Schudla som 10 kg a nikto si to nevšimol?
Takmer nikto.. strasne ma to zdemotivovalo, aom znechutena..
Ale musim pokracovat dalej v chudnuti
Stalo sa vam to? Napzaj10kil nieje vidno ?
😄😄😄 mne sa stalo to isté ,dala som dolu 9 kíl a nikto nič 😄 akože tiež ma to pekne série, ale idem ďalej
A chudnes pre nich,či pre seba?
No ak ideš zo 120 na 110 kg tak asi to tak do očí neudrie na prvý pohľad.. ale je to super štart a určite sa nevzdávaj.. je to krásny výkon ☺️☺️
no jedine že si mala veľmi veľkú nadváhu… ale vytrvaj !
Ja toto nevravím iným, že schudli ak si aj všimnem. Lebo beriem to tak, že tomu človeku poviem, že je tučný a potreboval schudnúť. A z druhej strany, ja mám dobrú postavu pre seba a nie pre iných, teda poteší ma pohľad do zrkadla, nie slová iných.
U mňa si všimli až keď som schudla cez 20kg 🤣 prvých 10kg som si ani ja sama na sebe nevšimla...
Možno máš v okolí taktnych ľudí čo nepotrebujú sústavne riešiť vzhľad/hmotnosť blížneho svojho 😆
Chudnutie nie je vždy výsledkom úsilia schudnúť, môže súvisieť so zdravotnými ťažkosťami, stresom z problémov a keď nepoznáš detaily tak nechceš byt za netaktneho hulvata a si radšej ticho.
Ale všimnút si určite všimli, to sa neboj 😊
Žiaden stres!!! Chudnes pre seba,nie pre ľudí naokolo. Ja som schudla 22 kíl a moja svokra mi povedala,že to aj tak naberiem naspäť a ešte viac ako 22 kíl. Že to stále tak je,že priberiem naspäť. A ešte sa pri tom úškrnala.... No a ja som schudla ešte ďalších 14 kíl.
Je rozdiel ci schudnes zo 160 na 150 alebo z 60 na 50 🤷♀️
@blancheporte dobry hnus.. dufam ze ju potom roztrhlo od zavisti
@doriiis presne
@katka700 vedia ze chudnem cielene
@earlgrey dakujem tiez som si sama nevsimla ale obleciem veci ktore som predtym nemala sancu , podprsenka mi je velka atd
uprimne? potrebovala si publikum ked si priberala? preco mas potrebu to ukazovat teraz ked chudnes.. ja toto nepochopim..ved to nerobis pre nich .. a nie na kazdom je vidiet unytok 10kil.. ak mas extremnu nadvahu alebo si schudla z partii kt niesu az tak viediet ...alebo hold ludi az tak tvoja vaha nezaujima
@bublinka1426 to ano to islo ako prve tie prsia a trochu tvar
@biba_18 100-90
Tak asi preto no
@doriiis jasne ze pre seba
@blancheporte dakujem fakt
Chcem vytrvat
Zo 100 na 90kg je “nic”
Moja znama schudla 15kg a tiez som si to nevsimla .tiez sla s vysokej vahy.
Ako pisu chudni pre seba nie pre inych ,lebo 100kg je moc.
Tak hovoríš že ty si si to nevšimla ale druhým vyčítaš že oni to nevideli? Naozaj hoď tento pocit za hlavu a vytrvaj ☺️
Keď to ani ty nevidíš ako majú vidieť ostatní? Dupľom teraz keď si naobliekana. Minule som pozerala extrémne premeny a ani 100 kíl by som si nevšimla ak by tam nebola váha pred a po.
Áno, stalo sa mi to isté. Dala som za tri mesiace dole 15 kíl. Zišla som dve konfekčné veľkosti dole, zrazu som nemala brucho jak tehotná a len jeden jediný človek mi taktne povedal, že je to super zmena. Ostatok nikto, ani rodina, ale keď som bola silnejšia to bolo poznámok ako maku, denne mi niekto niečo fakt nevyberaným spôsobom povedať. Jasné, nechudla som pre nich, ale však si rozumieme, že keď viem haniť, treba vedieť aj pochváliť. Smutno mi z toho je aj teraz.
@mocca och dakujem, takze niesom sama co si to len namysla..vedia ze chudnem akoze nevidim to ani ja nejako extra na sebe ale teda ja som isla z cisla 46 na 44
Trosku mi to pokazilo motivaciu
@januska12323 ked niesom v bunde, po dome naobliekana mechodim
@biglovemom vdaka viem preto som zavala chudnut
Autorka.Aj ja chudnem.Je mi jedno,kto a či si to všimne.Ale ten pocit,keď som si pred dvoma týždňami kupovala gate o číslo menšie ako posledné 2 roky a ešte aj tie sú mi voľné.😆
Chudni pre seba a pre svoje telo,zdravie
Neboj sa vsimnu si casom☺️
CHUDNEM PRE SEBA ale cloveka to zamrzi no
No lebo 100 a 90 nie je nízka váha. Keď bude už okolo 80 bude vidno

tvar prsia.