icon

Schudnúť viac alebo začať cvičiť silovo?

Včera o 10:27

Dobrý deň, a peknú nedeľu prajem. Mám taký problém mala som 100kg výška 167cm vek 30rokov.
Schudla som na 71 ( čo vôbec nieje vidno podľa mňa).
Fotku postaví po schudnutí pridám. Čo robiť? Mám chudnúť alebo stačí začať cviciť silovo? Hore mám 90cm, vôbec nie som silná ale dole katastrofa. Viete mi poradiť? ( Ospravedlňujem sa za špinavé zrkadlo). Prácu mám fyzicky dosť náročnú, práva z drevom. Ďakujem za každú pomoc a vážim si to. Foto dám do momentu.

Strana
z2
anonym_6dda1f
Včera o 11:47
@anonym_autor

@nikoletta1712 Nevera bola horšia

@anonym_autor vies co, mala si sa mu po schudnuti vysmiat a kopnut do zadku. 😭

autor
Včera o 11:49
@anonym_6dda1f

@anonym_autor vies co, mala si sa mu po schudnuti vysmiat a kopnut do zadku. 😭

@anonym_6dda1f Mala ale nejde to. Každý si zaslúži druhú šancu, inak je to super chlap a otec. Všetko oľutoval a som teraz ako princezná a miluje má splní mi všetko čo mi vidí na očiach je tomu už rok a zmenil sa. A inak ani ja by som nespala s niekým kto má nadváhu

anonym_d59bed
Včera o 12:08
@anonym_autor

@anonym_6dda1f Mala ale nejde to. Každý si zaslúži druhú šancu, inak je to super chlap a otec. Všetko oľutoval a som teraz ako princezná a miluje má splní mi všetko čo mi vidí na očiach je tomu už rok a zmenil sa. A inak ani ja by som nespala s niekým kto má nadváhu

@anonym_autor To ani @podvody nie. 🙂
Ake by boli zeny bez muzov? Tucne a stastne ...

nikoletta1712
Včera o 12:11
@anonym_autor

@nikoletta1712 Nevera bola horšia

@anonym_autor A ty si odpustila?…

anonym_197afa
Včera o 12:14

Schudla si fajn, ešte pár kg a už len udržať. Cvičiť určite silovo, aby si nebola ako roztrasená huspenina. Tvoj muž si ťa ani nezaslúži. Je pekné, že ste to prekonali, ale za mňa je to kus chuja a hocikedy to zopakuje, možno si dá viac pozor. Zakázané najviac chutí a počet tvojich kg s tým nebude mať nič. Verím, že chudneš aj kvôli sebe. Nauč sa ĺúbiť aj seba, tvoja hodnota sa neodvíja od váhy.

ljmmm
Včera o 12:16

ahoj. krasne si schudla. si uzasna. je to velmi tazke a predsa si to dokazala! Drzim ti palce nech sa priblizis k svojmu snu ;)

martinka13
Včera o 12:16

V prvom rade gratulujem k ozaj veľkému úbytku hmotnosti. Za mňa by to chcelo este tak 10 kg dole. Popri tom spevňovať.

autor
Včera o 12:18
@nikoletta1712

@anonym_autor A ty si odpustila?…

autor
Včera o 12:18
@anonym_197afa

Schudla si fajn, ešte pár kg a už len udržať. Cvičiť určite silovo, aby si nebola ako roztrasená huspenina. Tvoj muž si ťa ani nezaslúži. Je pekné, že ste to prekonali, ale za mňa je to kus chuja a hocikedy to zopakuje, možno si dá viac pozor. Zakázané najviac chutí a počet tvojich kg s tým nebude mať nič. Verím, že chudneš aj kvôli sebe. Nauč sa ĺúbiť aj seba, tvoja hodnota sa neodvíja od váhy.

@anonym_197afa Schudla som kvôli sebe nie kvôli nemu, to čo pretahoval vypadá strašne a staro takže tak

anonym_197afa
Včera o 12:21
@anonym_autor

@anonym_197afa Schudla som kvôli sebe nie kvôli nemu, to čo pretahoval vypadá strašne a staro takže tak

@anonym_autor Áno, presne preto hovorím, že s tebou to nič nemá. Je to ten typ, čo mu nevera dvíha sebavedomie mimo iného. Darmo by si mala aj 60 kg.

anonym_8131bc
Včera o 12:23
@nikoletta1712

@anonym_autor Ty kokos, tvrdé slová…

@nikoletta1712 ale asi konecne ucinne. Neverim, ze bola so sebou spokojna. Niekedy treba studena sprcha. A zeny sa preberu az ked je doma nevera.

autor
Včera o 12:23
@anonym_197afa

@anonym_autor Áno, presne preto hovorím, že s tebou to nič nemá. Je to ten typ, čo mu nevera dvíha sebavedomie mimo iného. Darmo by si mala aj 60 kg.

