Schudnutie po pôrode

dovidopp
23. jún 2022

Mamičky som po pôrode už 9 mesiacov ale všetky kilá čo som mala počas tehotenstva na mne odtali nie a nie schudnúť čo ste brali užívali na chudnutie vy ? Ďakujem pekne

marzuz89
23. jún 2022

@dovidopp co sme uzivali na chudnutie? Asi sa ti odpoved pacit nebude, ale ja som uzivala pohyb, cvicenie a pravidelnu rozumnu stravu. Ziadne zazraky sa bez tvojho pricinenia nestanu. To by bolo velmi jednoduche.

mamamasama
23. jún 2022

Kym som kojila, neschudla som ani deko. Az po odstavení odisli aj kila.

babovka2321
23. jún 2022

@dovidopp kaloricke tabulky a vaetky poporodne kila zisli s nimi okamzite

dovidopp
autor
23. jún 2022

@marzuz89 a ty si myslíš že pri 9 mesačnom dieťaťi sa dá len tak sedieť a čumieť do mobilu ? Samozrejme mám pohyb aj stravu obmedzujem inak by som sa nepýtala

mrva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ildiko36
23. jún 2022

@dovidopp ja sa zdravo stravujem, denne mam pohyb ca12km,cvičim ako sa mi da kvoli hernii chrbtice a brusnej diastaze a nedaj boze schudnuť, mam ešte +20kg..
Uz 6kg som schudla za 1rok

dovidopp
autor
23. jún 2022

@mrva prečo sú niektoré take primitívne že majú vždy za potrebu odpovedať trápne a drzo ?! Človek sa opýta normálne a slušne lebo sa v nie čom nevyzná a vždy príde jedna pi!!! Čo sa cíti byt frajerkou a musí byt odporná !!!

petamich
23. jún 2022

tak ja sa ta autorka zastanem, maly ma 11M a stale mam na sebe 12 kg (extra som pribrala v tehotenstve a nie nejedla som za dvoch a este mi aj pekne zle bolo) a teraz sa tych kil neviem zbavit napriek tomu, ze aktivne sportujem (beh a spinning) a ano v strave je priestor na zlepsenie, to nepopieram, lebo jem nepravidelne a hlavne vecer, ked maly konecne spi 😵‍💫 tym ale chcem povedat, ze nie ziadne zazracne chudnutie dojcenim sa nekonalo a nekona sa ani teraz ked cvicim, takze ja idem riesit cestu pravidelna strava a snazit sa low-carb (to na mna funguje) - ale to som ti ziadnu radu vlastne nedala, len som chcela vyjadrit "sme v tom spolu"

dovidopp
autor
23. jún 2022

@petamich konečne normálna žena 🙏 ďakujem ako keby za podporu 😊

dankanka
23. jún 2022

@mamamasama Takze mam nadej :D. prvu som nekojila a kila boli do roka prec ani neviem ako. Druhe sa mi dari kojit a kila ostavaju..

lienka.7
23. jún 2022

@dovidopp pohyb, plávanie, nepit sladké vody a nejest blbosti. A tiež alkohol. Najma vecer pri telke👌

stanulienkat
23. jún 2022

Ja si myslim, ze
@mrva ma pravdu. Len to zabera. Nepise drzo. Pise priamo.

smiling89
23. jún 2022

@mamamasama aj mna si tymto velmi potesila, od januara cvicim, strava ok a kila nie a nie sa odlepit 😀snad to bude aj moj pripad s kojenim🙏🏻

mamamasama
23. jún 2022

@dankanka
@smiling89 Niektoré ženy chudnú kojením, iné keď prestanú... Ja som mala pocit, ako keby si telo kvôli kojeniu robilo zásoby. Ale ozaj. Keď som drobca odstavila, do pol roka lepšia váha ako pre tehotenstvom.

dankanka
23. jún 2022

@mamamasama ano..presne tento pocit mam aj ja..ze telo kvoli dietatu si robi taketo "zasoby"

banalu
23. jún 2022

@dovidopp 8 M po porode a tiez neslo nic dole, hodinky kazdy den pipali, 100%tna denna aktivita prekrocena skoro vzdy o 20-50%. A ani gram dole.
Zacala som nahadzovat do kalorickych tabuliek vsetko co som zjedla a jednoducho moj prijem = vydaj 🤷🏻‍♀️
Takze som zacala pravidelne jest, vynechala som sladkosti a strazim si co zjem. NEHLADUJEM! Pri malej si to nemozem dovolit, byt nervozna a unavena z hladu.
Rano cerealie s mliekom, desiata tvarohova proteinova tycinka z lidla, obed normal ako muz, ale zacala som pridavat zeleninu k jedlam, vecera dva alebo tri ks proteinovy chlebik, sunka, syr, zelenina. Ak si dam este nieco medzi obedom a vecerou (vacsinou len kavu s ovsenym mliekom) tak podla toho upravim veceru.
Prijem cca 2000 kcal, vydaj 2500+ kcal.
A zacala som aj chodzobehat s kocikom, na prvy ranny spanok.
A KONECNE sa vaha pohla. Nie je to lahke, je to boj, ale bez toho to nejde, ak by existoval nejaky zazrak tak sme chude vsetky 🤷🏻‍♀️ 🤣

smiling89
23. jún 2022

@mamamasama chystam sa v druhej polke jula ukoncit kojenie tak som zvedava ci sa to u mna potvrdi

mrva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamma_miaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz