icon

Shaun T. Focus T25. Pridajte sa ku mne

mrsmisel
13. nov 2013

Ahojte kočeny, tak pred 3 dňami som narazila na toto super mega úžasné cvičenie, aspoň mňa to teda veľmi nadchlo a dnes som docvičila druhý deň... Chcem schudnúť zopár kilečiek do Vianoc teda aspoň 5kg by som rada a myslím, že s týmto cvičením to pôjde ako po masle... 😉 Pridáte sa ku mne? Bude sa nám spolu lepšie cvičiť, nakoľko ja osobne nemám pevnú vôľu a väčšinou mi cvičenie vydrží max týždeň, no teraz som pevne odhodlaná, že vydržím 🙂 Predtým som cvičila Jillian, no po čase ma prestala baviť, keďže niekoľko dní po sebe som stále cvičila to isté... Focus T25 je podľa veľmi super, síce tempo je rýchle, ale ja si ho aj tak upravím občas, že idem pomalšie, keď sa potrebujem vydýchať, ale hlavné je, že ma neskutočne baví zatiaľ, keďze na každý deň je iné video, v sobotu strečing a v nedeľu oddych 🙂 K tomuto cvičeniu je aj kalendár, ktorý ma dve fázy po týždňov Alphu (jednoduchšia) a Betu... A úplne najsamsuper je to, že každý tréning má len 25minút, pri ktorých sa zapotím kvalitne, viac ako pri Jillian a aj mi to rýchlejšie ubehne 🙂 Tak poďme kočky pridajte sa nech nám tie dníky so sexy Shaunom utekajú rýchlejšie 🙂

sisa.b
29. jan 2015

@sanny77 tak to neviem, ja som začínala vždy v pondelok podľa rozpisu 😀 On to má dosť dobre vyskladané, takže zvyšuje pomaly záťaž. Asi by som nepreskakovala tie prvé zostavy.

Ja už konečne opäť poriadne klikujem 😎 A dnes bol zas piloxing namiesto Focusu.

sanny77
30. jan 2015

@sisa.b vdakazainfo takpojdem ficatod pondelka ;)

sisa.b
31. jan 2015

@sanny77 mohla si si urobiť pondelok už včera 😀 Ale je pravda, že mi celkom vyhovuje mať to voľno presne podľa rozpisu cez víkend.

sanny77
31. jan 2015

@sisa.b idem na to ked sa dnes k niexomu dostanem pocvicim ale od pondelka presne podla planu ide sa na to

xfenix
7. feb 2015

Pozdravujem vsetky diskutujuce a hlavne @cervenakova , zacala som to cvicit a aj som to stiahla, ale len alpha, stiahli ste z toho linku aj beta a gamma program? uz to tam totiz nie je.. ak ste to stiahli a vedeli by ste sa podelit, bola by som vdacna dakujem! Ja som za 5 tyzdnov schudla 4 kila. 🙂j e to fajn cvicenie.

cervenakova
9. feb 2015

@xfenix ja mam ties len Alpha a cvičím len to a dala som dole 10 kg a naozaj to pomáha a utečie to strasne rychlo tych 25 minút . Tak vela štastia v cvičení .🙂

xfenix
9. feb 2015

ok, tak super, drzim palce 🙂

cervenakova
12. feb 2015

Babenky a ak vam mozem Odporučiť eveline 3d slim thermo je to uzasneeeeee nieco konecne nieco co naozaj cítim ze to funguje a este to aj vydim na sebe som velmi prekvapená a nieje ani drahý naozaj skúste sa natrieť ked idete cvicit a buďte cítiť ako keby vam nieco vyzieralo v nutri ten tuk z vonka studené a v nutri chili neskutočne fantastické 😃

zuzan2
1. mar 2015

Baby, chcem sa pridat ale neviem ako zacat, vysvetlite mi prosim niekto ako cvicit, kde zobrat videa a tak.
Moc dakujem

magdanova
15. apr 2015

Ahojte, namotivovanà vašimi výsledkami som začala focus včera. Tento program som začìnala už viackrát,vždysom to vzdala po tyždni. Dva dni pauzy ma vyhodia z kolajìo_O som rozhodnutà vydržať.Cardio sa mi pači z alphy najviac, asi pretože som ho už odcvicila viac kràt.Ak je tu niekto čo tiež začina, dajte vedieť. Chcela by som dat dole aspon 10kg.Miery 100-79-111cm.Dnes mam pred sebou speed, teším sa.

magdanova
15. apr 2015

Citim sa akoby ma obliali vedrom vody. Makačka je to riadna. Prvù polovicu som este machrovala a išla s nimi ťažšiu verziu, ale po 11tej minute som už poškulovala po Tanii a ked prišlo zigh zac hop s vysokym vyskom už som cvičila podĺa nej.Naštastie za tým je už len boxovanie.Som hotovà ale cìtim ako endorfìny okolo mňa lietajù😀

nevestienka
16. apr 2015

Ahojte, tak ja cvičím už piaty týžden. Zajtra idem na Abs. Tak sa už teším, že zajtra to nebude už také ťažké ako dnes, ked som cvičila Body circuit. To je vždy pre mna ťažký oriešok. Ja som začala už po druhý krát. Prvýkrát som skončila piatym týždnom pretože som otehotnela druhýkrát a mala som zakázané skákanie. Takže potom som sa už len gulatila. Zostalo mi po pôrode bruško a tak som chcela s tým niečo robiť. Teraz som tri mesiace po pôrode a cvičenie mi veľmi pomáha, tak ako po fyzickej tak aj psychickej stránke. Veľmi sa pri tom odreagujem, ale niekedy je ťažké nájsť si čas na to, ale doteraz som si to nejako vždy vybojovala a snažím sa vytrvať. takže som zvedavá už na další level za týžden. držte sa dievčatá, ktoré ste začali. Určite sa to oplatí.