@anonym_197afa Skôr neviem, pretože teraz sa správa inak je tam záujem atď vidím na ňom že môj vzhľad ho veľmi priťahuje predtým nič nepáčila som sa mu . No uvidíme uz sa k tomu nechcem vracať nech to dopadne v živote akokoľvek robím to iba pre seba a dúfam v šťastné konce ♥️

nikoletta1712
Včera o 12:25
@anonym_8131bc

@nikoletta1712 ale asi konecne ucinne. Neverim, ze bola so sebou spokojna. Niekedy treba studena sprcha. A zeny sa preberu az ked je doma nevera.

@anonym_8131bc Ale potom ešte aj neveru odpustiť???…

andrejka2424
Včera o 12:26
@anonym_8131bc

@anonym_8131bc Nejak táto teoria nesedí s praxou, keďže sú bežne podvádzané aj krásne, štíhle, a šikovné ženy. Keď má pánko charakter úbožiaka , tak môže byť sex 5 x za týždeń, anály, orály, blond blasy, 50 kg , ale on nemá problém pretiahnuť hocičo .Vieš prečo? lebo má možnosť a žiadne zábrany.. Užije si svojich 5 minút slávy a vráti sa domov ku poslušnej ženuške.

anonym_8131bc
Včera o 12:29
@andrejka2424

@anonym_8131bc Nejak táto teoria nesedí s praxou, keďže sú bežne podvádzané aj krásne, štíhle, a šikovné ženy. Keď má pánko charakter úbožiaka , tak môže byť sex 5 x za týždeń, anály, orály, blond blasy, 50 kg , ale on nemá problém pretiahnuť hocičo .Vieš prečo? lebo má možnosť a žiadne zábrany.. Užije si svojich 5 minút slávy a vráti sa domov ku poslušnej ženuške.

@andrejka2424 to mas tiez pravdu. Chlapi, ked su doma malo vytazeni a nudia sa, tak vymyslaju chujoviny. Na druhu stranu, keby som mala doma 100 kiloveho muza, kopla by som ho. Stihly milenec to isti.🙂

anonym_197afa
Včera o 12:30
@anonym_autor

@anonym_197afa Skôr neviem, pretože teraz sa správa inak je tam záujem atď vidím na ňom že môj vzhľad ho veľmi priťahuje predtým nič nepáčila som sa mu . No uvidíme uz sa k tomu nechcem vracať nech to dopadne v živote akokoľvek robím to iba pre seba a dúfam v šťastné konce ♥️

@anonym_autor My sme všetci doma zírali , ako sa otec odrazu pekne k mame chová, výletíky,, pomáhanie, pohladenia, objatia. Bola za tým nevera a to, že chcela odísť od neho. Proste sa mu na to prišlo, tak sa zázračne zmenil. Asi vieš domyslieť, či stým prestal. Veľa šťastia , možno to nie je tvoj prípad.

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
andrejka2424
Včera o 12:32
@anonym_8131bc

@andrejka2424 to mas tiez pravdu. Chlapi, ked su doma malo vytazeni a nudia sa, tak vymyslaju chujoviny. Na druhu stranu, keby som mala doma 100 kiloveho muza, kopla by som ho. Stihly milenec to isti.🙂

@anonym_8131bc Rozumiem. Vieš, to už každý podľa svojej chuti, svedomia a charakteru.❤

autor
Včera o 12:34
@anonym_197afa

@anonym_autor My sme všetci doma zírali , ako sa otec odrazu pekne k mame chová, výletíky,, pomáhanie, pohladenia, objatia. Bola za tým nevera a to, že chcela odísť od neho. Proste sa mu na to prišlo, tak sa zázračne zmenil. Asi vieš domyslieť, či stým prestal. Veľa šťastia , možno to nie je tvoj prípad.

