Skladací bežiaci pás do bytu: Oplatí sa kúpiť?
Ahojte. Chcem si zadovážiť takéto niečo do bytu. Máte overené? Išli by ste do kúpy znova? Keďže mame maly byt, musí to byt skladne, nemám priestor mat to nonstop rozložené. Vďaka za postrehy
Už tu taká téma bola. Vyjadrila som sa tam ako suseda. Robí to neskutočný hluk, tie otrasy a dupot sú neznesiteľné, a to mali byt oproti nám o poschodie vyššie.
Viem, že sa pýtaš na iné, ale porozmýšľaj, či je to naozaj vhodné do bytu..
Tiež dám nevyžiadanu radu - do bytu si to nekupuj. Tu hodinu co budeš doma chodiť, sa obleč a chod von. Ma to viac benefitov ako mať pas doma.
nemam overene, ale ked som take nieco zhanala, tak recenzie boli na tieto skladne stroje katastrofalne... a do bytu ak nie ste na prizemi alebo nemate pod sebou len kocikaren ci pivnicu, tak vas susedia budu nenavidiet
Ja mám doma skladací pás na chodenie do 6 km/hodinu a som maximálne spokojná.
@elenajezova Môžeš napísať aj konkrétny typ?
@lucia13022023 Nie každý má možnosť/čas denne tráviť hodinu až dve vonku pri rýchlej chôdzi. Doma na páse áno.
@zuzanockamt ja som to nikdy nechápala. Doma máš čas chodiť hodinu ale vonku nie. Ako? A teraz nerypem, len to ozaj nechápem.
@zuzanockamt alebo teda áno, napísala si aj možnosť, tomu rozumiem pri deťoch, keď su s nimi sami doma napríklad.
Pri malom byte by som do toho nešla skladať a rozkladat, pás ale doma mám ale bežiaci rozlozeny a teda využívaný prakticky denne
@lucia13022023 Áno, doma čas mám.
Tiez napisem nevyziadanu radu. Nech vam v obchode povedia cokolvek, robi to hluk, neskutocny... A pocuju to vsetci v panelaku....
@zuzanockamt keď prídem domov, tak ti napíšem...
@lucia13022023 no ak ma niekto napriklad male dieta a spi cez obed, logicky nemoze ist von chodit, behat a nechat hi same. Ale za to na pase si za ten cas, kym spi, zacvicit moze
Asi. Ie ,lebo to bude daka haraburda co sa pokazí rychli,sk rak poriadny a nie skladací.
@elenajezova Ďakujem 😊
Ja mám taký veľký, mám ho 12 rokov. Boli časy, že to bola haraburda, ale aj časy, že som behavala skoro každý deň, teraz, keď mám pokazené koleno, si dávam vysoký naklon a chodím. 3 x do týždňa. Malý by som nechcela. Keď už niečo, investuj do poriadneho. Razvza tri mesiace mi ho muž premaze a natiahne pás.
@mimi3008 však to som písala v druhom komente 🙈
@lucia13022023 ja mam pas na to ked je vonku zle pocasie - do burky a v zime ladu fakt nepojdem, byvam vo fakt veternom meste - ked som si dala zavazok pred 3 rokmi denne 10 000 krokov (mam HO, sedace zamestnanie, takze vsetky kroky nazbieram na prechadzke) - mala som vkuse prievan v usiach z vetra hoci som mala aj vatu v usiach, minuly marec kazdy jeden den fukalo ako sproste, hrozne bolesti v usiach cely cas - v take obdobie pouzijem pas. Akonahle je znesutelne pocasie - hoc aj zima, nevadi, obleciem termo pradlo - idem von, kroky su mi vonku lahsie. Takze u mna pas nie je o setreni casu, ale nemat v zime a na jar, ked zvykne fakt fukat, bolestivy prievan v usiach. Len som chcela poskytnut iny pohlad na vec
@mimi3008 tak ten pas ho moze zobudit, naozaj to duni.
@missviolet ďakujem za vysvetlenie. Presne toto som chcela, aby mi dal niekto aj iny pohľad, nie ustipacne poznámky 🙂
@lucia13022023 prepáč, to nie sú uštipačné poznámky, ale reálne skúsenosti susedov. Byť ohľaduplný k iným už dnes nie je v móde. Denne sa tu rieši dupot detí, klopkajúce papuče, či hlučný sex. Vtedy tu všetci svorne nadávajú na susedov. Ale keď si chce v byte pobehať dospelý, to je už iné. To je v poriadku. A čo že je možno sused po nočnej, či po operácii, či leží s migrénou alebo má dieťa s teplotou. Hlavne, že ty si zabeháš. U nás to bolo natoľko neznesiteľné, až sa to riešilo na schôdzi so správcom..
@nikaeli a prečo to píšeš mne? Ja som toho názoru co ty. Precitaj si ešte raz co som napísala.
@lucia13022023 chápala som to tak, že komentáre 'proti' vnímaš ako uštipačné 🤷🏻♀️ a ja neakceptujem ako dôvod ani 'malé dieťa'. Moje malé dieťa bol veľmi náročné dieťa, ktoré takmer vôbec nespalo a keď konečne zaspalo aspoň na 30 minút, bola som šťastná ako blcha. No keď v tej chvíli začal sused behať, naozaj som vybehla hore ako fúria 😡
Ja mam, super vec, nemusim sa trepat na pas do fitka takze chodim ovela castejsie. Kazdopadne ja byvam v dome.
pozor ak chces mat tichy a pevny treba zinvestovat. Hlavne ak chces aj skladny.plus kupit tlmiacu podlozku.
Ten pomaly do 6km na chodenie pocut nebude, ale nezabrhas si na tom.
Inak a muz hovori ze ked beham nepocuje to ani len vedla v miestnosti,nie to este na inom poschodi v dome.
@nikaeli nie nie, ja som za to, keď si niekto nájde hodinu na chodenie doma na páse, nájde si aj na to, aby išiel von. A ma to oveľa viac benefitov pre telo, plus nikoho nevyrusujes, lebo áno, ľudia zabúdajú, že nebývajú sami v tom činžiaku.
Ale viem pochopiť, ak ma niekto malé dieťa a chodí vtedy keď spí (aj keď je z toho hluk) a napríklad kocka vyššie mi objasnila jej situáciu, že nechcela chodiť keď fúkalo lebo mala prievan napr.. Ale určite som 100% za to, že pas proste do bytu nepatrí, ani keď je niekto na prízemí.
len na chodzu
Je to lepsie nez beh , nerusis susedov
Nie. Ja som pred mesiacom kupila taky obycajny, bez madiel, do 6km/hod. A uz mam spet aj prachy. Nebol moc ok, akoby nevybalansovany, kroky ratal od buka do buka. Tak som presla na vacsi, s madlami, do 12km, sice bez krokov ale je super.
Do bytu by som ho vsak iste nekupila. Ani ten mensi, je to raroha, ja to mam na prizemi v obyvacke, no je to rd a priestoru je dost.
ja mám chodiaci pás a nerobí to taký hluk,ako tu píšu.Ale nie je skladací.

Pri malom byte by som do toho nesla. Casom sa mi prestalo chciet do skladat a rychlejsie sa to opotrebovalo. Mali sme aj veslovaci a kedze sme chceli kvalitny tak aj taky skladaci zaberal dost miesta.