icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

karolin54
7. sep 2013

@atarina Moc hezky jsi to napsala, palec hore! 😉 Úplně souhlasím se vším, co jsi napsala 🙂

luci78p
autor
7. sep 2013

@karolin54 4 lievančeky zvládnem na ranajky v poho,ked robím hrubšie tak si dávam 3 🙂 snažim sa jesť hlavne doobeda 😎

cencula
7. sep 2013

baby dnes som túto tému znovu a znovu lúskala a máte môj obdiv, ja potrebujem dať dole 7-8kg, ale neviem ako nato, fotky ktoré tu máte sú perfektné. Ešte raz máte môj velikánsky obdiv. Chcem sa len opýtať, ked idete spať okolo 21,30hod. o ktorej naposledy večeriate a čo? dakujem

luci78p
autor
7. sep 2013

@cencula ahoj,ja si myslím,že sa kludne mozes naveceriat tak o pol 7 , ale ak by to bolo pre teba dlho, daj si tak o 6 večeru a okolo 7 - pol 8 uz len niečo bielkovinové - napr.kusok syra, al.zeleninku, na večeru proste bielkoviny a obmedz sacharidy 😵
kolko vážiš???aj cvičíš???

cencula
8. sep 2013

luci78p vážim 81 a 73 by mi aj stačilo a necvičím, ale pod rebrami mám pásik potom je taký skok a potom je pás a bruško, ale niekde som vyčítala, že to sú šikmé svaly a treba tie cviky, tak uvidím

karolin54
8. sep 2013

@luci78p To já bych třeba nezvládla 🙂 já baštím tak nějak celý den pravidelně, kdybych sblajzla na snídani 4 lívanečky, tak se pak hodinu nehnu 😀

karolin54
8. sep 2013

@cencula Ahoj Cenculko 🙂 ty hele já chodím z tréninku kolem 11 a kolikrát se nabaštím i tak a pak kolem té 12 odpadnu 😀 ale jinak by se asi mělo tak aspoň tu hodinku spíš dvě před spaním jíst, ale nepřejídat, jen se rozumně nabaštit 🙂

luci78p
autor
8. sep 2013

@cencula bruško nezhodíš sklápačkami , ale kardio - najlepšie beh. 😉

luci78p
autor
8. sep 2013

@karolin54 😀 😀 😀 😀 😀 a čo ješ na raňajky??? resp.kolko čoho???? 😀 😀 😀 😀

llluckaaa
8. sep 2013

@karolin54 Poslyš, já tu marně hledám příspěvek od Atariny, na který reaguješ - viz tvůj včerejší příspěvek v 18:46 😅 S čím souhlasíš?

cencula
8. sep 2013

luci78p ja beh nie som astmatička

luci78p
autor
8. sep 2013

@cencula aha, tak to ti neviem poradiť 😒

agnesi
9. sep 2013

Já bych se také ráda podělila o svůj úspěch, na který jsem pyšná. Po druhém porodu jsem stále čekala na zázrak. A vhodnou dobu na zhubnutí. Když jsem kojila, tak jsem se vymlouvala, že musím hodně jíst, abych měla dostatek dobrého mléka. Ale když jsem přestala (malé bylo 10 měsíců), byla jsem TAK lenivá, že se mi nic nechtělo. Po 2 letech nicnedělání a kynutí jsem si řekla, že takhle to dál nejde! Bylo mi 24 a připadala jsem si děsně ošklivá... Řekla jsem si, že jestli to neudělám teď, tak pak už nikdy. Zvedla jsem ten svůj línej zadek od počítače a začala cvičit. Byla jsem na sebe TAK PYŠNÁ, že jsem se dokopala a teď to považuji za jeden s mých největších zlomů v životě. Kdo ví, jak bych dnes vypadala.

karolin54
10. sep 2013

@luci78p Když já nevím, jestli to můžu říct 😀 Já jím snídani strašně fádně a je taková běhací 😀 miluju čokoládové müsli, takže si dávám skoro každé ráno misku müsli s mlékem, když jsem tohle řekla u nutričního poradce, tak ho mále omilo, ale já to prostě miluju 😀

karolin54
10. sep 2013

@llluckaaa S tímhle úplně souhlasím 😉

"atarina Já si myslím, že všechno začíná v hlavě. Pokud budu brát hubnutí jako těžký úkol na dobu určitou, zhubnu, ale ve stresu a s pravděpodobností jojo efektu. Řekne se to lehce, ale ono je to fakt o přeprogramování myšlení/pozitivním myšlení a věcech kolem toho, což je jídlo (obiloviny, luštěniny, zelenina) a pohyb. Když jsem byla na kurzu výživového poradce, tak se tam mluvilo o prasečím dni (sjedeš z cesty hubnutí a sežereš všechno, co Ti přijde do cesty) emoticon. Kateřina "