@anonym_197afa Ďakujem, už nežijem v rozprávke chce ísť nech ide ale tak zmenu za rok vidím veľkou predtým chladný prišiel z práce žiadny sex nič. Teraz pracuje somnou trávi každú chvíľu somnou a nič nerieši iba rodinu. Všetky sociálne siete vymazal a nemá ani telefón ( ja som to nechcela). Dlhý príbeh veľmi dlhý ale tak uvidíme ako to bude. Inak žiarli veľmi keď vidí aký chlapi majú o mňa záujem a čo malo záujem o neho 😂

anonym_197afa
Včera o 12:38
@anonym_autor

@anonym_197afa Ďakujem, už nežijem v rozprávke chce ísť nech ide ale tak zmenu za rok vidím veľkou predtým chladný prišiel z práce žiadny sex nič. Teraz pracuje somnou trávi každú chvíľu somnou a nič nerieši iba rodinu. Všetky sociálne siete vymazal a nemá ani telefón ( ja som to nechcela). Dlhý príbeh veľmi dlhý ale tak uvidíme ako to bude. Inak žiarli veľmi keď vidí aký chlapi majú o mňa záujem a čo malo záujem o neho 😂

@anonym_autor tak tomu hovorím pocit na pocit na nezaplatenie, nech len žiarli 👍

autor
Včera o 12:39
@anonym_197afa

@anonym_autor tak tomu hovorím pocit na pocit na nezaplatenie, nech len žiarli 👍

@anonym_197afa Ešte len začne keď dokončím všetko a budem vyzerať ako chcem ♥️

anonym_6180ab
Včera o 13:10

@anonym_autor autorka obdivujem tvoju volu aj celkove nastavenie. Na doladenie postavy by este pomohlo schudnut niekolko kg, ale urcite aj silove cvicenie ktore ma viacere benefity- budes fyzicky zdatnejsia, svalove tkanivo spaluje kalorie neustale, a silove cvicenie pomoze aj tomu ze kg ktore stratis budu hlavne tuk, nie svalstvo.
Pozor teraz uz budes chudnut pomalsie, nenechaj sa odradit

ivik4
Včera o 14:22

Este nieco schudnut 🙂

anonym_55c755
Včera o 14:39

Ja nechápem prečo ju všetci chválite, je veľmi pekné, že sa uvedomila a schudla, lenže tých 100 kil predtým si zavinila len a len sama nikdo iný ju nenútil prejedať sa, čiže len tak ďalej, keď budeš mať tých 55 bude to ideálne, a tak isto palec hore za chlapa, že ti povedal, že máš dačo robiť zo sebou, bohužiaľ keby ťa ľúbi tá nevera by tam nebola

beronsche
Včera o 14:43
@anonym_55c755

Ja nechápem prečo ju všetci chválite, je veľmi pekné, že sa uvedomila a schudla, lenže tých 100 kil predtým si zavinila len a len sama nikdo iný ju nenútil prejedať sa, čiže len tak ďalej, keď budeš mať tých 55 bude to ideálne, a tak isto palec hore za chlapa, že ti povedal, že máš dačo robiť zo sebou, bohužiaľ keby ťa ľúbi tá nevera by tam nebola

@anonym_55c755 a na čo bolo dobré si do nej kopnúť?
Vieš, že obezita má zvyčajne hlbší dôvod, než obyčajné "prezeranie sa"? to už je len dosledkom.

podvody
Včera o 14:45
@anonym_d59bed

@anonym_autor To ani @podvody nie. 🙂
Ake by boli zeny bez muzov? Tucne a stastne ...

@anonym_d59bed však aj jedna pani zo Žiliny povedala že jej vadia obézni ludia. Lebo pýtala sa jak som zo vzťachmi na tom, a ja že hovorá mi furt len kamarát. A ona že prečo sa to nigdy nepreklopilo? Lebo som tučný.

anonym_6dda1f
Včera o 14:46
@anonym_55c755

@anonym_55c755 jaaaj to bolo hnusne od teba..empatia nula bodov

podvody
Včera o 14:48

Podľa nej nemajú byť tuční ani muži ani ženy. Nigdo nemá byť tučný.

danielad9
Včera o 15:50
@anonym_autor

@anonym_autor Máš postavu typu hruška. Nohy a boky budú vždy silnejšie aj keď schudneš. Mám to rovnako. Ak chceš schudnúť tak možno pár kíl a zamerať sa na silový tréning, hlavne nohy. Držím palce a gratulujem k schudnutiu, pekná práca 🙂

Strana
z2