icon

Rýchle chudnutie za dva týždne

27. aug 2025

Ahojte, uz dlhsiu dobu mi vadi ako vyzeram, chcela by som byt chuda. Neviete ako schudnut co najrychlejsie za 2 tyzdne? Nechcem ale svaly, chcem byt len chuda.

autor
27. aug 2025
@anonym_8cd1fa

@anonym_autor keď budeš mať svaly, nič s nezmačkne, ani nič nebude prevísať, takže prestať fňukať a začať makať

@anonym_8cd1fa svaly budu este vacsie, svaly sa mi nepacia

sisska96
27. aug 2025
sticker
anonym_e8049b
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_e8049b mne sa zasa paci ziaden zadok ziadne prsia🤷🏻‍♀️

@anonym_autor ked som bola v tvojom veku tak som bola chudučka, prsia 70B, ono to prišlo vekom. A asi je to spojene aj s tym ako to vnima moj muz. Nema rad male prsia a kratkovlase ženy. Pripada si akoby to robil s chlapcom.
Skus začat cvičit alebo robit šport. Krasa tela neni o čisle na vahe. Ja mam dost svalovej hmoty, nemam mlandrave nohy, preto neposobim tučno.

autor
27. aug 2025
@anonym_e8049b

@anonym_autor ked som bola v tvojom veku tak som bola chudučka, prsia 70B, ono to prišlo vekom. A asi je to spojene aj s tym ako to vnima moj muz. Nema rad male prsia a kratkovlase ženy. Pripada si akoby to robil s chlapcom.
Skus začat cvičit alebo robit šport. Krasa tela neni o čisle na vahe. Ja mam dost svalovej hmoty, nemam mlandrave nohy, preto neposobim tučno.

@anonym_e8049b vies, ja viem co sa paci muzom a viem co sa paci mne. nechcem posobit « silno, velko » chcem mat kazdu cast tela malu

anonym_3e229f
27. aug 2025

Mozog left the chat...

anonym_94f2c7
27. aug 2025

Mám 169cm. Keď som trpela mentálnou anorexiou presne v tvojom veku, pri váhe 51kg som stratila menzes. Pri váhe 48kg mi začali brutálne vypadávať vlasy. Bola som extrémne chudá a nevyzerala som dobre.
Takže tiež sa prikláňam k názoru, aby si si to upratala v hlave. Zdravie máš len jedno.

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_e8049b vies, ja viem co sa paci muzom a viem co sa paci mne. nechcem posobit « silno, velko » chcem mat kazdu cast tela malu

@anonym_autor Nevies, co sa paci muzom..sk by si to vedela, tak tento chat nie je.. muzom sa paci zdrave telo a je jedno ci ma zena 50, 60 alebo 80kg. A najma - muzom sa paci zena, ktora ma svoje telo rada.

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Nevies, co sa paci muzom..sk by si to vedela, tak tento chat nie je.. muzom sa paci zdrave telo a je jedno ci ma zena 50, 60 alebo 80kg. A najma - muzom sa paci zena, ktora ma svoje telo rada.

@dadis
@dadis o tom hovorim. nechcem vyzerat ako niekto kto sa paci muzom, lebo mne sa paci nieco ine

vorkola
27. aug 2025

@anonym_autor No a to mam opacne, silou mocou chcem pribrat aspon 10 kil, a nie nie.Vymenme sa .

anonym_94f2c7
27. aug 2025

Teraz som to dočítala a videla fotku....
Máš mentálnu anorexiu, tvoje výroky sú podobné, ako som to vtedy vnímala ja..len žiadne stehná - nohy sa mi nesmú dotýkať ani náhodou, žiadne brucho, žiadne prsia, žiadne svaly, deti nevadí ak nebudem mať....medzi riadkami čítaj - nechcem dospieť, chcem ostať dieťa, chcem pôsobiť slabo a bezbranne, nezvládam zodpovednosť, nezvládam život.....chcem možno aj zomrieť
Prosím, navštív psychológa!

autor
27. aug 2025
@anonym_94f2c7

Teraz som to dočítala a videla fotku....
Máš mentálnu anorexiu, tvoje výroky sú podobné, ako som to vtedy vnímala ja..len žiadne stehná - nohy sa mi nesmú dotýkať ani náhodou, žiadne brucho, žiadne prsia, žiadne svaly, deti nevadí ak nebudem mať....medzi riadkami čítaj - nechcem dospieť, chcem ostať dieťa, chcem pôsobiť slabo a bezbranne, nezvládam zodpovednosť, nezvládam život.....chcem možno aj zomrieť
Prosím, navštív psychológa!

@anonym_94f2c7 za to ze nechcem byt tucna mam anorexiu?

anonym_94f2c7
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_94f2c7 za to ze nechcem byt tucna mam anorexiu?

@anonym_autor preto, že nevies objektívne zhodnotiť, či si tučná 🙂

autor
27. aug 2025
@anonym_94f2c7

@anonym_autor preto, že nevies objektívne zhodnotiť, či si tučná 🙂

@anonym_94f2c7 ludia mi to povedali, videli ma takze ano som mozno nie velmi ale niesom chuda

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis
@dadis o tom hovorim. nechcem vyzerat ako niekto kto sa paci muzom, lebo mne sa paci nieco ine

@anonym_autor Preco ti zalezi na tom vyzerat este stihlejsie? Co sa v tvojom zivote tym zmeni k lepsiemu?

anonym_99adcc
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_94f2c7 ludia mi to povedali, videli ma takze ano som mozno nie velmi ale niesom chuda

@anonym_autor na štíhlosť je super beh(behať), na brucho robiť plank, žiadne sladkosti, zmrzlina, cola, ani žiadne sladené nápoje, chipsy, hranolky, žiaden alkohol a za 2 týzdne sa budeš vidiet úplne inak.
Držím ti palce

anonym_44d0c4
27. aug 2025

@anonym_autor skús začať behávať a nejaké cviky na spevnenie brucha. Nie, aby si schudla, ale aby sa ti zmenšilo bruško. Vynechaj sladké nápoje a sladkosti, vysmazane. ALE, zmier sa s tým, že ak máš postavu typu pravítko či jablko, len ťažko dosiahneš úzky pás, po ktorom predpokladám túžiš a zároveň pôsobiť stihlo a sexy. Poznám to veľmi dobre. Čo kto tvrdí, že sa páči chlapom, nerieš. Lebo každému sa páči niečo iné. Že tu jedna žena napísala, že sa jej mužovi nepáčia kratkovlase ženy a malé prsia neznamená, že ty takého nestretneš. Napríklad ja som stretla. A miluje má takú aká som. Aj so širším pásom a žiadnymi cici rici ako si dnes skoro každá myslí, že je to pre každého chlapa to naj sexi.

dadis
27. aug 2025
@anonym_44d0c4

@anonym_autor skús začať behávať a nejaké cviky na spevnenie brucha. Nie, aby si schudla, ale aby sa ti zmenšilo bruško. Vynechaj sladké nápoje a sladkosti, vysmazane. ALE, zmier sa s tým, že ak máš postavu typu pravítko či jablko, len ťažko dosiahneš úzky pás, po ktorom predpokladám túžiš a zároveň pôsobiť stihlo a sexy. Poznám to veľmi dobre. Čo kto tvrdí, že sa páči chlapom, nerieš. Lebo každému sa páči niečo iné. Že tu jedna žena napísala, že sa jej mužovi nepáčia kratkovlase ženy a malé prsia neznamená, že ty takého nestretneš. Napríklad ja som stretla. A miluje má takú aká som. Aj so širším pásom a žiadnymi cici rici ako si dnes skoro každá myslí, že je to pre každého chlapa to naj sexi.

@anonym_99adcc
@anonym_44d0c4 baby, ale toto dievca nema 1,5 r menstruaciu - z coho by vladala behat? Myslite si, ze pije sladene napoje a cipsy? ved trochu rozmyslajte

anonym_99adcc
27. aug 2025
@dadis

@anonym_99adcc
@anonym_44d0c4 baby, ale toto dievca nema 1,5 r menstruaciu - z coho by vladala behat? Myslite si, ze pije sladene napoje a cipsy? ved trochu rozmyslajte

@dadis ja som mala 51-52kg do 30 rokov a chudá som nebola fakt, výska 166cm.
Jedla som všetko celý život.
Bola som štihla, ale nie chudá, mala som ruky, brucho aj rici

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Preco ti zalezi na tom vyzerat este stihlejsie? Co sa v tvojom zivote tym zmeni k lepsiemu?