karolin54
10. sep 2013

@cencula A co kolo, brusle nebo s astma by ti mohl hodně pomoci bazén, ne se tam čvachtat, ale fakt začít pořádně plavat, při plavání zapojuješ všechny svaly 🙂 ze samotného plavání asi nebudeš mít na břiše čtverečky, ale může ti to pomoci i zdravotně 😉

cencula
10. sep 2013

karolin54 🙂 dakujem

petka28
10. sep 2013

@cencula já mám taky astma, jezdím denně 40 min na rotopedu když si hlídám tepovku tak se tolik nezadýchám🙂

erika07
11. sep 2013

Kočky, ktorá chcete pomôcť s chudnutím: dnes večer budú mať lektori zo školy chudnutia ŽIVÉ VYSIELANIE zdarma. Mali by tam hovoriť aj o 10 katastrofálnych chybách pri chudnutí. Toto živé vysielanie nestojí nič, teda iba môj čas, tak ja si to pozriem..... Chcem sa prihlásiť aj do ich školy chudnutia, tak sa rozhodnem podľa toho, čo budú večer hovoriť.
emoticon . Jaj - a ešte ten odklik na to živé vysielanie o chudnutí zdarma. Nájdete ho tu: http://bit.ly/1e143od

karolin54
12. sep 2013

@cencula Nemáš za co, jestli ti něco z toho pomůže, bude to super 🙂

erika07
16. sep 2013

Baby, zistila som, že v Škole chudnutia sa môžu za jeden poplatok (jedno "školné" za niekoľko týždňový kurz) zúčastniť hoci aj celá rodina alebo hoci aj 10 kamarátok ! takto to vyjde super lacno !!!!

Dohodnite sa s kamoškami a vyhecujete sa v chudnutí. Aspoň sa navzájom vyhecujete a podporíte... 🙂
Viac info tu v krátkom videu: http://www.skolachudnutia.sk/otvorene/?a_box=nv...

llluckaaa
16. sep 2013

@erika07 Toto mi už začíná zavánět reklamou 😅 Ty z toho máš nějaký zisk, že je tu tak propaguješ?

erika07
17. sep 2013

nie, ja idem do toho ... a preto o tom možno veľa hovorím 🙂

luci78p
autor
17. sep 2013

@erika07 tak potom informuj priebežne 😵

karolin54
17. sep 2013

Jooo to já si chudnu spokojeně se světem zdraví a je to v cajku, mám už totálně překopané stravovací návyky, když si vezmu, co a jak jsem jedla dřív a jak to vypadá teď, je to úplně nebe a dudy 🙂 jen doufám, že každá chápete, že hubnutí není žádná jednorázová dieta, ale je to prostě překopání spousty návyku a je to prostě nový životní styl 🙂 mimochodem, zkoušela jsem kuskusový salát s uzeným tofu a bylo to dobré 😝

erika07
24. sep 2013

bolo mi povedané, že mám priebežne informovať: takže zatiaľ k môjmu chudnutiu: za 3 týždne 3 kg dole 😉 Bez diéty, len zdravé stravovanie, trochu cvičenia a vyhýbanie sa maškrteniu, ... o pár týždňov "nahlásim" znovu 🙂

karolin54
26. sep 2013

Hej holkyyyyyy, dívejte, co jsem objevila na FB, no není to roztomilé? To zkusím doma na přítele, jsem zvědavá, jak se bude tvářit 😝 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5178479...

luci78p
autor
27. sep 2013

@karolin54 vyzerá to super,len neviem ako chutí ryža s omeletou 😀 😀 😀

karolin54
29. sep 2013

@luci78p taky jsem nad tím přemýšlela, chtěla jsem to dneska zkusit ke snídani, ale byla jsem moc líná čekat na tu rýži 😀 takže to musím hecnout jindy, sama jsem zvědavá, jak to chutná dohromady 😅

luci78p
autor
18. okt 2013

sojove mäsko v rajčinovej a pohánka - super rýchlovka ked mám chut na omáčku
prazenica s karfiolom má nevábnu farbu kvoli tomu ze som ten karfiol dlhsie opekala na masle a zhnedlo to , nabudúce budem múdra, spravím karfiol na pare a potom ho len vmiešam do prazenicky 🙂 inak boli to raňajočky - plus mlieko a jablčko 🙂