icon

Schudli ste systémom jedno jedlo denne?

4. okt 2022

Baby schudla ste niektorá systémom - len jedno jedlo denne? Ja sa snažím schudnúť, mám problémové hlavne boky a pás, tam sa mi tuk ukladá najviac. Zmenila som stravu s vyradila cukor, sladkosti, sladké malinovky, nezdravé jedlá. Ale zmenu nevidím. Zaradila som cvičenie - drepy, mŕtvy ťah a tak ďalej.
Tak som sa rozhodla pre radikálnejší krok a to jedno jedlo denne.
Máte niektorá skúsenosti a schudli ste?

ckocka
4. okt 2022

A to sa ti zdá čudné že si hladná ak sa nenaješ?

85miska
4. okt 2022

Ráno si si mala dať banán s ovsenou kašou a zeleninu s mäsom a ryžou. Takto hladovať nemôžeš. Takto neschudnes!

sszuzu8
4. okt 2022

Kašli na to. Ja bežne vydržím s jedným jedlom do dňa ale priala by som si cítiť hlad a normalne sa najesť ja takmer hlad necítim vôbec

yoxinka
4. okt 2022

Robíš obrovskú sprostosť a telo si to všetko zapamätá a časom na to veľmi škaredo doplatíš. Banán ráno a na obed zeleninu? Moja ročná dcéra kedysi zjedla banán, potom zeleninu a ešte jej bolo málo. Doplním, že na DESIATU! Stále mi nejde do hlavy tvoja obsesia tukom v tele, lebo pri výške 175cm a váhe 61kg, nemôžeš byť tučná ani nič podobné!

zuziiiii
4. okt 2022

@85miska áno aj ja ju držím išlo mi za mesiac 10kg dole
18/6

koniarova
4. okt 2022

Mňa by len zaujímalo,ako si prišla na to,že máš pri mierach 175/61 veľa tuku.

januska12323
4. okt 2022

@koniarova váha jej to povedala 🙈

evica17
4. okt 2022

Nič v zlom, ale tu mi to zaváňa už anorexiou, každá normálna žena by vedela že váha ok a ak chce vyformovať postavu, stačí cvičiť a kvalitné jesť. Ty si sa rozhodla že nebudeš jesť nič, ted alebo minimum a to máš váhu že fakt nemusíš nič chudnúť.ne treba schudnúť 25kilo, a pri výške 170 budem mať 75 kilo a budem spokojná. Ale na takéto stravovanie ako si popísala že banán a zelenina by som sa nedala ani keby sľubovali tých 25 kíl schudnúť za tyzden

evica17
4. okt 2022

@bashee inak veľmi výhodné pri 1/23 navštíviť čínsku reštauráciu s All your canneat, aspoň ušetris a fakt sa môžeš napraskat

lalala94
4. okt 2022

Tak v prvom rade by som neriešila váhu, ale centimetre, tie sú podstatné. Po druhé, pri tvojej váhe nepôjde váha dole tak rýchlo ako keď má žena nadváhu. Po tretie, ten prerušovaný pôst vôbec nie je zlá vec. Mnoho ľudí sa tak stravuje a ani o tom nevedia - stačí, ak začnú jesť okolo obeda a skončia večerou o 20:00. 16/8. 😉 Inak, poznám ľudí, ktorí schudli týmto spôsobom a váhu si udržali. Je to fajn pre tých, ktorí napr. nechcú raňajkovať. No a po štvrté, na tvojom mieste idem cvičiť do fitka alebo si doma kúpim členské na fitshaker, pretože ako tu bolo spomenuté, ty sa musíš najmä vyformovať, nie chudnúť.

zuziiiii
4. okt 2022

@evica17 tak aj ja potrebujem aspoň 75kg.
Teraz mam 85kg pri výške 168😲😐

autor
4. okt 2022

@lalala94 Lenže ja s úplne nemehlo, začala som cvičiť ale vôbec nevládzem 🙁

lalala94
4. okt 2022

@autorka určite nie si nemehlo - je normálne, že ak nie si zvyknutá cvičiť a nemáš kondíciu, funíš ako lokomotíva a nevládzeš. 😀 Dobrá správa je, že sa to veľmi rýchlo zlepší, len to chce správne cvičenie a odhodlanie. Každý nejako začínal. Možno by bola pre teba dobrá voľba tréner aspoň na mesiac - ukáže ti cviky, ako cvičiť na strojoch a dá ti motiváciu na začiatok. 🙂

autor
4. okt 2022

Ledva spravím drepy a už po pár drepoch funím ako stará lokomotíva o iných cvikoch ani nehovorím.

autor
4. okt 2022

Už týždeň robím drepy, je normálne, že mi praskajú kolená? 😂 po prvom raze, keď som drepovala asi tri minúty som bola na ďalšie tri dni absolútne nepoužiteľná, ledva som si sadla a zdvihla sa. Potom som znova drepovala, tiež ma bolelo stehná, ale bolesť už cítim čím ďalej menšiu.

evica17
4. okt 2022

No to chces všetko naraz, veď ale postupne začni. Rýchla chôdza napr, alebo si tie cviky del nejako. Ja som včera cvičila, nie veľa, fakt len trochu a svalovicu mám . A ak nemáš dostatočnú stravu,tak to telo nebude evladat

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
yoxinka
4. okt 2022

Ty zle skončíš.

autor
4. okt 2022

@yoxinka Preboha prečo mi toto píšeš?

autor
4. okt 2022

Bože baby nerobte zo mňa anorektičku.

marca12
4. okt 2022

Tukov sa zbavis cielenym cvicenim.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
yoxinka
4. okt 2022

Lebo ješ jeden banán na raňajky a na obed zeleninu, čo je šialene málo. Chceš jesť jedno jedlo denne a podľa toho, čo tu vypisuješ, nemáš šajn o tom ako funguje chudnutie a čo je horšie, nevieš ani ako funguje tvoje telo. Napísalo ti tu kopec žien kopu vecí, všetko ignoruješ a furt si ideš svoje. Píšeš, že si šialene hladná, ale do toho chceš drepovať a cvičiť, čo je totálna sprostosť. A úplne ignoruješ poznámky k tomz, že pri tvojej výške a váhe máš normálnu postavu a NEPOTREBUJEŠ chudnúť. Potrebuješ cvičiť a normálne vyvážene JESŤ. Potrava pre kojenca, nie je vyvážená strava. Preto ti píšem, že dopadneš zle, keď budeš pokračovať v tvojom super pláne.

bashee
4. okt 2022

@evica17 ale ty nemas hest do prasknutia, len kaloricky hodnotne a vydatne a preto tucne - rozumej nizkosacharidovo. Toto je typicky postreh cloveka co sa nerozumie, prepac.

mariejenka
4. okt 2022

Milá autorka, ty potrebuješ najprv kondičku , strečing a az potom cvičenie buď s vlastnou váhou ci záťažou.
Zacni chôdzou, daj si okruh 2 kilometre, chvíľku pobehnes dajme tomu 10 sec. A 50 sec. Krokom pojdes. Najdi si mierny kopcek,schodisko a vyslap hore, bicykel,plavanie.

evelyn246246
4. okt 2022

uviedla som to len ako priklad..na kazdeho plati ine ... navyse u mna to nebolo sladkym ako takym ...ale tym , ze som vynechavala normalne jedlo na ukor sladkeho ...vid namiesto normalneho obeda som si radsej dala nieco mega sladke ...uvedomila som si to neskor, ze to nebude ok ..ale ako vravim.. na kazdeho plati ine ..ja som rada sama za seba , ze nemusim premyslat kolko a coho som pojedla ...kludne si dam ci svieckovu alebo hambac ...najem sa do syta a paradoxne nemam ani chut si dat nejaku zmrzlinu ci kolac ...

evelyn246246
4. okt 2022

@zuzinka888 navyse ak uz, tak su rozne sorbety alebo aj zmrzlina co je ovocna a nieje pridany zbytocny cukor ;)

evelyn246246
4. okt 2022

.. nechcem strasit ale baby maju pravdu ... budes mat poriadny jo jo efekt ... tvoja strava je zalostna ...je to prilis malo aj pre male decko ..cim menej budes jest tym horsie to budes mat ...a o zdravotnych problemoch ani nevravim ...

lilope
4. okt 2022

@bashee a koľko si schudla a ako dlho ti tá váha vydržala? Vzdelávať sa dá v dnešnej dobe ohľadom všetkého na čo si spomenieš. Kadekto môže dnes napísať článok či knihu o hocičom a tváriť sa ako odborník. Vzdelávať sa dá aj o scientológii či o myšlienke plochej Zeme. Nepoznám jedného odborníka na zdravú výživu, ktorý by odporúčal stravovanie ako si opísala. Poznám len tých, ktorí odporúčajú pravidelnú stravu viackrát denne v malom množstve (pre každého na mieru) a akékoľvek hladovanie 6/18, 8/16 a neviem ešte aké sú známe, naopak, neodporúčajú.

svokrinjazykmonika
4. okt 2022

Ale veď to je úplná blbosť. Z toho akurát tak ešte priberieš keď sa nahlceš iba raz denne. Telo si zvykne na tento prísun energie a bude šetriť viac tuku aby telo vydržalo do toho prísunu energie raz za deň. No neviem to dobre vysvetliť... Ale je to tak. Tri - štyri nízkokalorické jedlá denne + cvičenie alebo rezký pohyb a budeš v pohode. Hlavne žiadne takéto hladovky lebo to ani človek nevydrží a potom ten jojo efekt za to nestojí.