icon

Rýchle chudnutie za dva týždne

27. aug 2025

Ahojte, uz dlhsiu dobu mi vadi ako vyzeram, chcela by som byt chuda. Neviete ako schudnut co najrychlejsie za 2 tyzdne? Nechcem ale svaly, chcem byt len chuda.

jogy1984
27. aug 2025
@anonym_autor

@jogy1984 vela chudych bab nema svaly a su krasne

@anonym_autor ako sa to vezme . Aj štíhla baba peknou postavou má svaly . Bez svalov by aj štíhle ženy boli len koža kosti a trocha neforemnej hmoty

anonym_3e229f
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_3e229f daj pokoj ked nevies nic duchaplne povedat

@anonym_autor ty tu nestekaj a zamysli sa nad sebou.

autor
27. aug 2025
@jogy1984

@anonym_autor ako sa to vezme . Aj štíhla baba peknou postavou má svaly . Bez svalov by aj štíhle ženy boli len koža kosti a trocha neforemnej hmoty

@d
@jogy1984 mne sa svaly praveze nepacia chcela by som byt len proste chuda aby som si mohla obliect hocico a mohla v tom vyzerat a citit sa dobre

autor
27. aug 2025
@anonym_3e229f

@anonym_autor ty tu nestekaj a zamysli sa nad sebou.

@anonym_3e229f ty si zacala stekat prva nie je to o tebe takze sem nepis ked nemas nic k teme

biba_18
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis mozem ta uistit ze chuda naozaj niesom uz mi dost ludi aj povedalo ze toto si neobliekat nemas na to postavu alebo ze mam makke brucho a podobne

@anonym_autor makké brucho máš lebo nechceš svaly! nie preto že máš 50 kíl…

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@d
@jogy1984 mne sa svaly praveze nepacia chcela by som byt len proste chuda aby som si mohla obliect hocico a mohla v tom vyzerat a citit sa dobre

@anonym_autor Ale to tak nefunguje, ze budes krasna bez svalov - nebude to vyzerat dobre. Bez kvalitnej stravy a fyzickej aktivity bude tvoje telo vyzerat zle... tuk si telo drzi co najdlhsie - pri drastickych dietach straca svlay, vodu a tuk na tele ostava

autor
27. aug 2025
@biba_18

@anonym_autor makké brucho máš lebo nechceš svaly! nie preto že máš 50 kíl…

@biba_18 tym som myslela previsajuce brucho cez nohavice

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Ale to tak nefunguje, ze budes krasna bez svalov - nebude to vyzerat dobre. Bez kvalitnej stravy a fyzickej aktivity bude tvoje telo vyzerat zle... tuk si telo drzi co najdlhsie - pri drastickych dietach straca svlay, vodu a tuk na tele ostava

@dadis co je pre tebe zle vyzerajuca postava

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis co je pre tebe zle vyzerajuca postava

@anonym_autor tu je priklad - viac zdravej stravy a viac treningu telu iba pomoze - hladovanie je cesta k hirsej postave

biba_18
27. aug 2025

musím odtiaľ preč, až sa mi to zle číta…

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor tu je priklad - viac zdravej stravy a viac treningu telu iba pomoze - hladovanie je cesta k hirsej postave

@dadis ani jedna z tych postav nie je to co chcem

sisska96
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis mam 170cm, nemam nizku vahu zeny v mojom veku maju 43-45 vacsina nemozem nosit pekne veci jedine co si mozem obliect je velke tricko a baggy rifle

@anonym_autor lieč sa na hlavu

danielad9
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis mam 170cm, nemam nizku vahu zeny v mojom veku maju 43-45 vacsina nemozem nosit pekne veci jedine co si mozem obliect je velke tricko a baggy rifle

@anonym_autor na rovinu? Dievča spamätaj sa

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis ani jedna z tych postav nie je to co chcem

@anonym_autor to je priklad toho, ze cvicenim tvoja postava vyzera stihlejsi a zdravsie - a aj zdravsia je - dietami svoje telo vyhladujes, nebudes mat dost hormonov, prides o menstruaciu, vlasy, tvoja koza bude nepruzna a mdla..nebudes veru v tom crop topiku vyzerat dobre, ak ti uz o to ide..

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor to je priklad toho, ze cvicenim tvoja postava vyzera stihlejsi a zdravsie - a aj zdravsia je - dietami svoje telo vyhladujes, nebudes mat dost hormonov, prides o menstruaciu, vlasy, tvoja koza bude nepruzna a mdla..nebudes veru v tom crop topiku vyzerat dobre, ak ti uz o to ide..

@dadis baby co maju postavy ktore sa mi pacia mozno maju niake z tychto « problemov » ale s tym pocitam to pre mna nie je problem, menstruaciu aj tak uz rok a pol nemam

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis baby co maju postavy ktore sa mi pacia mozno maju niake z tychto « problemov » ale s tym pocitam to pre mna nie je problem, menstruaciu aj tak uz rok a pol nemam

@anonym_autor Prestan blbnut, prosim..zacni jest, inak ti hrozi velmi vela zdravotnych komplikacii tu je priklad transformacii jedlom a silovym cvicenim..https://www.rachaelattard.com/what-to-do-if-you...

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Prestan blbnut, prosim..zacni jest, inak ti hrozi velmi vela zdravotnych komplikacii tu je priklad transformacii jedlom a silovym cvicenim..https://www.rachaelattard.com/what-to-do-if-you...