magdanova
17. apr 2015

Wau, piaty týždeň, vlastne už prechàdzaš na betu.TBC zabìja aj mna, motivuje ma predstava, že každým raz to bude o kùsok lepšie. Dnes som mala abs interval a fajnovo teraz cìtim brucho. Ľahšie sa mi teraz držì stiahnutè brucho🙂 cvičenie je namàhavé ale nabìja neskutočnou energiou.Držìm ti palce, nech dàš aj druhù päťku.

gabinka279
18. apr 2015

Ja chcem začať len neviem ako 😀 ktorým cvičením treba začať a tak. cvičila som Jill ale už je to nuda

nevestienka
18. apr 2015

dakujem aj tebe nech sa darí vytrvať. Dnes som lower body nestihla,tak dufam, zajtra sa mi to podarí. Včera po tom ako som docvičila brucho tak som cítila ako sa mi pekne sťahuje. a som ho aj cítila. Po každom cvičení sa cítim lepšie a lepšie. Ked sa snažíš dať všetko zo seba, tak to ma super účinok. skúsim dať aj nejaké fotky po piatom týždni, že ako to vyzerá so mnou 🙂

magdanova
19. apr 2015

@gabinka279 ktorè cvičenia od jill si cvičila? Možeš začať s fokusom, ak ti nerobì problém skàkanie. Je tam aj baba po porode Tania, ktorà robì lahšiu verziu bez skakania. Popri ostatnych sa ti bude zdať ako flàkačka:D treba cvičiť podľa svojìch schopnostì. Cvičebný rozpis si vygoogli focus t25 alpha schledule, prvè cvičenie je cardio, potom speed 1.0 atď. Mà to iba 25 min., preto treba dať zo seba maximum.

gabinka279
19. apr 2015

@magdanova dakujem 🙂

nevestienka
19. apr 2015

@gabinka279 ahoj, začať môžeš kedykoľvek, ak nie si chorá. Treba sa len nakopnúť. Ak si predtým necvičila, tak môžeš začať s tanyou tak ako napísala magdnova. Ona cvičí miernu verziu bez skákania. Ale ak dokážeš preskákať celých 25min. tak je to len tvoje plus. Každým cvičením sa zlepšuješ a kondička ide hore. Rozpis cvičenia si stačí dať do google. vyhodí ti t25 schedule
http://www.workout-calendar.com/wp-content/uplo...
http://www.workout-calendar.com/wp-content/uplo...

gabinka279
19. apr 2015

@nevestienka dakujem . zajtra idem na to 🙂

maria46953
Autor odpoveď zmazal
magdanova
20. apr 2015

@maria46953 je mozne ze si len pomocou tabletiek schudla(prevazne vodu a svaly). Lenze mna taky sposob neinspiruje. Mam radost ked prekonavam vlastne limity nie limit na bankomatovej karte.Ak sa ti minu tabletky aj tak budes musiet zacat cvicit a ak cvicis aj teraz, potom uz vobec nie je dovod kupovat nejake tabletky, vysledok sa dostavi aj tak.

gabinka279
20. apr 2015

@magdanova
@nevestienka
takže baby dnes prvé cvičenie za mnou. Teda prvé.. druhé nedelu som vynechala aby sa mi to neplietlo 🙂 celkom v pohode to je uvidím dalej 🙂

zuzan2
20. apr 2015

baby odkial ste zobrali tie videa?

magdanova
20. apr 2015

@gabinka279 cardio alebo speed? Som zvedava co povies na total body circuit, to je podla mna najtazsie cvicenie z alpha fazy (betu som pre istotu este nepozerala) Aj ja som mala dnes cardio.Po ranajkach.Nabuduce radsej pred, lebo ma zacala palit zaha.Stale mi robia problem vypady.Teda technika.Pri vyskoku man problem udrzat koleno v spravnej polohe, takze robim obycajne bez skakacej otocky. Rifle su mi uz volnejsie, merat sa este nechcem aby som si nepokazila radost.Stravu som velmi nezmenila akurat som pridala viac zeleniny a prestala sladit kavu. Najvic bojujem so slanym, kym su chipsy a slane krekry zatvorene, tak som v bezpeci ale ked pride navsteva a zostanu otvorene, neviem im odolat.

magdanova
20. apr 2015

@zuzan2 z ulozto

nevestienka
20. apr 2015

@gabinka279 ahoj, tak super...!!! držím palce. ja som mala dnes stretčing a zajtra idem na core cardio beta. Už som si to pozrela všetko dopredu. No bude zo mna tiect pot, lebo ked som pozrela na cvičiacich tak mali pod sebou jazierko potu, čo im steká z tváre 🙂)) no nechám sa prekvapiť... ale len tak dalej pokračuj...

nevestienka
20. apr 2015

@zuzan2 stiahnito.sk, ulož to

gabinka279
20. apr 2015

@magdanova ved toto tie lákadlá ale už sa nedám 🙂 tentokrát to dám. cardio som cvičila

gabinka279
20. apr 2015

@nevestienka ja by som chcela nejaké premeny vidieť 🙂 nevieš o niečom?

nevestienka
20. apr 2015

@gabinka279 no na youtube uvidíš..daj si do vyhladávača focus T25 a tam ma promo vidieo s ludmi, ktorým pomohol k vytúženej postave.