Široké ramená
Dá sa s tým niečo urobiť alebo už sa len zmieriť s tým? Nejaké strihy ako ich skryť? Nechcem vyzerať ako chlap.
@mandzula Ona to hneď zneguje, ja som jej povedala, že ma mrzí, že nie som podľa nej dokonalá, ale ja som so sebou spokojná a či si uvedomuje, že ja som si nevybrala ako budem vyzerať a do akej výšky narastiem. A že jej reči mi nerobia dobre. A ona na to, že som debilica a že všetko beriem príliš vážne. Preto ju vidím len dvakrát za rok.
Ale to sme odbočili od témy.
Maminka čo rieši prepanajana? Máš krásnu ženskú postavu, a vlasy, vlastne všetko čo ti na tej fotke vidno. Ja mam skoro meter 80,tiež širšie ramená, ani boky teda nemám útle. Ale v živote mi to žiadny môj partner nekomentoval. Ale zase mne sa aj páčia taký statnejsi muži, že pri nich nevyzerám nejako veľko. Ale aj keby som mala utlych,tak čo.. Postavu máš krásnu, len sebaobraz máš nastrbeny zbytočnými poznámkami. Buď na seba pyšná, máš byť na čo. Keď najbližšie maminka bude komentovať tak jej odpovec, že nemôžu všetci vyzerať rovnako, že ty si so sebou spokojná. 😍
Treba sa zbavit toxickych ludi a hned budu aj ramena dobre 🙂
@trema To je trefné 🙂
@mandzula Neurobím, lebo viem ako to bolí. A hlavne je to hlúpe. Len teraz sa ona čuduje, že prečo jej nič nehovorím a tak. No a na čo. Veď aj tak všetko skritizuje.
@podmostom Ďakujem, si milá.. ja spokojná som, lenže stačí nejaká poznámka a zas to riešim. Pritom viem dobre, že je to blbosť.
všetky blbosti z okolia odfiltruj, máš krásnu postavu, ženskú a naprosto vyváženú
Boze ja som tiez ramenata, vsetky rukavy su mi kratke a co? Neoplati sa zaoberat vecami, ktore nedokazeme ovplyvnit. Lepsie ramenata ako s uzkymi plieckami. Mne sa to paci a nikdy som to neriesila, len musim kvoli rukavom skusat viac veci, este aj ruky mam dlhe po kolena ako opica.
Buď rada, aspoň ti nepadá kabelka z pleca, ako mne v jednom kuse.
Peosim ta,kto by si vsimal tvoje podla mna nie siroke ramena,ked mas tak krasne nohy. Mas velmi peknu postavu vobec sa nemusis trapit ramenami.
Podla mna, ked su sirsie ramena, opticky to zuzuje pas. Za mna je to praveze plus, nie nieci, za co by sa trebalo hanbit. Nenechaj sa znechutit blbymi poznamkami hlupakov 🙂

@autor ja ti rozumiem, aj ja som mala urcity komplex a nepadlo mi dobre, ked mi ho otec komentoval, to cloveka fakt rani. Bolo to nieco, co som dostala do vienka, takze chapem, co prezivas. Akurat, ze ja uz som vo veku, ked som s tym vysporiadana, no nebolo to tak vzdy.
Opytaj sa mamy, ci si je vedoma toho, ze vysku si si nevybrala, ze ti ju vybrala ona tym, ze sa rozhodla pre chlapa, pre ktoreho sa rozhodla - tvojho otca (ked teda tvrdi, ze z jej rodiny to nemas). Oznam jej, ze ti tym ublizuje a ze to moze okrem ineho velmi negativne ovplyvnit vas vztah.