vdaka nej sa mi podarilo dat dole 4 kg, tak skoda, ze je z toho opat sukromka 😒
ale baby budem vam drzat palce 😉
dobre ranko, som zistila, co pomaha na chudnutie...nemat doma a nevarit oblubene jedla 😀 😀 😀 ...ja som si vcera spravila tarhonu, ako prilohu ..kym som mala ryzu, tak z ryze som zjedla mozno 2-3 lyzicky a tej tarhone som sa dojest nevedela 😀 😀 😀
a vecer som kupila detom vianocku...no taka bola mnam, mnam...
ale zase vcera som doobeda cviciela Jillian a poobede som mala este spinning, tak telo asi potrebovalo riadne zasoby..lebo este en vecerny spinnning bol riadny zaberak a ja som v pohode vladala...
ale je pravda, že moja kondicka je už celkom slusna....
@pinonka3 jasné, len sa pridaj 😉
@saskarisko odsťahovali, ale sme aj tu...teda ja určite 😉 a myslím si, že aj @luci78p 😉
@strasska ale sme tu ďalej 😉 @sbosorka
ja nemám so súkromkami nejaké extra dobré skúsenosti... už som bola pár krát v takých, čo véééľmi rýchlo "zdochli" 😀 takže ja tu zostávam aj ďalej 😉
Tak valím podle jídelníčku, týden za mnou a ikdyž bych dle poradkyně na váhu stoupat tak brzo neměla, nealo mi to a 1,5kg dole a to považuji za malý úspěch 😉
@mimikyky - ja budem citat stale 😉
@saskarisko super 🙂
dnes som dala stacionár ráno nalačno
R jogurt s ovsenými vločkami
D sojova treska cz rožok
O losos na pare so zeleninou
Ol mandarinka
V špenátová omeleta
@pizzamati 3l vody denne, jest kazde 2-3 denne, poobede obmedzit sacharidy a na veceru uplne vylucit, jedla som naposledy 2-4 hodiny pred spankom a kazdy druhy den pohyb (zumba alebo rychla chodza)
ale boli to zvacsa tehu kila, tak mam pocit, ze tie idu lahsie, lebo nie su tak rokmi zazrate ale zial opat som v tehotenstve pribrala 25 kil, takze chudnem znovA 😔 😔 😔
jasne, ze to ide, ale teraz k tomu jeste pridam Jillian a dufam, ze skoro uvidim vysledky
ahoj holky, mě pomohl i detox organismu. pila jsem bylinkový extrakt a používala detox náplasti. moje nej kamarádka díky tomu po porodu shodila 20 kg. samozřejmě i cvičila.
Ahoj holky, muzete mne prosim pridat do soukromky? Jako vecna dietarka jsem zacala hubnout podle vyzivoveho poradce. Potrebuju poradit...diky
@miskap2111 @ficekova idem ta pridat 😉
@ficekova Po delší době jsem se opět dostal na síť a čtu si příspěvky. Je zde hodně pěkných fotek jídel a vidím, že některé dobře vaříte. Bohužel zjišťuji, že hodně přechází do soukromky. Te je škoda neboť poznatky zajímají všechny. Škoda je také to, že zde diskutuje v podstatě stejný kolektiv. Já nyní, jak jsem psal, trávím čas na horách a je to vynikající na kondičku. Jedno za čas sjedu dom vyprat pro sebe a potomky a opět hurá na hory. Na horách jsem se seznámila s docela dost holkama co se snaží hubnout a odkázala jsem je na tuto diskuzi. Jo jak jsem psala o tý holčině co se stále potýká s nadváhou a nevěděla jak, a jak jsem ji doporučila tu knížku, tak mi psal, že za leden podle ní shodila neuvěřitelných 5,2 kg. Takže to co je v tý knize psáno funguje dobře. Mohu ti ji také doporučit. Jmenuje se Jak zhubnout krok za krokem - Hemzal a určitě ji najdeš v knihkupectvích. Napiš, pokud podle ní pojedeš, výsledky na tuto diskuzi.
Tak zatím ahoj. Musím jít balit a zítra opět na hory. Čau.

@cumin já si do bílého jogurtu dávám kustovnici čínskou a trošku lněného a sezamového semínka. Kustovnice je sladší, tak hned ten bílý jogurt chutná líp a k tomu je moc zdravá 🙂