@dadis pohlad na samu seba

dadis
27. aug 2025
@anonym_99adcc

@dadis ja som mala 51-52kg do 30 rokov a chudá som nebola fakt, výska 166cm.
Jedla som všetko celý život.
Bola som štihla, ale nie chudá, mala som ruky, brucho aj rici

@anonym_99adcc Ale predpokladam, ze si menstruovala..

autor
27. aug 2025
@anonym_99adcc

@anonym_autor na štíhlosť je super beh(behať), na brucho robiť plank, žiadne sladkosti, zmrzlina, cola, ani žiadne sladené nápoje, chipsy, hranolky, žiaden alkohol a za 2 týzdne sa budeš vidiet úplne inak.
Držím ti palce

@anonym_99adcc sladkosti ani nejem a mekac som nikdy nemala, jem hlavne maso a jogurty

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis pohlad na samu seba

@anonym_autor Autorka, pri poruche prijmu potravy to je caste..nikdy nebudes dost stihla, sby si bola spokojna..ani ked budes mat 30kg..presne takto to zacina a konci to neraz aj smrtou..

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Autorka, pri poruche prijmu potravy to je caste..nikdy nebudes dost stihla, sby si bola spokojna..ani ked budes mat 30kg..presne takto to zacina a konci to neraz aj smrtou..

@dadis ja niesom chuda a nenamyslam si ze som tucna, proste som obtlstla a len to chcem zmenit

dadis
27. aug 2025

Ved preto ti pisem, zacni viac jest a cvicit silovo.. prestanes byt obtlstla..nebudes svalnata, aby si vyzerala svalnato - potrebovala by si trenovat s tazkymi vahami niekolko rokov a mat stravu v kalorickom prebytku.. ja hovorim o zdravej strave v kalorickom normale..

anonym_99adcc
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_99adcc sladkosti ani nejem a mekac som nikdy nemala, jem hlavne maso a jogurty

@anonym_autor to je fajn ak neješ sladkosti, nakopneš metabolizmus tým behom, pridaj zeleninu, ovocie, maso na obed aj večer, syr, vajíčka atď

deedol
27. aug 2025

autorka, precitaj si nieco o poruchach prijmu potravy. este si mlada, este s tym vies nieco urobit. pri 170 cm a 50 kg urcite nie si objektivne tucna (subjektivne si tak mozes pripadat). len ty sa proste nemas rada a na tom treba popracovat. urcite to zvladnes.

anonym_99adcc
27. aug 2025
@dadis

Ved preto ti pisem, zacni viac jest a cvicit silovo.. prestanes byt obtlstla..nebudes svalnata, aby si vyzerala svalnato - potrebovala by si trenovat s tazkymi vahami niekolko rokov a mat stravu v kalorickom prebytku.. ja hovorim o zdravej strave v kalorickom normale..

@dadis nechce byť svalnatá😁 keď nemá vládať behať, silovo cvičit nebude vládať duplom.
Poďme spať radšej😇

autor
27. aug 2025
@anonym_99adcc

@anonym_autor to je fajn ak neješ sladkosti, nakopneš metabolizmus tým behom, pridaj zeleninu, ovocie, maso na obed aj večer, syr, vajíčka atď

@anonym_99adcc momentalne chodim len na prechadzky (niekedy do kopca), jem dva az trikrat denne (ranajky jogurt alebo nic, obed nejake maso, poobede jahodove smoothie - jahody a mlieko). pride mi to vpohode ale asi je to vela kedze vaha dole nejde

deedol
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_99adcc momentalne chodim len na prechadzky (niekedy do kopca), jem dva az trikrat denne (ranajky jogurt alebo nic, obed nejake maso, poobede jahodove smoothie - jahody a mlieko). pride mi to vpohode ale asi je to vela kedze vaha dole nejde

@anonym_autor autorka, este nieco. ked sa budes takto stravovat, tak potom, ked raz zacnes jest normalne (kvoli zivinam, ktore ti budu chybat), budes mat taky nezvyknuty metabolizmus, ze z toho priberies. ries to teraz, kym je cas. tvoj problem nie je vaha, ale hlava.

anonym_99adcc
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je toho práve málo, telo má stres, nefunguje sorávne, lebo je vyhladované a máš spomalený metabolizmus, nič nespaľuje a všetko práve ukladá..
Raňajky vajička, jogurt, a pridať večeru maso a zeleninu