icon

Skladací bežiaci pás do bytu: Oplatí sa kúpiť?

9. feb 2025

Ahojte. Chcem si zadovážiť takéto niečo do bytu. Máte overené? Išli by ste do kúpy znova? Keďže mame maly byt, musí to byt skladne, nemám priestor mat to nonstop rozložené. Vďaka za postrehy

Strana
z2
babushkaem
9. feb 2025

Za mna super, zapnem Netflix a idem. Skladací, da sa na ňom aj behať a ma aj sklon…

martinkatinka
9. feb 2025

@rozculena a bola si u susedov a pocula si to? Lebo v miestnosti sa to mozno nezda, ale ked to mas nad hlavou, je to ine dunenie

rozculena
9. feb 2025

@martinkatinka podo mnou býva stará ženská,ktorá robila taký hluk,že absolútne nemám chuť sa kvôli nej obmedzovať.
Púšťala na plné gule rádio a keď som ju prosila,aby to stíšila,tak mi povedala,že to je jej byt a môže si tam robiť,čo chce.V tom čase mi umierala mama na rakovinu a ja popri starostlivosti o ňu som ešte chodila do práce.Bola som s nervami na konci.Počúvala som to niekoľko rokov.
Takže teraz ja poviem,že toto je môj byt.....ja som jej hudbu a vulgárne vrieskanie počúvala roky,absolútne ma nezaujíma,že robím hluk denne pol hodinu na páse...

martinkatinka
9. feb 2025

@rozculena to ta chapem, ale zaroven to nedokazuje to, ze nevies aky hluk tym pasom robis ty. Takze nepocula si, aky hluk to robi.

rozculena
9. feb 2025

@martinkatinka neviem...a absolútne ma to nezaujíma

martinkatinka
9. feb 2025

@rozculena ale pises , ze to nerobi hluk. Robi to hluk, aj ked ta to nezaujima....

rozculena
9. feb 2025
sense
9. feb 2025

Ja som sa pýtala suseda či mu to nevadí a povedal že oni nič nepočujú ale teda ani sa nečudujem pri Tom randali čo robia oni

bg92
10. feb 2025

@koniarova ja mam trinfit gara t300i ale neviem ci ti to pomoze, beziaci pas sa vybera podla tvojej konkretnej vysky (kvoli dlzke plochy aku potrebujes na bezpecne behanie) a vahy a poziadaviek na rychlost a sklon.
inak este ma napadlo treba ratat s tym, ze ak ma byt tichy a kvalitny/vybalansovany, bude proste velky a hlavne robustny - ziadna tenka doska ktoru zlozis a suchnes za skrinu. to su asi tie co susedia pocuju.

nikoletka_h
10. feb 2025

Ja mám a neviem si ho vynachváliť..pustím seriál a hodina ubehne ako voda 🙂 po odbehnutí zložím a odložím..praktické

elenajezova
10. feb 2025

@nikoletka_h presne tak aj ja

elenajezova
10. feb 2025
elenajezova
10. feb 2025
elenajezova
10. feb 2025
zuzanockamt
10. feb 2025

@elenajezova Ďakujem 😊 Vyzerá fajn, pogooglim.

petulda333
10. feb 2025

@lucia13022023 ja mam cas,aj chodim teraz von na rychlu chodzu. Rano a vecer hodinu,ale teraz sa da. Akonahle zacnu kvitnut stromy dochodila som. Vtedy to neudycham proste

elenajezova
11. feb 2025

@zuzanockamt ja som s ním spokojná.

Strana
z2