Shaun T. Focus T25. Pridajte sa ku mne
Ahojte kočeny, tak pred 3 dňami som narazila na toto super mega úžasné cvičenie, aspoň mňa to teda veľmi nadchlo a dnes som docvičila druhý deň... Chcem schudnúť zopár kilečiek do Vianoc teda aspoň 5kg by som rada a myslím, že s týmto cvičením to pôjde ako po masle... 😉 Pridáte sa ku mne? Bude sa nám spolu lepšie cvičiť, nakoľko ja osobne nemám pevnú vôľu a väčšinou mi cvičenie vydrží max týždeň, no teraz som pevne odhodlaná, že vydržím 🙂 Predtým som cvičila Jillian, no po čase ma prestala baviť, keďže niekoľko dní po sebe som stále cvičila to isté... Focus T25 je podľa veľmi super, síce tempo je rýchle, ale ja si ho aj tak upravím občas, že idem pomalšie, keď sa potrebujem vydýchať, ale hlavné je, že ma neskutočne baví zatiaľ, keďze na každý deň je iné video, v sobotu strečing a v nedeľu oddych 🙂 K tomuto cvičeniu je aj kalendár, ktorý ma dve fázy po týždňov Alphu (jednoduchšia) a Betu... A úplne najsamsuper je to, že každý tréning má len 25minút, pri ktorých sa zapotím kvalitne, viac ako pri Jillian a aj mi to rýchlejšie ubehne 🙂 Tak poďme kočky pridajte sa nech nám tie dníky so sexy Shaunom utekajú rýchlejšie 🙂
@sisa.b tak len sa pekne nakopni 🙂 budem cakat od teba nove pozitivne spravy 🙂
https://www.mediafire.com/folder/b9lpobvxickk9/... tu je to vsetko
Dievcata, kolko sa vam podarilo schudnut pocas tohto cvicenia? Ja mam odcvicene prve dva dni, tak som zvedava, ci to bude stat za tu namahu...
@siska122 cvičením spaľuješ a vyformuješ si svalstvo. Chudneš predovšetkým tým, ako sa stravuješ. Ja som cvičila Focus 3 mesiace a neschudla som takmer nič, lebo som veľa žrala. Takže ja by som odpovedala, že schudneš len natoľko, nakoľko si budeš kontrolovať stravu. Cvičenie robí len nejakých 20%, zvyšok dáš jedine úpravou stravy. Ak sa budeš prepchávať, teda ak tvoj príjem bude vyšší než výdaj, tak ti nepomôže žiadne cvičenie.
Samozrejme tým nechcem cvičenie znevažovať - je veľmi dôležité. Ak máš vybudované svalstvo, tak viac spaľuješ, teda aj viac chudneš. A nie je 60kg ako 60kg. Vypracované telo vypadá neporovnateľne lepšie 🙂
Takže treba cvičiť a rozumne papať 🙂
Jedna motivačná foto:
ja mám alfu odcvičenú a začínam betu 😉
@sisa.b to je uplna pravda!!! Ja som to nakoniec pred vianicami vzdala, lebo som vedela, ze to cez sviatky aspon pre mna nema vyznam. Zacinam znovu teraz od pondelka a chcem trosku aj stravu upravit ... nechcem sa uplne obmedzovat, nie som ten typ, ale trosku upravit...viac zeleniny, bielkovin a varenie na pare, tak verim, ze budem mat zo seba dobry pocit. A nechcem vela schudnut, ale ak pojde aj vaha trosku dole, tak budem spokojna.
@radovanko3 a spokojna si? Vidis aj rozdiel po odcviceni?
@radovanko3 beta mi viac vyhovovala než alfa 🙂 Ešte by to chcelo niekde gammu splašiť 😀
@sisa.b tak drzim palce ... no ja som zacala poriadne kysnut... pred tehotenstvom som mala 58 kg a asi 3 mesiace po porode 57. Teraz ma moje dieta rok a pol a ja 63kg. Ako mam menej pohybu a nekojim, vaha ide hore, normalne nechapem. Uz sa tesim na to cvicenie, lebo som pred tym stale bola v pohybea teraz nic a aj to namne vidno...sa citim ako v 5 mesiaci 🙂
ja mám rada cardio-teda dynamické cvičenie,chudnúť nepotrebujem-schudla som dosť pre chorobu,ale treba mi spevniť a výsledky po alfe sú veľmi viditeľné 😉 ,takže určite doporučujem aj pri chudnutí aj pri formovaní 🙂
@sisa.b komplet rozpis cvičenia je tu http://www.smartassfitness.com/focus-t25-schedule/ a všetky cvičenia vrátane gammy nájdeš tu http://yandex.ru/video/search?text=focus t25 ga... 😉
@radovanko3 dá sa to odtiaľ aj nejak stiahnuť, či len pustiť? 😕
@sisa.b len pustiť 😒
@radovanko3 aj tak dobre, ďakujem 🙂
@radovanko3 ja už čosi sťahujem, tak dám potom vedieť, čo to zač 🙂
@sisa.b tak šup šup,aby si sa mohla čím skôr pýšiť výsledkami 😉
@radovanko3 kým sa zas doplazím ku gamme, tak to ešte potrvá 😅
@sisa.b Veľká noc 😀 a si tam 😀
Ale teším sa! Mávala som dni, keď sa mi vôbec nechcelo, no ten pocit, keď človek odcvičí, je na nezaplatenie 😎
@sisa.b je to pravda,mne cvičenie pomáha aj po zdr. stránke 🙂
@radovanko3 @sisa.b tak potom dajte dievcata vediet ako sa vam dari ... nech v tom nie som sama 😉
@radovanko3 to je dôležité 🙂 Ja inak tie cardio cvičenia skôr pretrpím, baví ma všetko ostatné 😀
A gammu už mám v počítači 🙂
Tak som dnes úspešne zas raz začala a odcvičila neobľúbené Alpha Cardio 😀
Po 3 tyzdnoch opat T25 🙂 makacka to bola dnes ma vsetko boli auu ale dobre.

@vladimira83 dobrá! Len pekne pokračuj, držím palce 🙂
Ja sa zas neviem nakopnúť. Zatiaľ len nepravidelne rotoped, ale už sa dlho chystám zas Focus cvičiť. Ja som asi 15 týždňov vydržala - kondička skvelá, len výsledky v objeme žiadne, lebo som nevedela prestať žrať 😝 Teraz sa učím sebadisciplíne aj v kuchyni 😀