icon

Schudnúť viac alebo začať cvičiť silovo?

30. aug 2026

Dobrý deň, a peknú nedeľu prajem. Mám taký problém mala som 100kg výška 167cm vek 30rokov.
Schudla som na 71 ( čo vôbec nieje vidno podľa mňa).
Fotku postaví po schudnutí pridám. Čo robiť? Mám chudnúť alebo stačí začať cviciť silovo? Hore mám 90cm, vôbec nie som silná ale dole katastrofa. Viete mi poradiť? ( Ospravedlňujem sa za špinavé zrkadlo). Prácu mám fyzicky dosť náročnú, práva z drevom. Ďakujem za každú pomoc a vážim si to. Foto dám do momentu.

Strana
z3
pikachu999
31. aug 2026

Za mňa máš pohode postavu už teraz 🥰

anonym_7c4632
31. aug 2026

Gratulujem k schudnutiu 🙂 dat 30 kg za 5 mesiacov je sila, mozno az trochu prirychle, ale ty si svoje telo poznas najlepsie. Pomalicky by som dala este takych 10 kil dole spolocne so silovym cvicenim. A muz je pako. Jedna vec je, ze s tebou nespal, lebo si sa mu nepacila a nevzrusovala ho (to sa da pochopit), ina je, ze ta podviedol. Nevernika by som poslala do prdele. Drzim palce 🙂

anonym_176884
31. aug 2026

Vau, to ako sa ti podarilo dat tolko dole za tak kratku dobu, porad 🙂

autor
1. sep 2026
@anonym_176884

Vau, to ako sa ti podarilo dat tolko dole za tak kratku dobu, porad 🙂

@anonym_176884 kalorické tabuľky nič viac váhu si držím už 8 mesiacov 71kg jedla som všetko aj sladké aj pečivo obyčajne obedy akurát cestoviny šunka a grécky jogurt a paradajka bolo moje najcastejsie jedlp

anonym_5d2ceb
1. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_6dda1f Mala ale nejde to. Každý si zaslúži druhú šancu, inak je to super chlap a otec. Všetko oľutoval a som teraz ako princezná a miluje má splní mi všetko čo mi vidí na očiach je tomu už rok a zmenil sa. A inak ani ja by som nespala s niekým kto má nadváhu

@anonym_autor toto je veľmi smutné, čo píšeš. Viac ako na postave pracuj na svojej sebahodnote a sebavedomí. NIKDY by mi ani nenapadlo chudnúť preto, lebo mi nejaký chlap povie, že sa mu nepáčim. To nie je láska. Veď ty nie si len telo, ale komplexný človek. A ľudia s nadváhou, dokonca aj obezitou nie sú o nič menej hodnotní ľudia. Verím, že raz sa už konečne prestanú ľudia hodnotiť podľa ich výzoru.

Strana
z3