Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
baby dnes som túto tému znovu a znovu lúskala a máte môj obdiv, ja potrebujem dať dole 7-8kg, ale neviem ako nato, fotky ktoré tu máte sú perfektné. Ešte raz máte môj velikánsky obdiv. Chcem sa len opýtať, ked idete spať okolo 21,30hod. o ktorej naposledy večeriate a čo? dakujem
@cencula ahoj,ja si myslím,že sa kludne mozes naveceriat tak o pol 7 , ale ak by to bolo pre teba dlho, daj si tak o 6 večeru a okolo 7 - pol 8 uz len niečo bielkovinové - napr.kusok syra, al.zeleninku, na večeru proste bielkoviny a obmedz sacharidy 😵
kolko vážiš???aj cvičíš???
luci78p vážim 81 a 73 by mi aj stačilo a necvičím, ale pod rebrami mám pásik potom je taký skok a potom je pás a bruško, ale niekde som vyčítala, že to sú šikmé svaly a treba tie cviky, tak uvidím
luci78p ja beh nie som astmatička
Já bych se také ráda podělila o svůj úspěch, na který jsem pyšná. Po druhém porodu jsem stále čekala na zázrak. A vhodnou dobu na zhubnutí. Když jsem kojila, tak jsem se vymlouvala, že musím hodně jíst, abych měla dostatek dobrého mléka. Ale když jsem přestala (malé bylo 10 měsíců), byla jsem TAK lenivá, že se mi nic nechtělo. Po 2 letech nicnedělání a kynutí jsem si řekla, že takhle to dál nejde! Bylo mi 24 a připadala jsem si děsně ošklivá... Řekla jsem si, že jestli to neudělám teď, tak pak už nikdy. Zvedla jsem ten svůj línej zadek od počítače a začala cvičit. Byla jsem na sebe TAK PYŠNÁ, že jsem se dokopala a teď to považuji za jeden s mých největších zlomů v životě. Kdo ví, jak bych dnes vypadala.
@llluckaaa S tímhle úplně souhlasím 😉
"atarina Já si myslím, že všechno začíná v hlavě. Pokud budu brát hubnutí jako těžký úkol na dobu určitou, zhubnu, ale ve stresu a s pravděpodobností jojo efektu. Řekne se to lehce, ale ono je to fakt o přeprogramování myšlení/pozitivním myšlení a věcech kolem toho, což je jídlo (obiloviny, luštěniny, zelenina) a pohyb. Když jsem byla na kurzu výživového poradce, tak se tam mluvilo o prasečím dni (sjedeš z cesty hubnutí a sežereš všechno, co Ti přijde do cesty) emoticon. Kateřina "
karolin54 🙂 dakujem
Kočky, ktorá chcete pomôcť s chudnutím: dnes večer budú mať lektori zo školy chudnutia ŽIVÉ VYSIELANIE zdarma. Mali by tam hovoriť aj o 10 katastrofálnych chybách pri chudnutí. Toto živé vysielanie nestojí nič, teda iba môj čas, tak ja si to pozriem..... Chcem sa prihlásiť aj do ich školy chudnutia, tak sa rozhodnem podľa toho, čo budú večer hovoriť.
emoticon . Jaj - a ešte ten odklik na to živé vysielanie o chudnutí zdarma. Nájdete ho tu: http://bit.ly/1e143od
Baby, zistila som, že v Škole chudnutia sa môžu za jeden poplatok (jedno "školné" za niekoľko týždňový kurz) zúčastniť hoci aj celá rodina alebo hoci aj 10 kamarátok ! takto to vyjde super lacno !!!!
Dohodnite sa s kamoškami a vyhecujete sa v chudnutí. Aspoň sa navzájom vyhecujete a podporíte... 🙂
Viac info tu v krátkom videu: http://www.skolachudnutia.sk/otvorene/?a_box=nv...
nie, ja idem do toho ... a preto o tom možno veľa hovorím 🙂
Jooo to já si chudnu spokojeně se světem zdraví a je to v cajku, mám už totálně překopané stravovací návyky, když si vezmu, co a jak jsem jedla dřív a jak to vypadá teď, je to úplně nebe a dudy 🙂 jen doufám, že každá chápete, že hubnutí není žádná jednorázová dieta, ale je to prostě překopání spousty návyku a je to prostě nový životní styl 🙂 mimochodem, zkoušela jsem kuskusový salát s uzeným tofu a bylo to dobré 😝
bolo mi povedané, že mám priebežne informovať: takže zatiaľ k môjmu chudnutiu: za 3 týždne 3 kg dole 😉 Bez diéty, len zdravé stravovanie, trochu cvičenia a vyhýbanie sa maškrteniu, ... o pár týždňov "nahlásim" znovu 🙂
Hej holkyyyyyy, dívejte, co jsem objevila na FB, no není to roztomilé? To zkusím doma na přítele, jsem zvědavá, jak se bude tvářit 😝 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5178479...
sojove mäsko v rajčinovej a pohánka - super rýchlovka ked mám chut na omáčku
prazenica s karfiolom má nevábnu farbu kvoli tomu ze som ten karfiol dlhsie opekala na masle a zhnedlo to , nabudúce budem múdra, spravím karfiol na pare a potom ho len vmiešam do prazenicky 🙂 inak boli to raňajočky - plus mlieko a jablčko 🙂

@atarina Moc hezky jsi to napsala, palec hore! 😉 Úplně souhlasím se vším, co jsi napsala 🙂