icon

Schudla som 10 kg a nikto si to nevšimol?

3. nov 2024

Takmer nikto.. strasne ma to zdemotivovalo, aom znechutena..
Ale musim pokracovat dalej v chudnuti
Stalo sa vam to? Napzaj10kil nieje vidno ?

Strana
z3
bublinka1426
3. nov 2024

tvar prsia.

pe_mi
3. nov 2024

😄😄😄 mne sa stalo to isté ,dala som dolu 9 kíl a nikto nič 😄 akože tiež ma to pekne série, ale idem ďalej

doriiis
3. nov 2024

A chudnes pre nich,či pre seba?

buberova
3. nov 2024

No ak ideš zo 120 na 110 kg tak asi to tak do očí neudrie na prvý pohľad.. ale je to super štart a určite sa nevzdávaj.. je to krásny výkon ☺️☺️

biba_18
3. nov 2024

no jedine že si mala veľmi veľkú nadváhu… ale vytrvaj !

marsmykkok
3. nov 2024

Ja toto nevravím iným, že schudli ak si aj všimnem. Lebo beriem to tak, že tomu človeku poviem, že je tučný a potreboval schudnúť. A z druhej strany, ja mám dobrú postavu pre seba a nie pre iných, teda poteší ma pohľad do zrkadla, nie slová iných.

earlgrey
3. nov 2024

U mňa si všimli až keď som schudla cez 20kg 🤣 prvých 10kg som si ani ja sama na sebe nevšimla...

katka700
3. nov 2024

Možno máš v okolí taktnych ľudí čo nepotrebujú sústavne riešiť vzhľad/hmotnosť blížneho svojho 😆
Chudnutie nie je vždy výsledkom úsilia schudnúť, môže súvisieť so zdravotnými ťažkosťami, stresom z problémov a keď nepoznáš detaily tak nechceš byt za netaktneho hulvata a si radšej ticho.
Ale všimnút si určite všimli, to sa neboj 😊

blancheporte
3. nov 2024

Žiaden stres!!! Chudnes pre seba,nie pre ľudí naokolo. Ja som schudla 22 kíl a moja svokra mi povedala,že to aj tak naberiem naspäť a ešte viac ako 22 kíl. Že to stále tak je,že priberiem naspäť. A ešte sa pri tom úškrnala.... No a ja som schudla ešte ďalších 14 kíl.

vanilkovazmrzka
3. nov 2024

Je rozdiel ci schudnes zo 160 na 150 alebo z 60 na 50 🤷‍♀️

vanilkovazmrzka
3. nov 2024

@blancheporte dobry hnus.. dufam ze ju potom roztrhlo od zavisti

bublinka1426
3. nov 2024

@doriiis presne

autor
3. nov 2024

@katka700 vedia ze chudnem cielene

autor
3. nov 2024

@earlgrey dakujem tiez som si sama nevsimla ale obleciem veci ktore som predtym nemala sancu , podprsenka mi je velka atd

ukgirls
3. nov 2024

uprimne? potrebovala si publikum ked si priberala? preco mas potrebu to ukazovat teraz ked chudnes.. ja toto nepochopim..ved to nerobis pre nich .. a nie na kazdom je vidiet unytok 10kil.. ak mas extremnu nadvahu alebo si schudla z partii kt niesu az tak viediet ...alebo hold ludi az tak tvoja vaha nezaujima

autor
3. nov 2024

@bublinka1426 to ano to islo ako prve tie prsia a trochu tvar

autor
3. nov 2024

@biba_18 100-90
Tak asi preto no

autor
3. nov 2024

@doriiis jasne ze pre seba

autor
3. nov 2024

@blancheporte dakujem fakt
Chcem vytrvat

biglovemom
3. nov 2024

Zo 100 na 90kg je “nic”
Moja znama schudla 15kg a tiez som si to nevsimla .tiez sla s vysokej vahy.
Ako pisu chudni pre seba nie pre inych ,lebo 100kg je moc.

buberova
3. nov 2024

Tak hovoríš že ty si si to nevšimla ale druhým vyčítaš že oni to nevideli? Naozaj hoď tento pocit za hlavu a vytrvaj ☺️

januska12323
3. nov 2024

Keď to ani ty nevidíš ako majú vidieť ostatní? Dupľom teraz keď si naobliekana. Minule som pozerala extrémne premeny a ani 100 kíl by som si nevšimla ak by tam nebola váha pred a po.

mocca
3. nov 2024

Áno, stalo sa mi to isté. Dala som za tri mesiace dole 15 kíl. Zišla som dve konfekčné veľkosti dole, zrazu som nemala brucho jak tehotná a len jeden jediný človek mi taktne povedal, že je to super zmena. Ostatok nikto, ani rodina, ale keď som bola silnejšia to bolo poznámok ako maku, denne mi niekto niečo fakt nevyberaným spôsobom povedať. Jasné, nechudla som pre nich, ale však si rozumieme, že keď viem haniť, treba vedieť aj pochváliť. Smutno mi z toho je aj teraz.

autor
3. nov 2024

@mocca och dakujem, takze niesom sama co si to len namysla..vedia ze chudnem akoze nevidim to ani ja nejako extra na sebe ale teda ja som isla z cisla 46 na 44
Trosku mi to pokazilo motivaciu

autor
3. nov 2024

@januska12323 ked niesom v bunde, po dome naobliekana mechodim

autor
3. nov 2024

@biglovemom vdaka viem preto som zavala chudnut

doriiis
3. nov 2024

Autorka.Aj ja chudnem.Je mi jedno,kto a či si to všimne.Ale ten pocit,keď som si pred dvoma týždňami kupovala gate o číslo menšie ako posledné 2 roky a ešte aj tie sú mi voľné.😆
Chudni pre seba a pre svoje telo,zdravie

biglovemom
3. nov 2024

Neboj sa vsimnu si casom☺️

autor
3. nov 2024

CHUDNEM PRE SEBA ale cloveka to zamrzi no

sisska96
3. nov 2024

No lebo 100 a 90 nie je nízka váha. Keď bude už okolo 80 bude vidno

Strana
z3