@dadis to hovoris lebo si ma nevidela ani nebudes moct lebo sem nechcem posielat fotky ale ludia co ma poznaju z videli ma mi naznacuju ze by som mala nieco zo sebou spravit stale len « zatiahni to brucho » alebo mi povedia ze mam velke stehna a niekedy aj v dobrom zmysle ale ja neznasam velke stehna takze mi to len naznaci ze naozaj musim schudnut

lllaila
27. aug 2025

@anonym_autor #skinnytok, však. Len aby z teba nebola #heroinchic .... Nemáš na seba reálny pohľad. Ale ja ti neviem pomôcť.

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis to hovoris lebo si ma nevidela ani nebudes moct lebo sem nechcem posielat fotky ale ludia co ma poznaju z videli ma mi naznacuju ze by som mala nieco zo sebou spravit stale len « zatiahni to brucho » alebo mi povedia ze mam velke stehna a niekedy aj v dobrom zmysle ale ja neznasam velke stehna takze mi to len naznaci ze naozaj musim schudnut

@anonym_autor dala som tu fotku mojej 16r dcery bez tvare, daj aj svoju fotku, tvar nedavaj - uvidis, ze nikto ti nenapise, ze nie si stihla - ano, tvoja postava moze byt dietami ovisnuta - vyssie su fotky skinny fat zien - ktore si to sposbili dietami, dlhym kardio alebo ziadnym cvicenim... ale s tym sa nebojuje nejedenim - ale naopak jedenim kvalitnej stravy plnej bielkovin a cvicenim - tie zeny casto na vahe aj priberaju - ale v skutocnosti su stihlejsie a krajsie

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor dala som tu fotku mojej 16r dcery bez tvare, daj aj svoju fotku, tvar nedavaj - uvidis, ze nikto ti nenapise, ze nie si stihla - ano, tvoja postava moze byt dietami ovisnuta - vyssie su fotky skinny fat zien - ktore si to sposbili dietami, dlhym kardio alebo ziadnym cvicenim... ale s tym sa nebojuje nejedenim - ale naopak jedenim kvalitnej stravy plnej bielkovin a cvicenim - tie zeny casto na vahe aj priberaju - ale v skutocnosti su stihlejsie a krajsie

@dadis nemam ziadnu fotku kde mam na sebe vrch aj spodok uzky, neobliekam si to

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis nemam ziadnu fotku kde mam na sebe vrch aj spodok uzky, neobliekam si to

@anonym_autor tak ukaz kde mas ruky, ktore oznacujes za tucne

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor tak ukaz kde mas ruky, ktore oznacujes za tucne

@dadis to dole

dadis
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis to dole

@anonym_autor neviem, kto ti naznacuje, ze si tucna, ale toto urcite tucne ruky nie su..skus pozriet na tuto stranku https://chutzit.sk/symptomy/

autor
27. aug 2025
@dadis

@anonym_autor neviem, kto ti naznacuje, ze si tucna, ale toto urcite tucne ruky nie su..skus pozriet na tuto stranku https://chutzit.sk/symptomy/

@dadis ked dam ruky k telu zmackne sa to a su dvakrat take strasnz mi to vadi

petamich
27. aug 2025

Vaha naozaj nie je tvoj problem. Dievca spamataj sa a ries, preco nemas rada samu seba, preco nemas 1.5 roka menstruaciu, to su naozaj vacsie prusery ako to, ze pri vyske 170 cm mas 50 kg.

dzulli1980
27. aug 2025

Si chorá ... vyhľadaj odborníka ... pre svoje dobro ... bez cvičenia to "keď dám ruky telu zmackne sa to a sú dvakrát také" jednoducho bez cvičenia nezmeníš, môžeš mať aj 20 kg ... a rieš to, že nemáš ms, teraz si mladá sprostá, je Ti to jedno, no raz budeš chcieť mať deti atď.

anonym_e8049b
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis mozem ta uistit ze chuda naozaj niesom uz mi dost ludi aj povedalo ze toto si neobliekat nemas na to postavu alebo ze mam makke brucho a podobne

@anonym_autor ja mam 166vysku, 80kg a som spokojna...zena ma mat krivky .mne sa to nepaci, ani zadok, ani prsia

autor
27. aug 2025
@dzulli1980

Si chorá ... vyhľadaj odborníka ... pre svoje dobro ... bez cvičenia to "keď dám ruky telu zmackne sa to a sú dvakrát také" jednoducho bez cvičenia nezmeníš, môžeš mať aj 20 kg ... a rieš to, že nemáš ms, teraz si mladá sprostá, je Ti to jedno, no raz budeš chcieť mať deti atď.

@dzulli1980 deti urcite nebudem chciet, neviem preco mate vsetci problem s tym ze to « riesim » ano lebo mi zalezi na vzhlade a chcem sa citit dobre vo svojom tele ale nie v tomto

anonym_8cd1fa
27. aug 2025
@anonym_autor

@dadis ked dam ruky k telu zmackne sa to a su dvakrat take strasnz mi to vadi

@anonym_autor keď budeš mať svaly, nič s nezmačkne, ani nič nebude prevísať, takže prestať fňukať a začať makať

autor
27. aug 2025
@anonym_e8049b

@anonym_autor ja mam 166vysku, 80kg a som spokojna...zena ma mat krivky .mne sa to nepaci, ani zadok, ani prsia

@anonym_e8049b mne sa zasa paci ziaden zadok ziadne prsia🤷🏻‍♀️